Slm Güzel anneler
Sebil hoş geldin canım.Çok zorlu bir yolculuk seni bekliyor ama bir o kadar da güzel.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.Karnım üçüncü ayda büyümeye başlamıştı benim.Ama bu kişiden kişiye çok değişir.Kıyas yapmak doğru olmayabilir.Bırak büyüsünler canım)
Ben her akşam yatarken karnıma zeytinyağı sürdürüyordum.Doktorum önemli olan nemlendirici bişeyler diyordu şunu yada bunu kullan demiyordu.Zaten çatlicaksa çatlıyor.benimde karnım çatladı.ama zeytinyağı beni çok rahatlatıyordu.Bazan eşim sürerken uyuyakalırdım.Yalnız üçüz diye sarkarmı falan diye düşünme benim karnım hiç sarkmadı.ilk zamanlar kötüydü ama şimdi karnım aynı karnım sadece çatlak izleri var.onlarda yoğun değil.Lekelenmeleri mutlaka doktoruna söyle.Bildiğim kadarıyla kahverengi olanlar önemsizmiş.Ama sen mutlaka dr a danış.
Tria geçmiş olsun canım.bence farklı drları da dene.
Meryemcim merak etme daha 8 saat uyican günleri de göreceksin hem de pek yakında...
Lavinay bak sizinde cinsiyetler değişmeye başladı.Ben bu ilk söylenene pek inanmıyorum hep farklı çıkıyor sonra bende de aynısı olmuştu.
Lila canım uykudayken beslemek çok yanlışmış.Biara bende yapmıştım ama duyunca vazgeçtim.Bi süre daha dayan canım onu da bırakacaklar zamanla...
sevgili üçüz anneleri merhabalar,20. haftamdayım ve karnımın çok büyüdüğünü hissediyorum sizlerin bu haftalarda durumu nasıldı?bir de kaçıncı haftaya kadar çalıştınız arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.
arkadaşlar karnınız kaçıncı ayda büyümeye başladı ben 13 haftalık sanki biraz çıktıda,ayrıca lekelenmeler oluşmaya başladı normalmi bunlar sonra geçermi,bişey daha soriyim bu karın büyümeye başladığı zaman ilerde karında oluşacak çatlaklıkları önlemek için neyapabilirim,ne gibi ilaçmı yoksa farklı bitkisel şeylermi kullaniyim yardımcı olursanız sevinirim.
annelere selam........herkes nasıl burası dolu oh ne guzelyenı anneler gelıyo tek tek.....oh kızlar benım seda sonunda pes ettı gecem zorlu gectı ama bu ıkı gecedır cok ıyı artık gecede odalarındalar oh valla yatak odama kavustıum her yerde bı yatak bastım yok kafasına yok koluna derdı bıttı artık zamanınydı gec bıle kaldım ama cesaretım yoktu deneye seda ıkı gece kustu agladı kustu ama hayır dedım burası yatagın bak bu adadakı yatak ee olmus kedıler cıs yapmıs dedım kandı
arkadaşlar bu arada daha önce söylemiştim doktorum üçü de kız demişti ama geçen hafta gittiğimde bir tanesi erkek dedi:) şaşırdım her hafta değişecek mi acaba,sağlıklı hayırlı olsunlarda.Bakalım p.tesi detaylı ultrason yapılacak inşallah herşey yolundadır.kendinize çok iyi bakın.
trıa canım senınkıler nasıl kavga varmı hala ya..ben yıcem kafayı ...sessızce oynasalar artık bes dakıka en fazl a sonra ısrmalar yolmalar baslıyo
hayırlısı olsun canım inş sende sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bir hamilelik dilerim bu aylardan sonra biraz daha zorlanırsın tabiki kolay değil azcık devasaa bişi oluyorsun ama çok yormamaaya bak kendini fazla ayakta kalmamanı tavsiye ederim ben çalışmıyordum evdeydim ki sanırım çalışsaydım işimi bırakırdım fazla ayakta kalınca altta baskı yapıyorlar ağrı oluyor çünki sürekli oturmakta iyi değil aynı şekilde bu dönemlerde sebze meyve kalsiyum ve bol bol su tüketmenizi öneririm su çok önemlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?