Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kız zilli bende diyorum seninkiler gece nasıl uyuyorlar diye
hah şöyle anlat sırlarını bana ben kızmam merak etme :)
zaten ben mamalardan korkuyorum birazda lilacım
ilerde vay efendim o yıllardaki mamanın içeriğinde şu vardı bu vardı diyecekler diye ödüm kopuyor
zaten bu mamalrdaki amaçda kilo aldırmak

50 senenin mama teknolojisi anne sütüne hala yaklaşabilmiş değil
orjinal anne sütü veremiyorsak doya doya,taklidine bu kadar para saymak niye?
kolaturka içmek gibi bişey bu,orjinal kolayla aynı paraya satılıyordu,o zaman orjinalini tercih edersin dimi imkanın varsa
bizde olmadığı için anne sütü,eskiler ne yapmışsa onu yapmak daha mantıklı aslındamiyom valla
sonra vay efendim israilden gelen tohumlar kısır yapıyor,mısırlarda gdo var genetiğimizi bozuyor diye uğraşır dururuz
mama da ne var bilmiyoruz,imminofortis,nükleotid falan inşallah iyi şeylerdir :)
bilmiyorum valla ama gece verecem ben o mamayı bir kez,uykuda öenmli birşey çocuk için sonuçta
saat başı uyanarak nasıl büyücek bu bebişler

bende ilaç almaya devam,etlerim acıyor sanki fena üşütmüşüm
olan süte oluyor valla,sağıp sağıp döküyorum
emziren anneler için grip ilacı mı var lilacım?

fıgen gecmıs olsun ya ..ama neden sutunu dokuyorsun kı ..sutun hasta degıl sen hastasın sen agzına maske takıp emzırebılırsın yazık etmesene sutune canım ya ne kadar kıymetlı o .......
herkes nerde anneler sanırım cok yoıgun gerckten bıu yıl valkıt yok buyudukce daha cadı oldular kavga gurultu bayramda gectı böle....herkesuı optummm

ay mesajını gülmekten anlayamadım bi kaç kere okudum:))))))))))))))))))))))))))))
valla ne diyosan doğrudur mamayı içiriyoruz ama içinde ne var???
kızım sen niye döküyosun mis gibi sütü doktora sorsan ya vardı bi ilaç adını hatırlasam bide
yaaa benimde sırrım bu.... zilli haaa
ay ne güldüm hala gülerek yazıyorum bu arada
mamalara ölüüüümmmm yaşasın prinç unu:)))

güzelim ben sebamedin losyonu vardı onu kullandım kaşınıyordu sadece hafifletiyor

kızlar sizi tebrik ediyorum hemende püüfff noktalarını bulmuşsunuz iste türk kadını :))))

pitoşcum seni görmek güzel bebiş sık sık gel ben anlamam birbirimize destek olucaz bizim sıpalarda bu bayram şeker şeker delisi oldular vermein dedikçe arkamı döndüm bi bakıyorum ağzına koyuvermişler yiyolar kola vermeyin dedim bi baktım kola içiiriyolar bu zamana kadar pekmezli suyu dayamıştım kola diye ama ya bide misafirliğe gidince bizi hiç takmıyorlar yüzümüze bile bakmıyorlar göz teması olmasın diye ev sahiplerine anne baba deyippp şirinlik yapıp istediklerini yaptırıyorlar ay çook fenalar yaa bende gün içinde boya kalemleri evin içine kaydırak aldık onunla ki ondan bile sıkıldılar boya kalemleriyle duvarı boyadılar halıları filan battık yaniii ıslak mendilleri alıp etrafı siliyorlar ama sonra kendi ağzlarını siliyorlar böyle iğrenç durumlarımız var

Son düzenleme:

bak bak görüyon mu nilde söküldü
var mı artıraann pirinç ununu veren yok mu başka?
alemsiniz valla ya,bende safım safım bekliyorumki doyacak bebekler aptamille
zaten bence bu aptamilin içinde doymasın da bi saat sonra yine istesin diye bir sistem var :) günahını da almayım da tabi
hadi söyle bakalım lila hanım başka ne sırların var,benim keşfetmemi bekleme ben biraz yavaştan alıyorum sanki
hey allahım yaa ne günlere kaldık
günde bi kere mi veriyon arıyı,hadi anlat artık bacım gizlimiz saklımız kalmadı 90 milyon bizi okuyor

ilaç aldım da birkaç kez ondan döktüm gülsüm abla
aferin ile aprol falan içtim hemen ayağa kalkayım diye
drum parasetamol süte geçebilir demişti bende korktum vermedim sütü
bugün akşam sütlerini veririm ama artık,iyileştimde zaten saol.

