selam kızlar
lilacım gözünüz aydın dişlerde gelmeye başladı demek biraz zorlanırlar tabi ama en nihayetinde büyüme işareti olarakda görmek lazım . bende jeli az kullandım çok azarlarsa calpol falan veriyordum .
emekleme zamanı ben,im kızım herşeyi oğlanlardan önce yaptı gayet düzgün emekledi , kayracık bi aralar hep yuvarlandı hiç sürünmeyecek sanmıştım heryere yuvarlanarak gidiyordu , mirza tam tersi dördünayak gidiyordu maymun gibi :)))yaşlarındada yürüdüler . ben kayrada ilk arabam kullanmıştım çok memnun kaldım onun sayesinde ayaklandıda diyebilirim yani .
apache hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inşallah . ben üçüzlere alışverişte tam ismini hatırlamıyorum ama sıhhıyenin arkasındaki semt orda toptancılar çarşısı varya ordan almıştım battaniye çorap eldiven takımlar herşey yarıyarıya gelmişti nerdeyse . bide keçiörende osmanlı pazarı var kapalı bi pazar orda bi satıcı vardı yanında çalışan kızında üçüzleri vardı herşeyi geliş fiatına vermişti nerdeyse halada gittiğimde ordan bişeyler alırım . ulusta vardı bikaç yer . benim elimde küçüklerden çok bişey kalmadı zaten çogunu vermiştim sadece baston ikiz bebek arabası var belki onu değerlendirebiliriz.
bende bugün kızımı tekrar başka bi doktora götürdüm oda hemen hemen aynı şeyleri söyledi ama bedemcikleri hemen aldırmasanda olur biraz daha büyümesine bekle gerek kalmayabilir dedi bende kararımı verdim sadece geniz etini aldırıcam bademcikler kalacak cuma günü tahlil için sabahtan gidicem hastaneye salı günü hayırlısıyla inşallah kurtuluruz
meryem42 ben de 34+1 de doğum yaptım.1550-1700-1800 kg doğdular 1hafta küvözde kaldılar. çok şükür atlattık o günleri .ben pek yalnız kalmadım 6-7 ay annemle baktık 1 yaşından sonra da ben çalışmaya başlayınca bakıcı aldık . şimdilik böyle idare ediyoruz. hafta sonları hep eşimle yalnız baktık hala da öyle...sen bebeklerini emzirebildin mi? hala emziriyor musun.
canım çok teşekkür ederim.inşallah onlar sağlıkla bir dünyaya gelsin başka birşey istemem diyorum ama onlar herşeyin en iyisini en güzelini hakediyo.ama insan alamyınca üzülüyo karakara düşünüyo.Rabbimde imtihan ediyo işte önce evlat diye 6 sene bekledim.şimdi duam kabul oldu bu kez de maddi zorluklar belimizi büktü.herşey Allah'tan o neylerse güzel eyler.
ben zaten sıfır alamıcam eşyaları.ama sahibinden.com hem ucuz değil hem güvenemiyorum.kuzenim bebek arabası aldı çok kötü geldi.sen hangi şehirdesin.
selammm
kimsecikler gelmemiş, herkes çok yoğun galiba :)) bizimkiler özellikle akşamları insandan güç bırakmıyor, sürekli hareket halindeler, evin altını üstüne getiriyorlar...
