Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selammm

yeni annelerin face de bebişlerini gördüm bittim.. hepsi çok tatlı birde topuklu ayakkabı senin bebişleri de eski yazılanlarda gördüm Allahım ne onlar öyle boncuk boncuk gözler maşallah hepsi,, bu üçüzler hep mi güzell oluyor nee :))

bizde de kızım biraz kötü ilaç veriyor babamız burunlar gece çok tıkanıyor, içirebilirsek sabahları ıhlamur içiriyoruz arada..

kızım bilgisayarı ele geçirmeye çalışıyor sonra yazarım byeee

slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil

bizim evde de grip havasi var maalesef ASMIN cok kotu oksuruyor dra gittik surup antibiotik yazdi icmeye devam ediyoruz
insallah cabu atlatir kuzum buyuk insan gibi oksuruyor birde balgam var bogazinda atamiyor kusuyor sonrada oksurecem diye
oteki cadilarda da var sanki insallah onlarda kapmaz kis geldi artik basladi hastaliklar allahim beterinden saklasin

tamgeceleri biraz duzeldiler diyoduk annemle simdi de grip basladi
allahim guc kuvvet versin kizlar hepimize cok yorgunum cok
birde annemler turkiyeye gidecek yilbasinda 20 gun kalacaklar naparim atik bilmiyom herhalde kafayi yerim yanliz bu cadilarla

günaydın kızlar

figencim valla uzun sürdü bu sefer zaten ev kalabalık olunca hastalık hiç bitmiyor bide sürekli dönüyor tam iyileştik derken ben yada eşim dışardan bida taşıyoruz bitmeyen bi şey oluyor kış benim için malesef allahtan başka hastalıklarımız yok gribe şükür eder olduk .
figencim sen mama cc sini yükseltmedinmi artık yavaş yavaş yükseltip saat aralığını açman gerekiyor sanırım böyle sanada onlarada yazık oluyor bakıcı içinde içine sinmiyorsa hemen başka birine bakmaya tatlım zaten bize eli hızlı cin gibi birileri lazım
esracım hoşgeldin sende artık istanbuldasın galiba dimi riskli haftalara giriyosunuz artık bol bol dinlenin kendinizi kasacak şeyler yapmayın mümkünse son zamanları bence hastanede geçirmeye çalışın .

selam kızlar ..hasta bebeuıslere cok gecmıs olsun trıa ıns atlatırsınız ...ama havalar cok guzel bu gunlerde ..ben bı yıl oldu goz muayenesıne kontrole gıdetyım dedım bebeklerı goturdum bırı ıyı sıkıntı yok bırınde astıgmat var ama elanın ılerı mıyop dedı ve ıkısıne gozluk verdı of ya nasıl taıcak bunlar gozluk ya .....herkesı optumm

ayyy bu doktorlar benim ömrümü yedi..dr. doppler yaptıralım dedi..dopleri yaptırdıktan sonra kadındoğumcuya gösterdim..ve bana dediki bebeğin birine göbek kordonundan giden kanlanmada sorun olabilir ilerde şu an bi tehlike yok ama ilerde olabilir takip edilmesi lazım dedi..ve beni prof a yönlendirdi...hamileliğinde bole bişi yaşayan varmı varsa beni rahatlatsın lütfen..inanın düşünmekten hamileliğimin tadını çıkaramıyorum...

esracım bizim durumumuzda riskli gebelik takibi yapan yada tüp bebek uzmanı olan doktorlara gitmenizde ve onların sözünü dinlemenizde fayda var normal bi kadın doğumcu bizim hamileliklerimizi çok riskli bulup en olmaz sonuçları söylüyorlar . özellikle kesede bebek varsa durumun nedir bilmiyorum ama diğer bebeğe oranla tabiki daha riskli ama bu demek değilki olucak sen kafana takma ilereleyen zamanlarında hatta şimdi bile haftada bir ultrosona girmen gerekebilir en azından benim takibim öyleydi 28 e kadar falan 2 haftada bir sonrasında her hafta zaten ben son 1 ayı hastanede geçirdim takip açısından sürekli her saat başı bebeklerin kalp atışları dinleniyordu her sabah nst çekiliyordu zaten bir nst sonrası bende ne açılma ne sancı varken bebeklerden birinin kalp atışları hissedilmeyecek derecede azaldı ondan sonra doktor bekleme riskine girmedi sezeryan oldum . o yüzden doktorunuz yatış yaparak bekleme kararı alırsa ay ben evde kalayım böyle daha iyi olur diye düşünmeyin bence karar uyun ve hastanede kalın . bende bursada eltimin yanında kalıyordum ve ebe hemşire kendisi hastanede 10 dakka mesafedeydi ama ortak karar sonucu hastaneye yattım izinli çıkış yapıyordum ama tüm kontrollerim tamdı .

