günaydın şekerler
nilom 3 oğlan kudurmasında napsınlar valla benimkilerde inanılmaz yaramaz oldular herşeyi karıştırıyorlar birbirlerini acxayip dövüyorlar bayramdada bi çok badire atlattık zaten .
ilkinde gidip mutfaktan blandırı almışlar birleştirmiş içerde fişe takmışlar allahtan kase gibi bişey almışlarda içinje tutuyorlar ellerini falan uzatmamışlar bi ses geliyor içerden bi baktım üçüde oturmuş başına kayra çevireiyor bunlar seyrediyor . diğer üçüz arkadaşımın oğlu böyle parmaklarını kesmiş 4 parmağında dikiş varmış benimkileri allah korudu valla . bide ütü olayımız var kaşla göz arasında gene kayra gitmiş içerden ütüyü almış fişe takmış koltuğun koluna koymuş allahtan odadan çıkmış annem diyorki bi koku var diyormuş evet bişey kokuyor diyormuş bide odaya bi gidiyor annem koltuk yanmış allahtan tutuşmamış . hiç göz açtırmıyorlar valla bunlar hep bi kaç dakkalık şeyler yani . valla allah hepimizin evladını korusun .
arzucum naber nasılsın görüşmeyeli,nöbetçi netçimiz geri döndü :)
bayramda hep çocuklarlaymışsın,güzelce oynamışsındır sen onlarla şimdi ne güzel olmuştur
blender olayıda tam seninkilerlik bir iş gerçekten,hiç boş bırakmaya gelmiyor senin yaramazlar :)
beni sorarsan zaten okumuşsun canım kötü günler geçirdik ailecek
Allahtan eşim ailem bir dakka yalnız bırakmadılar,akılları fikirleri bendeydi bunu hep hissettim
Allahım herkese ailesinden böyle destek görebilmeyi nasip etsin
ama inan o zamanlarda senin numaranı daha önce almadığıma üzüldüm,aklıma geldin durdun
keşke konuşabilseydik dedim
sende yatmıştın ya hastanede
insan hastanedeyken gerçekten çok duygusallaşıyor
ben ağlamadan kaç dakka durdum hatırlamıyorum :)
Allah razı olsun muallimin de çok desteği oldu,aradı kaç kez konuştuk
böyle zamanlarda çok ihtiyacı oluyormuş insanın
ama çok şükür geçti
çok iyiyim şimdi
rüya gibiydi yaşananlar,daha şimdiden tebessüm ediyorum hatırlarken
benim güçlü bebişlerim,bırakmadılar annelerini
bi doğsunlarda sarılsam doya doya :)
lilacım sonuçlar kötü olmayınca komik geliyor bi müddet sonra ama tabiki ne kadar tehlikeli şeyler benimkilerin bide çamaşır suyu olayı var daha emeklerlerken bide evdede tekim tam kabus çocukları teker teker alamıyorum halıyımı kalırayım ellerini ağzına sokmasınlar üsleri hep çamaşır suyu dokunacak o anki paniğimi hala unutmuyorum valla üçünüde nasıl kucaklayıp soyup küvete bastım 5 dakkada :)))
sonumuz hayır olsun inşşalah ama çok eğlenceli gerçekten ya büyüdükçe zorluklarının yanında çoık kleyif alacaksın .
valla tatlım ben salladım 9 aya kadar sonra baktımki hep birilerine ihtiyaç duyuyorum attım yataklarına ağlaya ağlaya alışmışlardı kendileri uyumaya şimdi park yataktan çıktık tabi bizimle uyuyorlar sonra yataklarına alıyoruz
beni neler bekliyo hep beraber görüp öğrencez tabi:)))
bu arada sen ne zaman sallamaya başladın
çok mu ağlıyolardı yoksa alıştılar bi kere falan diyip vazgeçemedin mi benimkiler 8gün sonra 2aylık olcaklar
hala sallamadım bazen elim gidiyo sallıyorum ama kusuyo kızlar belki normaldir kusmaları
ben öyle zannediyorumdur bilmiyorum oğlum zaten hiç sallanmak istemiyo
bide kızımın birine gözünden iğne yapıldığı için arada irkiliyo göğsümde uyuyo 2gündür umarım alışmaz
hep ööle diil tabi yani gün içinde toplasan bi saat falan galiba kendiliğnden de uyuyo yani
günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür tek paniğim havaların artık sogumaya başlaması hasta olacaklar diye ödüm kopuyor valla bu hafta içinde grip aşılarımızı vurdurcaz inşallah bakalım ilk defa dogalgaz yakıcaz bu sene ısınırmıyız nolur bilmiyorum valla çok hasta falan olmasak bari .
lilacım valla nasıl başladık sallamaya bilmiyorum tatlım sanırım işin aslında herkes sallamayı kaçış olarak gördü ayaklar ağrısada tek dinlenme modu çocukları uyuturken kendin dinlenmendi öbür türlü ev yemek gene seni bekleyen bişeyler olacaktı çocukları kapan kendini bunlardan sıyırdı sanırım :)))) sonrada 9 aya kadar böyle gitti . bırak sen alma ağlaya ağlaya bile olsa kendi yataklarında uyusunlar inan hem senin hem çocuklar için daha iyi uykuları düzene giriyor böylece.
kızın içinde geçmiş olsun rop dan sonramı iğne yapılmaya karar verildi damarlarda falanmı sorun var
şimdilik sallamıyoruz işte bundan sonrada sallamam heralde kucağına alanda yok sadece ben alıyorum mama yedirirken
rop muayeneleri yapılıyo 2güne 1 doktora gidiyoruz ctesi oğlum lazer ameliyatı oldu bugün gidip öğrencez sonucu
ameliyat güzel geçmiş ama sonucu bugün öğrenicez inşallah iyileşmiştir oğlum bu arada narkoz aldığı için tekrar küvöze girdi
2gündür yok evde kızımın biride 2gözünden iğne oldu onunda bugün kontrolu var inşallah ona ameliyata gerek kalmaz
el muallim canım heralde sen rop muayenesini yaptırmıştın ne dedi doktor o süreçte neler yaptın daha doğrusu hangi süreçlerden geçtin???
selam kızlar coook yogundumn gıremedım ya...herkes yı umarım ..lılacım gelmıs bebıslerın ıns sıkıntısız buyutursun canım ....benım bebeklerım üç ay kaldı cıtıktan sonrada rop muayenelerı devanm ettı bıkmıstım artık hep sınırdaydılar dr bu duruma cok sasurdı ılerleme yok ama gerıleme de yok ben böle bısey gormedım dıyıp durdu sonunda pes ettı ılerleme olmadı lazere gerek yok dedı altı ay sonra gel dedı gıttıgımde üç kez muayaene ettı cok sukur sıkıntımız olmadı yıne gıdıcez gelın dedı yılda bır ...ıns atlatır senın kuzularda rop muayenesı kadar acılı bı sey yok ya cok kotu gercekten cok acılı hala unutamıyorum.....mıkrop kapmasınlar dıyede her muayeneden sonra antıbıyotık kullandık bız..gule gule buyut canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?