Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

inanmıyorum yaa şimdi sizin üçüzleriniz mi var düşüncesi bile hayal gibi... ikizlere alışığız da üçüz bana mucize gibi geliyo :)
üç tane bıcır bıcır mini mini insancıklar yerim ben onları yaa :):)
allah hepsine sağlıklı uzun imanlı ihlaslı ömürler nasip etsin... ve üçüz anneleri allah size kolaylık versin :)

selam kızlar nasılsınız iş güç aynı koşuşturma içersindeyim bende .
sevdacım hoşgeldin bacım işten falan fırsatın olmuyormu ara ara uğra eskiler hepten kayboldu zaten . kefir işini iyi yapmışsın valla bende bi ara yapayım şu kefiri dedim küçücük bir maya buldum ama beceremedim sonra hazır aldım yaşlarınıda alınca onuda bıraktım tekrar başlamak lazım aslında gerçekten bağışıklık için oldukça iyiymiş .
esracım inşallah sağlıkla koşuşturmalı günlere sende kavuşursun canım . iyi bi karar vermişler doktorlar bence hastanede iyi olduktan sonra inşallah herşey yolunda gider

çok teşekkürler evet yardıma çok ihtiyacımız var dua edin bize :))

kızlar kahvaltıda bende öyle yapıyorum artık bazen elma bazen meyve püresini kaşık mamaları var kahvaltılık meyveli pekmezli falan labne ve yumurta sarısı bide pekmez koyuyorum çok seviiyolar domates salatalık falan vermedim daha yaz gelsin artık menemen yaparım:)))
benim minnoşlar azar azar nezle olup atlatıyolar çok kafama takmıyorum hafif geçiriyolar diye hatta iyi alışsınlar mikroba bağışıklıkları güçlensin diyorum bide evde çok kalın giydirmiyorum malum dışarı çok soğuk sıcacık evden soğuğa çıkarlarsa şoka girmesinler diye
haftalık banyolarını yaptırıyorum doktor nasıl alışırlarsa öyle gider dedi bi tanıdığım çocuğu 1kış boyunca banyo yaptırmazdı çocuk 4 yaşına gircek banyo yapınca direk olarak balgam yapıyo ciğerleri yavrum çok hassas
ya bide kılzar benimkilerin eller hep ağızlarında ve acaip salyaları var 6 aylık olduk erken gibi geliyo ama bende 5 aylıkken çıkarmışın diş çıkarırken kilo kaybı olur dimii olmasada herlade kilo alımı duruyo ya zaten yeni toparlandılar mümkün olduğu kadar geç çıkarsınlar istiyorum
şimdiki kilolarımız 5700 6100 6500 civarı heralde biraz daha alsalarda öyle çıkarsalar keşke sabah kahvaltıda dediklerimi veriyorum akşamda ya çorba ya kaşık maması ya cicibebeli süt yada prinç unu veriyorum biraz ağırdan alıyoruzda
tria canım geniz eti var demişin sanrım benim kızdada var doktor şimdi belli olmaz dedi hem burnu hep tıkalı hemde mama yerken çok püskürtüyo zor nefes alıyo sizinkide küçükken öyle miydi???

lilacım bizim en belirgin özelliğimiz horlaması . hasta yada değil genelde horluyor ve rahat nefes alamıyor öyle mama yerken falan sorun yaşamadık ama hastalandığında özellikle nefes sorunu çok fazla oluyor

lilacım benim kzıda sürekli psükürtüyor bizde demi varki geniz eti?
anneler nasılsınız?
şu tv ye bakma işini nasıl çözdünüz? 2 yaşa kadar izletmeyen var mı içinizde?
yani bu nasıl başarılır?
şimdiden bakmaya başladılar,ne yapayım ben?

aaaa benim kızda bi horluyo bi horluyo anlatamam
figen canım benimkilerde bakıyo valla televizyona hiç ellemiyorum baksınlar ancak 15dk dalıyolar zaten o arada bi odayı süpürebiliyorum pusetlerinin önünde sallanan oyuncakları var 30dk falan oda bazen onunla oyalanıyolar bi yemek yapabiliyorum yani pepee yi açıyorum:))) anlamasalarda renkli ya dikkatlerini çekiyo

SLM KIZLAR nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla ugrasiyorum gece hala uyaniyorlar ama eskisi kadar cok degil insallah daha da azalir uyanmalari buna da sukur
birde yemek yememiz iskence halinde olmazsa o da gececek biliyorum rabbimden sabir guc istiyorum
artik gunduzleri sadece bir kere yatiriyorum gecede uykuya dalmalari daha kolay oldu gunduz bir kere uyunca
cok uyumuyorlardi gunduz zaten en fazla bir saat onuda bire indirdim aksam ustu mizildaniyolar biraz uykulari gelince ama dayaniyoruz oyunla falan oyaliyorum 8.30 kadar sonra uyutuyorum
kizlar allah hepimize guc versin sanki buyudukce dahada zorlasiyorlar aksam olunca her tarafim agiryor gunde iki kere agri kesici aliyorum biraz rahatliyorum

cidden ya hele yeni doğuranlar hiç uğramıyo buraya
biz şimdi uyku saatlerini oturtmaya çalışıyoruz onunla uğraşıyorum ama üçünü aynı anda uyutmayı başaramıyorum tecrübeli annelerin bi önerileri var mı???

