ayyy bu doktorlar benim ömrümü yedi..dr. doppler yaptıralım dedi..dopleri yaptırdıktan sonra kadındoğumcuya gösterdim..ve bana dediki bebeğin birine göbek kordonundan giden kanlanmada sorun olabilir ilerde şu an bi tehlike yok ama ilerde olabilir takip edilmesi lazım dedi..ve beni prof a yönlendirdi...hamileliğinde bole bişi yaşayan varmı varsa beni rahatlatsın lütfen..inanın düşünmekten hamileliğimin tadını çıkaramıyorum...
selam kızlar ..hasta bebeuıslere cok gecmıs olsun trıa ıns atlatırsınız ...ama havalar cok guzel bu gunlerde ..ben bı yıl oldu goz muayenesıne kontrole gıdetyım dedım bebeklerı goturdum bırı ıyı sıkıntı yok bırınde astıgmat var ama elanın ılerı mıyop dedı ve ıkısıne gozluk verdı of ya nasıl taıcak bunlar gozluk ya .....herkesı optumm
selam kızlar ..hasta bebeuıslere cok gecmıs olsun trıa ıns atlatırsınız ...ama havalar cok guzel bu gunlerde ..ben bı yıl oldu goz muayenesıne kontrole gıdetyım dedım bebeklerı goturdum bırı ıyı sıkıntı yok bırınde astıgmat var ama elanın ılerı mıyop dedı ve ıkısıne gozluk verdı of ya nasıl taıcak bunlar gozluk ya .....herkesı optumm
gülsüm abla bende doğuştan göz tembelliği vardı,defalarca ameliyat oldum ve gözlük takmaya 2 yaşımda başladım.
çok şükür şimdi bişey kalmadı ve lazer teknolojisi çok iyi durumda,çizdirirsin gider Allah başka dert vermesin inşallah
gözlüklü bebişler çokk tatlı olurlar :)) kendimden bilirim dermişim
tarçınım senin bebişlerde çok tatlı maşallah,çok güzel büyütmüşsün
meryemcim gecmiş olsun canım,inşallah yeniden gece düzeniniz oturur bir an önce
arzucum ben cc yi en fazla 80 e çıkartabiliyorum,nasıl aralık koycam bi anlatın hele
gece uyanınca hemen mama istiyorlar,aralık koysam çok ağlarlar gece vakti ama 80ccnin iki buçuk saat tutması lazım en azından dimi?
seninkiler hep uyurlar mıydı geceleri
görümcemle aynı hafta doğurduk çocuk sabaha kadar uyuyor maşallah
benimkiler hep böyle mi gidecek,nasıl başlarsan öyle gider derler ya öylemi olcak benimkile de yaaa((
canım niye kavanoz mamalrını sulandırdınki çok mu katı oluyolardı???
akşamları gece maması veriyomuşun e seninkiler 1 yaş 10 aylık olmuşlar bu zamanda hala mama kkullanıyo musun 1yaştan sonra herşeyi yerler sanıyoum ben acaba herşeyi sıvı verdiğin için mi alışamadılar katıya ben napim sulandırim mi???
figende sormuş ama bende merak ediyorum şu keçi sütünü ne zaman sonra vermeye başladın???
yoğurduda keçi sütüyle yapıyolarmış okumuştum burdan bende devam mamasıyla yoğurt yapmayı düşnüyorum
siz nasıl yaptınız yoğurdu inek sütüyle mi keçi sütüyle mi yoksa devam mamasıyla mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?