gülsüm geçmiş olsun tatlımda nasıl takacaklarki çocuklar onun yolu yordamı varmıymış başkasının gözündekini bile almaya çalışıyorlar çocuk bu nasıl durduracakki lastikle falan başına sıkıştırman gerekecek o zaman heralde zor ya . bende hala getirmedim gitmemiz lazım aslında bizimde

ablacım nasıl becerikcekler gerçektende şimdi benim oğlanda öyle bi risk var astigmat yada miyop riski ameliyat olduğu için olmasada genetik olabilir zaten çünkü bendede var ama çok nadir kullanıyorum gözlük hatta çok az insan görmüştür beni gözlüklü olarak bizim muayenelrde hala devam ediyo 1 yaşına kadar ayda 1 e düştük dahada arayı açıcaz sanırım artık sen ne sıklıkta götürüyosun hala...???

bakalım ya....ben rop muayenesınden sonra bı kere daha gıtmısytım hersey ıyıdı sadece dılanın astımatı vardı ben yedıtepede ozele gıdıyodum ama dun zeynep kamıle musa bgeye gıdeyım dedım nasılsa bısey yoktur dıye drum yıda bı kere mutlaka muayene olun demıstı bı yıl odu ...musa bey böle dedı ama ben bı kere dah knedın druma gıdıcem kuvezden berı bızı tanıyo randovulerı dolu ancak bu ayın sonuna bulabıldım ıns bıde ona gıdım bakalım ne dıcek alın derse alıcam artık bakalım ya ısımız zor belkı lens verır ama bazen ela resımlere bakarken cok ıcıne gırıyodu onu farkedıyodum ama derece cok yuksek .....dılanın fızık tedavısde devam edıyo daha ıyıyız optum herkesı lıla yılda bır yaptır kontrolu premature olunca dahada onemlı

gülsüm abla bende doğuştan göz tembelliği vardı,defalarca ameliyat oldum ve gözlük takmaya 2 yaşımda başladım.
çok şükür şimdi bişey kalmadı ve lazer teknolojisi çok iyi durumda,çizdirirsin gider Allah başka dert vermesin inşallah
gözlüklü bebişler çokk tatlı olurlar :)) kendimden bilirim dermişim

tarçınım senin bebişlerde çok tatlı maşallah,çok güzel büyütmüşsün
meryemcim gecmiş olsun canım,inşallah yeniden gece düzeniniz oturur bir an önce
arzucum ben cc yi en fazla 80 e çıkartabiliyorum,nasıl aralık koycam bi anlatın hele
gece uyanınca hemen mama istiyorlar,aralık koysam çok ağlarlar gece vakti ama 80ccnin iki buçuk saat tutması lazım en azından dimi?
seninkiler hep uyurlar mıydı geceleri
görümcemle aynı hafta doğurduk çocuk sabaha kadar uyuyor maşallah
benimkiler hep böyle mi gidecek,nasıl başlarsan öyle gider derler ya öylemi olcak benimkile de yaaa ((

saol canim insallah ama umudum yok artik boyle basladi benimkiler boyle devam eder kabullendim artik ben 4 saat kesintisiz uyku yok bana
tam birinin uykusu duzeldi derken oteki basliyor bu sefer de en sakin olan huysuzlasti gece yarim saatte bir kalkiyo 15 gundur boyle bende yanima aldim onu cunku digerlerinide uyandiriyor
birde keske mizmizlasa gozu kapali agliyor ama ne aglama dersin ki bu kizi dovduler insallah bir an once eski haline doner
1.5 olacaklar benim kizlar daha hic gormedim uçu birden guzel uyusunlar gece aslinda gece uykulari duzenli olsa yanliz da bakarim ama olmuyor yapamam yanliz
yanliz bakanlara hayranim nasil beceriyorlar bilmem ben cok beceriksizim galiba bu yasa kadar hic yanliz kalmadim onlarla

