tarcinim insallah canim artik cok yoruldugumu his ediyorum ben dislerinin cikmasina bagliyorum arka disleri yeni cikarmaya basladilar ben daha dogru duzgun uyku gormedim dogduklarindan beri
insallah yakinda bende gorcem allahin izniyle
hep diyordum 1 yasina girseler duzelirler belki hadi simdi de 2 yasini bekleyelim bakalim az kaldi diyeyimde moral olsun bana
canım seninkiler ilk bebekkende böyleler miydi yani gece çok kalmalarını diyorum bizim 3 e düştü 2yi bekliyorum akşam 8 8 buçukta yatıyolar sabahta 6 yada 7 de kalkıyolar görümcemin çoçuğuda var oda 1 buçuk yaşında o geceleri uzun zamadır sadece 1defa kalıyo bazen kalkmıyo hatta seninkiler fazla kalkıyo gibime geldi normal diil sanki 1 arkadaşım var onunda ikizleri 1buçuk yaşında onlarda hiç kalkmıyomuş ama sabah 5te kalkıyolarmış akşam 8buçukta yatıyolarmış
tatlı anneler günaydın,herkes nasıl bakalım?
bizler yarı uyur yarı uyanık geçiriyoruz günleri ama çok şükür bebeklerim çok iyi gidiyor.
kızlar bana erken gerçi de tabi şu mama sandalyesi işini ne yaptınız
ben ona göre ev değiştirecem de :)
şimdi benim ev küçücük,şimdilik idare ediyoruz ama yaza doğru masa başında yemek yeme alışkanlığı için 3 tane mama sandalyesi alayım istiyorum
ama bu eve imkansız sığmaz mutfağa
tek tek yedirmek de istemiyorum ömrüm yemek yedirmekle geçer o zaman
sizler nasıl yaptınız bu yemek işlerini
sizce bu kadar küçük ev bana avantaj mı olur yoksa daha geniş bir eve mi çıkmak daha iyi olur bana bir akıl verin ablalarım küçüklerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?