Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

canım ben tamamen bayıldım doktor aslında epidural yapcaktı ama o kadar titriyodumki iğne yapmak çok riskliydi tamamen bayıldım memnunda diilmim ayılırken çok ağrım oldu çok ağladım morfin verince sakinleştim sonrada 2gün boyunca iğne oldum eve gelincede ağrı kesici kullandım benim doğuma gitmem çok panikti çok titriyodum korkarak bayıldım doğum sırasındada tansiyonum çok yükselmiş beni bayıltmasalardı nolurdu bilmiyorum

Anneler gunünüz kutlu olsun kızlar evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim
Şükürler olsun Rabb'ime bugünü bize yaşattığı için bizi annelik duygusundan mahrum etmediği için

Günaydın kızlar! hepinizin anneler gününü kutluyorum.Evlatlarınızla ömür boyu huzur , sağlık ve mutluluk diliyorum.

Figenay, burada birilerine yardımcı olabildiğime çok sevindim.Ama canım o pış pışlama işini pek iyi etmemişin.Kendi kendilerine uyumayı öğrenseler çok daha rahat edersin.yavaştan o işi de bırak bence.benimkiler emzik kullanıyorlar o da işe yaradı sanırım.Tabi başlangıçta beni çok yordular yine de ama çok rahat ettim sonra.Geceleri yine kalktığımız oluyor ama bi sorunları varsa.bazan rüya görüp ağlıyolar yada su istiyolar vs.Sürekli olan huzursuzluklarda yanıma alıyorum bende.ama alıştırmıyorum.Sakinleşince herkes yatağında uyumalı falan diyorum.Zaten çok rahat da edemedikleri için kendi istekleriyle yataklarına gidiyorlar.Ama asla yanlarında yatmıyorum.Birkaç kez onu yaptım.hepsi ağlıyor benim yanımda yat diye o işin de içinden çıkamıyosun.
Hamilelik hiç kolay geçmiyor aslında.tek fark karnım öncesindeki kadar gergin değil.Üçüzlerde patlicak gibiydim:)ama bulantılarım üçüzlerden çok daha kötü geçti.Annem kız yükü tuz yükü diyo:) hakikaten öyle.24 saat uyumak istiyorum.bi de doğum fobisi başladı.Üçüzlerde çok çektim.çok korkuyorum.Nasıl bir doğum tercih etsem onu da bilmiyorum.Allah yardım eder inşallah...

slm. arkadaslar. ben 1 haftalık üçüzlere hamleyim.korkuyorum inşllh saglıklı olurlar.tıpta mı dogum yaptınız .profe gıtmek istyorum.uzmanlar tecrubesız olur dye düsünüyorum.yardımcı olursanız.basınızdan gecenleri benimle paylasırsanız sevinirim.

hoşgeldin sibelcim,sonunda dopru topiği bulun :)
daha çok öok soru soracaksın canım ve de alacaksın tabi cvplarını da merak etme
allah sağlıkla kucaklarını doldursun inş.
ben özelde yaptım ve de drum uzman bir drdu sadece
ama bir sürü profesöre taş çıkarır
bir ara niyeti bozup bende prof derdine düşmüştüm başıma gelmeyen kalmamıştı
önemli olan drunun çoğul gebelikler konusunda uzman olması

-ilk doğumumu genel anestezi ile yaptım, hiç bir sıkıntı çekmedim, öyle bi ayarlamışlar ki ameliyathaneden çıkarken yavaş yavaş ayılmaya başladım, süt hemen gelmese de bebğimi emzirdim akşama biraz geldi
- ikinci doğumumu yani ikizlerimi doktorumun da tavsiyesi ile epidural ile oldum. aslında hastanede genelde sipinal anestezi yapıyorlardı ama ben doktor eşiyim diye bana güya torpil yaptılar ve özellikle doğum sonrası kesi acısı hissettim, sanırım epidural tam tutmamış, o cihazı ayarlayana göre hissettipğim acı değişti, 1. gece şikayet üzerine ayarlayan kişi naptıysa sabaha kadar acı hissetmedim ama sabah tekrar değişti ve cihazı söktürüp ağrı kesici iğne olmaya başladım, sipinal anestezi olsaydım da gene iğne yapacaklardı. (epiduralli sezeryan doğum nasıldı diye sorarsanız bir miktar karın sancısı hissettim ama çekilmeyecek acı değildi çok uzun sürmedi zaten ve bebeleri aldıktan sonra dikim sırasında biraz uyutmuşlar beni, o uyku çok makbule geçti )
haaa en önemlisi gaz sıkıntısıydı, bir türlü karnımda gazlar dolaştığı halde gaz çıkışı olmadı, artık karnımla oyun hamuruyla oynar gibi oynama başlamıştım, çünkü karnıma ne şekli veriyorsam o hale geliyordu!! gazları aşağılara doğru itiyordum çıksın diye nafile...ama öyle veya böyle hepsi geçiyor...allah size kolaylık versin üçüz anneleri

