kızlar sünnet için neler diyosunuz ne zman yaptırdınız nasıl bi süreç biz mayısta düşünüyoruz doktor geç bile kalmışınız demişti ama hala erteliyoruz biraz korkuyorum galiba kardeşim sünnet olurken annem dayanamayıp dama kaçmış ben naparım kimbilir???
Sağol figenaycım ,baktım netten weweel buharlı sterilizatör bide mama ısıtıcısı+sterilazatör olan var sende ki hangisi ,aventin cam biberonu yok bildiğim kadarıyla değil mi,
kızlar dün 4 boyutlu ultrasona girdim bebişlerimin2 si 18 haftalık bir tanesi 17 haftalık gözüküyo 3ünüde kız dedi doktor eşim b,iraz üzüldü açıkçası çünkü daha önce birini erkek demişlerdi yanılma payı olmaz diye diye düşünüyorum 4 boyutluda sağlıklı ve sağ salim olsunlarda ben bişey istemiyorum 2 yıldır çocuk hayali ile yanıp tutuşurken şimdide cinsiyetine üzülüyoruz biz insanoğlu hiç var olanla yetinmiyoruz hep nefsimiz öne çıkıyor ...
kızlar şeker yüklemem 157 yüksek çıktı.yarın 100lük yapılacak tekrar bakılacak.sizin değerleriniz nasıldı?sürekli ağzım kuruyor acıkınca başım bi acaip oluyor ve inadına canım sürekli tatlı ister oldu.
birde ilk 4 ay doğru düzgün kilo almadım ama 2.5 ayda 10 kilo birden almışım.haftada 750 gr. la 1500 gr. arasında almışım.ellerim ayaklarım ve yüzümde çok şişti.sizde de bu şişmeler oldu mu?çok aşırı tuzlu yemiyorum ama tuzu da kesmedim ondanmıdır?başka biyerimde ödem yok yada şimdilik yok.:26:
canım mama ısıtıcısı çok gereksiz birşey benimki sadece streilizatör,geç cvp için kusura bakma yeni gördüm
aventin cam biberonu yok ama pes cinsi olan biberonları çok iyi kalitede camdan daha iyi kullanışlılık açısından bence
asmincim allah hayırlı evlat versin
ama üç tane kız bence süper bişey
oğlan sevmesi de ayrı bir güzelmiş ama allahın vereceğini bilsem bir de ikiz kız daha doğurmayı çok isterdim,kızıma bir kız kardeş olsa en azından çok isterdim
eşinde kızlar tepesinden inmeyince anlayacak nasıl bişey olduğunu
benim eşimin memleketinde erkek çocuk makbul ama allahtan eşim o kafada değil hele de kızım babamızın tepesinden inmiyor
eşim hergün arıyor işten bellam nasıl diye :))
allah hayırlısını versin inş canım
evet canım odur muhtemelen zaten çok çeşitli bir ürün değildir
figanay sipariş verreceğim ama tam emin olamadım weeweel buharlı sterilizatör değil mi, nasıl çalıştığı konusunda emin olamadım elektrikle mi pille mi çalışıyor
Slm kızlar nasilsiniz biz idare ediyoruz
Hava çok kötü burda yağmur rüzgar kaç gündür böyle dışarı çıkamıyoruz tikildik kaldık eve
İnşallah bir an önce düzelir sanmıyorum ama
Lilacim ne yaptın canım yanlız mı bakıyorsun daha inşallah uzmuyolardir seni canavarlar
Biz hala Ayniyiz annem geliyor daha bakalım ne zamana kadar böyle gidecek
Allahım hepimize güç sabır versin inşallah
figanay sipariş verreceğim ama tam emin olamadım weeweel buharlı sterilizatör değil mi, nasıl çalıştığı konusunda emin olamadım elektrikle mi pille mi çalışıyor
Lilacim gecmis olsun canım maşallah sana canım yanlız bakıyorsun
Ahhhh ben ne zaman bakacam yanlız bilmiyorum ne zaman düzelecek uykuları bilmiyorum
Artık çok kötüyüm kızlar bas ağrım geçmiyor hiç bugün hiç ağrı kesici almadım almicam dedim ama her tarafım ağrıyor ayakta duramıyorum bel ağrısından acaba yanlız baksam herhalde ayakta duramam
Allahım önce bizlere saglık versin sonra cocuklarımıza bizim saglıgımız olmasa hiç bakamayız onlara
Birde bu yorgunluk ve uykusuzluğa rağmen çok kilo aldım günde bir defa yemek yemeye vaktim oluyor ama yine kilo alıyorum
Doğumdan sonra bile bu kadar kilolu değildim artık diyete başlıcam düzenli yemek yemeye çalışacam inşallah
Hiç bir kıyafetime sığmıyorum dar geliyor cogu eteklerim
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?