Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

dila bebbekken diğerleriyle aynı şeyleri yapıyomuydu benim oğlan biraz tembel galiba başını tutamıyo ve basmıyo ama aaklar hep havada özellikle altını açınca çok hareketleniyo beni itekliyo ayklarıyla hemde çok sert bi şekilde tam dikişlerime vuruyo bide bizim rop 6ayı geçmemize rağmen doktor hala devam diyo ya bişey diilde çok canları yanıyo ona canım sıkılıyo allahtan çok uzun xsürmüyo artık bide o damla çok gıcık akşama kadar göremiyolar boş boş bakıyolar

canım maşallah kocaman etmişin sen darısı bize gece 3te uyuyolarsa sabah kaçta uyanıyolar ona göre daha erken kaldırsan belki daha erken yatarlar akıl vermek gibi olmasın ama...

canım sabah 9ile 11 arası değişiyo. Erken kaldırsam bu sefer ben gözlerimi açamıyom. Gece onlar yattıktan sonra, eşimle bişeyler yiyoruz çay falan derken 4 ten aşağı yatamıyorum. Biz de bakamıyoz kendimize. Neyse düzelir inş. Sürekli sandalye tepelerindeler. Biri çıktığında diğeri çıkmak istiyo yaklaşıp öbürünü tek hamlede aşağı atıyolar. Laf da anlatamıyorum. Bazen kendimi "Umutsuz ev kadınları " ndaki Elife benzetiyorum. Gerçi biçoğumuz öyleyiz galiba
Bugün de çıktık dışarı. Hava çok güzeldi. Epeyce gezdik. Oyun salonlarında çok mutlu oluyolar. Atlı karıncalar v.s. Toys R us da oyuncaklarla oynamayı da her seferinde boş da çıkamıyoruz. Ama onlardan çok ben de meraklıyım galiba.

mrb aramıza hg inş sağlıkla alırsan kucağına ... cinsiyet konusu doğuma kdr muallak ta kalıyor erkek çocukları daha belirgin oluyor

geçmiş olsun ablam inş bir sıkıntı kalmaz fizik tedavi ile durumu çözülür senin kızların yaşam savaşlarını az çok biliyoruz takip ettik onlar çok güçlü maşallah rabbin izniyle düzelir ♥

canım o dizideki kıza herkes benide benzetiyo:)) evet ya 2gündür burdada hava güzel bizde dün çıktık ama tabii ev gezmesine eve gelince sapıttılar tektim bide normalde 9gibi yatırıyorum ben 7de falan kalkıyolar millet geç yatır 9da kalksınlar diyo ama ilerde işime yaricak galiba bide karanlığı seviyolar onun içinde erken yatıyolar galiba yazın daha geç yatarlar gibime geliyo günler uzun ya bide uyuma satleri uzarsa inşallah 9da yatıyolar sabah kalkıyolar diyorum ama mutlaka biri gece uyanıyo ve uyumak istemiiyo gece 2kızıda uyutamadık mesela saat 2ye geliyodu saat 8dede uyandılar insan biraz daha uyur dimi annede uyusun:))

lavianaycım hoşgeldin,allahım tamamına erdirir inşallah sağlıkla
meryemcim ya yurt dışında aptamil yoksa ne var güzelim ya ne yiyor orda bebekler?zaten bu milupa falan zaten avrupa kaynaklı bir mama değil mi?
yemiyolarsa sakın elleme bence yemeyen kalksın masadan,valla büyük konuşmayımda ben o konuda en azından katı olucam
uyku içinde bişeyler yapmaya başladım bakalım uğraşıcam yavaştan
mehlikacım geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrasını rahat atlatırsın
fulya kız şimdi seninkilerden biri mutlaka deliksiz uyuyor mu yani? maşallah öyleyse canım
elitu eşin ne iş yapıyor güzelim valla iyi vakit buluyorsunuz birbirinize biz ne yapacaz şaşırdık valla

mrb aramıza hg inş sağlıkla alırsan kucağına ... cinsiyet konusu doğuma kdr muallak ta kalıyor erkek çocukları daha belirgin oluyor

en büyük dileğim sağlıklı olmaları,gerisi çok önemli değil ama tabi 3 tane olmuşken biri farklı olsun istiyor insan,hayırlısı ne ise o olsun.Sende bebişlerine iyi bK UMrım sağlılkı bir şekilde büyüyorlardır.

Lila merhabalar.Dizideki kız hepimizi temsil ediyor sanırım:))Bana da herkes sen aklımıza geliyorsun izlerken diyorlar:) Bebeklerinin uyku saatleri çok iyi bence.Bizimkilerinki de aynı saatler.Bazan haftasonları geç yatıralımda eç kalksınlar diyoruz ama hiç hesapladığımız gibi olmuyor:)Özellikle Anıl kaçta yatarsa yatsın 7 de ayakta. Sen ortak tanıdıklarımız var demiştin kim onlar merak ettim.

