günaydın kızlar!
Nasılsınız? Ben bulantılarla boğuşuyorum biyandanda çocuklar hasta bana da bulaştı öksürüyorum.Lütfen bana dua edin şu günleri rahat atlatayım.tüm haftasonum yatakta geçti diyebilirim.Cmtesi biraz iş güç yaptım sonra bi yattım yatış o yatış.eşim bugün çocuklardan birini alıp dr a götürecek.haftasonu evdeki ilaçlardan verdik ama antibiyotik olmadan geçmicek gibi.Yeni yılada uyuyarak girdim valla.İnşallah hepimiz için ülkemiz için çok hayırlı bir yıl olur.
Canım galiba ben acımasız olamıyorum ama bakalım daha ne kadar dayanırımMeryemcim uyku konusunda biraz acımasız olmak gerekiyor.Ben 1 yaşını geçince üçünüde aynı odada ve aynı saatte yatağa bırakmaya başlamıştım.Başlarda çok uzun sürdü uyumaları ama zamanla alıştılar.sohbet ede ede uyuyorlar.odaya bırak ve hiç girme.Aynı odada uyuyunca aynı saatte uyuyup uyanmak zorunda kalıyorlar.anne de çok rahat ediyor.bide ben gündüz 1 kez uyutuyordum hala da öyle.Tavsiye ederim bu şekilde.
kızlar bana yardım eder misiniz?yarın çocukların ve benim hastane çantamız için bişeyler alıcaz.bu konuda hiç fikrim yok.mesela biberon ve emzik için hangi marka,cam mı silikon mu kauçuk mu, kaç cc daha kullanışlı olur ve kaçar tane gerekir? iç ve ayaklı alt-üst dış zıbın almayı düşünüyorum, ilk etapta kaçar tane almalıyım? ıslak mendil kullandınız mı bebeklerinize, kullandıysanız hangi marka iyidir?şapka ve eldiven alacağım.kardeşim yanlışlıkla prematüre bebek bezi almış bebeğine onu bana verdi.birer tane örgü birer tane ince polar battaniyeleri var.süt sağma makinesi ve saklama kabı almıştım zaten. hastanede başka ne lazım oluyor, ayrıca istedikleri bişey var mı?lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?