Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam herkes nasıl ..trıa tuvalet sorunu yaza dogru baslarım bencde heralde ama sıkıntılı olucak emınım yaa....evdede ıkıde bır cısım geldı drlerse bı tuvalet yetmez bunlara ıkı tane var benım ama bırı alaturka onuda oturmalı yaptırım barı yaza....kavgaları azaldımı nasıl ..benımkıler hala cok bızey konusmıyuoo bıkac kelıme haftaya ıkımız dolcak ıns...lıla ve fıgen buraya sız abone oldunuz yaa ..ıyısınız hadı yenı gelıcekle r sızı okucak sık sık..

aynen canım napalım ancak birbirimize destek oluyoruz başka tanıdğımız üçüz yok figenlede aynı gidiyoruz zaten benimkiler erken doğmasına rağmen

yok canım ya lkaşıkla veremem zaten biberonla deniim bari biraz daha büyüsünlerde 2hafta sonra başlicam galiba 4buçuk aylık olcaz o zaman yoksa 4ü bitirmeyi mi bekliim

lilacım bu kaşık maması dediğin bizim bu pirinçli mamalr falan mı?
dedim ben sen fazla dayanamazsın başlarsın diye
e senin peşine de ben atlarım tabi :)
hani beni beklicektin kız
beraber başlardık ne güzel ama yok sen duramazsın

yaza çok iş çıkarma gülsüm abla daha buralara gelcen :)
daha dün gibi okudum küvezfeydi kızların
şimdi de 2 yaşına geldiler maşallah zamana bak ya
demekki benimkilerde büyücek burdan bu sonucu çıkarttım :)

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...
canım Allahım yardım etsin duaların kabul olsun inşallah
ben ne desem boş inan hiç vaktim yok ama dua edicem sana

arzucum evi başına yıkmasınlar kızz benimkiler çok hareketli değil ama ağlamayı seviyorlar ne yazıkki mum boyalarından çok memnun kalıcaksın evin içinde motormu sürüyorlarr akülümü aldın pedallımı bende pedallı alıcaktım sonra yapamazlar diye vazgeçtim

muallimcim merak etme konuşurlar valla ben bazen susun diye yalvarıyorum evde aslında tüm işleri onlar yapıyor kapı çalınca benden önce koşup kimooo geldimm diye bağrıyorlar kapı açma kavgası var bu arada bende tüm çizgifilmleri ezberledim özellikle pepe ve calliou baktım geçen taha pepenin sayısı çoğalıyorr diye şarkı söylüyo arkadan eymen bitanee güneş diye düet yapıyo ben şoktayım tabii düne kadar solucan gibilerdi şimdi şarkı söylüyolar
nilcim çok güldüm ya bak sen şuna demek adını söylemek istiyor kızlar ben oturakla başlıycam diğer adıyla lazımlık üç tane alıcam çişi gelen yapsın çabuk öğrenicekler gibi hissediyorum ama yanılabilirim tabii inş zor olmaz yaa

evet ben dayanmayıp 1tane aldım sütlü prinçlilerden daha bekşicem gibi
bugün benimkiler acaip iştahsızlaştılar
kızın biri sürekli hapşpırıp durdu bende calpol verdim bi yarım çay kaşığı
şimdi daha iyi gibi
ufff sinir geldi bana doktordan pztsi rop vardı oğlanın götürmedi cuma götürcem
havada soğuk korkuyorum
dur beni bekle ben başliim sonra sen:)))

fıgenay ıns canım ...gercekten zaman cabuk gecıyo buyuyecekler merak etme ....lıla masallah sende ıyı gıdıyosun ...korkma sıkı gıydır cık bısey olmuyo bende cıkıcam dılayı fızık tedavıye goturcem ıns ....nıl pıtos trıa kımseler ugrayamıyo buyutenler vakıt bulamıyo mum boya nasıl ya anlatsana canım duvarlar yerker boya oluyo bende aldım ellerınden mum boyta nasıl pekı

canım bi bitmedi şu ropunuz sizinde yaa daha ne kadar var?
iştahta bi gün diğerine uymuyor bugün az yiyen yarın çok yiyor canını sıkma belki de üşütmüştür dediğin gibi
ya lila ya ben daha pirinçli mama vermicem galiba içim bi türlü rahat etmiyor niyeyse
bi zararı yok bizde böyle büyüdük biliyorum ama ne bileyim sanki daha fazla uyumak için çocuklarıma zarar veriyormuşum gibi geliyor mamayı verirken
ya bide çok şekerli ya tatlı niyetine ben bile oturur yerim valla
zaten benimkileri en fazla 2 buçuk saat tutuyor
uykusuzluğa dvm yani
mamayıda bebelacı bveğenmediler bücürler
sma ya başladık bizde az kusturuyor daha tok tutuyor
biberon başlığını sormuştun canım ben hep aventin 260lıklarından almıştım zaten daha idare edr bizi
bugün biraz keyifsizim niyeyse uykusuzluktan heralde