Figenay sağol canım inşallah öyle olur ama pek umudum yok.Bu hamilelik çok sarstı ben 1 ayda 4 kilo verdim.yeme içme yok.açlıktan yada bulantıdan ölecem sanki.İnşallah az kalmıştır ya çok zorladı beni.Bugün işe gidecem kalktım gidemiyorum.artıkgiyinmişken eşimle gittik müdürle konuştuk.5 gün daha rapor aldım.İnşallah haftaya kadar düzelirim.

canım eşim polis. O da çok yoruluyo ama yapacak bişey yok. Yanlız olduğum için pilim bitiyo akşama kadar. Bi de hiç takmıyolar ya kızsan da yapacaklarını yapıyolar. Onlar uyurken anca fırsat buluyoruz yemek v.s. Ben onları uyutana kadar eşim de biraz uyuyor. Sonra bişeyler hazırlıyorum. Kalkıp yiyoruz. Biraz 1-2 saat takılıp cup yatağa.

selammmmmm

o kadar şey yazdım hepsi gitti, sinir oldum zaten kaç gündür şifre sorunundan dolayı giremiyordum neyse..

herkese iyi geceler dileyip kaçayım bari ...

gribi sonunda bana da sattılar tam olduk. Herkes uykuda ben ayakta. Neyse yasmin sana da iyi geceler. Öptüm herkesi

muallim ablacım ben fizyoterapistim yardımcı olabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım..

yok canım yook uyumuyolar ama tek yatan 1defa kalkıyo bazen özelliklede kızlar çünkü gece geç yatıyolar

mehlika canım sana özelden yazdım isim vermek istemedim

figen sen artık gece altlarını değiştiriyo musun hala biz sizinkiler gibiyken bıraktık çünkü bezlerde büyüdü ya o kadar dolmuyo artık bide fazla yemiyolar ya gece değiştirirken uyanıyolar hemen kakayıda genellikle kahvaltıdan sonra yapıyolar ve 1e düştü kakamız diyebilirim

Merhaba figenay,henüz bebişlerim doğmadı ama beni sıcak karşıladığınız için hepinizize teşekkürler:)İnşallah figenay Allahım herkesinkini tamamına erdirsin sağllıkla,sizlere de sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.ilerleyen zamanlarda tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak,biraz sabırsızlanıyorum hemen doğsunlar istiyorum ,ama inşallah 34-35 haftayı buluruz.

tugba face de resmini gördüm maşallah çok güzelsin,, bebişlerinde önden resmini istiyoruz :))

doğum günü hazırlıklarına başladık teyzeleri kısmetse haftaya kutlacağız,, inşallah iyi geçer, geçen sene ömerim hastalanmıştı, inşallah bu sefer hastalık falan olmadan nazara gelmeden kutlarız..

gülsüm abla kızına acil şifalar diliyorum,, inşallah en kısa zamanda koşup oynamaya başlar, Rabbim bugünlere getirdi ya,, dediğin gibi çok şükür hiç birimizinkinde zeka yönünden bir sorunları yok,,

maşallah lila sen olayı çözmüşsün canım,, benimkiler 2 yaşında olacaklar geçte yatsalar en az 1 defa kalkıyor, alt değiştirme olayı da doğru, bize herkes söyledi gece açmayın diye ama annem benim çok düşkün öyle böyle değil,, gece seninkilerin ayındayken 2-3 defa değiştirdiği oluyordu abartısız,, ondan mı bilmem benimkilerin uyku sorunu çok olurdu, üst değiştirme olayımızda çok olurdu tabi,, halende öyleyiz gece çok terliyorlar bazen ince bez falan koyuyorum ananne ile sabah kapışıyoruz, niye değiştirmedin diye..

meryemcim senin cadılarda benimkilere çok benziyor, bende tek bakmayı düşünemiyorum, şu an bile çok yorucular sürekli hareket halinde peşlerindeyim,,,

bu arada üçüz anneleri takvimlerimizi yenileyelim lütfen,, takvimi olmayanlarda yapsında takip edebilelim

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimda iyi şükür hasta değiliz en önemli si o
Figencim burda nestle ürünleri daha çok ama milupa kadar çok çeşit yok
Tarcincim aynen canım bende tek basıma bakamam çok cadılar annem olmasaydı ne yapardım bilmem

Cadilarim biraz daha iyi uyuyorlar maşallah subhanallah diyeyim hemen nazar oluyorlar
Benimkiler gündüz iki kez uyuyolardi sabah 10 ve saat 15 gibi
İki gündür sabah uykusunu iptal ettik çünkü zaten yarım saat yatiyorlardi
Şimdi sadece saat 12 de yemek yiyip yatıyoruz ve fark ettim ki gece daha derin yatiyolar
Sadece 1-2 kez sut icmeye kalkıyorlar inşallah hep böyle giderler 1,5 yasindalar ve ilk defa bu kadar uyumusum o kadar ki sabah 5 te uyandım uykumu almış bir halde
Allah'ın izniyle hep böyle olur inşallah kızlar dua edin
Allahım hepimize güç kuvvet sabır versin

Son düzenleme:
Tarcincim kolay gelsin hazırlıklarınız başlamış
Allahım uzun ömürler versin inşallah saglikla
İnşallah sıkıntısız gecer bu güzel gunünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…