Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

yardımcı olan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun,herkesin evladını yaradanım anasına babasına yuvasına bağışlasın.

El muallim, Tria bebişlerin huzurlu olmasına sevndim.Ben hamileken 13 kilo almıştım.Hastaneden eve geldiğimde yine eski kilomdaydım.Ama öncesinde kilolu olduğumu düşünürdüm hep.Şuanda 3,5 aylık oldu hamileliğim 5 kilo verdim.İnanın busüreçte insanın iştahının bile nimet olduğunu anladım.Keşke canım bişeyler istese de yiyebilsem.Bence kiloları fazla dert etmeyin.Az az vermeye çalışın.3 çocuğa bakmak hiç kolay değil.Allah kolaylıklar versin

lavinay canım ben öyle bir durum ile karşılaşmadım inşallah dr. un dediği gibi önemli birşey değildir,, ben 6.ayımda bir prof. gitmiştim burada da çok yazdım,, adam bir sürü olumsuzluklardan bahsetti, benim oğlanlar tek yumurta ikizi, yok ondan ona idrar geçebilir, yok kan akışı yeterli olmaz biri özürlü olur falan filan,, sonra başka bir prof. a gittim .çok şükür o iyi biriydi, hiç olumsuzluklardan bahsetmedi, hatta üçüz olması çok normalmiş gibi gayet rahat muayene ediyordu,,, inşallah sende öyle iyilerle karşılaşırsın, hep olumlu düşün arkadaşım..

gülsüm abla senin kızların durumuna çok güldüm ya :)) hele o mahalle karıları gibi lafına bittim :)) bu kızlar hep öyle ablacım benimki iki oğlanı hallediyor baktı olmuyor bir çıyaklıyor sanırsın etinden et koptu çok fenalar bu cadılar Allah yardımcımız olsun.. geçen gün neşe erberk ve kızlarını gösterdi tv de üçüz kızları var biliyorsun kocaman olmuşlar hepsi birbirinden güzel, onları görünce sen ve meryem aklıma geldiniz,, sizlerde öyle selvi gibi kızlarınızı yanınıza aldınız mı bu günleri hiç hatırlamazsınız..

arzu canım bende çok kilo almadım 17 ile tamamladım ama benim göbeğim farklı bir yaratık gibi yaaa, bende ameliyatsız düzelmez diyorum, burada bir komşu olmuş çok memnunmuş, dümdüz yapmışlar, belki ilerde bir cesaret yaptırırım diyorum,, lazer epilasyon çok iyi ben başladım bir seans anca gidebildim, eve yakın bir yerdi ist. da sonra kapandı, uzağada yoldan dolayı gidemedim, kavitasyonda vardı 2 kerede ona girmiştim göbiş için çok faydalıymış belki sen ameliyatsız onunla toparlarsın...

tarçınım vallaha bende pek kafama takmıyorum,zaten gittiğim doçentte olumsuz bir şey söylemedi şuanda çoğul gebeliklerde daha sık karşılaştığımız bir durum dedi.Allaha emanetiz hiç kötü şeyler düşünmeyeceğim ,hakkımızda hayırlısı olsun.İyi düşüneceğim ve allahın izniyle herşey iyi olacak :)

Tria 'im ilahi çok güldürdün çok yaşa sen tatlım sende zebellak gibi boyy var ben gibi 160 larda değilsin olacak o kadar :))) senin bünyee kaldırır sen adamı kodummu oturtursun bacım :))))) taş gibisin bence :) mankennn gibisin daha ne istiyosunnn

Muallm' kavgalar bitmiyor hiççç daha da şiddettlendir bizimkilerde birbirlerini ittiriyorlarr korkutuyorlar sinir ediyorlar hele bu aralar ikisinin suratında çizik birinin gözü mor yaniii bide bu aralar denize gidelim diyorlarr :))

MEHLİKACIM hamile kaldığım ilk günlerde senin resmini görmüştün bana güç ve denge sağlamıştın senin o görüntün ...inş en kısa zamanda düzelecek ondan sonra biri beni durdursun çok yiyorum diyeceksin :)))

Slm arkadaslar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla
Kızlar takmayın kafayı kilolara bosverin uç çocukla uğraşmak kolay mı yemek düzeni falan kalmıyor
Kahvaltı yi saat 1 de yapıyorum ben kilo almicamda kim alacak bende hamileyken 10 kilo almıştım dogum san sonra hiç olmadığım kadar zayif tim ama şimdi çok kilo aldım şimdilik takmıyorum ama yaza bende diyete girerim bir 7-8 kilo versem yeter bana
Mehlikacim inşallah bir an önce iştahın açılır da alırsın kiloları
Senin yazdıklarını okuyunca aklıma hep hamileliğim geliyor bulantı kusma bende tam 5 ay sürmüştü 2 kere hastaneye yattım çıkarmamdan kaç kere acilik oldum Buda geçecek canım az kaldı inşallah
Tarcinim bende izledim o programı benimde gözümün önüne cadilarim geldi büyümüş yanımda dizilmişler evet canım büyüdüklerinde bütün bu zor günleri unutacağız
Muallimcim benimkilerde mahalle karılarından beterler dün odalarında oynuyorlardı baktım berfin ağlıyor Asmin ısırmış
Sabah banyo yaptırdım cadıları berfinin sırtı mosmor nasıl ısırdıysa
Nasıl unutturacağız bu kavgaları ısırmaları bilmiyorum
Allahım hepimize güç kuvvet versin

