Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

tubacım hoşgeldin evinede geçmişsin şükür gözünüz aydın . enesciğede geçmiş olsun inşallah ilaçla düzelecek bişeydir . bende en çok ondan korkardım beşikte battaniye altında falan kalırlarsa diye o yüzden ben direk üstlerini örtmedim hiç en alta yatırıp büyükçe bi çarçaf serip yatağın altına kadar sokuyordum beşiğin üstünü kapatıyordum sadece hava alacak kadar bi yeri açık bırakıp komple örtüyordum kışlık tulum giydiriyordum bide . hoş alışmadılar tabi üstlerinde bişeyle uyumaya şimdi yorgan falan istemiyorlar hepsi yorgan üstünde yatıyor o yüzden biz tulumdan çıkıp pijama olayına nadir geçiyoruz . arada bir ses vermeyi unutma

yok canım humananın değil aktardan aldım rezene demleyip veriyorum
her zman vermiyorum uyumadıklarında yada gazları olduğunda veriyorum
1hafta vermediğim oluyo ayrıca o kadarda çok uyumuyolar ya
mesela sabah 7buçukta kalktılar daha yeni uyudular
hele oğlan bi mızmızki sorma bi türlü dalamıyo
kucağımda çok güzel uyuyo tam dalıyo yatağına koyuyorum hemen açıyo gözlerini
sanki o 10dk da 2saat uyumuş gibi cin gibi açıyo gözlerini
ben ne kadar içerlerse o kadar veriyorum geldikleri günden beri ilk başlarda 5cc içiyolardı şimdi 30cc falan
bide seviyolar allahtan uyumaları gereken zmanda veriyorum içerken dalıyolar
mesela oğlanı şimdi öyle uyutabildim
tam bir emzik canavarları bide tutabilse manyaklar:)))
tutamayıncada sinir oluyolar bişeylerle destekliyorum onada sinir oluyolar napcamı şaşırdım
üçünede elimle tutup bekleyememki
bizde dün akşam gezmedeydik oğlanın acaip burnu tıkalıydı hiç uyumadı kızlarda hiç uyanmadı
eve geldik hepsi uyanık bende kızla yerde uyuyakalmışım 2de uyanıp gittim yatağa

kızlar biz yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz.
Dün bebek kıyafetlerini yıkadık ve bir baktım ki :) arkadaşımın aldığı 3 adet premature hastane çıkışı dışında hiç premature kıyafetimiz yok.
ilk başlarda ancak premature kıyafeti giydirebilceğiz dimi, yani 0 aylık 50 cm den başlayan standart kıyafetler bize büyük gelcek dimi.
bilgi verebilir misiniz

günaydınnnnn

mercancım kıyafetler genelde bebeğe göre değişiyor haftan geçer uzunboylu ve kilolu doğurursan eğer zaten preleri 1 bilemedin 2 ay kadar giyidiriyorsun dolu dolu almana gerek kalmaz o zaman . ama düşük kiloda olurlarsa o zaman beya kullanırsın . o yüzden sen bir takım daha al bi bak bakalım yetmez gibi düşünürsen tekrar alırsın yada normalleri kıvırıpta kullanabilirsin öylede kurtarıyor yani

canım bende 2şer tane vardı bazen o bile yetmiyodu valla kusuyolar benimkiler çünkü ama belli olmaz belki seninkiler büyük olur gerek kalmaz biz 3buçuk aylık olduk bu zmana kadar giydirdim yeni yeni olmamaya başladı yani 3buçuk 4 kiloya kadar giydiriyosun sen en iyisi 3takım daha al nolur nolmaz 3kilo doğuramayacağına göre gerek olur bence

Kızlar bayramınız mübarek olsun inşallah çocuklar içinde bizler içinde inşallah herşey hayırlı olur . Herkese iyi bayramlar :))

kızlar hepinize iyi bayramlar biz ilk 2gün evde tekiz yarın yardımcı gidiyo pazar ve ptesi eşim yok salıda belki annem gelecek çarşamba günüde yardımcı gelir mi belli değil napcam 4gün boyunca hiç bilmiyorum(( inşallah uslu dururlar aynur topuklu ayakkabı nerdesiniz önerileriniz var mı???

