Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

hadi hayırlısı gülsüm abla,ne yaptın bari gece nasıl geçti?
mehlikacım sen nasıl alıştırdın uykuya bi anlatsana canım yaa,ne zaman başladın ilk?
birde burdan annelere soruyorum,iki oğlu bir kızı olanlra özellikle
kızlar oyunlarda çok yalnız kalıyor mu? ben çok üzülüyorum meleğim yalnız kalacak diye.
birde acaba odaları ne zaman ayırmak en doğrusu? 3-4 yaş çok mu erken olur?

selammmm

çok vaktim yok, benimkiler uyanmaya başlar,,

figencim, merak etme canım senin kızda benimki gibi cadı olursa hiç yanlızlık hissetmez, bazen kendi kendine oynuyor, bazen bir oyun buluyor oğlanlar ona katılıyor,, ee tabi bazende oğluşlar onu istemiyor, bu seferde cadı ikisinde ya saçını çekip kaçıyor yada ısırıyor köşeye sıkıştırıp, ee cadı sonuçta :))))

oda ayırmaya gelince benim kızın uyku düzeni oğlanlardan farklı olduğu için uzun zamandır ayrı oda da yatıyor, akşam daha erken yatıp sabahta erken kalkıyor çünkü..

Son düzenleme:
GÜNAYDIN HATUNLAR

figencim cinsiyet ayrımı için daha küçükler ilerde kesin ayrımcılık olur ama benimkilerdede kız yalnız kalmıyor genelde kayra ve azra birlikte oynamayı tercih ediyorlar mirza yalnız kalıyor o biraz daha hırçın vurdulu kırdılı şeyleri seviyor diğerleri daha sakin olduğu için onu dışlıyorlar ama bi bakıyosun bazen tam tersi oluyor biz tabanca oynıycaz sen git bebeklerle oynada diyebiliyorlar herkes kafasına göre takılıyor .
oda ayırmadada çocukların uyku alışkanlığı önemli bende oğlanların ikisi aynı odada mecburi kızı ayırdım çünkü kesintisiz uyuyor .park beşikyetken rahattı hepsinin ayrı beşiği vardır ben çabuk geçtim normal yatağa uyku alışkanlıkları hala bizimle beraber uyumakta çözüm buluyor sonra hepsinini yatağa atıyorum 2 kere falan denedim yataklarına yatırdım bende bekledim başlarında ağladılar masal istediler yok elimi tut yok yanıma yat hepimizde sızmış kalmışız . belki yıllık izne çıkınca bir yerlere gitmezsem tekrar deniycem yatakta uyutma yöntemini

Slm herkese nasılsınız kızlar.Benim dün kontrolüm vardı.Hala bulantılarım var ve kilo veriyorum diye bisürü testler yaptı dr.Çok şükür korkulacak bişey yok dedi.Yakında geçermiş şikayetlerim.İnşallah öyle olur.Bebiş boy boy poz verdi ultrasonda, gülümserken yakaladı dr:)

Figenay, ben 1 yaşıdan sonra ani bir kararla tüm beşikleri aynı odaya koydum ve bundan sonra böyle dedim.Harap oluyordum üçü ayrı odada biri uyuyo biri uyanıyo ben bi o odaya koş salla bi bu odaya.İlk zamanlar yastık, çarşaf ne varsa hepsini çıkartıp yere atıyolar bide kahkahalarla gülüşüyorlardı.Ama birkaç gün sonra düzene girmeye başladılar.Kimi uyuyodu kimi oynuyodu gerçekten uykusu olan her koşulda uyuyor zaten.Bu sayede aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanmaya başladılar.uyanınca hepsi aynı odada olduğundan ağlamıyorlar da.Bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum gece atları ıslak kalmasın diye altlarını değiştiriyoruz falan demişti.Çocuklar uykudayken asla alt değiştirmedim ben süt falan da vermedim.uyandıklarında veriyordum sütü.Uykudayken kesinlikle uyandırma ne olursa olsun.uyandırırsan düzen falan kalmaz.Bebek zaten bi sıkıntısı olursa ağlar.Uyuyan bi bebeğin prob. yoktur yani.Zamanla zaten gece uyanmayıda bırakıyorlar.Yatmadan önce bşeyler yiyorlar sonra da süt içip yatıyorlar.
Şimdilerde benim Alim çok yaramaz geceleri uyanp ağlıyor perdede tırtıl var yok duvarda şu var bu var diye.Gidip yanına hadi uyu bişey yok diyoruz.Çok inat ederse yanında kalıyoruz bisüre.Bi ara yatağıma getiriyodum.Onunda büyük bi hata olduğunu anladım.şimdi asla getirmiyorum.Çok zorda kalırsam çıkıp ben onun yatağında yatıyorum.

