meryemcim evet uykusuzluktur o kiloyu yapan
fulyacım bu aralar yürüyüş yapıyorum koşu bandında
terasa koydum açık havada daha hoşuma gitti
vaktim olursa da bi beş dakka karın için plates yapıyorum ama bazen aksıyor malesef
henüz 2 kilo falan verebildim
bende diyorum bu telsiz olmasa ne yapardım diye
ev küçücük olmasına rağmen hep elimde balkonda falan çok işime yarıyor
uyananı hemen tespit edip odaya giriyorum ve geri uyutuyorum çok iyi oluyor
meryemcim biraz ağlatabilirsen dayanabilsen belki uyurlar canım yaa
ben bugün biraz ağlatayım dedim 10 dakkada üçüde uyudu
iki kez denedim koydum yataklarına ve 10 dakkada üçüde uyumuşlardı
yarında denicem çok rahattı valla
el muallim abla valla elimden geleni yapcam atanırsam oda sıkıntı gerci ama hemen izin alabilirmiyim artık bilmiyorum esimde plis memuru artık geceden çıkınca biarz uyur bebeişlerde bana yardımcı olur sende erkencisin benim gibi benim uyku alışkanlığım pek yok 6.30 oldumu ayaktayım hep herhalde bu konuda bebişler olunca çok zorlanmıycam...
tubacım öncelikle bi sakin ol canım o karında hepsine yetecek yer var hemde 37-38 haftalık olana kadar
sadece kilonu biraz kontrol etmeye çalış yağlı yeme protein tüket sürekli
bolca protein yersen hem kilo almazsın hemde bebeklerin çok sağlıklı gelişir
araştır bence veya diyetisyene git beslenmeni kontrol altına al bence en önemlisi bu şu anda
şişkinliğin içinde tuzu hemen kes
ben kestiğimde bir anda 2 kilo gitti ve çok rahatlamıştım
sağa sola dönmen falan tabiki zor olacak canım hepimiz yaşadık hep bunu düşün
güzelce dinlen,ağırlaşman gayet normal karnın şimdiden 9 aylık anne karnı gibi biliyorum ama geçecek
stres yapmaki dayansın bebişlerin
doğumdan sonrası içinde doğan büyüyecek bişekilde canım zor olacak bunu kabul et ama halledeceksin nasılsa sen bugününe odaklan
asmincim demek birisi oğlanmış çok sevindim çeşit olması inan çok güzel
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
fulyacım gece saçmaladılar benimkiler bu ara
gündüz maşallah çok iyilerde gece biraz arttı kalkmaları
dönemsel bişey sanırım inşallah düzelir
gülsüm abla ablan için allah kavuştursun
hayırlısıyla dönsün umreden inşallah
hepimiz için dua etsin
sizde baya kalcakmışsınız samsunda sanırım bu yaz inşallah görüşecez oynatacaz bebekleri :)
Figenay,
Canım bu uyku olayında ben çok yazdım daha önce.Bilmiyorum sen okumadın mı.Burdaki tecrubeli bir anneden öğrenmiştim ben de.Üçünü aynı odaya alıcaksın.Yataklar ayrı tabi.Sonra hepsini hergün eğer 1 yaşını geçmişlerse saat 12 gibi öğle uykusuna yatır ve odadan çık.Onlar içerde çıldıracak ya kahkahalarla oyun oynicak yada çok ağlicaklar ama en fazla 1 hafta 10 günde alışacaklar.Sen sadece içeriye girmemek konusunda sabırlı olmalısın.en az 15 dk sabret eğer çok ağlıyorlarsa içeriye gir ve uyku vakti uyumanız lazım de tekrar çık.ama çok fazla girme odaya bu işini zorlaştırır.benim alıştırmam 1 hafta sürmüştü.Ama sonra çok rahat ediyosun.hem üçü aynı anda uyumaya alışıyor hemde sallama falan işi de bitmiş oluyor.Valla dünya buymuş diyosun.çocuklar 1 yaşını geçmişse kesinlikle beklemenize gerek yok bence.hemen bu sisteme geçin.günde bir kez uyudukları için 2 saat falan uyuyorlar akşam da en geç 9 da uyurlar.rahat edersiniz.
ya fulya alemsin ne demicek mişiz demicek mişiz :))
iyi laf şekerim
internetten ne okudun bu uyutma işi için nerden okudun yani?
İyi günler kızlar.Umarım herkes çok iyidir.Lilacım illa 1 yaşında olmaları gerekmiyo bencede bende ortalama öyle düşünüyorum yani 8 aydan sonra olabilir bence.Ama o uyumayanında yanına uzanma bırak o da diğerleriyle birlikte uyusun.O zaman daha rahat edersin.birine farklı davranırsan hep öyle gidiyor ne yazıkki.benim oğluşlardan biri hepsinden erken uyanır mesela.akşam kaçta yatarsa yatsın sabah 6 da ayakta.Ama o zaman bile almıyorum yataktan:) eğer çişim var diye ağlamassa tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?