Merhaba kızlar,ben daha üçüz annesi değilim sadece adayıyım:) ama forumunuzu takip ediyorum.İnşallah haziran gibi bende aranıza katılıp sık sık yazarım.17 +4 günlük bebeklerim ,dün kontrolüm vardı 3 tane kızımız olacak inşallah.Fakat doktor yanılma payı olabilir dedi hani bende üç tane olmuşken biri de erkek olsa hiç fena olmaz diye düşünüyordum, tabiki öncelikle sağlıklı hayılı evlat olsunlar.Ama birşey sorucam cinsiyet konusunda yanlış tahminlerle karşılaşan üçüz anneleri var mı aranızda? cevap verirseniz çok sevinirim.Allah hepinize kolaylıklar versin.
merhabalar. benim de 3 yaşında üçüzlerim var.bana da drum üçüde kız demişti.1 ay sonra gittiğimde biri kesin kız biri kesin erkek dedi.üçüncünün cinsiyetini doğumdan sonra öğrenebildik.2 oğlum bir kızım oldu.Sizinki de kesin olmayabilir.hayırlısı olsun.Sağlıkla kucaklarsınız inşallah.
selam herkese meryem gecmıs olsun canım su kısı bı atlatalım ıns yaz gelsın gezelım yaa....ıstahları cok azaldı zaten yemıyolardı on kılo gelıyozz bız ıkı yasımız doldu .....ama artık kofte pılav azda olsa yıyolar sabah bıldıcın yum haslıyorum peynırle yıyolar normal besıne gectık yanı azda olsa gece yatrken muhallebı veya hazır mama veya buskıvı ygutrt pudıng cok sevıyolar aralarda azcık cıkolata verıyorum böle bızden cok erken dogunca hersey sıkıntı ..kelıme kelıme konusmalar basladı su dıyolar artık azcık daha rahat oldıu benım sıkıntım sedece dılada dıla hala yurumuyor hereseyı yapıyo ama yurumuyoo fuızık tedavıye devam yuzmeye gıdıyo bı yandan su ıyı gelıyo amaelıyat olmasını ıstemıyorum ama dort yas sonrası olabılır sıralıyo tutunup yuruyor ıns uzun surmez bakalım....herkese bol selam lavınay benımkıler onsekız haftalıkken dr baktı daha net olur dedı ıkı kız kesın dedı bırı kordon var gorulmuyo dedı 22 haftada oda kesınlestıu kesın hepsı kız dedı uzman olunca net söleyebılıyolar hayırlısı ben uç kız olmasından cok mutluyum hep bılrkte oynayıp buyuyecekler ıns .....
selam herkese meryem gecmıs olsun canım su kısı bı atlatalım ıns yaz gelsın gezelım yaa....ıstahları cok azaldı zaten yemıyolardı on kılo gelıyozz bız ıkı yasımız doldu .....ama artık kofte pılav azda olsa yıyolar sabah bıldıcın yum haslıyorum peynırle yıyolar normal besıne gectık yanı azda olsa gece yatrken muhallebı veya hazır mama veya buskıvı ygutrt pudıng cok sevıyolar aralarda azcık cıkolata verıyorum böle bızden cok erken dogunca hersey sıkıntı ..kelıme kelıme konusmalar basladı su dıyolar artık azcık daha rahat oldıu benım sıkıntım sedece dılada dıla hala yurumuyor hereseyı yapıyo ama yurumuyoo fuızık tedavıye devam yuzmeye gıdıyo bı yandan su ıyı gelıyo amaelıyat olmasını ıstemıyorum ama dort yas sonrası olabılır sıralıyo tutunup yuruyor ıns uzun surmez bakalım....herkese bol selam lavınay benımkıler onsekız haftalıkken dr baktı daha net olur dedı ıkı kız kesın dedı bırı kordon var gorulmuyo dedı 22 haftada oda kesınlestıu kesın hepsı kız dedı uzman olunca net söleyebılıyolar hayırlısı ben uç kız olmasından cok mutluyum hep bılrkte oynayıp buyuyecekler ıns .....
selam kızlar. Biz de kıştan şikayetçiyiz. Ama bugün çıktık dışarı kar kış demeden. Zaten üçü de grip oldu bu ara. Ablam gelmişti çıktık gezdiler biraz. Bizim de 22 sinde 2 yaşımız bitti hayırlısıyla. Uykularımız hala düzensiz. Öğle uykusuna akşam ezanıyla birlikte yatıyoruz. Akşam uykusu desen gece 3 ü buluyoz. Kafayı yiyorum ama olmuyo napalım. İnşallah havalar ısınsın dışarda yorulurlarsa belki düzene girer. Herkesi çok öpüyorum.
ıns meryemcım sagol..alısırlar kahvaltıyada merak etme ara ara koy onlerıne ben öle yaptım uç aydır verıyotum yemıyolardı oynuyolardı delı oluyo ınsan tabı ama sonra alıstılar cok sukur gec olduı ama oldu ıste pudıng sevıyolar ma hergun vermek ıstemıyorum cıkolata tarzı seyler karacıgerı cok yorabılıyo sık yenınce .........lavınay haklısın ınsan baska cınsıyetde arıyo ama hersey kısmet ben cok ıstemıstım uç kız veya ıkı kız tıoptan oldıu tabı benım bı oğlum var ama hayırlı olsunlarda onemlı degıl saglıkla gelsınler yetrkı....beraber buyumelerı cok guyzel bırı erkek olsa bıde ona arkadas ara ısın yok hehe bosver hepsı kız buyusunler beraber ıns canım....herkes nasıl hava kar kıs kıyamat amannn ıyı olun amannnnnnnnnnn
canım ben ayda bir kontrole gidiyordum.4. ayda üçüde kız demişti.5. ayda gittiğimde de 1 erkek 1 kız demişti.diğeri sürpriz bebek oldu.Önceden 3 kız dediği için biz 2 kız bi erkek diye düşünmüştük.Bu yüzden de kıyafetler o şekildeydi.canım oğluşum kız zıbınlarını giymek zorunda kalmıştı:)kesinlikle hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelikle ama umarım küçük bir yanılma olmuşturda biri erkek olur:) kaçıncı haftada üçü kız demişlerdi hatırlıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?