Figenay çok yazmışım ama en önemlisini unutmuşum.Hepsini aynı odada yatırmaya başladığında sen yanlarında olmicaksın.Üçünü de yatağa bırakıp uyku vakti diyip çıkacaksın.Onlar tabiki ağlicak ama sen sakın içeri girme dayanmaya çalış.10 dk bırak ağlasınlar.Eğer sen 5. dk odalarına girersen bilki diğer sefer onlar 20 dk ağlicak.Çok abartı ağlayan olursa 10 dk dan sonra gir odaya size su getirecem de su içir ve hadi şimdi uyku vakti de çık tekrar odadan.uyku saatleri herzaman aynı olsun.Zorlanıcaksın ama sonuca değecek.Bu sayede onların uykuda geçirdiği zaman sana kalacak.
benim 1 kız 2 oğlum var.Kızımla Ali çok iyi anlaşıyor Anıl daha sakin bi çocuk yalnız takılıyor o.bazan belli olmuyor bi arada da oynuyolar.Bu konuda sıkıntı yaşicanı sanmıyrum.

bizede az kaldı galiba gece uyanma işini diyorum oğlum daha çabuk alışacak gibi 2defa uyanıyo ve çok az mama içiyo kızlarda teke düştü ama genelde gecenin bir yarısı uyanıyolar uykularını almış bi vaziyette hiç uyumaya niyetleri yok anlamadım erken mi yatırıyorum 6buçukta falan kalksalar neyse... hele dün hem oğlan hem kız saat 4buçukta uyandılar kız uyumadı tabi oğlumda uyumadı ama ağlmadıda yatağında kendi kendine konuştu durdu saat 5buçuk gibi dayanamadı ağladı artık ve düşünün muykunun en tatlı yerinde bende yanıma aldım sonunda 6buçuğa kadar uyumuşum oda sızmış bi baktımki sabah 8e kadar uyuduk beraber bide oğlum daha kafasını bile tutamazken dönmeye başladı 2 gündr yastığında yatmıyo hiç dönerek uyumak istiyo yatağına sığmıyo yani

bide diş çıkarma olayımız var çıktı çıkacak gece uyanmalarını onada bağlıyorum aslında sebebsiz gecenin bi yarısı çığlık atarak uyanıyolar koşup bakıyorum ben gelene kadar uyumuşlar uykuları arasında ağlıyolar galiba rüya falan mı görüyolar anlamadım gece bide artık cicibebeyle süt veriyorum öyle olunca daha fazla içiyolar hemde tok tuttuğundan 1kere uyanıyolar kızlar.... kızlar dün gece normalde 120 150içerken 180 içtikler oğluşta en dobik olmasına rağmen 120yi zor içerken 150içti 3defa kalkıyodu 2ye düştü kızlarım gece uyku konusunda daha düzenli sanki oğlanda gündüz 3saat kadar uyuduğu oluyo...

sabah kalkar kalkmazda süt veriyorum oğlum içmiyo kahvaltısını yicek illa o kahvaltı yapıyo kızlar süt içiyo uyuyolar şimdi üçüde birazdan uyanırlar sonra 2 gibi tekrar uyuturum inşallah üçünüde