valla pitoşu görünce ben bile sevimdim halbuki hiç tanışmadık ama tabi hep okuyorduk ya eskileri ordan biliyorum
büyüyünce bizde mi yazmıcaz acaba?
neyse sağlık olsunda yazılmasın ne yapalım

tamam itiraf ediyorum bir haftadır çok yapıp bütün gece veriyorum prinç ununu:)))
büyük bi cezveye yapıyorum bütün gece yetiyo
dün benim kız sancıları var diye nane kaynatmış azcık onun suyuna yapmış prinç ununu
markasıda arı hero baby denedim ama hiç güzel diil tadı
suyla yapılıyo zaten süt koymuyorum içine
bide hero baby ni bebe bisküvisi varmış 4. aydan itibaren
bizdee 4 olcaz yakınlarda inşallah belki ondanda katarım mamalarına
biz bebelac kullanıyoruz kutuda oluyo 500gr 9lira
bir kutu 1 gün gidiyo ancak artık sende denesene bebelacı
aptamil çok pahalı bende en iyisi diye ilk başta ondan kullandım
ama benimkiler ishal oldu sürekli acıkıyolardı acaba seninkilerde mi o yüzden doymuyo
bide bebelac dene bakim sen prinç ununu denedin mi
bide biz artık 90 120cc arası içiyoruz artık genelde 90 ama 120ccyide içiyolar zorlanmadan
biberonlarıda hep 120lik 150ye geçince napcaz bilmiyorum
keşke büyük alsaymışım neyse onlardada meyve suyu içerler artık

slm kizlar nasilsiniz baya muhabbet olmus ben cok yorgunum ya artik yetisemiyoruz bu cadilara bes dakka oturmuyolar tabi bizde onlarin sayesinde oturmuyoz

biz iyiyiz kizlarla maratona devam 2 gundur gece biraz daha iyiler daha az uyaniyorlar ama birsey fark ettim biz aksam 8.30 -9 gibi yatiriyorduk kizlari 2 gundur uyumuyorlar saat 10 gibi uyuyorlar ama gecede cok uyanmiyorlar acaba erken yatiriyorduk onun icin mi cok uyaniyorlardi artik 10 gibi yatiracaz hep cadilari

figencim lilacim bulmusunuz formulu hadi insallah hep ise yararda sizde dinlenirsiniz keske bana da biri bu fikri verseydi ama burda bulurmuydum bilmem
bizde iyi geceler cayi vardi onu verirdik arada ise yariyordu sakin oluyorlardi gece yani hic olmazsa yarim saatte bir uyanmiyorlardi deliksiz 3 saat uyorlardi bence sizde deneyin belki sizde daha cok ise yarar

allahim hepmize guc kuvvet versin

kizlar ben cadilara sabah bebe biskuvisiyle hazir kahvalti tozlari varya onu ezip veriyorum ama 3-4 gundur yemiyorlar artik acaba biktilarmi
siz ne veriyorsunuz bebislere acaba bende artik normal kahvaltiya mi gecsem yerlermi ki

canım benim yaaa ben senin yazılarını okudukça içim ürperiyo korkuyorum valla
seninkilerde cidden cadıymış canım ya o gece çayını duydum ama almadım hiç kaçıncı aydan sonra veriliyo acaba
ya ben çok şanslıyım iyiki figenciim var yoksa kim anlar beni
sizde anlıyosunuz ama figenle hemen hemen aynı gibiyiiz çok fark yok ondan diyorum
diğer tarafta begüm vardı sanırım oda bugünlerde doğurcaktı oda katılır aramıza yakında sağ salim kuzularıyla
uyku tutmadı beni gündüz şekerleme yapmama izin verdide civcivlerim:)))

kızlar ben pirinç unu vermedim zaten 3 aylıkken de aptamil pdf kullandık o mama sadece besleyiciydi doyurucu değil 2 saatte bir mama hazırlardık eğer yenmesse 2 saat sonra dökülür yenisi hazırlanırdı şimdi o arı mamalar şekerli filan şekerde biraz zararlı biliyorsunuz ileride yemekte seçebilir şekerli tatlı gıdaları erkenden tanımaması gerek

