Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Iyi geceler kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla maratona devam ediyoruz
Figencim ben yurt disindayim ve burdaki evler turkiyedeki kadar buyuk degil yerim
Olmadigi icin mama sandelyesi almadim kucukken ana kucaginda yedirdim oturmayi ogrenincede karsima oturttup yedirdim hala oyle yapiyoruz zaten o kadar cok esyalari oluyoki butun ev doldu
Kizlarin uykusu ayni daha bakalim ne zaman düzelecek alıştım artik ama çok yorgunum peşlerinden kosmaktan bakıcım olduğu halde tek bakanlara hayranım kızlar allahım size daha çok güç kuvvet versin herkese bol uykulu geceler

günaydın güzel anneler

karabük donuyor bugün inanılmaz soguk valla . bide doğalgaza anca geçtk be sene şehir olarak tabi ısınmakda zor oluyor biraz .
figencim biz iyiyiz çok şükür sabah işte akşam evde koşturuyoruz işte . geçen kardeşimdeydim kreş öğretmenleri anaokulana gelmiş çocuklar var daha makas tutmayı bile bilmiyorlar demiş ayy bu söz bana bi dokundu bizde çocuklarla çok eğititci şeyler yapamıyoruz öyle hem vakit çok az oluyor hemde hepsini aynı anda o yaptığın şeye katmak zor oluyor ama bi hızla gidip oyu hamurları makas boya kalemleri falan aldım şimdi akşamları yemek işleri bittikten sonra onlarla az buçuk bişeyler yapıyoruz dünde makaslarla kağıt falan kestik işte kare üçgen falan onları yaptım öğrettim onlar kendileri habire kırptılar keyf aldılar sanırım sesleri çıkmadan oynadılar ondan öncesinde oyun hamuru yapmıştık kızım çok çabuk sıkılıyor aff tamam anne gisdip biraz tv seyredelim ben sıkıldım diyor oğlanlar hayır biraz daha oynayalım diyor aralarda kızla biraz daha ilgilenmek gerekiyor . boya kalemi işi ise bi facia zxaten habire karalayıp duruyorlar bak sadece şunu boyuycaz dyorum yok onlar hepsini boyayacaklarmış bide kaşla göz arasında kartonpiyerlerden duvalra kadar heryer boya kalemi . yaptırsan ayrı dert yapmasan ayrı dert valla ilglenemyorun diye vicdan azabı çekiyorum ben . kızlar siz neler yapıyorsunuz nasıl oyalıyorsunuz nasıl bişeyler öğretiyorsunuz banada anlatında bende uygulayım . hala renklerle ilgili sorunumuz var öğrenemedik gitti ilkinde söylüyorlar ikincisinde yok o şu yok o bu mahsusmu yapıyorar bilemedim valla .bugün mirzanın konuşması için çocuk gelişimciye getiricem bakalım ne diyecek

ay hızlıca okudum, canavarlar bekliyor, çok yazamayacağım..

figenay sana uzun uzun yazarım canım,, arzu 3 yaşına kadar sayı renk falan öğretmeyin diyor ısrarla sabiha paktuna hoca , , bence sende zorlama canım, erken uyaran vermek zararlıymış

merhabalar kızlar uzunca ara verdim nasılsınız umarım herkes iyidir.benim boncuklarım şubatta 3 yaşını bitirecek.çok şükür rahatız.bakıcılarla devam.ayrıca size bi haberim var.1.5 aylık hamileyim.nasıl oldu bilmiyorum aslında hep aklıma geliyordu korunuyorduk ama kaza sanırım.çok büyük şok yaşadım.üçüne zor yettiğimi düşünürken canım çok sıkıldı ama yinede onunda doğmasını istedim.inşallah hayırlı olur.sizlerde dikkat edin .

:)))ecemden sonra 2. bombada senden geldi valla hayırlı olsun tatlım . emin ol hepsinede yetersin herşeyde bi hayır vardır .

HaYirli olsun canım nasibiniz varmış demekki bir bebek daha
Benimde hep aklıma gelir çok duyuyorum çünkü allahım güç kuvvet verir canım birde seninkiler maşallah büyüdüler
Allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin

sağolun tria ve meryem.Tria öyle çok gülme bence bende gülüyodum.ha bide düşünemiyorum falan diyodum:)
büyük konuşmamak lazım.eşim de neyse bu organik olacak diyo:) sizler nasılsınız nasıl gidiyo bebişlerle hayat

