efe 6.300 asya 5.300 mete 5.00 kilolar malesef cetvel yapmayı bilmiyorum keşke yapabilsem bilen varsa anlatırsa sevinirim. pitos canım nerdeeeee biberonlarını tutmuyorlar elleri o pozisyonu alıyor ama onuda biberonu iterek ağızlarından çıkarıyorlar birde garibime giden çok güzel emziklerini ağızdan elleriyle alıyorlarda sonra geri koyamayıp ağlıyorlar. bu arada gündüz 4 saat uyku çok iyi keşke benimkilerde uyusa . canım birde artık efenin eline oyuncak çıngırak verince onunla oyalanmaya başladı onu elinde çeviriyor ağzına götürüyor renkli olanlarla daha çok vakit geçiriyor bu çok iyi oldu. şimdi sanki efenin yükü hiç yok garibim ana kucağında elinde bişey oturuyor
edikacım yanlış hatırlamıyorsam sen 30 haftalık doğum yapmıştın ve bebeklerin uzun süre kalmıştı küvözde çok küçüklerdi yani bunlarıda hesaba katınca bence kilolarıda gelişimleride çok iii zaten sıkıntı olsa dr söylerdi benimkilerde bazen kavrıyor oyuncaklarını bilinçlimi yapıyorlar dersen zannetmem ben ellerini sıkıca tuttruyorum bazen çok bazen az tutuyorlar 4 saat ilkkez bugün uyudular edikacım eşim bile tlf açıp hala uyuyorlarmı diye sorduama benimkilerde gece çok kalkıyorlar mamaya 5 kez falan çok değilmi anlamadımki
edikacım bana bebişlerinin doğum tarihini yaz sana cetvel yapayım senin özeline mesaj atamadım
triaaaaaaa hoşgeldin cetvelin çok tatlı olmuş
şimdi bir düzen tuttursak gerisi gelir eymen akşam zorlandı uyurken çok uyandı ağladı mesela saat 22 de uyudu sonra saatle uyuturum dediğin gibi biberonlarını tutsalar daha rahatlıycam senmi demiştin çay biberonu kullanıyorum diye bende almak istiyorum daha ufak biberonlar bunlar çok geniş çünkü
bendede aynurda da var eymen .)
arada 2 kilo fark dediğin bebeğin daha düşük ağırlıklımı doğdu yoksa iştahsız bir bebkmi 2 kg bayağı çok çünkü
yaaaaaaaaaaaaaa kskandım ben..............ınş gelsınler bende yaparım dımı ınş hayırlı ols trıa...............ben sut goturcem yıne ...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?