ya hiç sorma dünde kız yine uyumadı sabah 10a kadar uyumuşuz ikimizde sonra şimdi uyuyolar
niye döküyosun sütünü anne sütüne geçer miymiş aldığın ilaç emziren anneler için ilaç var ondan kullansan
bu arada ben kızarsınız diye söylemiyodum ama gecelri 90cc arının prinç ununu veriyorum bende çok rahat uyuyolar hemde çok seviyolar
tabi cıvık halde ama mamadan biraz daha katı ben veriyorum valla bişey olmadı
ben de prinç unuyla büyümüşüm çünkü bi arkadaşıma sormuştum onunda ikizleri vardı
yazlıktayken mamaları bitmiş prinç unu vermiş sürekli bende ondan cesaret alıp yaptım
bak sende dene bu akşam inşallah faydasını görürsün suyla yapılıyo zaten
cıvık olursa mamada katıyorum daha besleyici olur heralde
eskiden princi haşlayıp suyuna mama katarlarmış aynı şey bence
bende 2 2buçuk ayda başlamıştım hemde kilo alışları hızlandı
kız zilli bende diyorum seninkiler gece nasıl uyuyorlar diye
hah şöyle anlat sırlarını bana ben kızmam merak etme :)
zaten ben mamalardan korkuyorum birazda lilacım
ilerde vay efendim o yıllardaki mamanın içeriğinde şu vardı bu vardı diyecekler diye ödüm kopuyor
zaten bu mamalrdaki amaçda kilo aldırmak
50 senenin mama teknolojisi anne sütüne hala yaklaşabilmiş değil
orjinal anne sütü veremiyorsak doya doya,taklidine bu kadar para saymak niye?
kolaturka içmek gibi bişey bu,orjinal kolayla aynı paraya satılıyordu,o zaman orjinalini tercih edersin dimi imkanın varsa
bizde olmadığı için anne sütü,eskiler ne yapmışsa onu yapmak daha mantıklı aslındamiyom valla
sonra vay efendim israilden gelen tohumlar kısır yapıyor,mısırlarda gdo var genetiğimizi bozuyor diye uğraşır dururuz
mama da ne var bilmiyoruz,imminofortis,nükleotid falan inşallah iyi şeylerdir :)
bilmiyorum valla ama gece verecem ben o mamayı bir kez,uykuda öenmli birşey çocuk için sonuçta
saat başı uyanarak nasıl büyücek bu bebişler
bende ilaç almaya devam,etlerim acıyor sanki fena üşütmüşüm
olan süte oluyor valla,sağıp sağıp döküyorum
emziren anneler için grip ilacı mı var lilacım?
kızlar; karnımın altı çatır çatır çatladı
ben çatlakların ağrıyacağını hiç bilmezdim görsel sorun sanırdım sadece ama acıdan ağrıdan hiç keyfim kalmadı.
çatlak acısını ağrısını ne alır Allah aşkına. Sürekli yağlıyorum ama tık yok
ay mesajını gülmekten anlayamadım bi kaç kere okudum:))))))))))))))))))))))))))))
valla ne diyosan doğrudur mamayı içiriyoruz ama içinde ne var???
kızım sen niye döküyosun mis gibi sütü doktora sorsan ya vardı bi ilaç adını hatırlasam bide
yaaa benimde sırrım bu.... zilli haaa
ay ne güldüm hala gülerek yazıyorum bu arada
mamalara ölüüüümmmm yaşasın prinç unu:)))
fıgen gecmıs olsun ya ..ama neden sutunu dokuyorsun kı ..sutun hasta degıl sen hastasın sen agzına maske takıp emzırebılırsın yazık etmesene sutune canım ya ne kadar kıymetlı o .......
herkes nerde anneler sanırım cok yoıgun gerckten bıu yıl valkıt yok buyudukce daha cadı oldular kavga gurultu bayramda gectı böle....herkesuı optummm
bak bak görüyon mu nilde söküldü
var mı artıraann pirinç ununu veren yok mu başka?
