Günaydın herkese
Meryemcim Allah kolaylık versin canım.Bitecek bu zorluklar hep böyle gitmicek.
Figenay mamaya çorba falan katma bence yazık çocuklara:)) Aynı aşamalarda bende dr a gitmiştim belim için.Dinlenmeye çok ihtiyacın var demişti.Üçüzlerim var diyince Allah yardımcın olsun demişti:)) Her istediklerinde kucaklama.Hadi oyun oynayalım falan de, otur yanlarına oyna, belini yorma çok bırak ağlıyolarsa ağlasınlar.Alışırlar böyle böyle...
Ya ben hala çok zor yemek yiyorum.Hala canım hiçbirşey istemiyor.Eskisine göre iyiyim ama.Yemek vakitleri ölüm vakti gibi.Zorla oturuyorum sofraya...
Apache, süpür canım evini hiçbişey olmaz:) Eğer drun sana söylediği özel bir durumun yoksa kendini fazla zorlamadan bazı işleri yapabilirsin bence.Ben doğuma kadar pazara gitmiştim mesela.Herkesin durumu farklı ama.sen kendini en iyi bilirsin.benim bu hamileliğim üçüz hamileliğimden çok daha zor geçiyor.
Tria naber canım nasılsın?
lavinay nerelerdesin????
benim bacaklarım da filan kaşıntılar başladı.deli gibi kaşıyorum.sırtım karnım kollarımda kaşınıyor.sizdede oldu mu?sabretmeye çalışıyorum.ama bacaklarımı kaşıya kaşıya tahriş yaptım.
kızlar nerdesiniz?ne kadar sessiz kaldı forumumuz...
lavinay nerelerdesin????
benim bacaklarım da filan kaşıntılar başladı.deli gibi kaşıyorum.sırtım karnım kollarımda kaşınıyor.sizdede oldu mu?sabretmeye çalışıyorum.ama bacaklarımı kaşıya kaşıya tahriş yaptım.
kızlar nerdesiniz?ne kadar sessiz kaldı forumumuz...
Slm kızlar nasilsiniz biz aynen devam maratona
Kaç gündür gece uykusu yok yine ne oldu yine bilmiyorum ya kafayı yicem
3-4 iyi uyuyorlar ha tamam artık düzeldiler diyorum yok yine en basa donüyoruz
Keske tek gece olsa bütün gün mizmizliyorlar ağlıyorlar yani her gecen gün daha kötü oluyorlar
Kavgaları hiç saymıyorum ne olacak bu halimiz bilmiyorum
Allahım önce sabır sonra güç versin bana çünkü kafayı yicem artık uykusuzluk olmasa tamam gündüz oyalarız
Herseye ağlıyorlar yemek zaten kabus gibi hiç birşey yemiyorlar çok şikayet ettim kızlar ama icimi döktüm napim size dert yanmasam daha kötü olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?