merhaba canım adım gül önce allah kolaylık versin derim.ben 7 haftalık üçüz hamileyim.doktor bizi biraz korkuttu canımız çok sıkıldı ama sizin gibi örnekleri görünce çok mutlu oluyorum lütfen bana hamilelik boyunca yasadıklaını anlatırsan çok sevinirim önemli olan doktor hamleleri çünkü iğnelerden bahsediyolar lütfen yardımcı olursan çok sevinirim
merhaba canım adım gül önce allah kolaylık versin derim.ben 7 haftalık üçüz hamileyim.doktor bizi biraz korkuttu canımız çok sıkıldı ama sizin gibi örnekleri görünce çok mutlu oluyorum lütfen bana hamilelik boyunca yasadıklaını anlatırsan çok sevinirim önemli olan doktor hamleleri çünkü iğnelerden bahsediyolar lütfen yardımcı olursan çok sevinirim
yazmıştım epey ama gönderemeden silindi istersen ara beni
telimi verebilirim
gülsümcüm yaşlı anneler grubuna bende dahilim canımcım 32 olduk daha çocuklar anca 3 yaşında sen direk üstüne alınma yani :))). dila seni biraz zorluyor tabi ama maşallah genede face gördüm kocaman kız oldular küvezdeki hallerini görünce insan başka türlü bakıyor eşime falan diyorum bak bunlar şöyleydi böyleydi şimdi kocaman oldular diye yaşlar ilerledikçe daha iyi toparlanacaklar . yüzme gerçekten iyi fikir inşalah istediğin gibi biyer bulursun
meryemcim geçmiş olsun canım bu uyku yemek her çocukta farklı metotlarda farklı birinde işe yarayan diğerinde yaramıyor bende yarı tehdit yarı ödül toparlamaya çalışıyorum yemek olaylarını uykuları çok şükür sorunlu değil ama 1 haftadır kızıma saat kurup çişe kalkıyorum o bile beni mahvediyor valla allahtan hepside sorunlu değil öyle olsa beya yorucu olurdu
yalnız bakmak zor olsa da imkansız bişey değilmiş demek ki yazılanlardan bu anlaşılıyo. Ben şimdilik bi kız ayarladım ama tabi deneme şansımız olmadığı için iyi mi olacak kötü mü bilmiyorum henüz. Anneden de kayınvalideden de hayır yok bana napiyim :)))
Ya bu ek gıdaya geçen kızlar, kaçıncı ayda başladınız? Bi de cici bebeden, pirinç unundan falan bahsediyosunuz, 1 yaştan önce inek sütü yasak değil mi çocuğa, nasıl yapıyosunuz o işi, devam sütü falan mı? ben bu ek gıda konusunda cahilim biraz o konuda biraz doldurmanız lazım beni :)) gerçi bizim daha çok var oraya ama olsun şimdiden bilgileneyim biraz..
bi de erken doğum yapanlar hangi muayeneleri yaptırıyosunuz şimdi mesela göz muayenesi ne sıklıkta oluyo ? aşıları falan sağlık ocağı takip ediyo di mi ayy bişeyi unuturum atlarım diye ödüm kopuyo yaa ben çok panik bi anneyim nasıl bakıcam ben bu çocuklara :18: bi de ben doğumdan sonra çok yarım akıllı oldum kızlar yaa sizde de oldu mu böyle bişey? çok aşırı unutkan oldum yemekleri unutuyorum ocağın üstünde, sağdığım sütleri poşetlere doldurup ml lerini hesaplarken bile basit sayıları toplarken bile durup düşünüyorum kafamın içi boş sanki dün akşam pilavın dibini tutturdum oturdum ağladım ben niye böyle oldum diye.....
bi de (hiç de derdim bitmiyo) vücudumun her yeri acayip alerji oldu deli gibi kaşınıyorum özellikle göğüslerim perişan oldu kıkırmızı benek benekdoktora gittim kanda bütün tahlileri yaptırdım herşey normal çıktı bugün de cildiyeye gittim sezeryandan sonra sık görülen bi durum narkoza karşı alerjik reaksiyon dedi. doğumdan sonra böyle bişeyle karşılaşan var mı? verdiği ilacı da doktora güvenerek içtim, sonra prospektüsüne bi baktım emziren annelere önerilmez yazıyo! sinir oldum bu akşam sağdığım sütleri atıcam mecburen götüremem çocuklara içime sinmez. boşa gidiyo sütlerim gıcık doktor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?