canım iyi diyorsun
ben sadece gece bir defa verecem,oda bi 3 saat uyku için
diğer türlü 2 saat bile dayanmıyorlar,sürekli biberondan gazlanmaya da başladılar geceleri
dediğin gibi inşallah yemek seçmezler
ama bi denicem bu gece:18:

hah şöyle şekerim ya
bende bu gece verecem bakalım heyecan içindeyim
devrim yapacaz sanki gece olaya bak

sen ek gıdaya normal 4 ayda mı başlıcan lilacım? e az kalmış hakkaten maşallah
canım bende bebelaca geçeyim diyorum ama arada çok fiyat farkı var
şimdi ikiside aynıysa niye bebelac bu kadar ucuz diyorum
e dicen arı mama hepten ucuz ama işte cesaret edemedim niyeyse bebelaca
ama son zamanlarda çok kusmaya başladılar seninkilerde çok kusuyorlar mı?
birde doymuyorlar valla ya mamadan mı ki dediğin gibi
belki mama değişimi zorunlu olacak böyle giderlerse

sen pirinçli mamayı nasıl yapıyorsun
ne kadar suya ne kadar mama katıyorsun birde arı mamanınkini mi kullanıyodun yoksa kendin mi hazırlıyorsun?
gündüz de verdiğin oluyor mu?
bi görsen de cvp yazsan ne iyi olurdu ben bu gece hazırlamadan

canım ben heralde düzeltilmiş olarak 4. ayda başlicam galiba
doktorla konuştum daha bunlar için erken dedi
ama arada bişeyler tattırim diyorum sonradan daha zor oluyomuş
canım benimkilerde 1 1buçuk aydan sona kusmaya başladılar
hep önlük takıyorum bende üstleri hiç kuru kalmıyo yoksa
bebelac mama dene bakim belki severler ben doktora sordum içerikleri aynı faketmez dedi
bende arı marka olanını kullanıyorum üstünde tarifi var zaten
ama ben alıştım ölçü kullanmadan yapıyorum yani kıvamını tam bilmiyorum
mamadan çok az katı oluyo ama çokda yoğun diil sende yap bakim yarın haberdar et beni
gündüz vermiyorum canım yoksa alışırlar falan zaten kzın biri alıştı galiba mamayı uyanıkken çok içmiyo
sadce uykusu arasında iştahlı içiyo gündüz uyanıkken anlıyo tadını sıpa:)))
aptamilde gerçekten pahalı beee 900 gram 39 90 markette bizimki 1000gram 18e geliyo 2 katı yani az mı???
başka bi marketten alıyorum toptan koliyle 9 90 yerine 9liraya veriyolar orda
bezide toptan alıyorum mesela huggies 3 numara 46lı 11 lira indirirm vardı
ama normal markette 20lira civarıymış şimdi 4 numara depolamaya başladım
4numara 7 18kiloya kadarmış epey kullanırız ben 7 paket aldım kullanılmamış 5 pakette 3numaramız var
şimdi 2 numara kullanıyoruz onlarında içinde çok varya hala bitmedi 3 paket var elimde
onlar bitince 3 numaraya geçeriz 5kilodan sonraymış 3 numara
bizde 4 olduk heralde ptesi aşımız var orda anlaşılacak kilomuz

lilacım biz dün gece veremedik ben uyumuş kalmışım annemde ben olmadan cesaret edememiş
şimdi yaptık biraz bakalım sindirimde bi sıkıntı olur mu diye
normalde 60 lık yiyen bebeler 80 er arı götürdüler şapır şupur daha da istiyolardıda vermedik
yine doymama krizimiz var şu an yani aptamil verdik peşine
yani bir anda da 100 cc arı verilmez heralde :)

yeşil kakayı sormuşsun canım,evet oluyor arada bir ama çok nadir
bizde bezde 2 ye yeni geçtik,mamaları da 90 a yakın yiyorlar ama genelde ortalama 70 yiyorlar
ama doymuyorlar tabi,5 dakkaya bi daha
dicenki sende 150 lik hazırla Aama olmuyo işte öyle yemiyolar pek nazlılar

kız lila biz topiği rehin aldık vede sıfırdan başlattık sanki
bezler mamalar havada uçuşuyo
şimdi diğer kızlar da katılacak üçer beşer biz ablası olacaz topiğin
ee ne yapayım bizim ablalardan ses yok,kimse girmiyor
diyippp lafı da gönderelim di mi şekerim :)

