Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

naber kızlar maşallah size hiç yazmayı ihmal etmiyorsunuz ben hala evde fırsat bulup giremiyorum net.e işte de ANCAK ARADA OKUYUP ÇIKIYORUM YAZACAK BİŞEY BULAMIYORUM YANİ ÇOK KONU VAR DA ARADA BİR GİRİNCE NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLEMİYORUM..BENİMKİLER 27 AYLIK OLDULAR KREŞE DEVAM EDİYORUZ.KOŞTURMACA HASTALIKLAR DEVAM.BUGÜNÜMÜZE ŞÜKÜR BANA ÇOK BÜYÜDÜLER GİBİ GELİYOR ARTIK BAKMAK ÇOK DAHA KOLAY HASTA OLMASINLAR YETER..ÖPÜYORUM SİZLERİ..

Kizlar benimde ikizlerim var bisey merak ettim hic yalniz bkan oldumu ucuzlerine
Ben ikizlere yalniz bakiyorum alti haftalik oldular ama bana bir sene gibi geldi hic dinlenemiyom disari cikamiyom sikintidanda patliyom
Bide acaba buyudukce bakmasi kolaylasirmi zorlasirmi
Ne diyim valla rabbim yardimcimiz olsun

üçüzlerimize yalnız bakan arkadaşlar var içimizde canım,bu bir şekilde başarılabiliyor
ama diyorumki benimde üçüzlerden sonra ikizim olsaydı tek başıma bakabilirdim heralde diye,ama çok şükür ki allahım vermiş bizlerde bakıyoruz bir şekilde
sen de bir süre bunalırsın sıkılırsın ama sonra zamanla kolaylayacak moralini bozma
biraz gülmeye başlasınlar can bulacaksın onlarla
kolay gelsin canım

Merhaba kızlar,ben daha üçüz annesi değilim sadece adayıyım:) ama forumunuzu takip ediyorum.İnşallah haziran gibi bende aranıza katılıp sık sık yazarım.17 +4 günlük bebeklerim ,dün kontrolüm vardı 3 tane kızımız olacak inşallah.Fakat doktor yanılma payı olabilir dedi hani bende üç tane olmuşken biri de erkek olsa hiç fena olmaz diye düşünüyordum, tabiki öncelikle sağlıklı hayılı evlat olsunlar.Ama birşey sorucam cinsiyet konusunda yanlış tahminlerle karşılaşan üçüz anneleri var mı aranızda? cevap verirseniz çok sevinirim.Allah hepinize kolaylıklar versin.

merhabalar. benim de 3 yaşında üçüzlerim var.bana da drum üçüde kız demişti.1 ay sonra gittiğimde biri kesin kız biri kesin erkek dedi.üçüncünün cinsiyetini doğumdan sonra öğrenebildik.2 oğlum bir kızım oldu.Sizinki de kesin olmayabilir.hayırlısı olsun.Sağlıkla kucaklarsınız inşallah.

herkese günaydınlar.Burdan söylemiştim tekrar hamile olduğumu o zamandan beri raporluydum.çok kötü geçiyor hamileliğim.35 gün yattım annemlerde.3 günde hastanede.Üçüzlerimde de zorlanmıştım ama sanki bu daha zor oldu.2 gündür çok aşırı bulantım yok ama yinede pek iyi değilim.
Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl? Buarada dayımınoğlunun da üçüzleri olacakmış.Gül eşinin adı.Gül burda mısın canım?

figenay yalnız bakılabilir canım ama çok zorluyor.annenin sağlığı iyiyse üstesinden gelir.Ben en zor zamanlarında 3 ay tek bakmıştım.aslında düzen açısından çok iyi oluyor ama çok yorucu bel ağrılarım hiç geçmezdi o zamanlar.

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimin biraz burunları akıyor ama çok kötü hasta değiller şükür Allah'a
Maratonumuz devam ediyor hiç degisiklik yok bu ara istahsizlar zaten oylelerdi daha beter oldular
Allahım güç versin bize
Yanlız bakma olayını düşünemiyorum kızlar yanlız olmadığım halde dizlerim belim çok ağrıyor
Ama yanlız bakanlara hayranım acaba bende bir gün yanlız bakabilecem mı
Yanlız bakabilmek için bence uyku düzenli olması gerek yoksa imkansız bence
Allahım güç kuvvet sabır versin hepimize en cokta yanlız bakanlara

kesinlikle hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelikle ama umarım küçük bir yanılma olmuşturda biri erkek olur:) kaçıncı haftada üçü kız demişlerdi hatırlıyormusunuz?

