Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bakarsınız bi gün üçüz buluşması yaparız tabi hangi cafe yada restoran bizi alır orası tartışılır )))) savaşa gider gibi olur valla savulun biz geliyoruzzzz

nilcim çocuklar anne baba yorgunsa ara verme moduna giriyorlar dinlendirmek istiyorlar sanırım böyle olduguna inanıyorum ben . bizdede biri çok hasta yada mızmızsa diğerleri hiç uyanmazdı . rabbim bi yerden kolaylığını veriyor . ve çogu tek bebeği olan arkadaşıma göre daha rahatım ben gerçekten .

ay maşallahhh bak şu bebelere demek fırtına öncesi sessizlik buu abbboooowwwwwwwwww

edikacım bana bebişlerinin doğum tarihini yaz sana cetvel yapayım senin özeline mesaj atamadım

sağol canım doğum tarihleri 29 temmuz 2009 ben hiç anlamıyorum bu işlerden yaparsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
bu arada benimkilerin gece uykusu düzene oturdu gibi 11 de veya engeç 12 de yatıp 5 gibi kalkıp mama içip geri 7 -8 e kadar uyuyorlar.hatta efe sabah 7 ye kadar uyuyor ben onuda zorla 4- 5 gibi kaldırıp diğerleriyle beslemeye çalışıyordum geçen gün doktora götürdüğümüzde sordum bebek istemedikçe sakın kaldırma dedi.

kızlar birde efenin sağ gözünde küçük bir kırmızılık farkettik kanlanıyor gibi hemen randevu aldık yarın doktora götürcez ne olur dua edin birşey çıkmasın

edikacım gönderdiğimi kullanıcı panelinin içindeki profili düzenleye gir oradaki sayfayı aşagıya indir sanırım çizelge yada cetvel yazıyordu oraya kopyala yapıştır canım yapamazsan gene yardımcı olurum

nilcim oğluşlar ağlıyor sorunu cevaplıycam pitos seninkinide cvanım

bakarsınız bi gün üçüz buluşması yaparız tabi hangi cafe yada restoran bizi alır orası tartışılır )))) savaşa gider gibi olur valla savulun biz geliyoruzzzz

heheeh cümbüşş olurdu ama çok güzel olurdu kafada kalmazdı sanırım ... :tomato: hihoyyyt eyvahedigeldismile

kızlar birde efenin sağ gözünde küçük bir kırmızılık farkettik kanlanıyor gibi hemen randevu aldık yarın doktora götürcez ne olur dua edin birşey çıkmasın

canım aklına kötü bişey getirme bişeyi yoktur eminim .ama en iyisini yapmışsınız genede ihmalede gelmez

aman canım ağlamasınlar oğluşlar

kızlar aynurdan başka ankarada oturan varmıydı depo yada spot magaza gibi uygun bebek eşyaları satan yerler varmış . ankara bana yakın alışverişe gidebilirim oraya . ama istanbulda falanda bildiğiniz varsa oda işe yarayabilir.

geçen burda bi yerde okudum kızın biri ankarada bi depodan bahsediyordu araba koltuğunu çok uyguna almıştım falan diye özel mesaj atayım dedim o zaman hakkım yoktu profiline mesaj bırakmıştım dahada dönmedi bende kullanıcı adını unuttum şimdi. herşeyden 3 tane olunca beya masrafa geliyor araştırmak lazım . bide malum maddiyatlar belki aynur biliyordur

bizde araştırıyoruz alacağım zaman yazarım oto koltuklarını ama ben alana kadar sen çoktan almış olursun internetten ikinci ellre bak çok temiiz ürünler var

onlarada bakıyorum canım ama güven sorunu yaşıyorsun ist. falan olsa gider elden alırsın ama kargo oldumu sorun bide aynından bulmak lazım model farklı oldumu yer sorunu olabilir.

cok sagol canım..........evet dımı sız<de yaslanıyonuzzz..bayanssulusmileopuyorumnanaktan.........rabbım hepımıze guzel omur nasıp etsın evlatlarımızla....kızlarım beklettı bızı........ablamın bı oğlu var abımın üç oğlu var hıç kız yoktu bızde abım kız delısı alıcam bırını dıyoo..............sımdı üç kız bırden geldı .............hayırlı olsunlar ınşş canım...........sen ısteyken kım bakıyoo bebışlere.......

çocuktan cocuga diye bi site var orda genelde var 2. el eşyalar ama ilanlarda tarih yazmıyor o yüzden eskimi yenimi bilemiyosun siz hangi sitelere bakıyorsunuz

güzel dileğine kocaman bi aminnn diyorum hepimizin hakkında hayırlısı. banada çok söylüyorlar öyle bende üstünüze kaydedin masrafları siz alın ben kendilerine bakarım hiç sorun yapmayın diyorum )))
annem ve kayınvalidem beraber bakıyorlar . kayınvalidem başka bi semtte o yüzden hafta içi bizimle kalıyor cuma günü herkes evine gidiyor tabi çocukları tek yatırmaya alıştırdıgım için yoksa hafta sonuda birileri oluyordu .
hafta sonuda eşim gelene kadar ben tek bakıyorum

cok guzel bı duzen oluşturmıussun masallah...........alışcaz bakalım .......cogul hayata........cok rahattım alışmıştım sımdı yenı bı duzen gerek.......saglık ve afıyet herkese her yuvaya

sagol canım ama sendede tecrübe var eminim daha iyisini yaparsın şu melekler bi gelse yanınıza tecrübeni konuşturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…