merhabalar kızlar uzunca ara verdim nasılsınız umarım herkes iyidir.benim boncuklarım şubatta 3 yaşını bitirecek.çok şükür rahatız.bakıcılarla devam.ayrıca size bi haberim var.1.5 aylık hamileyim.nasıl oldu bilmiyorum aslında hep aklıma geliyordu korunuyorduk ama kaza sanırım.çok büyük şok yaşadım.üçüne zor yettiğimi düşünürken canım çok sıkıldı ama yinede onunda doğmasını istedim.inşallah hayırlı olur.sizlerde dikkat edin .
merhabalar kızlar uzunca ara verdim nasılsınız umarım herkes iyidir.benim boncuklarım şubatta 3 yaşını bitirecek.çok şükür rahatız.bakıcılarla devam.ayrıca size bi haberim var.1.5 aylık hamileyim.nasıl oldu bilmiyorum aslında hep aklıma geliyordu korunuyorduk ama kaza sanırım.çok büyük şok yaşadım.üçüne zor yettiğimi düşünürken canım çok sıkıldı ama yinede onunda doğmasını istedim.inşallah hayırlı olur.sizlerde dikkat edin .
sağolun tria ve meryem.Tria öyle çok gülme bence bende gülüyodum.ha bide düşünemiyorum falan diyodum:)
büyük konuşmamak lazım.eşim de neyse bu organik olacak diyo:) sizler nasılsınız nasıl gidiyo bebişlerle hayat
Pitos sağol canım teşekkür ederim.Nil darısı başına canım:))
:))))nilommmm çocukların yaratıcılıklarını engelleme . bizimkiler allahtan onu akıl edemediler sabah sabah çok güldüm ya napcaz biz bu uşaklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?