Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kesinlikle karşılaşmamanız en iyisi olmuş
şimdi sprey falan sıkıyoya hainler,öyle bişey mi yaptılar acaba
ya hakikaten etkileri uzun süre silinmeyen bir olay bu yaşadığınız
Allahım bir daha yaşatmasın

bende gerçekten çok zorlanmaya başlayınca panikledim bu nasıl iş diye ama galiba kanıksamaya başladım
çünkü bu işin oluru böyle galiba
Allah sabrını veriyor
bende de çok ilginçtir hiç şişlik kalmadı
hatta son iki haftada 2 kilo vermişim elim kolum inceldi
bende de inşallah bu bir sorun değildir
halbuki baya iyi yiyorum

zorlukları görünce biraz korktum ama daha soğukkkanlı olucam saol

mehlikacım sana da teşekkür ederim,amaç bir an önce doğurmak olmamalı asla
işte can derdine düşünce insan biraz saçmalayabiliyor
ama herkes geçiyor bu günlerden
inşallah bebişlere de korku vermemişimdir ki erken gelmesinler

Evet figenaycım.
Şişlikler gerçekten çok tehlikelidir.sen de olmaması çok iyi.Ben de son aylarda kurumuştum elim ayağım zayıflamıştı.ben kendimce şöyle yorumluyorum bu durumu, son aylarda ne kadar acıksamda yiyemiyordum fazla çünkü mide diye bişey kalmamıştı.önce bende iştahlıydım ama doğuma yaklaştıkça iştah olsa da yicek yer kalmadı:) bu yüzden bebişlerin benim vücudumdaki besinleri çektiğini düşünüyordum.kocaman bir karnım incecik kollarım ve bacaklarım olmuştu.hamile kaldığımda 65 kiloydum.doğumdan sonra eve geldiğimde de 65 di kilom:) bence çok normal şeyler bunlar.kendine dikkat et.ciğer iğnesi yaptırdın mı sen?

merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi üçüz annesiyim. bebeklerim şu an da 10 aylık.üçüzlere hamile olduğumu öğrendikten bir süre sonra sitenizi öğrendim ve o zor günlerimde yazılarınızla bana moral oldunuz .ben pek yazamadın ama hep okuyup takip ettim.tecrübelerinizden yararlandım ve hala tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum.hamileliğime üç bebekle devam etme zor bir karardı ama yazılarınız bana ve daha birçok bu durumu yaşayana güç verdi. hepinize çoookkkk teşekkürler.........fırsat buldukça yazacağım.paylaşacak çok şeyimiz var.

selam ..aysecım herkes cok yogun sanırım ..gırmek zor .senınkılerın cınsıyetlerı ne .yalnızmı bakıyosun...buyutuyoruz cok sukur ...tatılde kımler nereye gıdıyo kızlar...nerdesınız ..

kızlar bende geldim aranıza doğum yapalı çok oldu ama daha küvözdeler yarın oğlum çıkıyo
sizlere daha çok işim düşecek gibi duruyo soracak bi sürüde sorum var
sizinde sabırla cevaplayacağınızı tahmin ediyorum şimdiden teşekkürler

selam herkese..aynurcum aynen bızde evdeyız yakınlara gıder gelırız ...uzak yolu goze alamıyorum ıns seneye ...saglık ols napalım....lıla gozun aydın cok sevındım ıns sıra sıra gelecekler..benımkıler hep bırlıkte cıkmıslardı kuvezden ...herkes nerede ..ıyı bakın kendınıze sımdıden ıyı bayramalar ..tatlı bakalava varmı yapan

selam ..aysecım herkes cok yogun sanırım ..gırmek zor .senınkılerın cınsıyetlerı ne .yalnızmı bakıyosun...buyutuyoruz cok sukur ...tatılde kımler nereye gıdıyo kızlar...nerdesınız ..

merhaba el muallim benim 2 kızım bir oğlum var.ben de burdaki arkadaşlar gibi 30 lu haftalara kadar dayanıp pekçok kişiyi şaşırtanlardanım. 34+1 de doğum yaptım. daha doğrusu bebeklerin suyu çok azaldığı için dr.um riske etmek istemeyip aldı.çok şükür bebişlerimin durumu iyiydi. ikisi 5 gün biri 7 gün küvözde kaldı.doğum kiloları 1800-1700-1550 kg. bunları sizlerle paylaşıyorum çünkü hamile arkadaşlara bu haberler moral oluyor.inşallahtüm hamilelerimizden de iyi doğum haberleri alırız.