hiç sormA ya bitmedi gerçekten banada sinri geliyo yani artık ama napim heralde artık biter
54.haftaya kadar devam edecekmişiz az kaldı ha gayret
bende vermiyorum artık prinç ununu tadını çok seviyolar bu defada mama yemiyolar
elma suyuna başlcam ben galiba sen daha bekle ama
canım bende uyuyolar diye kendi kendimize nazr ettim resmen
uyumuyolar 2gündür dün yanıma almadım hiçbirini benim oda soğuktu
gece boyunca yanlarına gittim odalarında daha az uyanıyolar
heralde artık yataklarına alıştılar
ayağımızda sallıyoruz uyuyolar yerlerine koyunca cin gibi açıyolar gözlerini
sanki saatlerce uyumuşlarda almışlar uykularını
bugün kız bi kaç saatliğine dışarı çıktı almadım hiç kucağıma salladım o gelen kadar sonra gelmeye yakn daldılar
bnimde bugün tadım yok dediğin gibi yorgunluktan ve uykusuzluktan
bide göğsümüzde uyumayı çok seviyolar bende dün inat ettim almicam sizi kucağıma
sabaha kadar saalarım isteyen uyur isteyen uyumaz dedim
ve sonuç uyumadılar alamdım yinede ama şimdi uyuyolar şükür

bizde sallıyoz valla ayakta yavaştan ne yalan söyliyim aynen dediğin gibi bırakınca açıyolar gözlerini
uyutmaya değilde oyalamaya iyi oluyor o sallama ama işte gerekiyor
fazla alıştırmadan bırakmak lazım
bizede valla 3.bir kadın lazım,acilen kayınvalidemin gelmesi lazım
haftaya gelecek galiba
annemde hemen o gelince ben arada giderim diyor
bişeyde diyemiyorum ama tam kadın gelince rahatlıcam derken bu seferde annem gitmekten bahsediyor
oda yoruldu tamam haklı ama ben de yoruldum
off of
ben hepsini ayrı yatırıyorum çünkü herkes bir bebeğe bakıyor bizde
eşiminkini de annemle ortak bakıyoruz
o yüzden hepimiz ayrı yatıyoz
ama eşim kızıyo beni uyandırmamayı boşver gel burda yat diyor o zamanda bizim odada 2 bebek yatırıyoruz
biri kalkınca diğeride kalkıyor böyle etkileniyorlar artık birbirlerinden
bende hepsi odalarında yatsın istiyorum ama o zamanda annem hiç uyuyamıyor,çocuk odasında kalıyor çünkü
4 ayları bitince katı tedbirlerim olacak uyku konusunda inşallah
o zamana kadar sürünmeye devam

ayakta diilde beşikte sallasan ben şimdi ona alıştırmaya çalışıyorum uyanıyolar oldukları yerde uyuyolar gerçekten bu zmana kadar annen durmuş yorulmuştur kadıncağız benimkide haftanın 2 3 günü geliyo o zaman daha az kalkıyorum gece daha fazla uyuyorum telsiz alsana yanına ben öyle yapcam bu gece bazen bende uyanamıyorum çünkü aman yada alma boşver çığlıkları duyulur bi zman sonra eşim hiç kalkmıyo valla bizde akşam geç geliyo zaten sabahın köründe geri gidiyo bende kaldırmıyorum hiç bide yatarak vermeye çalışıyorum oğlan öyle emiyo ama kızlar öksürüyo beceremiyolar dha hem uykusuda bölünmüyo bide karanlıkta yatırıyosun dimi geceyi öğrensinler artık bide bişey sorcam mama için sıcak suyu napıyosunuz ben bi tane çantada taşımak için termos almıştım ama onu kullanıyoruz gündüz 500ml oda yetmiyo artık gece tekrar kaynatıp su koyuyoruz 1lt olandan almayı düşünüyorum keşke 2tane alsaymışım zamanında
bugün yeni resimler eklemişin benim oğlanla seninkiler bi çalım benziyo sanki dimi???
dur daha dikkatli bakmadım bi daha bakıcam doyamadım kzulara

canım ben senin oğlanın resmi görünce dedim aha bizim batuya ne kadar da benziyo
hakkatende benziyo canım akraba mıyız neyiz kız?
sende koyda kızların resmini bizde sevelim,valla biz uslanmayız
2 sene sonra unutur bi üç tane daha yaparız :)
evde birini alıyom birini koyuyom valla doyulmuyor ya