hadi bir soru da benden olsun da inşallah tecrübeli anneler görürler
bu arada tv sorum hala cvp bekliyor
şimdi,kızlar,1 yaşından sonra yalnız bakılabilir mi?
şimdi ben eylülde okula başlayınca annem bakacak,evde de gündz yardımcı olacak,bu şekilde çok zorlanılır mı?

ben 6. aydan sonra tek kaldım kendim istedim gayette iyi bakılıyor ama yoruculuğu ayrı tabiki birde senin annen olucakmış harikaa ee gündüz de bakıcın olucakmış güzel üstesinden gelinir..

bu konuyu bende çok merak ediyorum açıkcası bende izlettiriyorum bebek kanallarını luli tbv baby tv şimdi 1 den 10 a kadar türkçe ing sayıyorlar şekiller renkleri bir baya bir hayvan isimlerini biliyorlar 4 kelimelik saaçmada olsa cümle kuruyorlar ben akıllı bebek cd leride izlettim bir ara şimdi sadece eğlenceli müzikli şwyler olsuun istiyorum renk şekil ve sayı saymalarından ben bıktım

selam hrkes nasıl.tv konusunda bende ızlettırıyorum valla uç tane olupta basa cıkan varsa bılemem kafatyı yıcem ama gecen bı drla konustum ızlıyolar dedım cokmu dedı hayır az ama sureklı bagımlı gıbı degıller bazen hıc bakmıyolar bıle öleyese ıyı dedı bagımlılık derecesunde bakıyosa kapatmaya ızın vermıyolasa sıkıntı dedı ...pepe zaten basta bıde reklemlar....oğlumda bakarak buyudu hıcbı cızgı fılmı cakı cen fılılmlerı ızlemeden gecmedı ööö gelmıstı bagımlılık dereccsunde ızlemelrı anneyle ve cevresıyle ılıskı kıumamaları onemlı o zaman sıkıntı oluyo..........bende dokuz aydan sonra tek baktım altı aydan sonrada gece hafta sonları tektım.....haftanın ıkı uc gunu kız gelıyo oğleden sonra oynatıyo onları..

Slm kızlar nasilsiniz bizde hep aynı hala kesintisiz uykumuz yok bu Ara yine berbat oldular 10dakikada bir ayaktayim gece abartmıyorum kızlar kafayı yicem valla 1,5 yasına girecekler ya bu yasta benim bildigim cocuklar hiç kalkmaz napcam bilmiyorum
Figencim yanliz bakabilmen için uyku sorunu yemek yeme sorunu olmaması gerek bebeklerde
Benimkilere yanlız bakmak imkansız gece de gündüz de hala ikisi ayakta salanarak uyuyor sadece biri uyuyor sallanmadan o da yanında biri olacak
İnşallah bir an önce düzeliriz gercekten artık gücümün bittiğini his ediyorum
Kaç gündür kolum ağrıyor geçmedi bir türlü şikayet etmek istemiyorum ama icimide dökmezsem kafayı yerim
Allahım hepimize güç kuvvet versin

kızlar bende nisandan sonra tek bakıcam bu gidişle bakıcımız evleniyo yenisini arıyorum ama bulamıyorum 8aylık olucaklar tek bakabilirim heralde arada tek bakıyorum ama 2gün falan şimdi üçünü aynı anda uyutmaya çalışıyorum bugün uyuttum şimdi üçüde uyuyo ama akşam dayanamayıp erken uyuyoloar kızlar 9 10 gibi uyanıyo oğlumda gece 2 3 4 gibi uyanıyo oyun istiyolar :26:

canım normal diil ya seninkiler doktorunuza falan söyledin mi o ne diyo???

Lilacim bencede normal değil canım dra sordum bazı cocuklar öyle diyor
birde dişleri çok zor çıkarıyorlar benimker ve daha dişlerinin hepsi çıkmadı ben ona bağlıyorum
Dış etlerini çok kasıyorlar bugünlerde inşallah bir an önce hepsini çıkarırlar da bende kurtulurum

ondandır o zman allah sabır verisn hepimize

selam herkese ....soguklar kapıda gezmelere yazın gıderız artık......dıs cıkarma bıtmıyo ya azılar dahada zorluyo rabbım kolaylık versın herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…