sağolun kızlar. Yaşanılan korku ve tedirginliklerin yanı sıra tek teselli hepimizin iy olması. Allah korudu çok sükür ki karşılaşmadıkhırsızla. O zaman daha kötü şeyler olabilirdi.
figenay kafanı rahat tutmaya çalış canım. Ben de o haftalarda yatıp kalkamıyordum. Nefes bile çok zor alıyordum. Tuvalete gidemiyordum oturup kalkmak bile çok zordu. Annem ve eşim birlikte destekle yatıp kalkıyordum. En sonunda 34+3 de herşeyimi hazırlayıp gittim dr.a ve artık alın bebekleri dedim. Çünkü belli süreden sonra onların gelişimi durup bize zarar vermeye başlıyor sanırım. Bir de benim ayaklarım bacaklarım kütük gibi şişmişti. Dr.a sürekli söylüyordum bakmasına rağmen bişey yok diyodu. Tansiyonum sürekli yüksekti. Meğer preglamsi olmuşum. Doğuman sonra bile bebeklerleçok lgilenemedim sorn devam etti. Başka dr.lara gide gide öğrendim. Preglamsi olunca annehayatı da tehlikeye giriyomuş. Normalde bebekleri hemen alıyolarmış. Çok zor günler yasadık. Sen de şişlik falan bu tip durum olursa, inşallah olmaz bilgin olsu diye yazıyorum. Moralni yüksek tut canım. Soğukkanlı olmaya çalış.
selam ..aysecım herkes cok yogun sanırım ..gırmek zor .senınkılerın cınsıyetlerı ne .yalnızmı bakıyosun...buyutuyoruz cok sukur ...tatılde kımler nereye gıdıyo kızlar...nerdesınız ..
hoşbulduk :) benzer zorlukları ve güzellikleri yaşayan arkadaşlarla bir arada olmak çok güzel...lila ve ayşe hoşgeldiniz aramıza.....muallimcim biz evdeyiz ne yazık ki bayramda ya sizzz:))
kızlar bende geldim aranıza doğum yapalı çok oldu ama daha küvözdeler yarın oğlum çıkıyo
sizlere daha çok işim düşecek gibi duruyo soracak bi sürüde sorum var
sizinde sabırla cevaplayacağınızı tahmin ediyorum şimdiden teşekkürler
hoşgeldin lila .bebişlerin hayırlı olsun en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu süreçte biraz sabır gerekiyor
bildiğimiz kadarıyla sorularını cevaplarız endişelenme birazını da yaşayarak öğreniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?