dün akşam bi arkadaşımıza ev görmeye gittik,oğlanları götürdük
ay bir iyi geldiki,uyudular bütün akşam bizde bir güzel sohbet ettik çok iyi geldi
ordanda eve geldik sabaha kadar bir kere uyandılar rüya gibiydi valla inanamadık
hemde pirinç unu falanda vermemiştik
bu sma iyi geldi canım bize,milupaya göre baya doyurucu
bugün annem evine gidiyor ben yine yalnız olmaz diye arkadaşımı çağırdım o gelecek hafta sonu için saolsun
eşimde olacak yine 3 kişiyiz,ben daha cesaret edemiyorum 2 kişi bakmaya bile çok sağlamcıyım heralde
birini yedirsen diğerinin gazı kalıyor sinir oluyorum eksik iş olunca

lilacım ben mama için ayrı bir kettle kullanıyorum
içinde sürekli kaynamış ılımış su bulunuyor
o küçük termoslardan da var bikaç tane ama yol dışında evde gerek olmuyor ona

telsizde var ama ev küçük hiç gerek olmuyor
ama gezmede falan yada annemlere gidince çok lazım oluyor tabi
gece yorganı kapıyorum kafama hep öyle uyurdum zaten hiç ses gelmiyor hep eşim söylüyor senin bebek ağlıyor diye
telsizim eşim yani evde :)

Üçüz anneleri forumuna ilk girdiğimde 20li otuzlu haftalı hamile arkadaşları gördükce kendim için ooooo çok uzun zaman varmış gibi geliyordu;ama çok şükür 31. haftamız bitti bugün. Hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum. Ve sizden

Elektrikli Gögüs Pompası (Bende madela var iş görür mü?)
Sterilazatör
Biberon
Emzik

için marka model ismi yazar mısınız? Yada şu marka model sakın alma der misiniz?

Lütfen sizin deneyimleriniz benimiçin çok önemli.,

merhaba mullimcim nova colorun boyaları canım anasınıflarındada onlar kullanılıyor hem yumuşak hemde hiç bir yer boyanmıyor boyasada ısllak mendille hemen çıkar
mavimercan maşşallah haftan çok ilerlemiş sterilizatör kullanmadım ama medalaçok güzel işine çok yarıycaktır biberonda dr browns tavsiye ederim okadar biberon arasında en iyisi hala duruyorlar emzikte bebek kendi seçiyor her bebek her emziği tutmuyor ama ilk başta damaklı ve silikon kullan kauçuklar çok kötü Allah yardımcın olsun .

kızlar bebişlerinizi huzur içinde büyütün bol bol uyusunlar inş

ciden benziyolar dimi bak sende benzetmişin valla olabilir canım bacı gibi olduk zaten burda
bugün bende bi arkadaşa anlatıyorum yıuh yani böyle herşeyi konuşuyo msnz diyo???a
aaaa bak gördün mü doymuş minnıoşalr şimdi işte smayla
e şimdi daha az uyanıyolar o zaman hele seninkilerde bi sorun vardı
bu kadar küçük bebek bu kadar fazla uyanmaz çünkü doymuyolarmş kzular
bende kettle kullanıcam o zman ya bizde termos yatmiyo artık
ben bu gece aldım yanıma telsizi yataklarında uyudular şimdi hiiç uyanmasınlar
hem odaları daha sıcak yatak odam kuzeye bakıyo çok soğuk oluyo gece

canım hayırlı olsun inşallah sende görcen ileri haftaları
bu senenin üçüz annelerine maşallah valla :)

medelayı kullananlar memnun ama ben aventinkini kullanıyorum çook memnunum
sterilizatör de çok öenmli bişey bence her mamadan sonra atıyorum sterilizatöre çok iyi geliyor markası weevell
biberon avent memnunum
emzik de avent memnunum :)

lila figenay yorgunluklarınız hissedilir derecede ama azminizi kutluyorum kızlar en zor dönemler uyku açısından diyorum ama gecicekj bu günler mama konusunda da daha önce demiştim tatlıya alışırlarsa mama yedirmekte çok zorlanırsınız eğer 2 saatte bir fazla yemiyorlarsa onu 3 saate zamanla 4 saate çıkarın bakalım ne olucak ....

mavi mercan ben sterilzatör wee weel kullandım memnndum işine çok yarıcak şöylekii mikrobu kırıldımı kırıkma dımı diye sıkıntın olmıcak en azından

biberon dr browns birde avent var ama ben dr browns kullandım memnunum kaliteli

emzik oda aventinkini kullandık

mualcim tuvalet olayına bende yazın gecicem vala çocuklar hazır değiller gibi zaten onlar hazır olsalar bile ben hazır değilim göz<ümde büyüyor da büyüyorrr bu mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…