:)))) bende başıma gelebilme ihtimaline gülüyorum zaten tatlım sen benim bildiğim üçüncü annesin bizim baş muhabbetimiz de o konu . işin şakası bu işin bi çözümü olmalı ama ben 2 doktora gittim şu tüpleri bi bağlayalım diye ikiside olmaz dedi . bari iğne kullanayım dedim aylık iğneler varmış onlarında yan etkisini sayıp durdular kondom desen ne kadar garanti bide ikna etmesi var bende bilemedim .hemşire arkadaşlar bi bildiklerinizi anlatsanızda gerçekten hele şu iğnelerle ilgili olanları benim kullanasım var

mehlikacım bebişin size mutluluk getirsin tebrik ederim niyeyse bende bir şok oldum kendimi düşündüm biran allah yardımcın olsun
triacım benimkilerin ellerinde hep oyun hamuru hep kalemler var çok seviyorlar ama ben yer sofrasının üstünden kaldırmıyorum geçen komşunun oğlundan görüp duvarları boyamışlar rahat siliniyor ama uğraşıcan tabi ben daha makasa cesaret edemediğim için vermedim yazın belki birde havalar ısınsın balkonda sulu boya vericem ellerine şimdi asla başedemem valla bünyemin kafamın götürdüğü yere kadar öğretiyorum öğretmek içinde hiç zorlamıyorum ama pepee bize çok yardımcı oluyor mesela güneşin sıcak dondurmanın soğuk olduğunu ondan öğrendiler
bizim en büyük sıkıntımız uyku düzensizliği doğduklarından beri 2 ay iyiysek 5 ay berbatız ne yaptıysam fayda etmedi dün sabah 5 te kalkıp resim yapıyorlar öğlen uykusunu kestim oda kar etmedi bakalım inş onuda atlattıkmı daha az stersim olur inş tabi herkesi öpüyorum allah yardımcımız olsun

harikasın tbrikler :)) sağlıkla doğsun inşş :)) süpriz bebişler mehlika allahmı söyletti acaba bebişler dedimm :)))))

pitoşum benimkilerde aynı durumda duvarları dün akşam eşim yeniden boyadı heryer kalemle çizilmişti o değil bizimkiler ellerine verdiğim çikolatayı ellerinin sıcaklığıyla eritip duvara ellerinini şekillerini çıkartıyorlar keşfettiler şimdi çikolatayı sırf onun için istiyor gibiler ama artık başındayım ıslak mendille

:))))nilommmm çocukların yaratıcılıklarını engelleme . bizimkiler allahtan onu akıl edemediler sabah sabah çok güldüm ya napcaz biz bu uşaklarla

figencim biz saatli yediremedik canım, benimkilerin frekansları pek tutmadı malesef,, aynı saatte kalmıyorlardı,, bir de bizim ek gıdaya geçiş pek başarılı olmadı gibi geliyor bana,, inşallah senin bebişler çok güzel yiyen çocuklar olurlarda bir seferde yemek işini halledersin,, ama masanın altına halı falan koyma boş bırak çünkü aşağısını mahvediyorlar en güzeli, bir makina tutmak ve silmek,, benimkileri biz yedirsekte önlerine koysakta iki lokmayı genelde geçemiyorduk,, özellikle oğlanlar tabi, kız çok şükür, kendi de yemeğe çalışıyor, biz versekte yer,, benim kuzenimin çocukları var maşallah öyle güzel yerlerki hamileyken onlara çok imreniyordum, sadece kızım çekmiş galiba :))

mehlika benim de aklımdan hep sen geçiyordun, senin yaramazlar her sabah çıplak vaziyete oluyorlardı yanlış hatırmalıyorsam belki de pitosunkiyki,, hep gülerdim,, şimdi kızıma ne bez, ne pjimama giyidirebiliyoruz, kız çıplak olarak geziyor, dışarı giderken giyiniyor sadece,, oğlanlarda ona baka baka soyunmaya başladılar, hastalanacaklar diye üzülüyorum,, bu arada süpriz yumurtanda hayırlı olsun inşallah bereketi, bolluğu ile gelsin,, Rabbim nasip edecekmiş, şok olmuşsundur eminim.. benimde yakın arkadaşım benden sonra tüp yaptırdı, ikizleri oldu,, şimdi ikizleri 1,5 yaşında ama haftaya 3. yü doğuracak,, onca sene beklediler, hepsi peş peşe geldi, annesi bakıyordu ikizlere üstelik, kadın demiş heme tüplerini bağlattır, daha da çocuk mocuk yok :)))) Allahtan ben çokkk rahatım, benim tüpler iltihaptan dolayı alınmıştı,, ama yaşım genç olsaydı,, benimde bir donmuşum duruyor belki onu denerdim,,

Son düzenleme:
bu arada babannemiz geldi, annem bir haftalığına gitti,, kadıncağız şimdiden kafayı yedi,, küfürler havada uçuşuyor,, zaten normal konuşması, öyledir, sinirlendikçe hepsine saydırıyor :))) uzaktan davulun sesi hoş geliyordu, üçüz torunlarım var diye ortalıkta geziniyordu,, gel bir hafta dur derdim, sürekli bir bahanesi olurdu,, şimdi oğlu sert çıkınca geldi, ama zoraki

