Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bizde çocukları 2 yaş olmadan sünnet ettirdik derilerini fazla bıraktı ikisininde ama hatalı sünnet gibi görünüyor diğeri normal diğer ikisi derisi fazla doktorumuz cerrahtı yağ tabakasından dolayı öyle bıraktım dedi ama deri fazlalılığı var yeniden sünnet etitrcez gibi görünüyor çok pişman olduk keşke dedik büyüynce yaptırsaydık

selam kızlar herkese hayırlı cumalar .............lıla duyarsın merak etme valla duyuruyolar ...ama ıyı masallah gor bak basaracaksın ıyı oluyor yorgunda olsa tek bakma guzel bebeklerle...herseylerını daha ıyı algılıyo anne kalabalıkta anlamıyor fazla...ben gece kalkıyorum hala en cok sedaya herseyden korkuyor korkak bı kız olcak dıger oıkısı sıkıntı yoksa ıkı kere mızıldaır seda öle degıl...hepsının huyları degısık ısımız cıok valla..park ıcın aglamalr basladı ama olsun hava guzel bugun de gezmeye gıdıcez ıns ..bakıyomda erkek annelerı oğluslarını erkeklıge adımın hemen yapmıslar ...ooy kıyafetlerını gıydırıp foto koyun kızlar..........erken yapmak daha ıyı bencede buyudukce zor oluyo ...ama hayırlısı..bende seneye yaza kızlarıma kulak delme merasımı yapcam..hheh sımdı bu moda ya

kızlar dün 4 boyutlu ultrasona girdim bebişlerimin2 si 18 haftalık bir tanesi 17 haftalık gözüküyo 3ünüde kız dedi doktor eşim b,iraz üzüldü açıkçası çünkü daha önce birini erkek demişlerdi yanılma payı olmaz diye diye düşünüyorum 4 boyutluda sağlıklı ve sağ salim olsunlarda ben bişey istemiyorum 2 yıldır çocuk hayali ile yanıp tutuşurken şimdide cinsiyetine üzülüyoruz biz insanoğlu hiç var olanla yetinmiyoruz hep nefsimiz öne çıkıyor ...

asmin hg canım :) sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah mesajını okurken anladım seni :) Tekrar diyorum hayırlısı artık

Slm kızlar nAsilsiniz biz aynı
Lilacim nasıl gidiyor yanlız mı bakıyorsun hala inşallah basaracaksin canım kuzularında yardımcı oluyorlardir sana inşallah

Asmin demek sizede uc tane cadı geliyor bizde de aynıları var ben diyorum hep iyi ki uc tane kızım oldu belki biri oğlan olsaydikendini yanlız his ederdi allahım saglikla kucağına Almayi nasip etsin inşallah

Muallim Sen daha kızların kulaklarını deldirmedin mı biz 6 aylıken deldirdik

nil ve meryemcimcvplarınız için teşekkürler ilk başta duyunca biraz burukluk yaşamıştım ama simdi alıştırdım bile kendimi sağ salim olsunlarda kıslarım bişey istemiyorum şöyle cicili bicili giydireyim bebişlerimi...

Sağol figenaycım ,baktım netten weweel buharlı sterilizatör bide mama ısıtıcısı+sterilazatör olan var sende ki hangisi ,aventin cam biberonu yok bildiğim kadarıyla değil mi,

canım mama ısıtıcısı çok gereksiz birşey benimki sadece streilizatör,geç cvp için kusura bakma yeni gördüm
aventin cam biberonu yok ama pes cinsi olan biberonları çok iyi kalitede camdan daha iyi kullanışlılık açısından bence

asmincim allah hayırlı evlat versin
ama üç tane kız bence süper bişey
oğlan sevmesi de ayrı bir güzelmiş ama allahın vereceğini bilsem bir de ikiz kız daha doğurmayı çok isterdim,kızıma bir kız kardeş olsa en azından çok isterdim
eşinde kızlar tepesinden inmeyince anlayacak nasıl bişey olduğunu
benim eşimin memleketinde erkek çocuk makbul ama allahtan eşim o kafada değil hele de kızım babamızın tepesinden inmiyor
eşim hergün arıyor işten bellam nasıl diye :))
allah hayırlısını versin inş canım

kızlar şeker yüklemem 157 yüksek çıktı.yarın 100lük yapılacak tekrar bakılacak.sizin değerleriniz nasıldı?sürekli ağzım kuruyor acıkınca başım bi acaip oluyor ve inadına canım sürekli tatlı ister oldu.

birde ilk 4 ay doğru düzgün kilo almadım ama 2.5 ayda 10 kilo birden almışım.haftada 750 gr. la 1500 gr. arasında almışım.ellerim ayaklarım ve yüzümde çok şişti.sizde de bu şişmeler oldu mu?çok aşırı tuzlu yemiyorum ama tuzu da kesmedim ondanmıdır?başka biyerimde ödem yok yada şimdilik yok.:26:

canım artık tuzu normalden fazla kullanıyorsan tabiki kesmelisin yüksek tansiyon riskini artırdığı için ayrıca şekerin fazla çıkabilir normal bütün değerlerin yüksek çıkacaktır kan değerin hariç birde magnezyum kullanma zamanı geliyor doktoruna danışmalısın !

figanay sipariş verreceğim ama tam emin olamadım weeweel buharlı sterilizatör değil mi, nasıl çalıştığı konusunda emin olamadım elektrikle mi pille mi çalışıyor

figenay seninde dediğin gibi allah hayırlı evlat versin biz alıştık artık üç kızımız olcana ben çok mutluyum zatende eşim biraz üzülmüştü oda alıştı bizim memlekette erkek kız farketmiyo allahtan hayırlısı ile gelsinlerde sağ salim bu bana yeter kız çocuk babaya düşkün olurmus gerci biraz ben yalnız kalcam sanırım ama olsun artık...

