Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

aynen canım ya alışkanlık buraya girmesem olmuyo sonuçta burda tanıştık dimi kilolarıda azmış gerçekten ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tabi vitamin şurupları var iştah açan onlardan kullandın mı benimde arkadaşımın ikizleri var 13 kglar gayette sağlıklılar aslında ve baya tombik duruyolar demekki boyları kısa diye öyle duruyo
temizlik içinde cidden saçma bi fiyat demişler yaz temziliği 250tl yuh yani burda 2kadın gelicek bana şirketten 140a bende ona pahalı diyodum iyiymiş o zaman burası sen ikisini yapan bi kadın bulmaya çalış bence hemde verdiğin para o kadar gözünde büyümz bu arada seninkiler gündüz uyuyo mu???

bu arada babanada geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir

Herkese selam nasilsiniz kızlar bizde durumlar aynı havalar düzeldi şükür hiç olmazsa birazcık parka çıkıyoruz bizim ev apartman site yani önünde yeşillik Çimen var günde bir saat çıkarıyoruz kızları bakıcıyla ama yorulmuyorlar bu cadılar yorulsalar gece güzel uyurlar ama yok aynen devam

Tarcinim gecmis olsun canım Allah beterinden korusun Allah şifa versin babana
Valla benimkilerde aynı seninkiler gibi huysuzlar kavgaları bitmiyor hiç napcam bilmiyorum bazen bağırıyorum sabrım tükeniyor sonra başlıyorlar ağlamaya sonra almak istemiyorum kucağıma anlasınlar hatalarını diye ama yok bu seferde sinirlenin kusuyorlar hadi bu sefer Hali sil koltuk sil zaten is bitmiyor hiç
Dört gözle turkiyeye gitmeyi bekliyorum belki orda biraz dinlene bilirim ama hiç sanmıyorum
Temizlikci kadınlarda uçmuş resmen bende Türkiye'de günlük 3-4 saatlik birini bulacam ütü temizlik için bakalım nasıl olacak inşallah iyi birine denk geliriz bakıcı bulmicam esimin teyzesinin kızı var 16 yasında o gelecek yardıma cocukları çok seviyor ve gecen sene çok güzel bakıyordu kızlara kayınvalidem de var o da gelir gündüz gece ablamız ve ben yanlız olacağız gece kimseyi istemiyorum kalabalık olduk mü benimkiler uyumak istemiyorlar
İnşallah iyi gecer bu sene hastalanmasinlarda alıştık artık bu tempoya
Yeme durumu bizde de aynı iştah hiç yok Asmin sut ve yoğurtla yaşıyor öbürleri de normalde tek cocuğun yiyeceğini iki cocuk yiyorlar binada şükür Napalim Allah saglık versin yavrularımıza bizlere güç sabır versin

selam figenay ,lila inşallah en kısa zamanada iyi haberlerimi verebilirim size.Ciğer geliştirici iğneyi 28+4 günlükken yaptık.Çantamı falan hazırladım ama çok korkuyorum kızlarr ,bazen bebeklerimi hayal ediyorum bazen hayal etmekten dahi korkuyorum bu heyecan ,heves umarım mutlu bir şekilde sonuçlanır tüm bebek bekleyenler için.lila sen kaçıncı haftanda doğum yapmıştın?

lavınay ıns saglıkla gelsınler beklersın az daha umarım bende tam senın gunlkerınde ıgne olmustum ıkı gun sonra geldıler zorda olsa gecıyo o gunler ..yuregını ferah tut

Lavinay bence de az kalmış ben 34+ 2 de doğum yaptım.sabah kalktığımda hafif bi akıntı geldi.sonra bisancı saniyede bir nerdeyse.Hani hep duymuşuzdur saatte bir yarım saatte bir diye benimki öyle olmadı canım.meğer ben uyurken herşey olup bitmiş, hastaneye gittiğimde rahim tam açılmıştı acilen ameliyata almışlardı beni.Ama böyle herşeyin çabucak oluvermesi nedeniyle sanırım korku falan yaşamadım.Hemen bebekleri alsınlar istedim sadece.kiloya falan hiçbirşeye takılma canım.Ciğer iğnesi oldularsa Allahın izniyle herşey yolundadır.götürebildiğin kadar götürmeye çalış ama herşeyin hazır olsun.Hayırlı doğumlar...