saolun kızlar cvplar için
mehlikacım inşallah geçecek sıkıntıların,az daha sabret.canım bu dediğin 10 dakka odalarına girme olayları için ne zaman başlıyım,yaşları dolsun mu? o zamana kadar ne yapayım?
bizde kızı ayırdık,gece hepsini uyandırıyor aniden,çok bağırıyor acıkınca ama ben hepsi aynı yerde yatsın istiyorum
ama anneme verecek fazla odam olmadığı için bebek odasında yatıyor ve en fazla 2 bebek bırakabiliyorum odada
üç bebek de insafsızlık olurdu :) annem bana kıyamıyor 2 bebekle ben iiyiym diyor,bende onu sabah uyutuyorum
uyku için uğraşıyorum ama daha çok düzensizler,çok çabuk uykuları geliyor,öyle günde 2 kez uyusunlar falan yok henüz
ne zaman günde 2 ye falan düşer acaba uykuları?
gece bende hiiçç açmıyorum altlarını,dAaha küçükken kaka yaparlardı o zaman açardım ama hiçbir zaman ne uyandırıp alt değiştirdim nede mama verdim,ama ona rağmen gece 3-4 kez kalkıyorlar
fulyacım demek döne döne uyuyor seninkisi,yaramaz :)
arzucum braber yatmayı bende çok seviyorum onlarla ama aklıma sen geliyorsun,sonradan bırktırması zor olur diye korkuyorum
şu gece kalkma işi bir bitse başka bişey istemiyorum,ama buna en az 1 sene daha lazım sanırım
arzucum sen park yataktan sonra normal büyük adam yatağına mı geçtin?
park yatağı ne zaman bıraktınız? ben pişman oldum yaa,keşke mobilyalı beşik alsaydım,4-5 yaşına kadar rahat yatarlardı.şimdi korkuyorum az daha büyüseler üstlerine devrilir falan diye allah korusun

Figenay seninkiler daha küçükler.Ben yaşından sonra aynı odaya aldım.şimdi senin bebişler daha sık uyuyup uyanırlar o yüzden ayrı yatırman en mantıklısı.Ama senin için yorucu olacak artık onada katlanıcan biraz daha.Bebekler kaç aylık kaç yaşında olurlarsaolsun istedikleri düzen ben yaşadıklarımdan bunu anladım.Neyden sonra neyin geleceğini bilirlerse daha uslu oluyorlar.Ama dediğim gibi 1 yaş dolsun sen o 10 dk meselesini o zaman dene.Benimkiler 6 aydan sonra yanılmıyorsam gündüz 2 kere uyuyorlardı.Bir sabah saatlerinde birde ikindi vakti.ayrıodalarda gecede çok kalkarlardı bir o bir bu.mama verirdik ha bide beşik sallama derdimiz vardı.Ben aynı odaya aldığımda park yatakların sallama aparatını çıkartmıştım.O iştende kurtulmuştuk.Ben zoluğu 1 yaşına kadar görüyorum.1 yaşından onra düzene girmeye başlıyor herey sen de oh bee diyosun.Tabi bu düzen bizm düzenimiz öyle tek çocuk anneleri yine bizi seyretmeye bile dayanamıyolar:))Allah kolaylık versin canım.bu süreçte beline dikkat et.Ben fıtık olmuştum.Şimdi 3 aylık hamileyim belim çok ağrıyo kimbilir 9 aya kadar ne olurum.

Lila canım öyle çok erken kalkıyolarsa ya erken yatıyolar yada gündüz çok uyuyolardır.Bide ben küçükken çok karıştırırdım.Birie iki kez yedirip birii aç yatırdığım zamanlar olmuş.Aç yatan kalkıyodu tabi.Eşim bir ablo yapmıştı.Ali süt içti altı değişti vs. tabloya işliyordum.herşey birbirine karışıyorduO zaman çok küçüklerdi hepsi birbirine benziyodu:)

Ya ben Ali den yana çok dertliyim.Herşeyi problem.Şimdi ben rahatsız olduğum için odmda yatıyorum genellikle.Dün öyle uykusundan kalkarlarken ben kaldırayım dedim.Ali tutturdu bi ağlama.Sen gelme git.tmm diyorum bakıcı gidiyo bu kez ona sei çağırmadım annem gelsin diye ağlıyo.1 saat fıtık etti bizi yataktan alamadık.Sonra güç bela aldık yemek yicek kaşığı daldırıyorum yemeğe bu kaşık kirlendi git temizini getir.Anıl ordan kalksın ben Anılın yerine oturacam,daha neler neler.Ne yapacağımı nasıl davranıcamı şaşırdım.Bakıcıların dediğine göre biz varken huysuzmuş normalde yine huysuz olsa da bu kadr değilmiş.Şmdi bana bilenler söylesin ben bu Ali yi nasıl terbiye edicem...