valla ya korkuyorumda biliyo msun
bak büyüyünce girmeye bile vakit kalmıyo diye
benimkiler laptopu rehin alırlar heralde bırakmazlar bana
evet canım topik bize kaldı resmen
ee vermişin arı mamayı nasıl yediler dimi benimkilerde götürüyo valla
ama ben gündüz vermedim
benimkilere 60 verince kusuyolardı doktor demekki fazla geliyo reflü yaparsın azar azar ver dedi
ama öylede doymuyolardı bende devam ettim valla 100 ver sende
bak ben şimdi 120 veriyorum 90 içince tıkanıyolar kucağıma alıp gazını çıkarıyorum
kalanı içiyoriyorum sende öyle dene bakim gazları çıkınca bi 30 daha yiyolar
benim oğlanda ağzımda dursun öyle uyuyim diyo
cins valla bu çocuklar hepsini başka türlü huyu var
dün gene kız uyumadı ya sabah uyandı akşam 9du yattığı
gün geçtikçe daha az uyuyolar
bende kucağıma alıp sakinleştirip tekrar koyuyorum yatağa
kucak kuşu oldular çıktılar yoksa
neyse kızlar birden gelecekler heralde şimdi ilk begüm var sonra dökülürler buraya

ya lila ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim
sabah denemek için verdik mamayı,beğendiler tabi yediler şapır şupur
başlangıç falan demediler yediler 80-90
gece de uyumamışlardı yine pek dedik bunlar akşama kadar uyur
sen misin öyle diyen,zaten evde bisürü iş var yeni gelmişiz annemlerden
gözlerinin içine bakıyozki uyusunlar da işe güce bakalım
nerdeeeee lila resmen doymadılar doymadılar yine
fazla mama da vermek istemedik,peşine anne sütü peşine aptamil,peşine yine aptamil....
şaka gibilerdi yaa,ne uyudular ne doydular
yine birer saat uyuyup uyuyup uyandılar
e tabi öyle olunca hayalkırıklığı oldu arı mama
annemle sinirlerimiz bozuldu gülme krizlerine girdik gün boyunca
bide komik olan bebişler habire yedikçe bizde acıkıp durduk :)
gözümüzün önünde habire yedikçe onlar bizde tıkındık
gece de verecez mamayı bakalım ne olacak ama benimkiler yine saat başı uyanırlarsa hiç umudum kalmayacak
bekleki gelsin yaşları,off of

senin kızlarda abartmışlar güzelim ya o ne öyle tüm gün
e ağlıyorlar mı ne yapıyolar tüm gün uyumayıpta?

lila figenay yazdıklarınızı okumak çok zevkli yaaa...darısı bizlere inş..kızlar siz beşik olarak ne kullanıyorsunuzzz..birde şu an fort bebe mi yoksa anakucağı mı kullanıyorsunuz....

hiç sorm bu cadıları napcam ama benim anladığın seninkiler 1 satt uyuyup uyanıyolar
mesela yatacaklaı zaman 2saat uyutma sonra yatır bakim sonuç aynı mı??*
eğer öyleyse seninkilerde sorun maalesef
biz yarın iki kzı hem çocuk doktoruna hemde aşıya götürcez
kızların kusmuklarında balgam var ve hırıltı geliyo nefes aldıkça
çok tıkanıyo burunları hele gece nefes alamıyolar brurnlar tıkanınca mamada yiyemiyolar
ya aynen bende deli gibi yiyorum hele ogün markete gittik kuzenle
ay bi acıktım şekerim mi düştü nedir hemen gittim tatlı tuzlu kurabiye badem falan aldım
ay doymadım bi türlü arabada sürekli tıkınıyorum millet bana bakıyo:)))
canım ya sen doğum yaptığından beri doğru düzgün uyumadın ben ona takılıyorum
ben en azından geceleri uyuyorum annem gelince beni çok uyandırmıyolar
mesela dün bayılıp kalmışım hiç uyanmadım bi kalktım saat 10a geliyo yuh dedim kendi kendime
ben hazırlıyorum bi yandan prinç ununu bu arada
ya maşallah seninkiler güzel yiyolar ama sık yemek istiyolar canım olmaz böyle sanada yazık yani
bak şimdiden alştırmaya bak sonradan çok sıkıntı çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…