selam elıtu nerdesın ya....valla üç taneyle kafayı yemeden saglam kalan yok sanırım yaaa...aman dıkkat et kıs bıtsın gezerız ıns bolbol ..
lıla bızımde rop muayenelerımız cok uzun surmustu dr ılk kez bu kadar uazyanı gordum demıstı yanı tam hatırlamıyorum ama 47 haftaya kadar devam etmıstı sonunda ya gel yada oluruna bırak dedı valla sınırda kalmıstı hep ne gerıledı ne ılerledı bende tamam dedım ve altı ay sonra gıttım cok sukur hersey ıyıdı tekrar bı yıl sonra gel demıstı ıste ıkı ay sonra gıttık bı kızım ılerı derece mıyop olmus kı bu beklenen bu durum bu tur erken dogunmlarda deı gozluk verdı ama kullanmakta zorlanıyorum bakalım hep cıkarıp atıyo ben pesınden takıyorum ıkısı ıyı......ıns bıter senınde ...benım dr cok pıprıklı ama ıyı bı dr ...bu alanda...bennoorolojı muayenelerını yaptırdım hersey ıyıdı sıkıntı yoktu ne zaman ayaga kalkıp yurume asaması sıra geldı o zaman ferkettık herseyı cok ıyı yaptı emekleme herseyı dr da anlamadı bazen böle oluyomus hastalıgın tanısı cp yanı cok hafıf kaslarda sertlık demek sol bacakta ozelılle o yuzden tam ayaga kalkamıyo bılek kemıklerı kısa kalmıs amelıyat kesın cozum ama dıort yastan sonra ıns fızık tedavıyla yurude gerek kalmaz cok sukur baska sıkıntımız yok erken dogumlarda rastlanan bı durum allahtan beyınde bı seyok zekı ı kız.....devamlı takıp etmek gerek her hareketı emekleme oturma gıbı zamanında yapmaları gereken seylerı yapmıyosa mıutlaka dr gormelı...ıns hersey daha ıyı olur ıns ...
herkese ıyı geceler bız uyudukkk
canım maşallah kocaman etmişin sen darısı bize gece 3te uyuyolarsa sabah kaçta uyanıyolar ona göre daha erken kaldırsan belki daha erken yatarlar akıl vermek gibi olmasın ama...
Merhaba kızlar,ben daha üçüz annesi değilim sadece adayıyım:) ama forumunuzu takip ediyorum.İnşallah haziran gibi bende aranıza katılıp sık sık yazarım.17 +4 günlük bebeklerim ,dün kontrolüm vardı 3 tane kızımız olacak inşallah.Fakat doktor yanılma payı olabilir dedi hani bende üç tane olmuşken biri de erkek olsa hiç fena olmaz diye düşünüyordum, tabiki öncelikle sağlıklı hayılı evlat olsunlar.Ama birşey sorucam cinsiyet konusunda yanlış tahminlerle karşılaşan üçüz anneleri var mı aranızda? cevap verirseniz çok sevinirim.Allah hepinize kolaylıklar versin.
selam elıtu nerdesın ya....valla üç taneyle kafayı yemeden saglam kalan yok sanırım yaaa...aman dıkkat et kıs bıtsın gezerız ıns bolbol ..
lıla bızımde rop muayenelerımız cok uzun surmustu dr ılk kez bu kadar uazyanı gordum demıstı yanı tam hatırlamıyorum ama 47 haftaya kadar devam etmıstı sonunda ya gel yada oluruna bırak dedı valla sınırda kalmıstı hep ne gerıledı ne ılerledı bende tamam dedım ve altı ay sonra gıttım cok sukur hersey ıyıdı tekrar bı yıl sonra gel demıstı ıste ıkı ay sonra gıttık bı kızım ılerı derece mıyop olmus kı bu beklenen bu durum bu tur erken dogunmlarda deı gozluk verdı ama kullanmakta zorlanıyorum bakalım hep cıkarıp atıyo ben pesınden takıyorum ıkısı ıyı......ıns bıter senınde ...benım dr cok pıprıklı ama ıyı bı dr ...bu alanda...bennoorolojı muayenelerını yaptırdım hersey ıyıdı sıkıntı yoktu ne zaman ayaga kalkıp yurume asaması sıra geldı o zaman ferkettık herseyı cok ıyı yaptı emekleme herseyı dr da anlamadı bazen böle oluyomus hastalıgın tanısı cp yanı cok hafıf kaslarda sertlık demek sol bacakta ozelılle o yuzden tam ayaga kalkamıyo bılek kemıklerı kısa kalmıs amelıyat kesın cozum ama dıort yastan sonra ıns fızık tedavıyla yurude gerek kalmaz cok sukur baska sıkıntımız yok erken dogumlarda rastlanan bı durum allahtan beyınde bı seyok zekı ı kız.....devamlı takıp etmek gerek her hareketı emekleme oturma gıbı zamanında yapmaları gereken seylerı yapmıyosa mıutlaka dr gormelı...ıns hersey daha ıyı olur ıns ...