annelere selam........herkes nasıl burası dolu oh ne guzelyenı anneler gelıyo tek tek.....oh kızlar benım seda sonunda pes ettı gecem zorlu gectı ama bu ıkı gecedır cok ıyı artık gecede odalarındalar oh valla yatak odama kavustıum her yerde bı yatak bastım yok kafasına yok koluna derdı bıttı artık zamanınydı gec bıle kaldım ama cesaretım yoktu deneye seda ıkı gece kustu agladı kustu ama hayır dedım burası yatagın bak bu adadakı yatak ee olmus kedıler cıs yapmıs dedım kandı

merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık üçüz hamileyim.benim merak ettiğim bazı konular var yardımcı olursanız sevinirim, beslenme konusunda ve kilo alımında ayda ortalama kaç kilo alınmalı,karnımız çok mu büyür ve bu aylarda ne gibi besin öğeleri önerirsiniz,ve kaç haftaya kadar bebeklerimizi götürebiliriz,bana doktorum 28 haftadan sonra alabilirim dedi,son olarakta üç ayrı kese olunca 3 ayrı yumurtamı oluyor,bebekler birbirlerine benzermiler,doktora kontrole gittiğimde bazılarını sorduysamda bazılarınıda ultrasyonda bebekleri görüp heyecandan unuttum,bu ayın sonunda tekrar gidecem doktora kontrole,o zamanda sorarım yinede sizlerde yardımcı olurmusunuz,muhtemelen cinsiyetleride belli olur demi ayın sonunda,Allahım herkesin evladını bağışlasın sağlıklı hayırlı bi şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin,isteyen herkese rabbim nasip etsin,Allaha emanet olun arkadaşlar.

selammmm

son başlayayım :)

sebilx canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişlerin, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. beslenme konusunda tavsilerim hatırladığım kadarı ile günde iki bardak süt içmeye çalıştım, düzenli olarak meyve yedim, senin haftalarında 2-3 litre sonrasında 4 lt kadar su içiyordum günde, kola,kahve,cips gibi şeylerden uzak durdum, yani aslında her hamilenin yaptıklarını yaptım çok özel şeyler değil, kilo alımı yapıya göre değişiyor ben 17 kilo ile tamamladım. 37. haftada doğum yaptım, dr. un bu konuda biraz acemi galiba, 28. hafta zorunlu doğum olmadığı sürece çok erken, üçüzler için benim dr. um ortalama 33. haftada doğar demişti, 34. haftaya kadar dayanabilirsen bebeklerin ciğer gelişimi tamamlandığı için daha rahat oluyor.. inşallah sen hedefini 34-35 gibi tut canım,, 3 ayrı kese varsa evet 3 ayrı yumurtadan oluşmuştur. birbirlerine farklı zamanlarda doğan kardeşler kadar benzerler,, benim oğullarım tek yumurta ikizi birebir aynılar kızım ayrı yumurtadan hiç benzemiyor,, ama kardeş sonuçta dışardan bakan benzetiyor.. benden bu kadarlık, diğer annelerde tavsiyelerini yazarlar, aklına ne takılırsa sorabilirsin, müsait oldukça hepimiz cevap veririrz canım.

lila canım sen maşallah iyi gidiyorsun, gece tek kalkmalar falan bu aylarda çok iyi canım,, diş olayı işi biraz bozuyor malesef, ateş mızmızlanma oluyor illaki, dr. jel veriyor bazen o rahatlayor,, inşallah o dönemi de iyi atlatırlar, oğluşuna da maşallah sabah kahvaltı istiyor demek,, bazı çocuklar doğuştan yemeyi seviyor,,, en güzeli.. erken kalkma olayında kızlar haklı gündüz uykularını alıyorlar ve erken yatıyorlarsa, benimkilerde bir dönem öyleydi anlatmıştım, gece 5 gibi kalkıyorlardı gayet uykularını almış olarak insan ne kadar kötü oluyor, bir de benimki sabah uykusunu seviyorsan offff ki offf şu günler geçse diye çok dua ediyordum çok şükür bitti, seninkilerde inşallah düzene girer canım, akşam biraz daha geç yatırmayı dene ...