:)))) nilommm şimdik ben bu sözlerle gaza gelir bi yarım ekmek daha yirdim ammaaa durayım artık bi yerde boy uzunda yarmagül olmayada gerek yok hani

kızlar gözüm aydın benim kızların dişleri çıktı ama ne çıkma çığlık çığlığa çıkardılar resmen ishal uykusuzluk huysuzluk ne aklınıza gelirse artık bu saattede uyudular sabah ezanıyla kalkarız artık allahtan kızlar gece 1defa uyanıyolar ama gündüz uykumuz yok
şimdilerde masada yemek yemeye dadandılar illa onlarda oturacak hep beraber yicez yemeği özellikle kızlar
ah bu kızlaaaarrr:26:
muallim abla sen anlattıkça benim kızlar gözümün önüne geliyo benimkilerde kesin böyle olcak diyorum :)))
diş için jel varmış çıkacak bölgeyi uyuşturuyomuş ne diyosunuz ondan kullanan var mı rahatlatıyo mu???
bide 7 8 9 aylıkken neler yapıyolardı hatırlayan var mı anlatabilir misiniz???
emekleme hareketi yok hala bizde oğlanda birazcık var aslında ama daha ayaklarının üstlerine bile basamıyolar ben 8aylıkken yürümüşüm çocuklardanda aynı performansı bekliyorum galiba

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz kızları yatırdık bir bakayım dedim
Lilacim gözün aydın başladı demek dış maceralarınız seninkilerde zor çıkaracak dişleri
Benim cadılarda hep zor çıkarıyorlar şimdide azı dişlerimiz çıkıyor çok mizmiz laf bu ara
Canım benimkiler oturuyorlardı o aylardır birde cadımın biri yerlerde sürünüyordu Ama benimkiler ayaklarının üstüne çabuk bastılar
Unutma ki seninkiler erken doğdu canım düzeltilmiş yaslarına göre hesapla herseylerini
Buradaki drlar 1 yasına kadar herseyi düzeltilmişe göre hesapliyorlar 1 yasından sonra düzeltilmişe bakmıyorlar

Lilacim o jeleri ben kullandım ama yarım saat bir saat uyusuyorlardi sonra yine başlıyorlardı
Huysuzluk yapmaya bende yarım saat için değmez dedim bir dahada kullanmadım yani bizde pek ise yaramadi

lilacım gözünaydın,, maşallah dişlere başladınız demek, benimkilerde 6-7 aylıkken dişlere başladılar,, sen şimdi meryemin dediği gibi düzeltimiş yaşına göre bak gelişmelerine canım,, benim hatırladıklarım ise 7 aylık civarı oturmaya başladılar zaten 6. aydan önce oturtmayın diyorlar,, kızım 7,5 gibi oğlanlar ise 9 aylıkken emeklediler,, kızım yaşında yürümeye başladı oğlanlar 13 aylıkken yürüdüler, ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor benim görümcemin tek çocuk 17. ayda ancak yürümeye başladı, yaşında emeklemeyi bile tam beceremiyordu, yürüteç bir dönem kullandım, en azından kendi başlarına bir yerlere gitmek bile onları rahatlıyor, 2 tane almıştık yeterli geldi... bir sürü sonra zaten yarış arabası gibi kullanıyor veletler :)))

diş için bize de jel verdi ama meryemin dediği gibi pek işe yaramıyor,, benim dişçim kendi çocukları için de kullandığı bir ilacı söylemişti, diş çıkmasına yardım için değil ama güçlenmeleri için istemiştim zymaflorur diye bir hap, sanırım 8. aydan itibaren kullanılabiliyor, ben sullandırıp su niyetine içiriyordum şimdi ellerine veriyorum kendileri yiyorlar :)) bir ara düzenli veriyordum şimdi ara ara veriyorum,,

bizde de burun akıntısı ve az öksürük var,, havalar bir güzel bir kötü derken ister istemez hastalanıyorlar.. olmayan iştahları da iyiden azaldı,,

bu arada fırsat bulup fetih 1453 gittik eşimle çok iyi geldi,, güzel bir film herkese tavsiye ederim kızlar,, bir fırsatda size doğar inşallah..

merhaba arkadaşlar... bütün üçüz annelerine sağlık ve sabır diliyorum. soğuk havalarla birlikte hastalıklar da başlayınca çok yoruldum...

meryem42 seninle aynı dönemlerde hamileydik uzun zamandır yazamadım umarım sen de bebeklerinde iyidir.kaçıncı haftada doğum yaptın?

