kızlar epiduralle doğumunuz nasıl oldu.çok uzun sürdü mü?ne hissettiniz ameliyatta?bebekler alınırken sarsılma yaşayıp tansiyonunuz düştü mü?bebekler alındıktan sonra dikme işi ne kadar sürdü?tavsiyeleriniz neler?bilgilendirirseniz çok memnun olurum.dr.um bana epiduralle bebekleri alırım baktım sen fenalaştın narkozla dikişlerini atarım dedi.ben madem epidural olucam niye narkoz alyım ki bide.narkozdan ayılmak hem zor hem sancılı oluyomuş.ama epiduralle o kadar uzun süre heyecanlanmadan;acı hissetmesemde yaptıklrını duyarak sabırla nasıl durucam.
siz ne yaptınız çok merak ediyorum.akıl verin bana....
kızlar epiduralle doğumunuz nasıl oldu.çok uzun sürdü mü?ne hissettiniz ameliyatta?bebekler alınırken sarsılma yaşayıp tansiyonunuz düştü mü?bebekler alındıktan sonra dikme işi ne kadar sürdü?tavsiyeleriniz neler?bilgilendirirseniz çok memnun olurum.dr.um bana epiduralle bebekleri alırım baktım sen fenalaştın narkozla dikişlerini atarım dedi.ben madem epidural olucam niye narkoz alyım ki bide.narkozdan ayılmak hem zor hem sancılı oluyomuş.ama epiduralle o kadar uzun süre heyecanlanmadan;acı hissetmesemde yaptıklrını duyarak sabırla nasıl durucam.
siz ne yaptınız çok merak ediyorum.akıl verin bana....
slm. arkadaslar. ben 1 haftalık üçüzlere hamleyim.korkuyorum inşllh saglıklı olurlar.tıpta mı dogum yaptınız .profe gıtmek istyorum.uzmanlar tecrubesız olur dye düsünüyorum.yardımcı olursanız.basınızdan gecenleri benimle paylasırsanız sevinirim.
arkadaslar bende 11 hafalık uçuze hamileım bana ardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?