canım 2011 2012 üçüz anneleri topiği var orda herkes doğum hikayelerini hamileyken olan sıkıntılarını yazmıştı bende dahil orası sana çok yardımcı olur vaktin varsa oku derim bizde figenle bu topiği ezberlemiştik:))) ben hatta vakit bulursam bi daha okumayı düşünüyorum çok yararı olmuştu hala aklımda olan yazılar var

Slm kızlar nasilsiniz topik sessizlesmis
Biz de hep aynı degisiklik yok çok fazla havalar bir soğuk bir sıcak burda bazen çıkıyoruz kızlarla
Turkiye için hazırlıklarımızı yapıyoruz bende diyete başladım iki haftada 4 kilo verdim turkiyeye gidene kadar 6 kilo daha verebilsem çok iyi olur inşallah verebilirim
Allahım hepimize kolaylık versin

kızlarr buradada hala yazışma varmış ben kaç zamandır girmemiştim . ama dertler aynı hala bende hala tek başlarına yatmaya geçemedim geçmeye kalktım bana eziyet oldu valla kolayına kaçtım kanepede ben tv izlerken uyuyorlar sonra yataklarına alıveriyorum . bizdede full tırnak yeme olayı devam ediyor sadece biri yiyordu göre göre diğerleride başladı şimdi üçününde eli ağzında tırnak yiyorlar hiç yapamasalar 4 parmaklarını ağızlarına sokuyorlar bunlarda hep geçici şeyler biliyorum büyüdükçe düzelecek ama insan sinir oluyor gördükçe doğru yapandan hiçbir kapma yok hep yanlış yapan örnek alınıyor . azranın gece çiş olayı aynen devam ediyor bazen yapıyor bazen yapmıyor gece kalkmaya devam ediyorum yani .bide kardeşimin oğlu olucak cuma yada pazartesi nasipse annemde 40 gün onlarda kalır büyük olasılıkla kayınvalide tek başına o kadar dayanabilirmi orası meçhul yıllık izin almama lazım orası sıkıntı olurmu bilmiyorum işmiz zor valla

oyyy oyyy büyüyncede mi bitmez bunların derdi???
her yaş grubunun farklı dertleri oluyo demekki biri gaz derdinde biri yürüme diğeri tırnak yeme
napcaz biz bunları satsak mı??? şaka şaka yerim ben onları

muallim abla senin kızın birini fizik tedaviye götürüyodun noldu şimdi nasıl???
meryem ne güzel kilo vermişin işe maşallah kızların hala cadı mı???:)))

Lilacim aynen dediğin gibi hiç dertleri bitmiyor hangi yasta olurlarsa olsunlar
Evet canım aynen devam kilo vermeye daha 6 kilo vereceğim inşallah
Kızlarım cadı ki ne cadı aynen devam uyku sorunu aynı ama yaptıkları hareketleri bir görsen
Biri aglayinca digeri göz yaslarını siliyor gidip oyuncak emzik getiriyor sussun diye çok komikler
Birde gece uyusalar çok iyi olacak ama Napalim katlanıyorum onada Allahım saglık versinde bu günlerde geçecek inşallah bir zaman gelecek bütün gece sessizce yatacaz allahım saglık versinde

kızlar bebeklerin boy kilolarını yazmıyoruz hiç ne yediklerini falan facede biraz konuşuyoruz ama burdakiler daha akılda kalıcı oluyo sanki
ben başlıyorum o zamn:)))
71 72 73 cm boylarımız kilolarda 7700 8000 8500
hala devit ve ferrum kullanıyorum deviti ne kadar kullanıyduk ya doktora sormayı unttum
sabah uyandıklarında normalde kaşık maması peynir pekmez yumurta ve bir çeşit meyve veriyodum ama sıkıldılar artık bizim yediklerimizden istiyolar bikaç gündür menemen yapırum peynir ekmekle beraber çok seviyolar:)))
sonra öğlen 12 1 gibi uyandıklarında ogün yaptığım çorbadan veriyorum sebze tarhana şehriyeli tavuk yada yayla çobası
saat 3 4 gibi meyve püresi yada yoğurt cicibebeyle beraber
akşam 6 7 gibide muhallebi yada onlara uygunsa akşam yemeği ondan veriyorum bazende tavuk balık köfteyle beraber makarna yada ekmek
(hepsini aynı anda vermiyorum tabi)
sonra saat 8:30 9 gibi süt içerken uyuyolar
saat 12 gibi kalkabiliyolar yoksa saat 3 4 5 gibi uyanıp 180cc mama içiyolar
sonrada 6:30 7gibi uyanıyolar ilk uyandıklarındada bazen içerler bazen içmezler değişiyo