gülsüm abla yatağına kavuştun ha sonunda,, bende istiyorum yaaa, ben hala oğlanların odasında eşimde kızla ayrı oda da yatıyoruz.. inşallah şu gece uyanmaları biterde bizde yatağımıza kavuşuruz,,

benimkilerin arka azılar hala çıkmadı, genelde zor çıkıyor muş doğru mu kızlar ??? bizimkilerden haberlere gelince, doğum günlerini pazar günü yapacağız kısmetse figencim pastamız bu sefer şeker hamursuz olacak eşim çok ısrar etti, o şeker hamurunu sevemedi bir türlü, taş devri pastası yaptırıyoruz, üstünde taş devri süslemeleri olan güzel bir pasta,, dediğin gibi yeni taşındığımız için aile içinde bir şey olacak, abimler çorludan geliyor, kayınvalidem ve görümcem, birde eşimin kuzeni gelecek izmitten, o kadar.. evi süsleyip minik kuzuları hediyeleri ile mutlu etmeye çalışacağız kısmetse.. bu arada benim kız gündüzleri artık bez bağlatmıyor, sadece uyurken izin veriyor, genelde lazımlığıa yapıyor, bazen sinirlenirse evin ortasına da işiyiveriyor :)) oğlanlarda arada hevese gelip lazımlığıa yapıyorlar,, zorlama yapmıyoruz, çişin var mı demek bile zorlamaya giriyormuş çünkü,, bu tuvalet olayı çocuktan çocuğa değişiyor gerçekten çocuk eğer çişini tutabilecek refleksi kazanıyorsa zaten kendi bezi istemiyor,, kasların gelişmesiyle alakalı,,

daldan dala atlıyorum ama aklıma geldikçe yazayım bari geçen gün bir pedagog söyledi eğer günümüz anneleri kendilerini geliştirip okumaz öğrenmezlerse annelerinin onlara uyguladıklarını çocuklarına uygularlar çünkü o bilinç altında zaten vardır, üstüne birşeyler eklemelilier diyor,, eskidenn 14 yaşındaki çocuğun sorduğu soruyu şimdi 4 yaşındaki çocuk soruyor, bilinçi cevaplar vermeliyiz diyor.. gerçekten öyle 2 yaşla birlikte bebeklikten çocukluğua geçiyoruz, bu durum beni biraz gerdi, bir sürü kitap aldım, inşallah faydasını görürüm, elimden geldiğince sizlerlede paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum..

tuğbacım bu arada yanık ile yazdıklarına katılıyorum, çünkü annem bizzat yaşadı, ben daha 4-5 yaşlarındaydım, annemin bir bacağı tamamen diğeri kısmen kaynar su ile yandı, ocaktan üstüne döküldü, hemen hastaneye kaldırdılar bir geldi ki sargılar içinde kıvranıyor, ermeni komşu teyzelerimiz vardı hemen koştular annemi o halde görünce bütün sargılarını söktüler,, yumurtanın sarısını sürdüler bolca,, sonra gazeteyi yakıp küllerini annemin bacaklarına döktüler,, babama bunu hergün yapmasını söylediler,, annemin şu an hiçbir noktasında bir tane iz yok,, görenler şok oluyor, kaynar su yanığı bilirsiniz vucüdü buruş buruş yapar, ama annemde dediğim gibi hiç iz yok maşallah...

geç oldu herkese bol uykulu tatlı rüyalar..

TARCİNİM çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah razı olsun yaradanım evlatlarını sana bağışlasın herkesinkinide bizimkilerinide sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı,sağlıklısıyla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.Ben daha yeni hamile kaldım ve nasip olursa rabbim izin verirse üçüzlerim olacak,acemiyim bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
selam hatunlar

sebilx hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıkla kucağına alırsın . beslenme konusunda ben yumurtaya , süte ve suya dikkat etmiştim hergün düzenli mutlaka yiyordum ve içiyordum . doktor konusunda bencede saçmalamış doktorun 28 hafta hernekadar doğum başlangıç haftası sayılsada son zamanlarda bu haftalarda doğumlar azaldı sen kendine dikkat et bende 36. haftada doğum yaptım . gidebildiğin kadar git dinlenme en iyi çözüm nşallah sende bu haftalara gelirsin .

figencim yanyana yatmak güzelde ben çok pişmanım tatlım bi tatile gittim tüm dengem bozuldu ne güzel kendi yataklarındaydılar . şimdide bizsiz yatmıyorlar . ben normal çocuk odasına çabuk geçtim tatlım eşim çok meraklıydı gitti hemen yaptırdı falan bana kalsa yatabildiği kadar park yatakta yatır derim daha kolay çünkü .