hoşgeldin lila .bebişlerin hayırlı olsun en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu süreçte biraz sabır gerekiyor
bildiğimiz kadarıyla sorularını cevaplarız endişelenme birazını da yaşayarak öğreniyorsun

hoşbulduk canım oğlum geldi bayramdan önce çok şükür yarında kızım geliyomuş
kızlar benim oğlan gece çok uyanmıyo keşke böyle devam etse ama etmicek galiba sizdede böyle oldu mu
sonradan mı azıyolar yoksa küvöz ortamına alıştıkları için mi daha sakinler???
şimdi 45günlük ve 4gündür evde bu arada

Herkese İYİ BAYRAMLAR... Sevdiklerinizle nice güzel bayramlar yaşamanız dileğiyle...
bebişleri kocaman öptüm

herkese selammmmmmmm

sonunda istanbulun yolunu bulabildik :)) herkes iyidir inşallah,, üçüz annelerine sabılar, hamişlere 35-36. haftalarda doğum diliyorum..

geçimişi okuyamadım pek vaktim olmuyor, teke düştüm resmen, annem çok kötü hastalandı bayram öncesi, sonrasında da misafirlerden yardım edemiyor, bakıcı ayarlamadık, eşimin 1 ay sonra mecburi hizmet yeri belli oluyor offf ki offf,, çok şükür bu halimizi de

hepinizii öpüyorum, bebişleride tabi..

not: figenay canım özelden mesaj atmıştın dönemedim kusura bakma, benim oto koltukları sana astrarı yüzünden pahalıya gelen şeyler olur, kargo masrafına değmez canımm.. ben istanbul için söylemiştim,, hoş sen şimdiye kadar halletmişsin, dediğim gibi dönemedim kusura bakma..

uuuppppuzunnn bir aradan sonra yine birlikteyiz anlatacak çok şeyler var geçmişi okuyamadım üzgünüm ... yeni gelen arkadaşlara slm ...

elitumm canımmmmm çok büyük geçmiş olsun ürpertici benim evede girdiler bizde evdeydik uyuyorduk !!!! nasıl bir korkudur bilirim allah kazalardan belalardan korusun....

slm kısslaaarrrrr
benim elemanlar geldi ve şimdiden uykusuz geceler başladı
annem bende şimdilik idare ediyoruz ama gün geçtikçe daha az uyuyolar sanki
allahtan yarın yardımcımız geliyo o zaman daha rahat ederiz heralde
yarında ilk doktor kontrolumuz var bakalım doktor beğenecekmi benim minnoşları
hepinizin kuzularını öpüyorum sakin bir gece geçirmeniz dileğiyle...:)))

günaydınnn kızlarrr bennn geldimmm :)))) 15 günlik iznimi evde yiyip geldim sadece 1 kere çarşıya gidebildim oturdum halime acıdım , sonra çocuklarla çok samimi olunca şükrettim seneye hep beraber gideriz inşallah . valla günler nasıl geçti anlamadım sabah kalktım hara güre akşam bi baktım saat 10 olmuş . evde olanları şimdi daha iyi anladım işe başladım tatil başladı :))))
tubacım geçmiş olsun tatlım allahtan sizlere bişey olmamış . başınızın gözünüzün sadakası olsun tatlım .
lilacım bebeklere gelmiş tatlım gözün aydınn eh şimdi bizi daha iyi anlamışsındır dur annesi onlar biraz daha kendilerini gelsinde sen bak bakalım koşturma nasıl oluyormuş allah acılarını göstermesin sağlıklı olsunlarda koşturalım artık yapacak bişey yok .
figencim haftalar ilerlemiş beya tatlım korktuğunu yazmışsın ağırlıktan ama normal canım be ben ayaklarımı göremiyorum tuvalete gidemiyorum diye ağladığımı biliyorum :)))azcuk daha dayan ciğer iğneni yaptır ama yaptırmadıysan artık
muallim sen neden gezmedin bacım evlerdesin bu jızlar seni durdurmasın
niloooooo naptın bacım sen döndünmü yeni eve taşındınmı uşaklar nasıl ortam nasıl herşey yolundamı
kübraaaa sen nerdesin bir kaybolmuşsun pir kaybolmuşsunn sesi sedan çıkmamış bacım herşey iyidir inşallah .
vildan aylar değil canım nerdeyse sene oldu valla iyi olmanıza sevindim iyi tatiller arada bir uğra
ayşe hoşgeldn sende aramıza minnoşlar tam sevilmeilk dönemde bol bol tadını çıkar
yasemin geçmiş olsun tatlım inşalla iyi olmuştur annem şimdi tayinde inşallah gönlünüze göre bir yer olur hakkınızda hayırlısı
mehlika görev tamammı canım çiş durumları yoluna girdimi çocuklarda iyidir inşallah
unuttuğum biri varsa kusura bakmasın hepinizi öpüyorum artık buralardayım nasılsa nöbetçi netçi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…