kızlar 21 haftada 7 kilo oldu aldığım kilo.ilk aylarda hiç almamıştım ama şimdi birden ve hızla kilo alıyorum sizce normalmi?siz kaç kilo almıştınız bu haftalarda...çok aşırı yemiyorum ama sık sık acıkmaya başladım.yemek yedikçe mutlu oluyorum sanki...mide şikayetlerimde çok azaldı çok şükür.dediğiniz gibi en iyi zamanlarındayım sanırım hamileliğimin.
bişey daha sorucam.kabızlık başladı ama çok kötü ne yapsam başedemiyorum.wc.ye giderken korkuyorum.çok acı çekiyorum.dün ağlıcaktım artık.sizde de oldu mu naptınız.
slm kızlar nasılsınız? konular epey cazipmiş:)
hem annesi hem de kayınvalidesi çocuklarına bakmış biri olarak,ayrıca 2 yılı aşkın süredir bakıcısı olan biri olarak benimde söylemek istediklerim var.Anne yada kayınvalidenin dezavantajı kırılgan olmaları isteğini asla söyleyemiyosun.mesela hiç unutmam bebişlerim 6 aylık ve ben tek bakıyorum.Annem sana yardıma geliyorum diye bir sabah çıktı geldi.O da ne elinde büyük bir leğen içli köfte hamuruyla:)) O kendince yiyemediğimiz özlediğimiz yemekleri yapmaya çalışırdı.Ben bütün gün hem annemin getir götürüne koştum hem de çocuklarıma.O kadar dayanamadım ki kızım ı yan komşuma verdim.Kadında annesine gidiyormuş.Aldı gitti çocuğu akşam oldu gelmiyoo.bende bi telaş.Aramaya da çekindim önce.Neyse sonra geldi.bizim uyumayan cadı orda gözlerini açamamış.Annemin gelişleri hep böyleydi.Aslında gelmediğinde daha çok faydalı oluyordu:)) Kayınvalidem de tam tersi karnı acıktığında yemek aklına geliyor onunda:) ama ev işlerinde oldukça yardımcı.akıcılara gelince rahat oluyor insan istediklerini söylerken.Patron işçi ilişkisi gibi.helede güven duyuyorsan bakıcı çok daha iyi bence.çünkü sizlerde öylemi bilmiyorum ama bize anneler geldiği anda bizim çocuklar bizi 10 kat daha fazla yoruyorlar.Bakıcılara bunu asla yapamıyorlar.Onlarlayken çok düzenli oluyorlar.
niye öyle yapmış yaa bakıcın keşke yapmasaymış
gece kızlar uyanmıyor diyordun bende anneme dediydim bu sabah fulyanınkiler böyle diye
en kısa zamanda toparlarlar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?