cok uzun zaman oldu yine aramiza yeni arkadaslar katilmis allah hepinizin yardimcisi olsunn .beni taniyan ücüzzz anneleriiiiii nasilsiniz yaramzalar neler yapiyorr bakalim ben kafayi yiyorum 4 ccukla bi basima ücüzlerin ikisine tuvalete alistirdim iyi kötü ama efe imkani yok bezini cikarttirmiyo ya delircem benim 4 numara mete mde yürüyo artik hic durmuyo ordan oraya kosturuyorum allah bize güc kuvvet versin cok zor ya büyüdükce daha cok sorun cikiyo yok oyuncak kavgasi yok burasi benim odam siz ckin demeleri benim kizda dil pabuc gibi masallahh oglanlara kök söktürüyo odadan atiyo hepsini ben prensesim tekim siz üc erkeksiniz hadi disari diye bi ciglik atiyo yazik oglanlar nereye gideceklerini sasiriyo zavallilarim yaramazliklarini anlatmaya kalksak eminim burasi yetmez tabi güzel trflarida var artik kizimla alisverislere gezmelere basladik ana kiz cok zevkli oluyo ya degisik bi duygu allaha bin sükür annelik duygusunu tattik herseye ragmen cok güzellllllllll acisiyla tatlisiyla zamangeciyo 3 yasini gectiler hepinizi cok cok öpüyorum hamisler insallah sag salim yavrularina kavusur allah yardimciniz olsun

Periecem demek seninde 4 tane:) benimde üçüzlerim var 3 yaş 3 aylık oldular.Şuanda 4. yolda 7. ayımdayım.İlk öğrendiğimde şoku üstümden uzun süre atamadım.ama şimdi alıştım Allahın takdiri böyleymiş.İnşallah sağlıkla doğar.Nasıl bakıyosun 4 çocuğa birde tekim demişsin.Ben de çalışmıyorken tek bakmıştım 3 ay kadar çok zordu.O zaman küçüklerdi 6 aylık falandı bebişlerim.sonra bir yaşını doldurduklarında işe başladım.Şimdi iki bakıcımız var ama tabi biz yokken varlar.Biz eve girince bakıcılar çıkıyo ve akşam anne babayı özlemiş 3 çocukla uğraşmak hiç kolay olmuyor.Allah hepimize güç kuvvet versin.

Tria nasılsın canım nasıl gidiyor.boşver takma bırak yesinler tırnaklarını üstüne düşersen daha da çok yerler.benimkiler öyle yani

face de üçüz annelerine nasıl giriyosunuz sanırım herkes orda eskilerden ben kaldım burda

ay mehlika seninle kader arkadasiyiz desene hayirli olsun saglikli dünyaya gelsin bebegin bnimde üczler 3 yas 4 ayliklar metemde 1 yas 5 aylik oldu ben hamile kaldigimda ücüzlern en kötü zamaniydi ne cektigimi allah bilir hala dahda cekiyorum tek bakiyorum en güzelide bu aslinda ama cok yipraniyosun cokk zorr benimkiler yakinda krese baslicklar biraz rahatlicam insallah oglusuma vakit ayirabilirim biraz cocuk ortada kendi kendine büyüdü bisey anlamadi sen sanslisin yine ücüzlerin büyümüs gerci her türlü zorrrr allah yardimcin olsun hayirli dogmlarrrr

selam.hayırlı cumalar herkese.......o perıecem nasılsın buyuttun valla masallah sana ..kızlar öle aman benım ondan uç tane var hepsı cuıgluk ata ata jkafa kamadı..mehlıka hadı canım senınkıde gelıyo ama seneye anaokuluna ver bırıyle kalırsın ben de bu kıs yuvaya verıcem sosyal olsunlar azcık bırbırlerını yemezler belkı....fıgen sagol canım ıns yazın gorusuruz..trıa pıtıs eskıler nerdesınız ..yenılerde doluyo masallh burası kalabalkk olucak bı ara ıstanbul merkezlı bulusma yapalım .lıla canım benım dr devıtı yaslarına 12 aya kadar kullan demıstı demırıde ıkı yasa kadar k. ama demırı hala arar ara verıytorum ...yemelerı ıyı masallah öle devam et benımkılerde cok kılolu degıler ıkı bucuk oluk on ıkı on bır öleyız optum gezmeye gıdıcem kızlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…