selam herkese meryem gecmıs olsun canım su kısı bı atlatalım ıns yaz gelsın gezelım yaa....ıstahları cok azaldı zaten yemıyolardı on kılo gelıyozz bız ıkı yasımız doldu .....ama artık kofte pılav azda olsa yıyolar sabah bıldıcın yum haslıyorum peynırle yıyolar normal besıne gectık yanı azda olsa gece yatrken muhallebı veya hazır mama veya buskıvı ygutrt pudıng cok sevıyolar aralarda azcık cıkolata verıyorum böle bızden cok erken dogunca hersey sıkıntı ..kelıme kelıme konusmalar basladı su dıyolar artık azcık daha rahat oldıu benım sıkıntım sedece dılada dıla hala yurumuyor hereseyı yapıyo ama yurumuyoo fuızık tedavıye devam yuzmeye gıdıyo bı yandan su ıyı gelıyo amaelıyat olmasını ıstemıyorum ama dort yas sonrası olabılır sıralıyo tutunup yuruyor ıns uzun surmez bakalım....herkese bol selam lavınay benımkıler onsekız haftalıkken dr baktı daha net olur dedı ıkı kız kesın dedı bırı kordon var gorulmuyo dedı 22 haftada oda kesınlestıu kesın hepsı kız dedı uzman olunca net söleyebılıyolar hayırlısı ben uç kız olmasından cok mutluyum hep bılrkte oynayıp buyuyecekler ıns .....

Muallimcim Allah kolaylık versin dilaya inşallah sıkıntı olmadan atlatir tedavisini
Senin isin daha zor birde hastanelere tedaviyle uğraşıyorsun allahım kolaylık versin inşallah dila da bir an önce iyi olur
Benim cadılar bir türlü kahvaltı yapmıyorlar sabah uyandıklarında süt iciyorlar
Öğlende bazen makarna bazen pilav yiyorlar ya da corba ya yogurt yada sehriye corbasi baska yemiyorlar
Kavanoz mamalarinin balık li olanını var onuda seviyorlar az da olsa yiyorlar herseyden birde kahvaltıyı yapsalar daha icim rahat edecek ama onada alışacaklar
Aksam üstü ya muhallebi ya da puding yiyorlar ha birde bu ara kasar peynir yiyorlar
Aslında benim kızlardan ikisi yiyor az da olsa ama birisi 2 kasıktan fazla yemiyor ağlıyor yememek için zorla veriyorum ama kusmak istiyo sadece süt icmek istiyor saatlerce ac bıraktım ama olmadı yemiyor bende ısrar etmiyorum artık napim o da süt le besleniyor

Son düzenleme:

Merhaba,Allah sağlık ,huzur versin sana da bebeklerine de.İnşallah dilacığında tez zamanda yürür.Aslında bende memnunum üç kız olmasından ama ne bileyim işte hani birde oğlumuz olsa fena olmazdı diye düşünmeden edemiyorum böyle düşündükten sonra hem kendime kızıyorum hem de korkuyorum.Dua ediyorum bebeklerim sağlıklı olsun diye.gerisi önemli değil ,inşallah sağlıklı dünyaya gelsinlerde

ıns meryemcım sagol..alısırlar kahvaltıyada merak etme ara ara koy onlerıne ben öle yaptım uç aydır verıyotum yemıyolardı oynuyolardı delı oluyo ınsan tabı ama sonra alıstılar cok sukur gec olduı ama oldu ıste pudıng sevıyolar ma hergun vermek ıstemıyorum cıkolata tarzı seyler karacıgerı cok yorabılıyo sık yenınce .........lavınay haklısın ınsan baska cınsıyetde arıyo ama hersey kısmet ben cok ıstemıstım uç kız veya ıkı kız tıoptan oldıu tabı benım bı oğlum var ama hayırlı olsunlarda onemlı degıl saglıkla gelsınler yetrkı....beraber buyumelerı cok guyzel bırı erkek olsa bıde ona arkadas ara ısın yok hehe bosver hepsı kız buyusunler beraber ıns canım....herkes nasıl hava kar kıs kıyamat amannn ıyı olun amannnnnnnnnnn

selam kızlar. Biz de kıştan şikayetçiyiz. Ama bugün çıktık dışarı kar kış demeden. Zaten üçü de grip oldu bu ara. Ablam gelmişti çıktık gezdiler biraz. Bizim de 22 sinde 2 yaşımız bitti hayırlısıyla. Uykularımız hala düzensiz. Öğle uykusuna akşam ezanıyla birlikte yatıyoruz. Akşam uykusu desen gece 3 ü buluyoz. Kafayı yiyorum ama olmuyo napalım. İnşallah havalar ısınsın dışarda yorulurlarsa belki düzene girer. Herkesi çok öpüyorum.

canım maşallah kocaman etmişin sen darısı bize gece 3te uyuyolarsa sabah kaçta uyanıyolar ona göre daha erken kaldırsan belki daha erken yatarlar akıl vermek gibi olmasın ama...

