Selam kızlar kaydirigubbakcemile5
cetvelin çok hoş olmuş tria naniknanik
edikacım bende onu diyecektim sen düzeltilmiş yaşa göre takip et bebeklerini çok takma kafana canları içinde bazı gelişimleri ee geç olacak gibi değilmi ...
pitoşcum benim bir bebişim bazen 6 bazen 7 saat uyumaya başladı lakiiiinn!!! akşam 5 de başlar 12 gibi uyanır daha uyut uyutabilirsen uyusa bile sabah 5 e kalkar hiç uyutmaz ilgi istiyor kucak gezmek isitiyor birde uyus bebeişim kendini sevdirmiyor böyle birşey varmı fazmalı öpüyomkii sırnaşık şey
birde benimde bu aralar gece hersaat kalkıyorum çünki hepsi arrtık farklı satlerde uyanıyorlarr düşün halimi mirmirmirmir
birde dün çok rahattım sorunsuz üçüde hep uyudular sakinlerdi gecede dahil dün ben bunlara ne gaz ilacı verdim nede demir ilacı etkisi olaiblirmi tesadüfmü en mızmızımız bile kolikli değildi dün yaa ilaçlar artırıyormu dersiniz bugunde vermiycem deniycem
kızlar birde biz hastanedeyken bebişlerime gü aşırı folbiol (folikasit) ilacı veriyorlardı taburcu olurken devam et dediler bir süre ettim sonra kusunca ilacı aldıktan sonra bıraktım 1 hapı üçüne bölüyordum sizler kullandınızmı bu haptan !!!!
aynurcum birşey sormuştum cevap alamadım !!!!
edikacım bana bebişlerinin doğum tarihini yaz sana cetvel yapayım senin özeline mesaj atamadım
bakarsınız bi gün üçüz buluşması yaparız tabi hangi cafe yada restoran bizi alır orası tartışılır )))) savaşa gider gibi olur valla savulun biz geliyoruzzzz
kızlar birde efenin sağ gözünde küçük bir kırmızılık farkettik kanlanıyor gibi hemen randevu aldık yarın doktora götürcez ne olur dua edin birşey çıkmasın
kızlar birde efenin sağ gözünde küçük bir kırmızılık farkettik kanlanıyor gibi hemen randevu aldık yarın doktora götürcez ne olur dua edin birşey çıkmasın
edikacım gönderdiğimi kullanıcı panelinin içindeki profili düzenleye gir oradaki sayfayı aşagıya indir sanırım çizelge yada cetvel yazıyordu oraya kopyala yapıştır canım yapamazsan gene yardımcı olurum
nilcim oğluşlar ağlıyor sorunu cevaplıycam pitos seninkinide cvanım
))) muallim tebrikler valla canım yaşın çıksın boşver bizlerde yaşlanıyoruz nasılsa bende 30 yaşındayım . ama o kadar acı ve sevinç hepsi bir arada takip ettiğim kadarıyla hiç umutsuzluk yok ne güzel kızlarda umarım size çok çok şans getiri biran kollarınızda olurlar
cok sagol canım..........evet dımı sız<de yaslanıyonuzzz..bayanssulusmileopuyorumnanaktan.........rabbım hepımıze guzel omur nasıp etsın evlatlarımızla....kızlarım beklettı bızı........ablamın bı oğlu var abımın üç oğlu var hıç kız yoktu bızde abım kız delısı alıcam bırını dıyoo..............sımdı üç kız bırden geldı .............hayırlı olsunlar ınşş canım...........sen ısteyken kım bakıyoo bebışlere.......
cok guzel bı duzen oluşturmıussun masallah...........alışcaz bakalım .......cogul hayata........cok rahattım alışmıştım sımdı yenı bı duzen gerek.......saglık ve afıyet herkese her yuvaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?