selam kızlar herkese guzel bı bayram dılıyorum ıns ..cıcılerı gıydırın gezdırın .....cok optum sızı

yaaa ben evdeyim hava çok soğuk bugün tektim asayiş berkemal herşey yolunda ama korkuyorum bu sessizlik hayra alamet diil sanki

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun. Bebişlerle sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzur dolu nice bayramlara.

herkese iyi bayramlaarrr
nicelerine kavuşmak nasip olsun inşallah sağlıkla

lilaaaa aklım sende valla napıyon kız tek başına
Allahım bebişlere sakinlik versin de atlat inşallah şu birkaç günü

bizde annemlere geldik cümbür cemaat
bir saatlik yol için bir kamyon dolusu eşyayla geldik valla
gelmeseydik eşimle yalnız geçirecektik bayramı tabi bebişlerle de
hiç niyetimiz yoktu evden çıkmaya ama neredeyse mecbur kaldık
kızım biraz üşütmüş her saat başı uyanıyor
biz aman 2-3 saat dayansınlar diyoruz kzım rekora koşuyor
dün gece saati de buldurmadı hep uyandı ama sesi falan kısıldı yavrucağın yaa kıyamam
oğlanlar iyi ama 2 saat uyuyorlar en azından,ama hepimiz pertiz hala :)
neyse kızlar,iyi tatiller herkese...

slm kizlar nasilsiniz biz bayrama hasta girdik kizlarda bende grip olduk burunlar akiyor insallah cabuk geciririz

herkese iyi bayramlar

Arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun :)

Evlatlarımızla, eşlerimizle ailelelerimizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olur inşallah.

herkese merhaba nasılsnız kızlar hepinizi çok özlemişim geçmişi okumaya fırsatım olmadı umarım herlkes iyidir benim netimde sorun var kablosuz ağlarım çktü kablolu bağlanıncada çocuklardan bana fırsat kalmıyor biler çok iyiyiz şükür kızımda artık hep benle kalıyor oyüzden bayağı bocaladım ama şuan daha iyiyim yorgunluk hat safhada zaman geçtikçe daha zor ve yorucu olmaya başladı isteklerine yetişemiyorum artık biri ben markete gidiyorum deyip çantasını topluyo biri gece ders yapıcam deyip kalem itiyo biri şarkı kanalı aç oynuycam falan deyip duruyor akşama kadar çene yani kış geldiği için sıkılıyorlar çok oyun hamurlarını ve resim yapmayı çok seviyorlar ama bir zaman sonra ondanda sıkılıyorlar artık yapmadığım şebeklik kalmıyor böyle yani herkesi tek tek öpüyorum tabi bebişleride bayramınız mübarek olsun

ayyy atlattık şükür bayramı bugün kız geldide rahatladım biraz temizledim evimi şükür
canım bunaldım valla kaç gündür saçmaladılar iyice
dün kızlar saat 8:30da kalktılar akşam 9:30da uyudular inanabiliyo musun
deli oldum resmen ya çok sinirlerim bozuldu haşatım çıktı
bi yerleri mi ağrıyodu üşüttüler mi anlamadım dün akşam kardeşim fitil getirdide rahatladılar
bugün daha iyiler yemek yedim en azından
tek bakabildim ama bu defa ben mafoldum dün iyiyki annem vardı
sende iyi yapmışın tek başına evde bayram olmaz ya ben bu bayramdan bişey anlamadım valla
sizede geçmiş olsun canım noldu bizim kızlara böyle ya

kızlar; karnımın altı çatır çatır çatladı
ben çatlakların ağrıyacağını hiç bilmezdim görsel sorun sanırdım sadece ama acıdan ağrıdan hiç keyfim kalmadı.
çatlak acısını ağrısını ne alır Allah aşkına. Sürekli yağlıyorum ama tık yok

