yaw ne kaynatmışsınız maşşallah kıslar yaw. pitosssssssss gel nolur benimkileri de alıştır nolurrrrrr... oğlan uyur kendi mama yerken de şu iki kızı bi alıştırıver nolurrrrr.. ah bi alışsalar kendileri yataklarında uyumaya daha da bişey istemem.
pıtosssssss evet kuvezdekıler daha uslumu olur orda sessız alışıyolar bazen gıdıyorum baska kuvezdekıler nasıl aglıyoo ya kıyamam ...........bı kere sordum benımkılerde aglıyomu tabı deduıı hemsıtre acıkınca ağlıyolar ama senınkıler kuçuk ya seslerı az cıkıyo bu kadar kuvvetlı degıl dedı.........oyyyyy kıyamam dedım aglatmayın............ıyıkı gormuyorum cok zor .........rabbım annelrı ayırmasın bebklerden............
canım ınşşşbeklıyorıum .........camlıca medıcana da......sagol canım duaların ıçın..........yaaaaaaaaaa bırakın ya azcık kucak sefası sursun bebışler ..........bırakın ..........erkenden buyuyolar en fazla bı yıl sonra ıstesenızde kucaga gelmıyolar...........tabı su varkı bı degıl ıkı üç bebek ............zor tabı ama ınanın bu gunlerı gecıyıo sonra cok ozlenıyolar...............herkes ıyı ınş dua edın bana
delikafadulden kesinlikle sana kıyarlar tatlım onlar bu dünyanın küçük kralları ya senin gelin ne oldu 3 görümceden sonra hala oğlunla berabermikiii :asigim:ay haklısın ya.........dıyorum ya bı tane degıl ellerıne koz vermemek gerek kıyamıyorum ama onlkar kıyar bana dımı...........hepınıze bravo.........cok ıyı gıdıyosunuz darısı bana ınş...........gelınce ınş eve bebekler bı heyecan bı bocalama olucak ama ınş sonra duzene komam uzun surmez..........benım sıkıntım abılerı olur gıbı .........ınş kucakcı yapmaz onları ...........bıde onu frenlemem lazımm...........
slm kızlarrrrr
biberon konusuna gelince elimde şu an7 tane biberon var 3 taneside çatladı patladı :)
uyutma olayı özleminde dediği gibi kararlı davranılması gerekiyor sallamak tam bir kabus gaz probleminden sonra hemen uygulamaya geçin kızlarrr.
özlemcim bana sormuşsun yanlız bakmammı iyi yoksa birliktemi bakmak.. kesinlikle ve kesinlikle yanlız bakmak çoook daha iyi ama ilk 4 ay yanlız bakamazdım gece üçlere kadar uğraşıyorduk ama gaz problemleri bitince yanlız bakmak lazım tabii arada geliyorlar soldan soldan ama evde birileri olunca onunda başka stresi oluyor insan hareketlerini stresini bile kısıtlamak zorunda kalıyor evdeki alınmasın diye tabi bu insanda daha çok stres yapıyor.
ben hala bebelac kullanıyorum kızlar aslında süte geçmek istiyorum ama sütü sevmediler aynen şekerli vermek istemiyorum özlemcim sen nasıl geçtin süte..birde benim onurum biberonla uyuyor özlemcim ne yapabilirim senin varmıydı böyle bir sorunun?
en çok üzüldügüm şey ise oğluşlarım sabah kahvaltısı yapmaz oldular bir ara dişlerden diye karışıma geri dönmüştüm ama oda doyurucu olmuyor onur karışımı sevmiyor ona normal kahvaltı yaptırıyorum ama eskisi kadar yemiyor özlemcim seninkiler nasıl yeme konusunda herşeyi yiyyorlarmı?kahvaltı nasıl veriyorsun?birde merak ettigim acıkınca mama diyorlarmı?susayınca su istiyorlarmı?
şunlar bi dillensede derdini anlatsa daha bir rahatlıycam valla o yüzden özlem seninkileri merak ediyorum
:lepi::lepi::lepi:
canım bu bitki çayı türkiyede varmıdır acep bilgin varmı?
bu arada şu ağlatma olayında seni takdir ettim ama bir avantajın var yanında eşin yoktu sanırım. valla bende benim kızın her gece 10 12 arası huysuzlupğu tutuyor. elden ele gezmek istiyor. bırakın ağlasın susar anlasın diyorum böyle olmayacağını ama kayınvalide kayınpeder ve eşim bırakmadılar. bir gün tepem bi attı aldım yavruyu geçtim salona tuttum göbişini ağla dedim. herkes üstüme yürüdü bende karışmayın dedim. vee sonra sustu ıng bıng dedi ve 23.30 da uyudu ilk defa şimdi artık o kadar ağlamaıyor kolik nöbetleri hafif geçiyor. kararlı olmak lazım.. ama işte tek başına kararlı olmak bi işe yaramıyor..boshayallersmile
pitosum maşallah sana bende deneyim dedim şimdi olmadı beceremedim durup durup bi yerlerini kesiyolarmış gibi ağladılar kucağıma aldım tık yok mafoldumben
pıtoscum masallh buyumus senın bıdıklar............oyna bol bol onlarla.........evet ya hala beraberler kacıramadım gelın namzedını üç gorumce dogurdum ama gıtmıuyo gelıp bakacam demış ........catlatcak benı yaa kaynanalık damarım tutcekkk sonunda.............eyvahedigeldismile............
pıtoscum masallh buyumus senın bıdıklar............oyna bol bol onlarla.........evet ya hala beraberler kacıramadım gelın namzedını üç gorumce dogurdum ama gıtmıuyo gelıp bakacam demış ........catlatcak benı yaa kaynanalık damarım tutcekkk sonunda.............eyvahedigeldismile............
pitosum maşallah sana bende deneyim dedim şimdi olmadı beceremedim durup durup bi yerlerini kesiyolarmış gibi ağladılar kucağıma aldım tık yok mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?