kızlar doktora gittim,bana akıl verin ya.şimdide doktor 3 kese gördü,bende gördüm.biri 26 mm,biri 12 mm,biri 13 mm.ama daha bebek görülmedi,normal mi.o iki küçük kese kan pıhtısıda olabilir dedi ama pıhtı gibide durmuyor dedi.Eki Görüntüle 362084 üçüz olduğu için olabilir mi görünmemesi.26 mm olanda doktor bebek oluşuyor gibi dedi ama daha ortada bişey yok.2 hafta sonra gidecem tekrar,yine görünmesse keseler alınacak.
Eki Görüntüle 362084 keseler bunlar arkadaşlar.
selammm
kimsecikler gelmemiş, herkes çok yoğun galiba :)) bizimkiler özellikle akşamları insandan güç bırakmıyor, sürekli hareket halindeler, evin altını üstüne getiriyorlar...
apache canım öncellikle stresten uzak dur, maddi sıkıntılar seni biraz strese sokuyor sanırım, bu durum bebişler için iyi değil canım, bunları şimdilik düşünmemeye çalış, sonuçta 3 tane çocuk büyüteceksin tabi eksikleri olacak,, herkes ister en iyi markaları alıp en güzel arabalara bindirmek ama 3 çocukla bu pek mümkün değil,, sen bebişleri iyi bir haftada şöyle 35-36 larda doğurmayı hedefle sonrası çok kolay gelir inşallah,, benim hastane masrafım 360 tl ydi,, doktorlar bana özelde 100 bin tl masraf çıkartıyordu, alman hast. 50-60 binlerden bahsediyordu, cerrahpaşada bu parayı ödeyip çıktım çok şükür,, bebişlere de öyle çok şey almadık ilk başta zamanla eksiklerini görüp alıyorsun hastane çıkışı ve zıbın çok ihtiyaç,, biz o kadar acemiydik ki annem öylemesine 3 biberon almıştı onlar bile ambalajındaydı hiç kaynatıp hazırlamak aklımıza gelmemişti, gögüs pompasını eşim en yakın ezcaneden 15 tl ye alıp geldi,, 3 ay falan kullandım biraz emzirdim biraz sağıp verdim, sonrasında ameda marka aldım tabi elektrikli ve çift gögüs olması sütün verimini daha iyi arttırıyor,,, sahibinden.com dan da satmıştım sonrasında,, eğer buradan bulamazsan bu siteden bulabilirsin bence, gitip görüp alırsan daha iyi olur,, kıfayetleri falanda dert etme hiç ummadığın yerlerden hediyeler gelir,, benim yakın arkadaşım benden 4 ay sonra doğum yaptı ikizleri oldu, çocukları benimkilerin ve etraftaki konu komşunun kıyafetleri ile büyüdü, sadece bir tane badi aldım dedi,, hiç birşey almadı halende öyle, ama evine git hiç eksikiği yok, mama sandalyesi de var, bebek arabası da şimdide 3. yü doğurdu,, ona da hastane çıkışı bile almamış, hoş o biraz rahat biridir, pek aldırmaz öyle şeylere ama demek istediğim bir tane kullanılmış kıfayeti olur bebişlerin bir tane yeni alırsın,, zaten o kadar çabuk büyüyorlar ki bazen olmaz diye kaldırdığım kıyafetleri küçülmüş bile çıkıyor..
reflü içinde,, ben çok şükür hamilelikte öyle sıkıntı yaşamadım ama annem de reflü var, o da ilaç kullanmak istemediğimde sabahları çiğ patates yer aç karnına bir dilim o çok iyi geliyormuş,, istersen bir dene,, çok geçmiş olsun...
hiç korkma benimde ilk önce kan tahlilimde değerim 371 çıktı.dr.bunlar ikiz dedi.çok sevindik.10 gün sonra keseleri görmeye gittik.kesenin biri seninki gibi büyük diğeri çok küçüktü.dr.hiç umut vermedi.küçük yok olur dedi.büyüğünde içi boştu.çünkü önce kese gözüküyor.
bende sonraki muayeneye kadar dua ettim.küçük olan için zaten umudum yoktu çünkü dr.kesin kaybolur dedi.diğer kesenin içi dolu olsun kalp atışını duyayım diye dualar ettim.neyse tekrar kontrole gittiğimizde şok o yok olur dediği büyümüş,diğer büyük olan ikiye bölünmüş ve üç kese aynı boyda üçüde içi dolu kalp atışlarını bile dinledik.o anı hiç unutamıyorum biri için dua ederken 3 mucize birden.bacaklarım öyle titremişti ki yürüyemedim.konuşamadım şok oldum.
sen sadece dua et ve Rabbime havale et.aklını çok karştırma herkesein her dediğine kulak asma.elini karnına koy ve YA MUBDİU tesbihini sürekli çek.ALLAH yardım etsin.ama bence herşey güzel olacak.benimde öyleydi.