bende sabahtan azrayı genizeti için doktora götürdüm . hem geniz eti varmış hemde bademcikleri büyükmüş buda yattığı zaman nefes almasını engeller dedi ikisinide aalalım isterseniz dedi mart ayına gün verdi bende aldım ama kararsızım . boğazlarla ilgili hiçbir hastalık yaşamadık şimdiye kadar bademcikleri sırf bu yüzden aldırmak ne kadar önemli onu araştırıyorum yaşı küçük gibi geliyor kafam karıştı valla . sizdende bilgisi olan var paylaşsın kızlar . bide kbb doktoruna normal bi hastanedemi yaptırsam yada çocuk hastanesinde çocuk cerrahınamı yaptırsam hangidi daha iyi olur

yasemincim çocukların yeni yaşlartıda şimdiden hayırlı olsun tatlım daha nice yaşlarını görürsnüz inşallah

sağol arzucum inşallah hep birlikte nice senelere gireriz,, bir dönem gelecek okul sorunlarını konuşacağız, bir dönem ergenlikleri öyle böyle derken büyümüş olacak :))

arzucum geniz eti rahatsızlık verir ama benim bildiğim genelde 5 yaş öncesi pek ameliyat yapmıyorlar, benim yeğende oldu, çok horlaması vardı çocuğun birde çok güzel yemesine rağmen boyu pek uzamıyordu, çok basit bir ameliyattı çok şükür sıkıntıları gitti, ama bademcik önemli , çok fonksiyonu var vucüdda, bence başka dr. lara da götür acele karar verme canım..

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla Allah'a şükürler olsun uyku sorumunumuz düzeldi tam olmasada eskiye bakarak en azından 3-4 saat kesintisiz uyuyoruz nazar değmesin inşallah
Kızlar bugünleri gorecekmiydim Allah'a şükürler olsun sabah 4 de kalkıyorum uykumu almış bir halde
O kadar alışmıştım ki uykusuzluğa 4 saat kesintisiz uyku yetiyor bana
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin inşallah hep böyle gider

Triacim gecmis olsun canım inşallah iyi doktorlara karşılaştırır Rabbim
Benim kardesim de oldu hem bademcik hemde geniz etinden ama 5 yasında falandi
İnşallah hersey iyi olur kızın icin

selam kızlar....meryem masallah dıyelım ...bende cok sukur daha rahatım ama odalarına koydum gecede bu sıralar uç dort kez kalkıp ane duye bagrıyo seda ve ela alıscaklar .....ama gercekten cok sıkıntılı gunler gecırdık saglık olsun hepsıne ıns dımı olsun gecıyo hersey az kaldı okul vakıtlerıde gelıcek ıns herkes nasıl trıa hayırlısı olsun canım ama ıyıce sor yınede mesela benım oğlumun badenmcıklerı cok buyuk bakınca bıle bız gorurduk bı dr dedıkı yıda uç defadan daha sk ateslenıyosa amelıyat derım ama uçten azsa gerek yok bagısıklık kuvvetlendırın demıstı ve bız yılda uç kez hasta ollurdu amelıyat yaptırmadık sımdı daha ıyı zamanla gecıyo sanırım beıde oğlumun burnu cok kanasrdı her gun belkıde kanaması olurdu delı olurdum her sabah yatak carsafı yastık degısrdım damar catlagı vardı krem var onu sısık kullandık on yasından sonra azldı sımdı cok nadır cok sıcak havalarda kanıyo rabbım sıfa versın nerde varsa valla evlat guzelde sıkıntılar bıtmıyo....hava yıne soguk optum herkesı

sevgili üçüz anneleri merhabalar,20. haftamdayım ve karnımın çok büyüdüğünü hissediyorum sizlerin bu haftalarda durumu nasıldı?bir de kaçıncı haftaya kadar çalıştınız arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar bu arada daha önce söylemiştim doktorum üçü de kız demişti ama geçen hafta gittiğimde bir tanesi erkek dedi:) şaşırdım her hafta değişecek mi acaba,sağlıklı hayırlı olsunlarda.Bakalım p.tesi detaylı ultrason yapılacak inşallah herşey yolundadır.kendinize çok iyi bakın.

Slm kızlar muallimcim şükür allahıma daha rahatım bende inşallah hep böyle gider
Benimkiler ayrı odalarda yatiyolar ama olsun inşallah bende alıştırırım odalarında yatırmaya
Biraz böyle devam edelim Allah'ın izniyle o da olur saglıkları yerinde olsunda hersey katlanıyoruz
Çok zor ve yorucu günler geçirdik ama o da gecti maşallah diyeyim inşallah aksam yatıp sabah 8 de uyanacagimiz günlerde olacak
Yeterki Allah güç versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…