Figenay, Asel cennetteki bal ırmağının adıymış canım.

Tarçınım sen nerde yaşıyosun yahuu orası neresi öyle paris mi...ne o fiyatlar öyle.Valla üçüz anneleri çok çok rahat koşullara sahip değilseniz küçük ilçelerde yaşamanızı tavsiye ederim.ben 2 bakıcıya 650 tl veriyorum.birine 350 diğerine 300.Ev işi de dahil.yemek de yaptıkları oluyor.bebişim doğunca 300 alana gece uykularına kadar kal dicem 350 yapsam gelir.bazı şehirlerde yaşamak çok zor gerçekten .Allah yardımcınız olsun.canım babana Allah şifa versin.Sana da kolaylıklar diliyorum.

Kızlar face de nerdesiniz nasıl bulurum sizi.genelde orda mısınız

mehlikacım face de de yazışıyoruz baya,sen özelden yaz ben gizli değilsen bulurum seni gizliysen de ayrı bir yol var anlatırım
senin bakıcı fiyatların süper ötesiymiş valla ben 8-16 arasına 400 veriyorum,eylülde 450 yapıcam ama hiç yaranamıyorum beğenmiyor parayı çaresiz geliyor
yasemincim babana çook geçmiş olsun canım ne şanslızlık olmuş öyle yaa
allahım dermanlı dert versin yinede şükür
bakıcılarda uçmuş mübarekler nesiniz siz öyle yaa demekki milet veriyor o parayı arz talep sonuçta ne memleketiz yaa
meryemcim diyet nasıl gidiyor ben çok yavaş ilerliyorum iki haftadır spor da yapamıyorum çocuklar gündüz durmuyor bu ara dişlerden
gülsüm abla ne zaman geliyorsunuz biz okul kapanınca annemle beraber peşine düşüp gidicez memlekete :) bizden kaçış yok :)
lavinaycım allah hayırlı doğumlar nasip etsin hiç korkma çok güzel bişey zaten haftan da güzel hiç tasalanma herşey güzel olacak inş

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz şükür hava çok güzel burda çok sıcak bunalıyoruz resmen
Aksam üstü kızları çıkarıyoruz salıyorum çimene cadılar oynuyorlar çok seviyorlar dışarıyı önce çimlerden korktular ilk günler ama şimdi çiçekler ne çekiyorlar benim cadılardan çiçekleri koparıp getiriyorlar anne bak çiçik diyorlar

Figencim diyet iyi gidiyor bende gecen hafta durdum resmen ama adet dönemimdeydim o zaman kilo verilmiyormuş oyle söylüyorlar kafayı yiyordum resmen tartı ya çıkıyordum bir gram oynamıyor dü ama şimdi vermeye başladım yine
İnşallah daha 5 kilo versem iyi olur turkiyeye gelinceye kadar veririm inşallah
Ben spor yapamıyorum belim çok ağrıyor
Canım dış donemi cocukların huyunu değiştiriyor benim kızlarında ikisinin iki ser tane kaldı çıkacak dişleri onlarda çok mizmiz lar
Birinin tamam çıktı hepsi o biraz daha rahatladı gecede en azından on dakikada bir ağlamıyor şükür demekki dişlerden uymuyorlar benimkiler inşallah turkiyeye kadar diğerleride çıkarır hepsini rahat oluruz

periecem senden haber almak ne güzel oldu valla bebeler iyice büyüdü allah kolaylık versin tatlım arada böyle kaçamaklar yap hatta sende de face varsa ekle bizi ordanda görüşelim

mehlikacım sende iyice ilerledin inşallah herşey kolay olur canım ismi bende beğendim tatlım hayırlı ömrü olsun inşallah .

