Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar bu arada biz mamayı internetten alıyoruz geçen hafta baya stok yapmıştık üstelik baya ucuza geliyor

edikacım benimkiler ilk gecenin dışında başka hiç ağlamadılar şükür dediğim gibi bir kızım kaldı ben çoğu zaman yanlız baktığım için akşama kadar aç kalıyordum inanın wc ye bile gitmiyordum bebişleri sallıycam uyutucam diye belki seninkilerde hemen alışırdı kızının inş bişeyi yoktur ya diş hazırlığımı yapıyor kuzu kıyamam tam olarak kiloları ne kadar daha erkenmi dedi katı gıda için aaa ben geçen daha önce gittiğim dr konuştum oda ver dedi her dr başka şey diyor sen bildiğin yap bence

biz bir netten alışveriş yapmayı alışkanlık edinemedik nedense ....... olmadı nestle yada bebelac falan alıcam
dikkat ettim bebekler kendileri uyuyunca daha uzun uyuyorlar ben hiç taha ve eymenin 4 saat uyuduğunu bilmem hala uyanmadılar arada gözlerini açıp bakıyor sonra tekrar uyuyorlar bugün evimi bile topladım üç bebişle eşimde yardım etti hatta kendime tost ve nescafe bile yapmaya fırsat buldum tabii kızımı bir eşim bir ben salladık durduk darısı başınıza kızlar
nilom niye morarıyorlar ağlamaktanmı yoksa gazmı sıkıştırıyor acaba benimkilerde olmuyor
edika nil bebekleriniz şuanda neler yapıyorlar mesela edika seninkiler biberonunu falan tutuyordur artık dimi cetvelin yok takip edemiyorum haftanı

efe 6.300 asya 5.300 mete 5.00 kilolar malesef cetvel yapmayı bilmiyorum keşke yapabilsem bilen varsa anlatırsa sevinirim. pitos canım nerdeeeee biberonlarını tutmuyorlar elleri o pozisyonu alıyor ama onuda biberonu iterek ağızlarından çıkarıyorlar birde garibime giden çok güzel emziklerini ağızdan elleriyle alıyorlarda sonra geri koyamayıp ağlıyorlar. bu arada gündüz 4 saat uyku çok iyi keşke benimkilerde uyusa . canım birde artık efenin eline oyuncak çıngırak verince onunla oyalanmaya başladı onu elinde çeviriyor ağzına götürüyor renkli olanlarla daha çok vakit geçiriyor bu çok iyi oldu. şimdi sanki efenin yükü hiç yok garibim ana kucağında elinde bişey oturuyor

edikacım bana bebişlerinin doğum tarihini yaz sana cetvel yapayım senin özeline mesaj atamadım

edikacım yanlış hatırlamıyorsam sen 30 haftalık doğum yapmıştın ve bebeklerin uzun süre kalmıştı küvözde çok küçüklerdi yani bunlarıda hesaba katınca bence kilolarıda gelişimleride çok iii zaten sıkıntı olsa dr söylerdi benimkilerde bazen kavrıyor oyuncaklarını bilinçlimi yapıyorlar dersen zannetmem ben ellerini sıkıca tuttruyorum bazen çok bazen az tutuyorlar 4 saat ilkkez bugün uyudular edikacım eşim bile tlf açıp hala uyuyorlarmı diye sordu ama benimkilerde gece çok kalkıyorlar mamaya 5 kez falan çok değilmi anlamadımki

iyi ve yorucu olmayan bir hafta geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınnnnnnnnn

pitoscum maşallah yavrulara beya düzene giriyorlar anlaşılan hep böyle devam etmesini sağla sakın taviz verme onlarda daha huzurlu oluyorlar bide yapabiliyorsan belli bir düzen oturt. hergün aynı saatte uyumalarını sağla dahada düzene girer.benimkiler sabah 10 gibi uyurlar bide öğlen 2 - 2.5 gibi akşamda 7.5-8 gibi dolayısıyla öğlenki uykudan herkes 4 de kalkmak zorunda . uyuyan olsa bile ben o saatte kaldırıyorumki akşam zorluk çıkarmasınlar . çok rahat oluyor.

pitos gece kalkmaları beya fazlaymış gerçekten ama daha küçükler ek gıdaya geçtiklerinde biraz daha az kalkarlar . bide özlem yazmış zaten gece biberonu bırakması için bende aynı yöntemi uyguladım ama cc yi azaltmadım . 200 cc ye 7 ölçek koyuyorsan hergün daha azaltarak koydum en sonunda su tadını alana kadar . yavaş yavaş bıraktı . ama biri diğerlerinden daha zayıf 2 kilo fark var arada ona hala her ağladıgında aynı ölçülerde mama veriyorum istediği sürecede vericem biraz toparlasın diye

triaaaaaaa hoşgeldin cetvelin çok tatlı olmuş
şimdi bir düzen tuttursak gerisi gelir eymen akşam zorlandı uyurken çok uyandı ağladı mesela saat 22 de uyudu sonra saatle uyuturum dediğin gibi biberonlarını tutsalar daha rahatlıycam senmi demiştin çay biberonu kullanıyorum diye bende almak istiyorum daha ufak biberonlar bunlar çok geniş çünkü
bendede aynurda da var eymen .)
arada 2 kilo fark dediğin bebeğin daha düşük ağırlıklımı doğdu yoksa iştahsız bir bebkmi 2 kg bayağı çok çünkü

yaaaaaaaaaaaaaa kskandım ben..............ınş gelsınler bende yaparım dımı ınş hayırlı ols trıa...............ben sut goturcem yıne ...............

