aynen canım ya alışkanlık buraya girmesem olmuyo sonuçta burda tanıştık dimi kilolarıda azmış gerçekten ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tabi vitamin şurupları var iştah açan onlardan kullandın mı benimde arkadaşımın ikizleri var 13 kglar gayette sağlıklılar aslında ve baya tombik duruyolar demekki boyları kısa diye öyle duruyoherkese selamm
uzun zaman oldu,, face mi yazsam buraya mı karar veremedim, neyse burası bana daha sıcak geliyor nedense..
mayıs başında istanbula gittik, annemlere sözde bol bol gezecektik, bir hafta sonra babam düştü kalça kemiği kırıldı acil ameliyat oldu, annem hastanede ben evde tek bebişlerle zor günler oldu, hastaneden çıkıncada gelen giden derken bir haftayı zor ettim, annemi üzgün bir şekilde istanbulda bırakarak evimize döndük,, yarım gün gelen komşu ablayla birlikte bakıyoruz, temizlikçi halen bulamadım, buradaki temizlikçi hatunlar uçmuşlar resmen, bahar temizliği için bile 250 tl istiyorlar, geçen gelen bir kadın günde sadece 4 saat gelip evi süpürüp silecek, günlüğüne 45 tl istiyor ayda 1200 yapıyor farkındamısın dedim,, sanki ünv. mezunu mesaili iş yapıyor :)) temizlikte bana kaldı anlayacağınız neyseki yardımcı ablamız çok iyi çok özverili o oyalarken ben temizlik yapıyorum, ben oyalarken o da mutfak işine giriyor,, ama benimkilerin döneminden midir nedir, çok huysuzlar oğlanlar sürekli kavga ediyorlar, oyuncak kavgamız hiç bitmiyor,, kızım ayrı bir cadı oğlanları sinir ediyor vurup kaçıyor onlar üstüne geldiği an çığlığı basıyor :)) birazda rahatsızlar ateş, öksürük, o da mızmızlıklarını arttırdı,, bir de burda tek kaldık, gelen gidenimiz olmuyor, ananneyi, dedeyi, dayıyı, babaanneyi hepsini özlüyorlar sanırım...
birde oğluşların yeme problemi beni daha çok geriyor,, yedikleri o kadar sınırlı ki 12,5 kilo da sabitlendiler resmen,, sanki hiç büyümeceklermiş gibi geliyor :))
bizden şimdilik bu kadar,, hepinizi öpüyorum,, bebişlerle birlikte bol uykulu geceler...
kimse yok mu. buralar niye boşşş anneler..
.
ay soranda sürekli geliyo sanki asıl sen yoksun hayırsız:))
kız fulya hep varım ya facede buraya girmek zor gelıo...
bak çocukların docaman olmuş hala hamile görünüyosun çizelgede:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?