:))))nilommmm çocukların yaratıcılıklarını engelleme . bizimkiler allahtan onu akıl edemediler sabah sabah çok güldüm ya napcaz biz bu uşaklarla

yediler bitirdiler benii :))))

bugun birisi omanazzzzzzzzzzz diye bağırıyo olamaz demek istiyor ama nereden kapıyorlar ben anlamıyorum benim ağzımda dolaşan bir kelime değil çünkii bende olmalı olmalıı vardır olamaz yoktur :))

günaydınlar herkese
Tarcınım herhalde pitosta da vardı o durum bizde de vardı.ama o bi süreç geçiyo.ısrarla soyunuyolar ne yaparsan yap devam ediyolar soyunmaya.benim en çok kızım soyunuyodu. ben de pijamasını alıp aliye yada anıla giydiriyodum sen git sana pijama yok diyodum.bu şekilde davranınca tekrar üstünü giymek istiyor.ama dediğim gibi bi süre bunu yapıyorlar.iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.alışmaya başladım artık 4. çocuk fikrine.bulantılarım var biraz idare etmeye çalışyorum.umarım bu seviyede kalır daha da artarsa işe gelmek zulüm olacak.gittikçe daha kötü olurum diye dün bi iş arkadaşımı çağırdım.sanki bizim üçüzlere damardan kudurtucu iğne yaptık.yapmadıklarını bırakmadılar.gördüğüm en haylaz davranışlarıydı bugüne kadar ki.mahvettiler benibi de maşallah çok iyi görünüyolardı ama üçüde birden ishal oldu.içerde misafir ben sürekli banyodayım bi eşim bi ben tuvalete taşıyoruz.korkunç bi akşamdı.sonra misafir gitti, yataklarına götürdük çocukları anıl birden kustu bi bu eksikti.bazan artık çok rahatız diyorum ama bazanda öyle bi yoruyolar ki.Allah hepimize kolaylık versin.ben eşimin çok büyük desteğini görüyorum.yetişemediğim herşeyi hallediyor sağolsun hele de bugünlerde çok daha fazladestek oluyor.

günaydın kızlarrr

mehlika geçmiş olsun tatlım oralarda nasıl bilmiyorum ama karabükte rota ve suçiçeği salgını var . heregün birinin çocuğu hastalanıyor burdada inşallah bizimkilere bişeyler olmaz yoksa oldukça yorucu oluyor .tuvalet olayıda zaten başlıbaşına bi mesele kadın tutsan getir götür için olacak yani o kadar :))) yavaş yavaş ben kendileri öğrensinler istiyorum arada ışığı açıp hadi gidin kendiniz yapın falan diyorum öğrensinler artık .

yasemin çocuklarda başlarsa bir hafta sonra saymaya :))) bizimkilerin dilindede kocakafa var şimdi . ne derlerse arkadan ekliyorlar meraba kocakafa nasılsın kocakafa :))) artık baktık engelleyemiyoruz nerdeyse biz bile öyle dolaşır olduk evde :))

yemek konusunda benim mirzanın dışında allaha şükür çok derdim yok gibi oda işine gelene şeyleri öyle bi yerki bu o çocukmu dernin demekki diyorum yemede sorun yok sadece aşırı seçicilik var ama bizgenede veriyoruz onu yemem şunu yap dediğinde kalkıp yapan annelerden değilim ben . yemek saatimiz hep düzenliysi genelde aynı saatte yedirirm anca biyere gidiyorsak falan değişir saatleri onun dışında aynıdır . mutfakta yemek yenir hep tv falan açılmaz yemek yerken sadece eğer gerçekten istekli yemediklerini farkedersem hepsininde sonunda tatlı var yada çukulata var derim yanlarına koyarım yemeğini bitiren bunları yiyebilir diye o zaman bitirirler .2 gündürde bizde uykuda aşama yapmaya çalışıyoruz ama oldukça zor oluyor artık bizmle değil kendiniz yatacaksınız diyip hepsini yataklarına yatırıyorum bende burda oturucam size masal anlatıcam siz uyuyana kadar burda kalıcam diye kayra haricinde sorun yok hepsi yatıp beni dinliyor ama kayra bi başlıyor yanımda yat anne elimi tut anne tabi bunları ağlayarak yapıyor .dün tam 12:30 a kadar oturduk yok arkadaş ne ağlaması bitti ne isteği tam sustu derken biz kendimizden geçtik zaten eşimle aman dedik bi bahane uydurup aldık gene yanımıza beş dakkada gittiler uykuları var işte ama bu inat niye anlamadım

mehilkacım bizim burda çok kötü salgın var hastahaneler dolup taşıyor rüzgarla gelen bir mikrop bağırsak enfeksiyonu mutlaka birini götür ilaç ver allah korusun sonra ateşte yapıyor benim kızıma yaptı

nilcim :) badanamı yaptınız ben bir deterfan buldum bitkisel ne kadar kalem izi varsa çıkartıyor valla zaten kalemleri çöpe atıcam deyip korkuttum birdaha çizmediler dilleri sorma papuç gibi benimkiler şimdi mutfak tezgahına sandalye koyup su koyuyorlar çeşmeden geçen eymen anne sana su veriyim ne dersin diyor bendekide şok hali ne diyim deyip kaldım
tarçın allah yardımcın olsun sende gerilirsin ufacık çocuğa sövülürmü :26:
herkese bol uykulu uslu çocuklu hamarat kocalı bol paralı sağlıklı sıhatli yıllar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…