Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bugün özlem hiç gelmedi bi sorun yoktur umarım . aynurda çok sık girmiyor galiba

beni merak etmişin muallimcim benim kızımda iyi teyzesi büyüyo artık agular çıkartıyo konuşunca gülmeye falan başladı senin kızlarında inş saglıklı bi şekilde çıkarlar annesinin kucagına gelirler

pitoscum msn de sana yanıt verdim ama gitmedi nedense canım işte anlattıgım gibi senin bıcıların şimdiki halini çok merak ediyorum canım resimlerini çekip koysana

nilcim seninkilerde çok tetlılar maşallah canım

edikacım benim kızımda fazla yemiyo canım dert etme diycemde bende dert ediyorum zayıf niye kilo almıyo diye birde düşünüyorum demekki bu çoçugun yapısı böyle diyorum yapacak bişey olmuyo çünkü

kızlar hepiniz üçüzlerinize çok iyi bakın allaha emanet olun benim tek oldugu için girmek istemiyorum buraya ama hep sizi okuyorum çünkü merak ediyorum bıcırlarınızı

evet lotus ozluyorum ...........ıkızına masallah ınş bende alıcam guunu beklıyorum.............ıyı bakın bebışlere

lotusum hoşgeldin unutmaki sen bu yolu üç cocukla tamamladın....

bizimle paylaş minik prensesinin gelişimini bayanssulusmile

tria canım sahibinden com güvenilir

nil folbiol bizde kullandık bir hapın çeyreğini 25 cc suda eritip günde 1cc mamalarına koyuyordum ilk 2 ay verdik

demir ilacını ver bence onlar için gerekli mızmızlığı ondan değildir ama kabızlık yaptığını biliyorum

ebru senin oğluşlarada maşallah ne kadar oldular . bende 2 erkek 1 kız var . erkekler fena kavga döğüş şimdiden başladı . sendede durumlar karışıktır herhalde

ebru senin oğluşlarada maşallah ne kadar oldular . bende 2 erkek 1 kız var . erkekler fena kavga döğüş şimdiden başladı . sendede durumlar karışıktır herhalde

sağol ebrucum demir ilacını veriyorum ferro sanol kabızlık yaptı ama ferrum yapmadı ebrucum sanada cetvel yapalım ne zaman doğdular

ya kızlar bu bebışlerın bez ve mama nerden alıyonuz toptan yerler varmı ...............

çok iyi olur nil 9 temmuz 2009 doğum tarihleri

tria benimkiler 6 aylık oldular artık yerde yüz üstü dönmeye başladılar ama biri birine dokunmasın feryat figan kopuyor bide döndükten sonra geri dönemiyorlar buseferde çevir beni ağlaması başlıyor hep onların karşısında durucam şarkı söylicem yakında da kalk anne oyna derlerse hiç şaşırmam odadan çıktığım anda bağırıyorlar işimiz zor

selam canlarım.
bende kısları fazla ağlatamıyorum hem karışanım çok hemde morarıyor nilinkiler gibi katılıyolar.işim çok zooorrr

kıslar benim yavruların feleğişaştı ya. sanırım gündüzü gece geceyi gündüz sanıyolar gündüzleri uyanık tutamıyorum geceleri uyutamıyorum napcam ben yaa böyle bir durum başına gelen varmı?

slm. biz 2 aylıkken gündüz hep uyuyorlardı gecede saat 3e kadar uyanıklardı.
sonra kendiliğinden 12ye 10a sonra 8e kadar indi yatma vakitleri..
tam oturdu derken şimdi gene sapıttılar.
11e kadar oturuyoruz bazen.
Neden değişti huyları anlayamıyorum.

lotuss tatlım hoşgeldin maşallah kızına büyümüşte oyunlar yapıyor demek seni çok özlüyorum arada uğrada konuşalım msn açınca seni ararım bakarsın bebişlerin resimlerine öptüm sizi
ebrucum demek küçük savaşlar başladı evde ya biliyorum bunu söyledğime pişman olucama ama benimkilerde hemen büyüsede o hallerini görebilsem
wavy tatlım seninkiler çok küçük belki bir ay sonra falan düzen oturur gaz sancıları çok fazlaya şimdi huzur vermiyor onlara tabi düzende bozuluyor benimkiler hiç şaşmadı geldilerinden beri hep gece uyudular ama bilemiyorum belki bir zaman sonra huy değiştiriler aman allah korusun

nilcim ben folbiolun damlasını kullanıyorum hap olarak hiç kullanmadım kan değerleri büyüme döneminde düşüyor diye 6. aya kadar devam edicez biz benimkilerde öpülmeyi yüzlerini silmemi saçlarına dokunmamı sevmiyorlar hemen bir surat bir mızmızlanma sorma hele eyen sen niye uyumuyorsun diye sorunca bile ağlıyor çok hassas kızım da hala pırt yaptıkça ağlıyor niye bilmiyorum gücünemi gidiyor utanıyormu anlamadım:)
açelya senin bebeklerinin isimleri neydi

edikacım telaşeden linki yapıştırmamışım kusura bakma işte link....http://lb1f.lilypie.com/XDDTp2.png

nilcim tabiki acıktıklarıını uykularının geldigini anlıyorum ama bazen tokken altı kuruyken herşey yerli yerindeyken mızmızlanıyorlar o zaman acaba ne istiyorlar diyorum..canım daha tabiki konuşamaıyorlar 1 ay sonra 1,5 yaşında olucaklar daha çook erken

pitoscum ben 4-5 aylıklarken oyunlar oynamıyordum henüz ama şarkılar söylüyordum şimdilik yapabilecegin şeyler kısıtlı....

başka sorunuz varmıydı kızlar varsa sorun unuttugum şeyler olabilir hepinizi öptüümmmmm

lotus ne demek tek bebeğinde olsa birşeyler paylaştık sonuçta seni burda görmek isteriz tatlımm

ay canım ben anlamıyorum ki bu bebişleri. benim bildiğim bebk yer içer ve uyur ve mıcar afedersin ama bunlar canavar ya bebiş değil. bilmiyorumkismile eşime bi cd den bahsetmiştim onu almış bugün kolik cdsi. yaren ilk kez saatlerce kucağımda tutmamı istemeden uyudu. kucağımda daldı ve yatırdım. şu an cde açık ve müzk aralrında kımılşdanıyor. tekrar başlayınca derin uykuya dalıyor. süpper bir buluş ya literatürlik zaten.

haklısın canım sanırım ben biraz erken davranıyorum daha minicik benim yavrularboshayallersmile gazları ile boğuşuyolar adapte olmaya çalışıyolar bense gaddar anne sarılmak yok tek başına yat diyorumaklinialirimsmilebilmiyorumkismilealsanaalsanasmile

ay pitos çok güldüm utanıyor lafınakaydirigubbakcemile3 ay benim cerenimde öyle ne zaman gaz çıkarsa basıyor feryadı. ay çocuk kuruyor katışlıyor resmen elimizdeohaoldumsmile

sen dur büyüsünler göbek bile atirirlar, bende dogtuklarindan beri sarki söylüyordum cok seviyordular simdi tv´de müzik duyunca elime mendil veriyorlar yani oyna, annenin isimi var yoksa yorgunmu kimin umrunda onlarda benlen cosuyor.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…