selam fıgen ıns canım alıscaklar artık bakalım........he hee kırmızı cercevelı gızluk alıcam kızlarıma guzel yakısır....
meryem sanırım bu kızlar cadı oluyo uyku mu dedın ooo ben ancak uç dort aydır ınanırmısın uç satte bazen dort saat uyuyorum oh bunada sukur eve geldıklerınden berı yarım satt uykuyla gezdım mahvoldum onbesyıl bı cccukla keyıf yapmısım oğlumda huysuzdu uyku yonunden ama uc tane bırden gercekten mahvedıuyo ıkı saat uyuyusam kendıme gelıyorum benımkıler bu ıkı aydır hatta uç aydır gece daha ıyı en azından ıkı kere kalkıyorum sut ıcıyolar yatıyolar senınde az kaldı bence gunduz aynı odada yatıyolar yataklarında ama gece ıkısı yanımda yerde yatıyo bırı oodasında gece daha uzun ıns onuda alısırlarsa daha ıyı annelık böle ya herseye katnalınıyo bı guluslerı yetıyoo dımı ...optum herkesı benımkıler hala dogu duzgun konusmuyo en ıyı dıla abı gıttı dıye ılk cumlesını kurdu ela anne baba abı mama gel ac seda sadece anne mama o kadar cok tembeller kesın yaa

Merhabalar ben sizin tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.Ben ikiz bebek bekliyorum 8 haftalık hamileyim yeni öğrendim ikiz olucağını.Fakat benim bebekler tek kesede ama tek yumurta ve ya çift yumurta ikizi olup olmadığını bilmiyorum 3 hafta sonra belli olacağını söyledi doktorum.Tek kesede çift yumurta ikizi olurmu daha önce hiç duydunuzmu?bilgisi olan varsa
yardımlarını beklıyorum sımdıden tşk ederim

lilacım ben değişiklik olsun diye süte de bi nebze başlamak için kavonoz mamasını sütle verdim. Onun haricinde başka şeyleri sulandırmadım ki. Arımama verdiğim zaman sadece sütle yaptım. Normalde herşeyi yemeye başladılar gibi. Biraz zor yiyolar bazı şeyleri ama yine de şükür. Kızımda dudak damak yarığı vardı benim. O hala kavonoz maması bile katı gelip kusuyo. Ona mecbur yemeklerin bile suyunu veriyorum. Yavaş yavaş alışcak inşallah. Bir de mesela akşam 7 gibi yemek yeseler bizim gibi ekmekle falan yiyemiyolar. Ezilebilcek seyleri çatalla eziyorum. Yada suyuna ekmek içi katıyorum ama geç uyuyolar. Gece boyu tok tutsun, besleyici olsun diye mecburen gece maması veriyorum yatmadan önce. Devam mamasıyla yoğurdu 1 kez denemiştim. Çok kötü oldu. Küçük kavonoza yapmıştım. Çocuklara vermedim. Bence normal yoğurt yap daha iyi olur.

Benimkiler grip oldu iyileşti dedim aradan 1 hafta geçti Taha yine grip oldu. Öksürük kusma ateş derken dr.a götürdüm. Bronşları dolmuş. 1 haftadır evde cihaz da aldık hava veriyoduk. Bugün kontrole gittik çok şükür iyi dedi dr. Dışarı da çıkıp üşütmedik nasıl olmuştur diye sordum. Dr. Şimdiki grip virüslerinin içinde var dedi. Salgınmış yani. Düşünün artık grip olan çocuk aynı zamanda bronşit de oluyo. Allah yardımcımız olsun.
Arzu-Nil-gülsüm abla-Yaseminn ya bu Hepatit-A aşısını siz naaptınız? Ben dr.la bugün tekrar konuştum. Hayat boyu koruyuculuğu varmış. Dışarda yenen yemeklerden, wc lerden bile kapılabilir dedi. Ben de yaptırcam artık.
Gülsüm abla, benim geçen kafama takıldı. Sen pekmezi sürekli veriyosun ya çocukların vücutta gereksiz şeker depolanıyo, ilerde Allah muhafaza diyabet riski artıyomuş. karaciğere de zararı var diye. Abla ara versen zaman zaman versen nebileyim işte. Bi de vitamin için de aynı şekilde, benim ablam eczacı o söylemişti. Vitaminler karaciğerden geçiyo ya sürekli verdiğin zaman karaciğere zararı var diye. Bir de kızlara geçmiş olsun. Benim Taha da da astigmat var bir de çok sık gözleri alerji oluyo. Allahım hepsine de acil şifalar versin. Tüm bebişlere.