yasemin geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm şimdiki durumu nasıl babanın .allah başka dert vermesin .temizlik falan biz yapsak çok zor oluyor birini versem o parayı içim acıyor burada 80 lira günlük . şirketlerde 2 kişi 180 falan . ona vereceğime yaparım diyorum tektekde olsa bişeyler yapıyorum . bakıcılarda ortalama 400 den falan başlıyor . aman herşey zor valla . bende durumlar facede yazdığıumdan ibaret hala aynı olaylar devam ediyor tırnaklar için acı oje aldım elini ağzına sokan hemen banyoya ağzını yıkamaya gidiyormuş yandım diye :)) şımarıklıkları tavan yapmış durumda öyle böyle değil babanneye karşı tavırları hala aynı seni istemiyoruz tavrı . en son yemek falan yerkende yiyin diye kızınca yada şunu yapın falan deyince sen anne değilsin ki diyorlarmış , sen git annanem gelsin diyorlarmış , valla gören bakan öğretiyoruz sanacak alakası yok benden çok onları görüyorlar zaten kendi annem 10 gündür yok kardeşim doğum yaptı onun yanında anlamadım bu halleri niye böyle .
bide bugün evde herşeyi kırıp dökmeleri yetmiyor gibi üstüne trambolin aldım bakalım evde onları ne kadar oyalayabilecek kazasız belasız kullanabilecekmiyiz . bisiklet aldık 1 gün oynadılar öyle bekliyor , scotır desen kapı arkasında bunuda oynamazlarsa ben zılayıp kalori kaybederim artık :)))

Kızlar merhaba,nihayet çok zorlu bir sürecin ardından artık ben de aranızdayım allah bağışlarsa 3 tane kuzucuğum var ve size soracağım sizden öğreneceğim çok şey var.Bir de vakit bulabilsem yazamaya:)

Lavinay tebrik ederim canım Allah bağışlasın bebeklerini.Umarım çok zorlanmadan büyütürsün.Allah yardımcın olsun...

Lavinay gözün Aydın Allah bağışlasin bebeklerini Allah yardımcın olsun zorlu maratonun başladı seninde
Rabbim güç kuvvet versin sana

Slm kızlar nasilsiniz yıne sessiz oldu buralar
Biz iyiyiz koşturuyorum hep izin hazırlıkları kızların ihtiyacları derken geçiyor günler
Şükür allahıma kızlar biraz daha iyi uyuyorlar artık en azından 10 Dakika'ya bir ayakta değiliz gece
İkisinin dişleri tamamen çıktı birinin altta iki tane kaldı çok zorluyor herhalde gece bağırarak uyanıyor hep birde Bişey bulduğu an dişleri kasıyor hemen inşallah o da turkiyeye gidinceye kadar çıkarır daha rahat ederiz

Ben hala diyete devam ediyorum şükür iyi gidiyor Mayıs'ın birinde başladım ve toplam 8 kilo verdim 2-3 kilo daha versem yeter inşallah verebilirim

Siz neler yapıyorsunuz havalar güzeldir Türkiye'de geziyormusunuz burada yağmur var hep

slm arkadaşlar ben de böyle arada bir girip damdan düşer gibi selam verip sonra kayboluyorum kızıyorsunuzdur haklısınız ama valla yazacak birşey bulamıyorum size hayranım gerçekten.benimkiler de 2,5 yaşı geçtiler bir yandan iş biryandan eş,ev ,çocuklar kaça bölüneceğimi şaşırdım vallahi.yaşadıklarımı bir tek sizler anlarsınız çünkü bu durum asla kelimelere dökülmüyor..çocuklar çok şükür iyiler kreşe göndermiyorum artık.çok hasta oluyorlar ve okuldan nefret ediyorlar annem idare ediyor doğru düzgün uygun fiyatlı bir kadın bulamıyorum tek sıkıntım bu öptüm sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…