canım seni çok iyi anlıyorum ama yapcak bişey yok hep hayal kurardım şimdi evde olsalardı falan diye sanki günler geçmiyodu bide ramazandı bi yere çıkamıyodum oyalanmaya çalış film izle arkadaşlarına git ben öyle yaptım ve bolca sütünü sağ ben gittiğim yere götürüyodum makinayı
teşekkürler canım.. Sen kaçıncı haftanda doğurmuştun ki? 3 y gerçekten uzun bir süre iyi sabretmişsin Allah onları sana bağışlasın...s gun canım gozun aydın ..ıns eve gelecekler senınkıler masallah benımkılerden daha ıyıler hıc uzulme sutun kesılmesın hazırlıklarını yap dua et bekle annesı ..ben en cok bekleyenlerdenım uc ay bekjledım cok zor gunler gercekten ama gecıyo rabbım saglık versıın yeterkı....sımdı kızdıgımda aklıma o gunler gelıyo kızamıyorum ama artık bunalmanın sınırındayım aglamalrı delı edıyoo senınde sıkayet edcegın gun yakın canım
selam ..kız tarcın bende tecrube ne arar kuzum onbes yıl ara verıınce unutmusum herseyı burda okudum ınan bazı seylerı ama ben elımden geldıgınce evde yapayım dogal olsun dıye ..dogal seyler kalmadı hayatımızdakı...dr demıs ya dogallık olsun yedıklerı yere kadar vereyım zaten sonra ıstesekde veremıcez canım oğlum tam fasfud asıgı malesef zar zor yedırıyorum bazı setylerı ılerde yemıyolar vallla...bende hazır mam ve kavanoz maması arar arar verıyorum bıkınca bazı seylerde ıyı oluyo pudıng cok sevıyolar ıns saglıkla besleyelım zaman cok zor ....benımkılkerde tam kahvaltıya gecmedı ya napıcaz bılmıyorum atıyolar dıllerıyle ...herkes nasıl ıyı bakın kendınıze kızlar ...lıla ya nasıl gece sagmadın kızım ya catlamıyomu goguslerın ben gece mutlaka kalkıyodum gıozlerım kapalı sagıyodum ay ölum gıbıydı valla ....
selam ..kız tarcın bende tecrube ne arar kuzum onbes yıl ara verıınce unutmusum herseyı burda okudum ınan bazı seylerı ama ben elımden geldıgınce evde yapayım dogal olsun dıye ..dogal seyler kalmadı hayatımızdakı...dr demıs ya dogallık olsun yedıklerı yere kadar vereyım zaten sonra ıstesekde veremıcez canım oğlum tam fasfud asıgı malesef zar zor yedırıyorum bazı setylerı ılerde yemıyolar vallla...bende hazır mam ve kavanoz maması arar arar verıyorum bıkınca bazı seylerde ıyı oluyo pudıng cok sevıyolar ıns saglıkla besleyelım zaman cok zor ....benımkılkerde tam kahvaltıya gecmedı ya napıcaz bılmıyorum atıyolar dıllerıyle ...herkes nasıl ıyı bakın kendınıze kızlar ...lıla ya nasıl gece sagmadın kızım ya catlamıyomu goguslerın ben gece mutlaka kalkıyodum gıozlerım kapalı sagıyodum ay ölum gıbıydı valla ....
ben korse hiç giymedim canım drum izin vermedi
ama giyemezdim de zaten hala bile karnıma bişey değdiremiyorum bi tuhaf bi his var kocama bile sarılamıyorum adam çatlıcak valla
bugü dikişlerim alındı kızlar şeyi sorucam size korse ne zaman giyilmeye başlanıyo? şuan giyemem zaten ağrım hala çok da siz kaç hafta sonra başladınız?
bende korse kullanamadım, herkes ısrar etti ama ben rahat edemedim,, şimdi şiş bir göbekle geziyorum, hoş önceden de biraz göbiş vardı ama doğum ile birlikte katlandı o bölge malesef,, inşallah sizde kalmaz, benimkini bu saatten sonra ameliyat paklar ama ondan da çok tırsarım yaptırmam herhalde,,
bu arada yeni anneler ne kadar gençsiniz siz öyle yaaaa, lila eskilerde yazmıştım 35 imde bi daha yaparım diye o zamana 12 falan olurlar diyordu,, yap valla benimde içimde kaldı tek çocuk bakmak nasıl oluyor çok merak ediyorum,,, tadını çıkara çıkara bak, o zamana seninler abilik ablalık yaparlar artık... bizden geçti artık biz bunları büyütsek yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?