Selam kızlar kaydirigubbakcemile5
cetvelin çok hoş olmuş tria naniknanik
edikacım bende onu diyecektim sen düzeltilmiş yaşa göre takip et bebeklerini çok takma kafana canları içinde bazı gelişimleri ee geç olacak gibi değilmi ...
pitoşcum benim bir bebişim bazen 6 bazen 7 saat uyumaya başladı lakiiiinn!!! akşam 5 de başlar 12 gibi uyanır daha uyut uyutabilirsen uyusa bile sabah 5 e kalkar hiç uyutmaz ilgi istiyor kucak gezmek isitiyor birde uyus bebeişim kendini sevdirmiyor böyle birşey varmı fazmalı öpüyomkii sırnaşık şey
birde benimde bu aralar gece hersaat kalkıyorum çünki hepsi arrtık farklı satlerde uyanıyorlarr düşün halimi mirmirmirmir
birde dün çok rahattım sorunsuz üçüde hep uyudular sakinlerdi gecede dahil dün ben bunlara ne gaz ilacı verdim nede demir ilacı etkisi olaiblirmi tesadüfmü en mızmızımız bile kolikli değildi dün yaa ilaçlar artırıyormu dersiniz bugunde vermiycem deniycem
kızlar birde biz hastanedeyken bebişlerime gü aşırı folbiol (folikasit) ilacı veriyorlardı taburcu olurken devam et dediler bir süre ettim sonra kusunca ilacı aldıktan sonra bıraktım 1 hapı üçüne bölüyordum sizler kullandınızmı bu haptan !!!!
aynurcum birşey sormuştum cevap alamadım !!!!
kıslar benim yavruların feleğişaştı ya. sanırım gündüzü gece geceyi gündüz sanıyolar gündüzleri uyanık tutamıyorum geceleri uyutamıyorum napcam ben yaa böyle bir durum başına gelen varmı?
ay canım ben anlamıyorum ki bu bebişleri. benim bildiğim bebk yer içer ve uyur ve mıcar afedersin ama bunlar canavar ya bebiş değil. bilmiyorumkismile eşime bi cd den bahsetmiştim onu almış bugün kolik cdsi. yaren ilk kez saatlerce kucağımda tutmamı istemeden uyudu. kucağımda daldı ve yatırdım. şu an cde açık ve müzk aralrında kımılşdanıyor. tekrar başlayınca derin uykuya dalıyor. süpper bir buluş ya literatürlik zaten.slm. biz 2 aylıkken gündüz hep uyuyorlardı gecede saat 3e kadar uyanıklardı.
sonra kendiliğinden 12ye 10a sonra 8e kadar indi yatma vakitleri..
tam oturdu derken şimdi gene sapıttılar.
11e kadar oturuyoruz bazen.
Neden değişti huyları anlayamıyorum.
lotuss tatlım hoşgeldin maşallah kızına büyümüşte oyunlar yapıyor demek seni çok özlüyorum arada uğrada konuşalım msn açınca seni ararım bakarsın bebişlerin resimlerine öptüm sizi
ebrucum demek küçük savaşlar başladı evde ya biliyorum bunu söyledğime pişman olucama ama benimkilerde hemen büyüsede o hallerini görebilsem
wavy tatlım seninkiler çok küçük belki bir ay sonra falan düzen oturur gaz sancıları çok fazlaya şimdi huzur vermiyor onlara tabi düzende bozuluyor benimkiler hiç şaşmadı geldilerinden beri hep gece uyudular ama bilemiyorum belki bir zaman sonra huy değiştiriler aman allah korusun
nilcim ben folbiolun damlasını kullanıyorum hap olarak hiç kullanmadım kan değerleri büyüme döneminde düşüyor diye 6. aya kadar devam edicez biz benimkilerde öpülmeyi yüzlerini silmemi saçlarına dokunmamı sevmiyorlar hemen bir surat bir mızmızlanma sorma hele eyen sen niye uyumuyorsun diye sorunca bile ağlıyor çok hassas kızım da hala pırt yaptıkça ağlıyor niye bilmiyorum gücünemi gidiyor utanıyormu anlamadım:)
açelya senin bebeklerinin isimleri neydi
çok iyi olur nil 9 temmuz 2009 doğum tarihleri
tria benimkiler 6 aylık oldular artık yerde yüz üstü dönmeye başladılar ama biri birine dokunmasın feryat figan kopuyor bide döndükten sonra geri dönemiyorlar buseferde çevir beni ağlaması başlıyor hep onların karşısında durucam şarkı söylicem yakında da kalk anne oyna derlerse hiç şaşırmam odadan çıktığım anda bağırıyorlar işimiz zor
aynur canım oldu galiba çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?