Slm kızlar nasilsiniz biz idare ediyoruz
Hava çok kötü burda yağmur rüzgar kaç gündür böyle dışarı çıkamıyoruz tikildik kaldık eve
İnşallah bir an önce düzelir sanmıyorum ama

Lilacim ne yaptın canım yanlız mı bakıyorsun daha inşallah uzmuyolardir seni canavarlar
Biz hala Ayniyiz annem geliyor daha bakalım ne zamana kadar böyle gidecek
Allahım hepimize güç sabır versin inşallah

figanay sipariş verreceğim ama tam emin olamadım weeweel buharlı sterilizatör değil mi, nasıl çalıştığı konusunda emin olamadım elektrikle mi pille mi çalışıyor
evet canım odur muhtemelen zaten çok çeşitli bir ürün değildir
elektrikle çalışıyor ürün özelliklerine bak yazıyordur orda yada alacağın siteyi ara sor en kötü

canım öksürükleri dışında iyiyiz 2defa uyanıyolar gece ama öksürükten uyandıklarında geri uyumuyolar gece artık bende odamda yatıyorum benim odada bi tane yatak var zaten diğerleri odalaraında kalıyo duymam diye yanıma telsizi alıyorum iyiki varmış yoksa duymuyorum seslerini bide erken kalkmasalar daha iyi olucak erken kalkıncada bakıcı gelene kadar sütlerini içiyorum oyuncak falan oynuyolar sonra ben yatmaya gidiyorum 1saat falan iyi oluyo yoksa akşama hiç halim kalmıyo
bizim burda havalar güzel ama yine öksürüyolar diye korkuyorum biraz bugün tam dışarı çıkacaktık rüzgar başladı arabayla gezeriz biraz belkide uyansınlarda bakalım annem dün geldi bugün gitti artık çok sıkıştığımda geceleri gelicek hasta olmadıkça iyiler aslında gece bana çok sıkıntıları yok eskisi kadar ama öksürükle beraber ğlayınca hepsi uyanıyo işte o zaman çıldırıyorum

sünnetide mayısta düşünüyoruz şurda ne kaldı zaten emeklemeden önce yaptırıcaz heralde

bu arada lavinay ben cam biberon kullanmıştım ama şimdi 2tane kaldı hep kırıldı:))) chicco ve avent kullanıyoum aventi tutamıyolar diye uzun ince chicco aldım yeni bide artık 120yetmiyo hepsini 120 almışız

Lilacim gecmis olsun canım maşallah sana canım yanlız bakıyorsun
Ahhhh ben ne zaman bakacam yanlız bilmiyorum ne zaman düzelecek uykuları bilmiyorum
Artık çok kötüyüm kızlar bas ağrım geçmiyor hiç bugün hiç ağrı kesici almadım almicam dedim ama her tarafım ağrıyor ayakta duramıyorum bel ağrısından acaba yanlız baksam herhalde ayakta duramam
Allahım önce bizlere saglık versin sonra cocuklarımıza bizim saglıgımız olmasa hiç bakamayız onlara
Birde bu yorgunluk ve uykusuzluğa rağmen çok kilo aldım günde bir defa yemek yemeye vaktim oluyor ama yine kilo alıyorum
Doğumdan sonra bile bu kadar kilolu değildim artık diyete başlıcam düzenli yemek yemeye çalışacam inşallah
Hiç bir kıyafetime sığmıyorum dar geliyor cogu eteklerim
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

bende onu kullandım kızlar altına su koyuyorsun elektirikle çalışıyor

canım ben geceleri tek bakıyorum yanlış anlaşılma olmasın:)))
sanada geçmiş olsun bende öyle diyorum hep ben sağlıklı olayımki çocuklara bakabileyim
düzensiz yediğinden kilo alıyosundur zaten figen plates yapıyodu hala yapıyo mu bilmiyorum sende bi spor yapsan daha kolay verirsin

Lilacim gece yanlız bakmak daha zor canım uykusuzluk çok kötü
Evet canım düzensiz beslendiğim için kilo alıyorum gecen tv de duydum uykusuzluk da kilo aldırıyormuş
Vücudumuz uyurken bile kalori harcıyormuş yarın başlıyorum diyete inşallah
Spor yapamam herhalde belim ve dizlerim çok ağrıyor ama havalar güzel olsa yürüyüş yaparım
Kızlarıda arabalara bindirir yürürüz biraz

evet ya uykusuzluk çok fena ne güzel düzene girmişlerdi tekrar başladılar uyanmalara 3 4 defa uyanıyolar emzikleri düşüncde ağlıyolar huyları değişti bugünlerde

kızlar havalar güzel gidiyo diye biz coştuk bir gün durup diğer gün çıkarıyorum çocukları dün geç geldim eve bakıcı 1 saat oobüs bekledi bulamayınca çocuklarla bırakmak zorunda kaldım evine arabada sesleri çıkmıyo nasılsa diye sonra babamın yanına gittim bir iki saat oyaladık bahçede köpkle oynadılar ben korkarlar sanmıştım ama resmen köpeğin saçını başını yoldu bu cadılar:))) ağzımız açık bi şekilde izledik sonra doyurduk karınlarını dönüşte emziğin birini kaybettim karanlıkta bulamadım kızlar uyudu yolda oğlan emziksiz uyumadı araba koltuğunun kemerini çözüp düştü hatta ay ne güldüm gülmekten alamadım hatta yerden sonra eşimde gelince aldık eve çıkardık hepsini uyuyodu kızlar zaten oğlanda hemen uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…