apache canım bende hergün üçüne ayrı ayrı esmaül hüsna okudum,, Ya Mubdi çektim çokça,, ve her muayene gittiğimizde " Bismilllah tevekkeltü al Allah la havle vela kuvvete illa billah" çektim sürekli,,
arkadaşlar sana yazmışlar zaten inan şu an en önemlisi sen ve bebişlerinsin,, maddi kısmında Rabbim öyle yardımcı oluyor ki sen bile şaşırırsın,, sonuçta bizlerde büyüdük, ve ne mama sandalyesi gördük, ne bebek arabası,, ne doğru dürüst yürüteç, annelerimiz gayet güzelde kaç tane çocuk büyüttü o şekilde,,, benim kuzenimin iki oğlu var, o da bunların hiç birini almadı yer sofrası yaptılar çocuklarla hep beraber yediler,, benim eve gelince gülüyor, ne gerek varda aldınız diye,, hoş benimkilerin çoğu da hediye oldu annem, babam, kayınvalidem falan aldı hep,, eşim mesela ana kucaklarını BİM den aldı,, arada çok ucuz geliyor marketlere, halen iki oto koltuğumuz BİM den alınmış olan :)) bir de ankarada var mı bilmiyorum ama istanbul da çok görmeye başladım, havaalanında kalan ürünlerin satıldığı dükkanlar var çok ucuza öyle şeyler alınıyor ki şaşarsın,, eşim mothercare oto koltuğunu 50 tl ye almıştı oradan,, bebek arabası baston 20 tl tabi sürekli gidip takip etmek gerekiyor, eski oturduğum yerde öyle bir dükkan vardı,, eşimin yolu üstüydü gelip geçerken hep bakardı,, 3 çocuk olunca ekonomik düşünmek gerekiyor,,
mehlika çok sevindim canım iyi olmana,, inşallah bundan sonra sefasını sürersin,, benim ikiz bebişleri olan arkadaşımda sonradan kendiliğinden hamile kaldı, şimdi doğurdu bile, bana sürekli söylüyor kız tek çocuk çok farklı mutlaka yap diye,, bende gülüp geçiyorum tabi :)) bizim tedavisiz olmayacağı için rahatım ..
kızlar nerelerdesin bakayım gülsüm abla, tuğba, arzu, figen ???
ayy çok şükür bir vakit buldum yaa günlerdir okuyorum okuyorum tam yazmaya sıra gelince bişey çıkıyor
apachecim miden için gavisconu rahatlıkla kullanabilirisn
gazlı şeyler yememeye çalış özellikle yatarken
sütünü falan da çok geç saate bırakma,hazmı zordur genelde gündüz içmeye çalış
birkaç hafta sonra rahatlarsınız zaten bolca gezin vede tozun!
bizden de haberler fena değil işte
geceleri 2 kez kalkamaya başladılar bazende 3
eğere hastalık falan yoksa 2 kere kalkıyorlar
barlasım üşütmüş evde hava veriyoruz sürekli hırıl hırıl ciğerleri
birde diş kaşıntıları başladı çok fena
hep kucak istiyorlar kötü alıştırdık kucağa şimdide inmiyorlar
bende kendim için platese başladım evde yapıyorum
ebru şallıyla beraber yuvarlanıyoruz :)
çok iyi geliyor vakti olanlar ihmal etmesin
sizlerden naber
günaydınn güzelll annelerrrrrrr
bende uğramayalı çoşmuşsunuz . figencim sana koptum şallıyla yuvarlanışınıza bian gözümde canlandı bende yuvarlanmaya .alışıyom ama anca çocuklarla :))) zaten sabah sabah karnıma gene sinir oldum 2 aylık falan var hala dün çok şiş diye karnıma koymuştumda arkadaşlarım tepiyomu diye dalga geçiyorlardı :))
apeche seni çok iyi anlıyoruz tatlım şimdi sana bol bol nasihat veriyoruz tabi artık atlattık çok şükür onları ama emin ol aynı duyguları ve korkuları bizde yaşadık nasıl yaparım maddi manevi nasıl yetişirim diyorsun ama gerçekten kızların dediği gibi hep bişeyler çıkıyor . bişekilde etraftan falan birileri bişeyler yapıyor kendin alıyorsun nasıl yetişiyorsun sende şşarsın allahım hepimize yardımcı olsun hamile kalmakla bitmiyo herşey çok uzun bir yolumuz var . ama kendini rahatlat günlük falan tut bebeklerle ilgili bol bol resim çekilmeye çalış doktorların moral bozucu sözlerine kulaklarını kapat , burdaki kızların uyarılarını dikkate almaya çalış özellikle yeni doğum yapanları seninle aynı süreçten geçtiklerini e şuan yüzlereinin güldüğünü unutma herşey daha iyi olur inşallah . be4n karabükteyim selimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım canım
slvester ilk önce keseler daha sonra kalp atışları görülür ve duyulur canım bu dönemde keslerin yok olması yada bizimkiler gibi bebeklerin sonradan bölünmesi çok normal .10. haftaya kadar vajinal muayenede bir sıkıntı olmuyor istersen öyle netleştirebilirsin karından bakıldığı zaman çok nety anlaşılmıyor herşey karışıyor çünkü hele normal bi kadındoğuma gidiyorsan onlar bazen dünyanın sonu gibi davranabiliyorlar o yüzden herzaman dediğimiz gibi riskli gebelikler yada tüp bebekle uğraşan bir doktora görünmen daha faydalı .
mehlikecım daha iyi olmana sevindim tatalım . bücüre ve kendine iyi bak .
meryem geçmiş olsun canım valla bizde aynıyız öksürük grip gene sardı antibiotik kullanmaya başladık malum geniz eti ameliyatı olacak salı günü için oda kaldı bu şartlarda narkoz alamzdı zaten bugünde kulağım çok ağrıyor diye azracık ağlamaya başlamış şimdi onu doktora getiriyor kardeşim inşallah bişey çıkmaz .
herkersi çok öptüm . kendinize ve bebelere iyi bakınn
merhaba arkadaşlar geçen hafta kontrole gittim 15 haftalık olmuş yavrularım.cinsiyetleride belli oldu nasip olursa 2 erkek 1 kız evladım olacak.şuan 16 haftanın içine girdim.bel ağrım başladı bugün normalmi sizce,çok merak ediyorum kaçıncı aya kadar götürebilecem diye,rabbim herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?