herkese ıyı geceler bız uyudukkk
canım sabah 9ile 11 arası değişiyo. Erken kaldırsam bu sefer ben gözlerimi açamıyom. Gece onlar yattıktan sonra, eşimle bişeyler yiyoruz çay falan derken 4 ten aşağı yatamıyorum. Biz de bakamıyoz kendimize. Neyse düzelir inş. Sürekli sandalye tepelerindeler. Biri çıktığında diğeri çıkmak istiyo yaklaşıp öbürünü tek hamlede aşağı atıyolar. Laf da anlatamıyorum. Bazen kendimi "Umutsuz ev kadınları " ndaki Elife benzetiyorum. Gerçi biçoğumuz öyleyiz galiba
Bugün de çıktık dışarı. Hava çok güzeldi. Epeyce gezdik. Oyun salonlarında çok mutlu oluyolar. Atlı karıncalar v.s. Toys R us da oyuncaklarla oynamayı da her seferinde boş da çıkamıyoruz. Ama onlardan çok ben de meraklıyım galiba.
mrb aramıza hg inş sağlıkla alırsan kucağına ... cinsiyet konusu doğuma kdr muallak ta kalıyor erkek çocukları daha belirgin oluyor
canım o dizideki kıza herkes benide benzetiyo:)) evet ya 2gündür burdada hava güzel bizde dün çıktık ama tabii ev gezmesine eve gelince sapıttılar tektim bide normalde 9gibi yatırıyorum ben 7de falan kalkıyolar millet geç yatır 9da kalksınlar diyo ama ilerde işime yaricak galiba bide karanlığı seviyolar onun içinde erken yatıyolar galiba yazın daha geç yatarlar gibime geliyo günler uzun ya bide uyuma satleri uzarsa inşallah 9da yatıyolar sabah kalkıyolar diyorum ama mutlaka biri gece uyanıyo ve uyumak istemiiyo gece 2kızıda uyutamadık mesela saat 2ye geliyodu saat 8dede uyandılar insan biraz daha uyur dimi annede uyusun:))
lavianaycım hoşgeldin,allahım tamamına erdirir inşallah sağlıkla
meryemcim ya yurt dışında aptamil yoksa ne var güzelim ya ne yiyor orda bebekler?zaten bu milupa falan zaten avrupa kaynaklı bir mama değil mi?
yemiyolarsa sakın elleme bence yemeyen kalksın masadan,valla büyük konuşmayımda ben o konuda en azından katı olucam
uyku içinde bişeyler yapmaya başladım bakalım uğraşıcam yavaştan
mehlikacım geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrasını rahat atlatırsın
fulya kız şimdi seninkilerden biri mutlaka deliksiz uyuyor mu yani? maşallah öyleyse canım
elitu eşin ne iş yapıyor güzelim valla iyi vakit buluyorsunuz birbirinize biz ne yapacaz şaşırdık valla
selam herkese meryem gecmıs olsun canım su kısı bı atlatalım ıns yaz gelsın gezelım yaa....ıstahları cok azaldı zaten yemıyolardı on kılo gelıyozz bız ıkı yasımız doldu .....ama artık kofte pılav azda olsa yıyolar sabah bıldıcın yum haslıyorum peynırle yıyolar normal besıne gectık yanı azda olsa gece yatrken muhallebı veya hazır mama veya buskıvı ygutrt pudıng cok sevıyolar aralarda azcık cıkolata verıyorum böle bızden cok erken dogunca hersey sıkıntı ..kelıme kelıme konusmalar basladı su dıyolar artık azcık daha rahat oldıu benım sıkıntım sedece dılada dıla hala yurumuyor hereseyı yapıyo ama yurumuyoo fuızık tedavıye devam yuzmeye gıdıyo bı yandan su ıyı gelıyo amaelıyat olmasını ıstemıyorum ama dort yas sonrası olabılır sıralıyo tutunup yuruyor ıns uzun surmez bakalım....herkese bol selam lavınay benımkıler onsekız haftalıkken dr baktı daha net olur dedı ıkı kız kesın dedı bırı kordon var gorulmuyo dedı 22 haftada oda kesınlestıu kesın hepsı kız dedı uzman olunca net söleyebılıyolar hayırlısı ben uç kız olmasından cok mutluyum hep bılrkte oynayıp buyuyecekler ıns .....
meryemcim ya yurt dışında aptamil yoksa ne var güzelim ya ne yiyor orda bebekler?zaten bu milupa falan zaten avrupa kaynaklı bir mama değil mi?
yemiyolarsa sakın elleme bence yemeyen kalksın masadan,valla büyük konuşmayımda ben o konuda en azından katı olucam
fulya kız şimdi seninkilerden biri mutlaka deliksiz uyuyor mu yani? maşallah öyleyse canım
elitu eşin ne iş yapıyor güzelim valla iyi vakit buluyorsunuz birbirinize biz ne yapacaz şaşırdık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?