saolun kızlar benim kızlar güzel oturuyo ama desteksiz oturamıyolar daha kucağımda oturuyolar ilk çıkaran kızım 3gün arayla ikinci dişinide çıkardı ama diğer kızdan çekeceğim var tm gün uyumadı biraz önce ağrı kesici verdimde öyle uyudu oğlumda görünürde diş falan yok ama belli olmaz bence oğlumda dönüüyo kızlarda tık yok daha jeli yinede alcam galiba bi denemekten bişey olmaz ne kadar rahatlarlarsa o kadar iyi bence yürüteç 1tane var şimdi bizde bazen 10ar dk koyuyorum önündeki oyuncaklarla oynuyolar oyalanıyolar kızlar biraz basıyo ama daha anlamıyolar ilerletmeyi falan beceremiyolar

ne zamandır buralara uğrayamadım nasılsınız kader arkadaşlarım? feysteki sayfada da sordum ama burda da sorayım, benim kız memeyi emmek istemiyo artık meme verince ağlıyo. sanırım biberona fazla alıştı memenin akışını beğenmiyo. geri alıştırabilir miyim acaba, ne yapmalıyım ısrar etsem mi ki? başına gelen var mı böyle bişey?

kızlar selam...

bende üçüz anne adayıyım.18 haftalık hamişim.tüm deneyim ve tecrübeleriniz benim için çok çok önemli.hangi konuyu takip etmem gerektiğini bilemediğim için yeni bir konu açarak sizlere ulaşmak istedim.beni yönlendirirseniz ve bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

sizlerden 2. bir ricam da malum üçüz anne adayı olmak çok güzel ama malesef çok masraflı.2 kez ard arda tüp bebek tedavi masrafı şimdi özel doktor masrafı bizi çok zorladı.doğumum da özel hastanede olacak şimdi onu düşünüyoruz.tabi bu arada bebeklerimizin ihtiyaçları için daha bişey yapamadık.

sizden ricam bana bebeklerinizin kullanmadığı artık küçük gelen eşyaları varsa bana 2.el olarak satabilirsiniz.çok memnun olurum.

ankarada yaşayıp hesaplı alışveriş nerelerden yapabiliriz bilen arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

Allah tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin,benim gibi duaları kabul olan anne adaylarına da hayırlı sağlık lı doğumlar nasip etsin.

meryem42 seninle aynı dönemlerde hamileydik uzun zamandır yazamadım umarım sen de bebeklerinde iyidir.kaçıncı haftada doğum yaptın?

Hatırladım ayse seni Saol canım kızlarım iyiler çok şükür bende iyiyim yorgunluktan başka bir şikayetim yok
33haftalikken suyum geldi ve dogum yaptım Allah'a şükür kızlarım solunuma bağlanmadılar ama kilo almaları için 50 gün kuvozde kaldılar burda erken doğan bebeklerin gunün tamamlayıp eve gönderiyorlar
1500 1600 1700 doğdular
Sen nasılsın bebeklerin nasıl yanlız mı bakıyorsun

selam kızlar

lilacım gözünüz aydın dişlerde gelmeye başladı demek biraz zorlanırlar tabi ama en nihayetinde büyüme işareti olarakda görmek lazım . bende jeli az kullandım çok azarlarsa calpol falan veriyordum .
emekleme zamanı ben,im kızım herşeyi oğlanlardan önce yaptı gayet düzgün emekledi , kayracık bi aralar hep yuvarlandı hiç sürünmeyecek sanmıştım heryere yuvarlanarak gidiyordu , mirza tam tersi dördünayak gidiyordu maymun gibi :)))yaşlarındada yürüdüler . ben kayrada ilk arabam kullanmıştım çok memnun kaldım onun sayesinde ayaklandıda diyebilirim yani .

apache hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inşallah . ben üçüzlere alışverişte tam ismini hatırlamıyorum ama sıhhıyenin arkasındaki semt orda toptancılar çarşısı varya ordan almıştım battaniye çorap eldiven takımlar herşey yarıyarıya gelmişti nerdeyse . bide keçiörende osmanlı pazarı var kapalı bi pazar orda bi satıcı vardı yanında çalışan kızında üçüzleri vardı herşeyi geliş fiatına vermişti nerdeyse halada gittiğimde ordan bişeyler alırım . ulusta vardı bikaç yer . benim elimde küçüklerden çok bişey kalmadı zaten çogunu vermiştim sadece baston ikiz bebek arabası var belki onu değerlendirebiliriz.

bende bugün kızımı tekrar başka bi doktora götürdüm oda hemen hemen aynı şeyleri söyledi ama bedemcikleri hemen aldırmasanda olur biraz daha büyümesine bekle gerek kalmayabilir dedi bende kararımı verdim sadece geniz etini aldırıcam bademcikler kalacak cuma günü tahlil için sabahtan gidicem hastaneye salı günü hayırlısıyla inşallah kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…