alemsiniz valla ya,bende safım safım bekliyorumki doyacak bebekler aptamille
zaten bence bu aptamilin içinde doymasın da bi saat sonra yine istesin diye bir sistem var :) günahını da almayım da tabi
hadi söyle bakalım lila hanım başka ne sırların var,benim keşfetmemi bekleme ben biraz yavaştan alıyorum sanki
hey allahım yaa ne günlere kaldık
günde bi kere mi veriyon arıyı,hadi anlat artık bacım gizlimiz saklımız kalmadı 90 milyon bizi okuyor
slm kizlar nasilsiniz baya muhabbet olmus ben cok yorgunum ya artik yetisemiyoruz bu cadilara bes dakka oturmuyolar tabi bizde onlarin sayesinde oturmuyoz
biz iyiyiz kizlarla maratona devam 2 gundur gece biraz daha iyiler daha az uyaniyorlar ama birsey fark ettim biz aksam 8.30 -9 gibi yatiriyorduk kizlari 2 gundur uyumuyorlar saat 10 gibi uyuyorlar ama gecede cok uyanmiyorlar acaba erken yatiriyorduk onun icin mi cok uyaniyorlardi artik 10 gibi yatiracaz hep cadilari
figencim lilacim bulmusunuz formulu hadi insallah hep ise yararda sizde dinlenirsiniz keske bana da biri bu fikri verseydi ama burda bulurmuydum bilmem
bizde iyi geceler cayi vardi onu verirdik arada ise yariyordu sakin oluyorlardi gece yani hic olmazsa yarim saatte bir uyanmiyorlardi deliksiz 3 saat uyorlardi bence sizde deneyin belki sizde daha cok ise yarar
allahim hepmize guc kuvvet versin
kızlar ben pirinç unu vermedim zaten 3 aylıkken de aptamil pdf kullandık o mama sadece besleyiciydi doyurucu değil 2 saatte bir mama hazırlardık eğer yenmesse 2 saat sonra dökülür yenisi hazırlanırdı şimdi o arı mamalar şekerli filan şekerde biraz zararlı biliyorsunuz ileride yemekte seçebilir şekerli tatlı gıdaları erkenden tanımaması gerek
tamam itiraf ediyorum bir haftadır çok yapıp bütün gece veriyorum prinç ununu:)))
büyük bi cezveye yapıyorum bütün gece yetiyo
dün benim kız sancıları var diye nane kaynatmış azcık onun suyuna yapmış prinç ununu
markasıda arı hero baby denedim ama hiç güzel diil tadı
suyla yapılıyo zaten süt koymuyorum içine
bide hero baby ni bebe bisküvisi varmış 4. aydan itibaren
bizdee 4 olcaz yakınlarda inşallah belki ondanda katarım mamalarına
biz bebelac kullanıyoruz kutuda oluyo 500gr 9lira
bir kutu 1 gün gidiyo ancak artık sende denesene bebelacı
aptamil çok pahalı bende en iyisi diye ilk başta ondan kullandım
ama benimkiler ishal oldu sürekli acıkıyolardı acaba seninkilerde mi o yüzden doymuyo
bide bebelac dene bakim sen prinç ununu denedin mi
bide biz artık 90 120cc arası içiyoruz artık genelde 90 ama 120ccyide içiyolar zorlanmadan
biberonlarıda hep 120lik 150ye geçince napcaz bilmiyorum
keşke büyük alsaymışım neyse onlardada meyve suyu içerler artık
hah şöyle şekerim ya
bende bu gece verecem bakalım heyecan içindeyim
devrim yapacaz sanki gece olaya bak
sen ek gıdaya normal 4 ayda mı başlıcan lilacım? e az kalmış hakkaten maşallah
canım bende bebelaca geçeyim diyorum ama arada çok fiyat farkı var
şimdi ikiside aynıysa niye bebelac bu kadar ucuz diyorum
e dicen arı mama hepten ucuz ama işte cesaret edemedim niyeyse bebelaca
ama son zamanlarda çok kusmaya başladılar seninkilerde çok kusuyorlar mı?
birde doymuyorlar valla ya mamadan mı ki dediğin gibi
belki mama değişimi zorunlu olacak böyle giderlerse
sen pirinçli mamayı nasıl yapıyorsun
ne kadar suya ne kadar mama katıyorsun birde arı mamanınkini mi kullanıyodun yoksa kendin mi hazırlıyorsun?
gündüz de verdiğin oluyor mu?
bi görsen de cvp yazsan ne iyi olurdu ben bu gece hazırlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?