mrb arkadaşlar

kızlar nereden görüyorsunuz birbirinizi biizm üçüz aileleri grubumuza da bekleriz :)

selam kızlar.....herkes nasıl....elıtu canım dedıklerın dogru ama benımde alıledekı dr lara sorarak yapıyourm benım verdıgım vıtamın normal ngunluk alması gereken kadar dr da öle demıstı tabıkı fazlası zararlı yetrı kadar verıyorum zaten uc bebıs ben ıse bı tatlı kasıgı koyuyorum pekmezde öle yanı cok mıkrtarda degıl bunda mıktar onemlıymıs....ben hepatıt bendse kararsızım su cıcegı ve grıp asısı oldular ama hepatıt dusunmedım drada soramadım daha ama ıyı olur bencede omur boyu koruyucuk varsada ıyı .. bende yogurdu ya gunluk sut yada arkadasım getırıyo acık sut ondan mayalıyorum guzl oluyoı evdekılerde alıstı ...optum herkesı

havalar cok guzel ya yıne cıkardım bebıslerı oğlumla parktan gelmek ıstemıyolar azcık esıyodu ama mıontları var dıye gezdık azcık.....havalar soguyunca nereye gıderız bakalım carfoutrlarda oyun alanı cok yok evde cok sıkılıyolar

selammm

ben bu günlerde kadın bulma telaşındayım, oof ki off şu an bir bayan var ama yarın çıkacak, anacağım herkes bebek bakıcısı kesilmiş, ben ev işlerini yaparım onlar çocuk bakar artık :)))

elitu canım ben hepatit yaptırdım, cerrahpaşa da aşıları yaptırıyoruz biz onların rutinlerinde varmış ısrar ettiler, markasını falan yazıp elini veriyorlar 25 tl falandı sanırım.. bundan sonra 2 yaş aşıları var 5 marta randevu vermişlerdi.

burada havalar güzel gidyor maşallah bebişler ama çok yorucu dünde annem istanbula döndü gerçi 3 güne geri gelir ama o bile zor geliyor,, 2 dakika baş başa kalamıyorlar anında birbirlerine giriyorlar.. şimdide küsmeyi öğrendiler çok komik oluyor,, yeme olayı hala oğlanlarda sorunlu kahvaltıda ne veriyorsunuz kızlar ???? kız yine yiyor maşallah ama bu oğluşlarla ne yapacam hiç bilmiyorum...

esracım arzunun dediği gibi bilen birine git, beni de o haftalarda çok korkutmuşlardı özellikle bir prof. a gittim, gittiğime pişman olmuştum. ne senaryolar yazdı bana şiişko adam,, benim oğlanlar tek yumurta ikizi, suları ayrı ama keseleri birdi, yok ondan ona birşeyler geçermiş yok idrarları karışırmış, yok birine kan gitmez özürlü falan olurmuş,, hiçbirini umursamadık bol bol dua edip Allaha sığındık, çok şükür 37. haftada doğum yaptım kilo farkları da sadece 150 gr. dı.. şimdi ufak olan büyüğü geçti bile :))

bizde de grip olayı topluca devam ediyor, bugün babamız antiye başladı,, geceleri burun tıkanıklığı için coldmix kullanıyorum giysisine 2 damla damlatılıyor, burunları biraz açılıyor,

herkesi çok öptüm, bebişleri de ...

aa aklıma gelmişken geçen arzu pideciye gitmiştin maşallah seninkilere çok güzel durmuşlar,,, benimkilerle en son özdilek e gittik ortalığı birbirine kattılar :))) buralar ufak yerler adımız çıkacak biryere de almıyacaklar bi seninkiler gibi olsalar keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…