lavinay canım ben öyle bir durum ile karşılaşmadım inşallah dr. un dediği gibi önemli birşey değildir,, ben 6.ayımda bir prof. gitmiştim burada da çok yazdım,, adam bir sürü olumsuzluklardan bahsetti, benim oğlanlar tek yumurta ikizi, yok ondan ona idrar geçebilir, yok kan akışı yeterli olmaz biri özürlü olur falan filan,, sonra başka bir prof. a gittim .çok şükür o iyi biriydi, hiç olumsuzluklardan bahsetmedi, hatta üçüz olması çok normalmiş gibi gayet rahat muayene ediyordu,,, inşallah sende öyle iyilerle karşılaşırsın, hep olumlu düşün arkadaşım..
gülsüm abla senin kızların durumuna çok güldüm ya :)) hele o mahalle karıları gibi lafına bittim :)) bu kızlar hep öyle ablacım benimki iki oğlanı hallediyor baktı olmuyor bir çıyaklıyor sanırsın etinden et koptu çok fenalar bu cadılar Allah yardımcımız olsun.. geçen gün neşe erberk ve kızlarını gösterdi tv de üçüz kızları var biliyorsun kocaman olmuşlar hepsi birbirinden güzel, onları görünce sen ve meryem aklıma geldiniz,, sizlerde öyle selvi gibi kızlarınızı yanınıza aldınız mı bu günleri hiç hatırlamazsınız..
arzu canım bende çok kilo almadım 17 ile tamamladım ama benim göbeğim farklı bir yaratık gibi yaaa, bende ameliyatsız düzelmez diyorum, burada bir komşu olmuş çok memnunmuş, dümdüz yapmışlar, belki ilerde bir cesaret yaptırırım diyorum,, lazer epilasyon çok iyi ben başladım bir seans anca gidebildim, eve yakın bir yerdi ist. da sonra kapandı, uzağada yoldan dolayı gidemedim, kavitasyonda vardı 2 kerede ona girmiştim göbiş için çok faydalıymış belki sen ameliyatsız onunla toparlarsın...