canım teşekkür ederim yapmaya çalıştım . ben demedim ama büyükde olsa kavramayı başardıklarında tutuyorlar. benim oğlum 3.5 aylıkda tuttu . kızım 11 aylık oldu hala tutmuyor birazda çocuga bağlı
aralarında fark azdı . biri2190 biri2400 ama eymen mirza daha mızmız kayrada ağzı boş kalmasında ne olsa yiyor iştah meselesii.9.5 oldu daha mirza kara 11 i buldu .valla kayramı obur mirzamı mızmız şüpheli))))

yaaaaaaaaaaaaaa kskandım ben..............ınş gelsınler bende yaparım dımı ınş hayırlı ols trıa...............ben sut goturcem yıne ...............

muallimcim sen gelmelerini bekleme hazırda beklesin . sütüde afiyetle içsinler bakalım hayırlısıyla en kısa zamanda yanında olurlar

ben aranıza yeni katıldığım için sizleri yavaş yavaş tanıycam konuştuklarınızdan yakalamaya çalışıyorum ama bazen beceremiyorum o yüzden soruyorum
muallimcim senin bir oğlun var bide üçüzlerinmi oldu ? öyleyse oğlun kaç yaşında üçüzler kaçıncı haftalarına girdiler hepsidemi küvezde . iş yerinde oldugum için bazı şeylerde çok geriye dönüp okuyamıyorum kusura bakmayın

Selam kızlar kaydirigubbakcemile5

cetvelin çok hoş olmuş tria naniknanik

edikacım bende onu diyecektim sen düzeltilmiş yaşa göre takip et bebeklerini çok takma kafana canları içinde bazı gelişimleri ee geç olacak gibi değilmi ...

pitoşcum benim bir bebişim bazen 6 bazen 7 saat uyumaya başladı lakiiiinn!!! akşam 5 de başlar 12 gibi uyanır daha uyut uyutabilirsen uyusa bile sabah 5 e kalkar hiç uyutmaz ilgi istiyor kucak gezmek isitiyor birde uyus bebeişim kendini sevdirmiyor böyle birşey varmı fazmalı öpüyomkii sırnaşık şey

birde benimde bu aralar gece hersaat kalkıyorum çünki hepsi arrtık farklı satlerde uyanıyorlarr düşün halimi mirmirmirmir

birde dün çok rahattım sorunsuz üçüde hep uyudular sakinlerdi gecede dahil dün ben bunlara ne gaz ilacı verdim nede demir ilacı etkisi olaiblirmi tesadüfmü en mızmızımız bile kolikli değildi dün yaa ilaçlar artırıyormu dersiniz bugunde vermiycem deniycem

kızlar birde biz hastanedeyken bebişlerime gü aşırı folbiol (folikasit) ilacı veriyorlardı taburcu olurken devam et dediler bir süre ettim sonra kusunca ilacı aldıktan sonra bıraktım 1 hapı üçüne bölüyordum sizler kullandınızmı bu haptan !!!!

aynurcum birşey sormuştum cevap alamadım !!!!

canım evet bı oğlum 15 yasında yaaaaaaa yasım cıkcak ortaya ya............neyse bı duşuk ve ıkızlerımı erken dogumda kayıplarımdan sonra üç kızım da erken damladı 49 gundur kuvesdeler ama cok sukur toparladılar ınş sorun cıkmaz da gelırler eve.........ben hamıleyken ısı bıraktım su an evdeyım .........sen anlat bıra z evet burdakı cogumuz tanıyoruz bırbırımızı..........veeeeeeee cok sevıyorum yuzlerını gormesemde yuregını gordugum dostların.............gecenlerde oğlum dıyokı ne cok gırıyosun anne bu kulube dıkkat et belkı erkektırler senı kandırmasınlar cok hosuma gıttı oğlum benı koruyooo ya .zemuszemus............kardeslerını dort gozle beklıyoo ınşşşşşş cıkarlar bıran once

))) muallim tebrikler valla canım yaşın çıksın boşver bizlerde yaşlanıyoruz nasılsa bende 30 yaşındayım . ama o kadar acı ve sevinç hepsi bir arada takip ettiğim kadarıyla hiç umutsuzluk yok ne güzel kızlarda umarım size çok çok şans getiri biran kollarınızda olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…