iyi geceler millet nasılsınız kimse gelmiyo buraya
bende mi ilerde böyle olucam acaba küçükler diye çoğunlukla uyuyolar die rahatım galiba:)))
oğlum eve geldi bugün şükür ama arabamın lastiği patladı eve gelene kadar her petrolde durdum
kimsede yardım etmiyo ne salaklar bende biliyorum diye başına geçince kimse dönüp bakmadı bile
oğlumada mama vermemişler çocuk perişan oldu arabanın içinde bide dönüşü kaçırdım panikten
yolu 30km uzattım offff eve gelemedim bi türlü sinir oldum hemen doyurdum karnını sonra bende yedim yemeğimi
sonra bi güzel banyomuzu yaptık yoruldu kuşum hemen uyudu zaten gün boyunca nerdeyse hiç uyanmadı
hala narkozun etkileri galiba narkoz alan çocuğunuz var mı daha ne kadar sürer acaba bu durum???
günaydınnnn
lilacım valla evde olan anneler zaten çok yogun çocuklar ayaklandıkça park bahçe istiyorlar onların peşinde dolanıp duruyorlardır eminim ben işteyimde ondan bu rahatlığım inşallah seninkilerde kocaman olurlarda sende onların peşinden koşar durursun allah sağlık sıhhat versin . narkoz benim oğluşların birinde fena etki yapıyor hatta öyleki doğumda benim aldığım narkoz bile onu etkilemişti sonra dudak ameliyatı için narkoz aldı ayılma esnasında nefesini tutuyormuş bütün hastane panikle geceyi geçirmeyi beklemişti bende şimdi bu korkularla sünnet edemiyorum işte narkoz almasın diye almadan yapsak kesinlikle durmaz deli olur bekliyoruz büyümesini artık .
onlar daha kedi gibiler mırıl mırıl azcık emekleme boyutuna gelsinlerde yorulma falan nedir bilmezler sen düşüp kalırsın onlar hala oynar . araba içinde iyi cesaret etmişsin valla ben olsam ağlamaya falan başlardım hele kimse yardım etmezse kesin benzinliği falan ayağa kaldırırdım çocukda var görmüyomusun niye gelmiyosunuz diye sen iyi başetmişsin bence .ama çocuk olunca aç olsada olmasada hep bir hazır çantan yanında olmalı ne zaman ne olur belli olmuyor ben parka çıkarken bile şimdi koca bir çanta getiriyorum yanında .zor işler anacım bunlar . daha ben bile öğrenemedim 3 e girecekler nerdeyse hep bişeyler eksik kalıyor
bu arada figencim bende diyorum bi daha doğurcam ben diye ama şimdiki gibi olcaklarsa:)))
bu arada cd lerden bahsetmişiniz ne cd si ben bilmiyorum
lilacım beklenen doğum tarihine kadar böle uyurmuş bebişler
ama inşallah sonrasında da uslu olurlar
canım o cdlerde işte faydalıymış güya
çizgi film yerine onları izletin diyorlar
ama hangi aylarda izlemeleri lazım,cd leri nerde bulabiliriz bilmiyorum
belki triacık biliyodur diye sordum
o anlatınca öğreniriz ikimizde :)
daha nasıl gidiyor canım ya anlat
gaz sancıları falan var mı?
gözler ne durumda?
kaç kişi bakıyosunuz şu anda?
herkese iyi geceler,,
anca bu saatte yazabiliyorum, bugün çok düzensiz uyudular 12 de anca yattılar,, büyüdükçe hem güzelleşiyorlar hemde çok zorlukları çıkıyormuş,, sabah ömerin yanında yatıyorum, 7,30 da uyandı beyefendi, illa beni de kaldıracak, saçımı çekiyor ama öyle böyle değil, sonra kafamı çekip dudağımdan öpüyor haylaz, sanki özür diler gibi, ısırmalar hat saffada ömerciği çok ısırıyorlar, çocuğun vücudunu bir dr. görse şiddet uyguluyoruz sanırsizlerde durum nedir kızlar bu ıssırmalar ne zaman son bulur ?? yarın 4 günlüğüne yalova termale gidiyoruz, eşim ben ve üç afacan, kayınvalidem ve görümcem de gelecek ama görümceminde çocuğu küçük bakalım ne kadar destek olurlarsa artık,,, benden bu kadar..
figenay iyisin canım maşallah, 35,de deviriyorsun, Rabbim 37-38 leri nasip etsin inşallah tabi sen iyi olduğun sürece..
CD lerden ben almadım, tv 2 yaşına kadar yasak biliyorum ben, bir ara reklamlar dikkatlerini çekmişti çok şükür yaz döneminde sokaktı parkttı unuttular, şu an favorimiz ajdanın yakar geçerim parçası nerde duysalar oynamaya başlıyorlar birde arada karadeniz Tv de laz şarkıları dinliyoruz..
mavi mercan canım inşallah hiç kuvoze falan ihtiyaç duymasın,, ben memorial da kontrollere gittim 6. aya kadar doğum ücreti orada 100 bin liraydı, 3 çocuk 1 hafta kuvoz olarak hesaplamışlardı,, sonra çapada bir prof. a gittim ama hiç hoşlanmadım, en sonunda cerrahpaşada Rıza Madazlıya gittim, çok şükür 37.haftada doğurdum, 380 tl hastaneye ödedik oda tek oda farkı olarak,, medipolde 2 arkadaşım doğum yaptı ikiside çok memnun kaldı, biri hatta 35. haftada erken doğum yaptı bebişi 5 gün falan kuvözde kaldı, çok iyi ilgilenmişler, gittiğinde dr.un zaten üçüz doğum alıp alamayacaklarını söylerler, bazı özel hastaneler cesaret edemiyor çünkü, kuvöz, çocuk doktoru, yenidoğan ünitesi hepsi sorun oluyor sonra.. kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama bence bir hastaneye o kadar para verme canım,, çocuklar doğduktan sonrada çok masrafları oluyor,, inşallah kuvözde kalmazlar ama sonrasında oradan alıp devlet hastanesine geçirme falanda çok problem oluyor..
yanlış hatırlamıyorsam muallim medicana da doğum yapmıştı, ümraniyedekiydi sanırım, o da çok memnun kalmıştı,
herkese iyi gecelerrr...
selam arkadaşlar.... bende sık sık gelemiyorum dertlerinize ortak olamıyorum malum taşındım yeni bir yer yeni bir ilde düzen kurmaya çalışıyorum bu arada bizim oğlanların bugun 2, yaş günü zaman ne çabukkk geçtii aaay yazarkenn gözlerim doldu ...
bende merak ediyorum ama kızın numarasını almamışım arayıp soramıyorumfigen nasıl durumu nasılmış canım bebişler ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?