apache canım öncellikle stresten uzak dur, maddi sıkıntılar seni biraz strese sokuyor sanırım, bu durum bebişler için iyi değil canım, bunları şimdilik düşünmemeye çalış, sonuçta 3 tane çocuk büyüteceksin tabi eksikleri olacak,, herkes ister en iyi markaları alıp en güzel arabalara bindirmek ama 3 çocukla bu pek mümkün değil,, sen bebişleri iyi bir haftada şöyle 35-36 larda doğurmayı hedefle sonrası çok kolay gelir inşallah,, benim hastane masrafım 360 tl ydi,, doktorlar bana özelde 100 bin tl masraf çıkartıyordu, alman hast. 50-60 binlerden bahsediyordu, cerrahpaşada bu parayı ödeyip çıktım çok şükür,, bebişlere de öyle çok şey almadık ilk başta zamanla eksiklerini görüp alıyorsun hastane çıkışı ve zıbın çok ihtiyaç,, biz o kadar acemiydik ki annem öylemesine 3 biberon almıştı onlar bile ambalajındaydı hiç kaynatıp hazırlamak aklımıza gelmemişti, gögüs pompasını eşim en yakın ezcaneden 15 tl ye alıp geldi,, 3 ay falan kullandım biraz emzirdim biraz sağıp verdim, sonrasında ameda marka aldım tabi elektrikli ve çift gögüs olması sütün verimini daha iyi arttırıyor,,, sahibinden.com dan da satmıştım sonrasında,, eğer buradan bulamazsan bu siteden bulabilirsin bence, gitip görüp alırsan daha iyi olur,, kıfayetleri falanda dert etme hiç ummadığın yerlerden hediyeler gelir,, benim yakın arkadaşım benden 4 ay sonra doğum yaptı ikizleri oldu, çocukları benimkilerin ve etraftaki konu komşunun kıyafetleri ile büyüdü, sadece bir tane badi aldım dedi,, hiç birşey almadı halende öyle, ama evine git hiç eksikiği yok, mama sandalyesi de var, bebek arabası da şimdide 3. yü doğurdu,, ona da hastane çıkışı bile almamış, hoş o biraz rahat biridir, pek aldırmaz öyle şeylere ama demek istediğim bir tane kullanılmış kıfayeti olur bebişlerin bir tane yeni alırsın,, zaten o kadar çabuk büyüyorlar ki bazen olmaz diye kaldırdığım kıyafetleri küçülmüş bile çıkıyor..
reflü içinde,, ben çok şükür hamilelikte öyle sıkıntı yaşamadım ama annem de reflü var, o da ilaç kullanmak istemediğimde sabahları çiğ patates yer aç karnına bir dilim o çok iyi geliyormuş,, istersen bir dene,, çok geçmiş olsun...
Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz kızlardan biri yine gece
Uykusunu kaybetti yine uykusuz yorgun geceler var 1haftadir
Çok yorgunum kızlar bütün gün bas agrisiyla geziyorum Allah yardımcımız olsun
Mehlikacim çok sevindim iyi olmana saglikla al inşallah kucağına mucizeni
Apache canım benimde ucuzlerim var ben yurt dısında yasıyorum burda dogum parasi veriyorlar herseylerini aldım onlar kuvozdeyken yatak uc tane bebek arabaları hersey aldık ama sır bakalım yataklarında yatıyorlar mı
Hayır canım biri benimle yatak odasında biri. Odasında biride annemle oturma odasında yani daha yatakta yatan kimse yok
Hevesle herseyi aldım ama daha kullanamadık yani sadece kıyafetler battaniyeler lazım oluyor ilk etapta
Mama sandalyesi hiç almadım 1,5 yasindalar önüme oturtup yediriyorum
Allah güç veriyor rizkiyla geliyor minikler sen sadece iyi bir haftada dogmalarına odaklan ve maddi konuları unut stres çok kotu senin için Rabbim sagliklakucaklamani nasiP etsin
canım bende hevesle herşeyi alamadığıma üzülüyorum.gene içinde kalmamış almışsın.Allah kullanmayı nasip etsin.ben zaten hiç bişey almıcam canım.park yatak alıcam üçü birlikte yatacak mis gibi.benimde küvöz korkum var Rabbim tombiş tombiş kuzucuklar versede hemen eve gelseler...haklısın canım çok üzüyorum yıpratıyorum kendimi.Allah büyük.
kızlar doktora gittim,bana akıl verin ya.şimdide doktor 3 kese gördü,bende gördüm.biri 26 mm,biri 12 mm,biri 13 mm.ama daha bebek görülmedi,normal mi.o iki küçük kese kan pıhtısıda olabilir dedi ama pıhtı gibide durmuyor dedi.Eki Görüntüle 362084 üçüz olduğu için olabilir mi görünmemesi.26 mm olanda doktor bebek oluşuyor gibi dedi ama daha ortada bişey yok.2 hafta sonra gidecem tekrar,yine görünmesse keseler alınacak.
Eki Görüntüle 362084 keseler bunlar arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?