ayyy canım yaaa bende çok fena çatladım ama çok acaip sağ tarafta daha yoğun benim iki kız sağdaydı heralde ondan valla ben ne bulsam sürüyodum ama benimki ağrı değil yanmaydı badem yağı sür canım zeytinyağıda olabilir bide bella b tummy honey die bi krem vardı yoğun bi kremdi oda iyi geldi bana ahh bide kaşınma vardı acaip kaşınıyodum 24.haftadan sonra sürekli karnımı ovalayarak gezdim

hadi geçmiş olsun lilacım atlamışsın
ama valla iyi cesaret,hala nasıl yalnız bakabildin şaşıyorum
sabah 8 de kaldıp akşam 9 da mı uyudular???? ne diyon sen güzelim yaa haşadın çıkmıştır hakkaten de
bi yerden sonra insanda moralde kalmıyor,moral bitince herşey bitiyor valla ona çok dikkat etmek lazım
yavaştan beninkilerde sanırım uyumamaya başlıyorlar
ama gece uyusunlar ben razıyım gündüz oturmalara
zaten gündüz de hep ayaktayız bari biraz gece dinlenelim

ben böyle olursa 2.aydan sonra geceleri bir öğün olmak üzere sulandırılmış arı mama falan vermek istiyorum
uyku onlara da lazım bize de,2 saat bile uyumuyorlar hemen acıkıyorlar,iyi de yiyorlar ama hemen yine acıkıyorlar maşallah
ne dersiniz kızlar böyle bişey yapsam mı?
bizim bi akraba mama niyetine 2.aydan sonra hep arı mama vermiş,sulandırmış tabi baya
o da erken doğurmuştu 37 de falan
hiç uyumayan çocuk bir güzel uyumaya başlamış,şimdide maşallah tosun gibi
ben bir kez versem diyorum,diğer zamanlar da aptamille anne sütüne devam ederim zaten,ne dersiniz?

birde bişey daha sorcam ben biraz üşütmüşümde ateşim var,etlerim sızlıyor sanki
daha kötü olmayım diye bir kerelik grip ilacı aldım akşam 9 gibi,gece de uyuyup sabaha zimba gibi olmayı planlıyorum
gece annemle babam bakacak beni dinlendirecekler güya ama inşallah aklım kalmaz
bikaç kez sağdığım sütü dökücem vermicem bebişlere
ne kadar süre vermesem iyi olur sütümü bi fikri olan varmı?

mavi mercan canım çatlaklar olacak biliyorsun
bozma moralini,yağla sürekli,daha fazla yağla,ama sakın kaşıma
parmak üçlarınla masaj yap en fazla
en sıkıntılı şeylerden biri de bu kaşıntı ve yanma malesef
bende pek çatlak olmamıştı ama yinede feci kaşınmıştım
sabret canım artık zor biliyorum ama.

ya hiç sorma dünde kız yine uyumadı sabah 10a kadar uyumuşuz ikimizde sonra şimdi uyuyolar
niye döküyosun sütünü anne sütüne geçer miymiş aldığın ilaç emziren anneler için ilaç var ondan kullansan
bu arada ben kızarsınız diye söylemiyodum ama gecelri 90cc arının prinç ununu veriyorum bende çok rahat uyuyolar hemde çok seviyolar
tabi cıvık halde ama mamadan biraz daha katı ben veriyorum valla bişey olmadı
ben de prinç unuyla büyümüşüm çünkü bi arkadaşıma sormuştum onunda ikizleri vardı
yazlıktayken mamaları bitmiş prinç unu vermiş sürekli bende ondan cesaret alıp yaptım
bak sende dene bu akşam inşallah faydasını görürsün suyla yapılıyo zaten
cıvık olursa mamada katıyorum daha besleyici olur heralde
eskiden princi haşlayıp suyuna mama katarlarmış aynı şey bence
bende 2 2buçuk ayda başlamıştım hemde kilo alışları hızlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…