meryemcim allah sabır versin arkadaşaım bu günlerde geçecek . çocukların gece emzik , biberon yada alt değişrtirme alışkanlıkları varsa bence bian önce bunlardan kurtul derim . bide biraz katı gelsede her ağladıklarında gitme derim gece yapamazsan bile en azından gündüz bırak ağlasınlar her ağladığında gidip sakinleştiriyorsan sadece seni yanında istediği ve ifadew edemediği için bunu kendine yol benimsemiş olabilir . gün içinde gerçekten başka bi şikayeti yoksa bunları yapmaya dene belki işe yarar .
selam herkese oğle uykusuna yattı baenımkleır.....azcık hastayız grıp olmuslar oksuruk var gecer ıns havalar bı garıp tam duzelsede gezsek sıksık...gece hala sut ıcıyolar azda olsa emzık kullanıyolar bı dusssun uyanıyolar ve tuvalet olayına daha baslamadık anlıcanız cok yolumuz ve ısımız var ya..herkes nasıl guzel bı pazar olsun herkese..
apache benım de sekerım o cıvardaydı doktorum endse etme cogıul gebelıklerde böle olur cok normal dedı ve azcık yemege dıkkat et dedı ekmegı kestım tatlıyı kestım zaten ynı baslamıstım mıdemden dolayı yemek yemege onuda bırakmıstım ölece korkma sıkıntı etm cok yukselk degıl yanı cogullarda normal sayılır demıstı drum ama az daha dıkkat et...bebeklerım beımde hareketlerı gıttıkce azlmıstı dr yerlerı daralıyo demıstı .kasık agrılarıda buyuk ıhtımal rahım buyumekten bebeklereın buyumesınden kaynalkalanıyo sanırım ıns az kalmıs sıkma canını gelsınler saglıkla..
Lilacim bence bas edersin fikrinde güzel bence hiç olmazsa oğlan uyanmaz kızların seslerine
Baktın olmadı napcan çağırırsın kadını Hemde maşallah çok uyanmıyorlar seninkiler Gündüz gelen kadın yanlız bas eder mı senin uyuyabilmen için bakabilirse bence gece yanlız bakabilirsin
Valla insan istiyor ailece yanlız kalmayı ama ben hala yanlız bakamam benimkiler çok huysuz ne zaman düzelecekler bilmem
Benim yanlız bakmam hayal annem yazık hala geliyor kadın 1,5 senedir rahat uyku uyumadı Allah güç kuvvet versin annemede banada
lıla endıse etme fıkrını uygulamaya koy oluvcak bencede ben ılk zamnlar ıkısı yanımda yatak odasında yerde yatak yaptım orda yattılar bı tanesı kendı osdasında yattı bu altı aydır hepsını kendı odalarına attım gece daha derın uymaya baslayınca rahat oldu yanı ama yıne gece uç kere bes kere kalkıyorum ..bemce dene sabah yardımcı gelınce uyursun doınlenırsın ınsan gercekyten yalnuz aılece olmak ıstıyor...herkese basarılar bu ıs cok zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?