canım kızlar çok kavga ediyolarmış doğru mu??? :)))
dila için ne diyo doktoor ne zman yürürmüş ne zman ortaya çıktı heralde nörolog a gitmişindir ne zman gittin biz daha gitmedik 3doktorda gerek yok dedi ama ne kadar erken bilinirse o kadar iyi olur diye düşünüyorum tam olarak nesi var ay ne çok sordum:)))
bide bizim hala rop muayenelerimiz devam ediyo ve bu gidişle edicek sizinkilerin ne zman bitmişti???
oğlumla bi kızımın hala evre 2de diğer kızda bi sorun yok evre 1 ama yinede 2ayda 1 gidiyo oda

selam elıtu nerdesın ya....valla üç taneyle kafayı yemeden saglam kalan yok sanırım yaaa...aman dıkkat et kıs bıtsın gezerız ıns bolbol ..
lıla bızımde rop muayenelerımız cok uzun surmustu dr ılk kez bu kadar uazyanı gordum demıstı yanı tam hatırlamıyorum ama 47 haftaya kadar devam etmıstı sonunda ya gel yada oluruna bırak dedı valla sınırda kalmıstı hep ne gerıledı ne ılerledı bende tamam dedım ve altı ay sonra gıttım cok sukur hersey ıyıdı tekrar bı yıl sonra gel demıstı ıste ıkı ay sonra gıttık bı kızım ılerı derece mıyop olmus kı bu beklenen bu durum bu tur erken dogunmlarda deı gozluk verdı ama kullanmakta zorlanıyorum bakalım hep cıkarıp atıyo ben pesınden takıyorum ıkısı ıyı......ıns bıter senınde ...benım dr cok pıprıklı ama ıyı bı dr ...bu alanda...bennoorolojı muayenelerını yaptırdım hersey ıyıdı sıkıntı yoktu ne zaman ayaga kalkıp yurume asaması sıra geldı o zaman ferkettık herseyı cok ıyı yaptı emekleme herseyı dr da anlamadı bazen böle oluyomus hastalıgın tanısı cp yanı cok hafıf kaslarda sertlık demek sol bacakta ozelılle o yuzden tam ayaga kalkamıyo bılek kemıklerı kısa kalmıs amelıyat kesın cozum ama dıort yastan sonra ıns fızık tedavıyla yurude gerek kalmaz cok sukur baska sıkıntımız yok erken dogumlarda rastlanan bı durum allahtan beyınde bı seyok zekı ı kız.....devamlı takıp etmek gerek her hareketı emekleme oturma gıbı zamanında yapmaları gereken seylerı yapmıyosa mıutlaka dr gormelı...ıns hersey daha ıyı olur ıns ...
herkese ıyı geceler bız uyudukkk

kesinlikle hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelikle ama umarım küçük bir yanılma olmuşturda biri erkek olur:) kaçıncı haftada üçü kız demişlerdi hatırlıyormusunuz?
canım ben ayda bir kontrole gidiyordum.4. ayda üçüde kız demişti.5. ayda gittiğimde de 1 erkek 1 kız demişti.diğeri sürpriz bebek oldu.Önceden 3 kız dediği için biz 2 kız bi erkek diye düşünmüştük.Bu yüzden de kıyafetler o şekildeydi.canım oğluşum kız zıbınlarını giymek zorunda kalmıştı:)

Muaalim dilacınaacil şifalar diliyorum canım.Allah sana kolaylıklar versin.
meryemcim benimkilerde zaman zaman çok iştahsız olurlardı.zorlama bence ama seçenekleri çoğaltmanı tavsiye ederim bazan yemeyeceklerini düşündüğün bir şeyi çok sevebiliyorlar.Ben aptamilin 8 tahıllımı neydi öyle bişeydi onu yedirirdim çok seviyorlardı.Hatta bazan onu hazırlayıp içine dövülmüş ceviz haşlanıp ezilmiş yumurta birazda pekmez katardım.Onuda severlerdi.hatta doğalını bulabilirsen tahıl karışımının çok daha iyi olur.Yemiyolar diye canınızı sıkmayın illaki iştahsız dönemler oluyor.muz-süt-cicibebe de sevebilirler.denemekte fayda var.

Muallimcim ben arada koyuyorum önlerine ama yemiyorlar oynuyorlar bende artık ellerine biraz kasar peyniri verdim az da olsa onu yiyorlar
Aynen kıs bitsede gezsek bir haftadır burasıda çok soğuk
Mehlikacim aptamilin mamaları burda yok ben yurt disindayim turkiyedeyken denedim sevmişlerdi ama burda yok
Birde artık öyle kahvaltı karışımı yemiyorlar ekmekler cay yiyorlar bazen
Ama gercekten takmicam artık yemiyorlar diye sağlıklı olsunlarda yeter
Elitu canım seninkilerin uykusuda düzene girmemiş hala benim cadılar gibi inşallah bı an önce düzelirler
Allahım hepimize güç versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…