nilcim hipp aptamilden pahalı mı?
aptamil falan organik değil mi yani?
bize dr rezeneyi 5 damla verin yeter dedi sen ne zaman 100 cc verdin?
mualcim tuvalet olayına bende yazın gecicem vala çocuklar hazır değiller gibi zaten onlar hazır olsalar bile ben hazır değilim göz<ümde büyüyor da büyüyorrr bu mesele
herkese yalovadan selamlarrrrrrrrrrrrr
geçmişi okudum maşallah yeni annişlerde olmasa sayfayı bulmamız epey zorlaşacak :)) lila, figenay maşallah çok iyi gidiyorsunuz kızlar, zamanla hepsi yoluna girecek inşallah..
figenay bakıcı işi nasıl gidiyor aynı kadınla devam mı ??
birde yeni bebişlerin resimlerini bende görmek istiyorum face de beni de kaydedin lütfenn ..
arzucum geçmiş olsun canım bizde de gece çok tıkanıyorlar bu aralar.. benimkilerde bir yerlere saklanarak yapıyorlar genelde ama uzun zamandır böyle özellikle kızım .. lazımlık var ama ona pek o gözle bakmıyorlar oyuncakların içinde genelde.. bir keresinde ömer oturup çişini yaptı sonra gösterdi bize alkışlar yaptık çok sevindiğimizi gösterdik diğerleri de örnek alsın diye ama bir defalık oldu malesef.. bizde çok üstünde durmuyoruz gerçi..
kiloları da çok iyi maşallah arzucum..
Kızlar bazı konularda ben annemin önerilerine göre davrandım. Dr erken dese de zamanını tam hatırlamıyom ben de çabuk unutmuşum ama biçok şeyden verdim. Önce 1-2 tatlı kaşığı ile başlayabilirsiniz. Dokunmuyorsa az az artırırsınız. Korkmayın bence. Mesela kavonoz mamasını ben hiç suyla değil de keçi sütüyle sulandırdım. Pekmez falan yemiyolar benimkiler. Yoğurt da eskisi gibi yapamıyorum bu ara. Balık yağı veremedim hiç. 2 farklı balık yağı almıştım. Geçen kış içirmeye çalıştım. İğrenç bişey ya ben bile içemem. Faydası tartışılmaz ama kusuyolar diye vermedim. Ama hergün bir öğün yemek yapmaya çalışıyorum. Kahvaltıya geçemedim hala. Sabah hazır kahvaltı maması akşam da dönüşümlü olarak sütlü bisküvi yada gece maması veriyorum. Arada muz. Bazen rafadan yumurta.Çorba. Akşam çok geç yatıyolar. 1-1,5 e o saatte de yemek olmuyo tok da tutmuycak diye hazır mama. Tuğçeye hala katı şeyler veremiyorum. Kavonoz mamasını bile yiyemiyo kusuyo. Süte falan katıyorum. Yemek ve çorbaların suyundan veriyorum. Nasıl alışacak bilmiyorum.
tuvalet konusunda benim de gözüme büyüyor. Arada Taha bezi çıkartıyım diye çiş diyo. Tuvalete götürüyom maksat etrafı incelemek. Şu şu diye herşeyi soruyo, çeşmeyle oynamak istiyo. Yanlız alıştırmak zor yaza bakalım nolcak.
Bebişlerim yanıma gelsin ben de burda uykusuzluk çektiğimden, zorluklarından dert yanmak istiyorum yeter ki sağ sağlim gelsinler eve...
selam kızlar
sgüncüm tekrar hayırlı olsun canım inşallah gelirler sağsalim eve tatlım merak etme az kaldı sende buralarda başlarsın yorgunum demeye :)))
ya kızlar valla sizleri okudukça ben kendikendime çokmu katı davrandım uşaklara diyorum yada azmı umursuyorum bilemedim valla ben hiç öyle şeyler yapmadım kavanozsa aldım öyle verdim , yogurt desen 2. mayalamadan sonra çoktan vazgeçmiştim direk hazır yogurda daldım halada hazır veriyorum . keza sütde öyle keçi sütü falan illada alayım demedim hiçbirşeyi blandırdan falan geçirmedim öyle böyle yediler . balık yağınıda doktora yüz kere dedim bişey söyle onu alayım diye her seferinde bana gerek yok dedi . bende alayım o zaman danışmayım bida ama benim 2 tanesi zaten kilolarının üstünde diğeri biraz zayıf bana göre sadece onamı kullanayım hepsinede vereyimmi kilo falan yaparmıki zaten annemler habire söyleniyor obez olacak bunlar diye daha çok saldırmasınlar bana . ayy vallahi şuan beni vicdan azabına süreklediniz :)))
bende ne yaptıysam kızım gece çişlerini bitiremedim kaldırsamda kaldırmasamda gene yapıyor hergün üstbaş yatak yorgan yıka çocuğun değişene kadar üşümewsi ayrı bende eşime bugün için kilot gibi olan bezler varya onlardan al gece bezini takalım dedim ama hatamı ederim anlarmıki bez olduğunu genede kaldırmaya devam edeyimmi bi akıl verin
mirzacık desen yeni gribin etkisinden kurtulacaktı bu seferde boğazları tamamen dolmuş tekrar antibiyotik ve iğne vermiş bu kadar antibiyotik kullandı hala nasıl iltihaplanmış anlamadım ilaçlarmı işe yaramadı doktorumu değiştirsem acaba zaten başından beri sevmedim ama eşime anlatamıyorum bi türlü o0fff evde durarken nasıl bu kadar hastalık buluyor bizi şaşılacak şey valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?