- 30 Kasım 2011
- 119
- 2
- 68
inanmıyorum yaa şimdi sizin üçüzleriniz mi vardüşüncesi bile hayal gibi... ikizlere alışığız da üçüz bana mucize gibi geliyo :)
üç tane bıcır bıcır mini mini insancıklar yerim ben onları yaa :):)
allah hepsine sağlıklı uzun imanlı ihlaslı ömürler nasip etsin... ve üçüz anneleri allah size kolaylık versin :)
hadi bir soru da benden olsun da inşallah tecrübeli anneler görürler
bu arada tv sorum hala cvp bekliyor
şimdi,kızlar,1 yaşından sonra yalnız bakılabilir mi?
şimdi ben eylülde okula başlayınca annem bakacak,evde de gündz yardımcı olacak,bu şekilde çok zorlanılır mı?
lilacım benim kzıda sürekli psükürtüyor bizde demi varki geniz eti?
anneler nasılsınız?
şu tv ye bakma işini nasıl çözdünüz? 2 yaşa kadar izletmeyen var mı içinizde?
yani bu nasıl başarılır?
şimdiden bakmaya başladılar,ne yapayım ben?
Slm kızlar nasilsiniz bizde hep aynı hala kesintisiz uykumuz yok bu Ara yine berbat oldular 10dakikada bir ayaktayim gece abartmıyorum kızlar kafayı yicem valla 1,5 yasına girecekler ya bu yasta benim bildigim cocuklar hiç kalkmaz napcam bilmiyorum
Figencim yanliz bakabilmen için uyku sorunu yemek yeme sorunu olmaması gerek bebeklerde
Benimkilere yanlız bakmak imkansız gece de gündüz de hala ikisi ayakta salanarak uyuyor sadece biri uyuyor sallanmadan o da yanında biri olacak
İnşallah bir an önce düzeliriz gercekten artık gücümün bittiğini his ediyorum
Kaç gündür kolum ağrıyor geçmedi bir türlü şikayet etmek istemiyorum ama icimide dökmezsem kafayı yerim
Allahım hepimize güç kuvvet versin
Lilacim bencede normal değil canım dra sordum bazı cocuklar öyle diyor
birde dişleri çok zor çıkarıyorlar benimker ve daha dişlerinin hepsi çıkmadı ben ona bağlıyorum
Dış etlerini çok kasıyorlar bugünlerde inşallah bir an önce hepsini çıkarırlar da bende kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?