çok iyi olur nil 9 temmuz 2009 doğum tarihleri
tria benimkiler 6 aylık oldular artık yerde yüz üstü dönmeye başladılar ama biri birine dokunmasın feryat figan kopuyor bide döndükten sonra geri dönemiyorlar buseferde çevir beni ağlaması başlıyor hep onların karşısında durucam şarkı söylicem yakında da kalk anne oyna derlerse hiç şaşırmam odadan çıktığım anda bağırıyorlar işimiz zor
mirzacıkla yogun geçen bi geceden sonra işe konsantre olamaya çalışıyorum .minik farem grip oldu nefes almakta zorluk çekiyor .uykudan uyanıp ağlamaya başlıyor. damlalarla burnunu çekerek açık tutmaya çalıştım.beya yorucu bi gece geçirdi oğluşum sabah bi uyandıkki kızımda grip. bu sene çok grip oldular şu kış bi bitse
selam canlarım.
bende kısları fazla ağlatamıyorum hem karışanım çok hemde morarıyor nilinkiler gibi katılıyolar.işim çok zooorrr
nilcim ben folbiolun damlasını kullanıyorum hap olarak hiç kullanmadım kan değerleri büyüme döneminde düşüyor diye 6. aya kadar devam edicez biz benimkilerde öpülmeyi yüzlerini silmemi saçlarına dokunmamı sevmiyorlar hemen bir surat bir mızmızlanma sorma hele eyen sen niye uyumuyorsun diye sorunca bile ağlıyor çok hassas kızım da hala pırt yaptıkça ağlıyor niye bilmiyorum gücünemi gidiyor utanıyormu anlamadım:)
açelya senin bebeklerinin isimleri neydi
triacım çok geçmişolsun canım ya kıyamam ben bile burnum tıanınca deli olurum uyuyamam o gece bide insanın heryeri ağrır inş hemen atlatırlar mandalina suyu falan veriyormusun yada bitki çayları
nilcim merhaba tatlım oğuzalpiiiiiiii yerim bennnn yolla onu bana yaaaaaaaaa yok ferro sanol kullanıyorum ben onun damlası var
annem kızımı alıtırmamış hala uyuttum yine sallıyarak eymen tahaya göre daha zorlanıyor uyurken ço uyunaıp uyuyor bazen kalkıyor ama sonunda dayanamıyor emzikmi versem acaba hep elini emmek istiytor uyurken şimdi şekerleme yapıyorlar :)
kızlar bazı pirinç unlarının içinde sütlü pirinçli sütlü armutlu falan yazıyor 4. aydan itibaren olanlarda bu süt bebek sütümü yoksa normal sütmü bilginiz varmı onları vermek doğru olmaz sanırım ama niye 4. aydan itibaren yazmışlar kafam karıştı
selam canlarım.
bende kısları fazla ağlatamıyorum hem karışanım çok hemde morarıyor nilinkiler gibi katılıyolar.işim çok zooorrr
geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsinler miniklerin hastalıkları hiç çekilmez olur yaa
kıslar benim yavruların feleğişaştı ya. sanırım gündüzü gece geceyi gündüz sanıyolar gündüzleri uyanık tutamıyorum geceleri uyutamıyorum napcam ben yaa böyle bir durum başına gelen varmı?
triacım içeri girip emzik verdim hemen tuttu ve uyudu çok sağol aslında aklıma geldi ama tahaya emziği bıratırmıştım ben hep ağzından düşürünce uyanıyordu ama eymen düşürmüycek sanırım bayağı sağlam emiyor uf şu kızımda bir alışsa
ozman verebilirim demek eşim markette nekadar pirinç unu varsa toplamış gelmiş yazık olmasın bari
portakal ve mandalina bebklerin en zor kabul ettiği şeymiş zaten alerji riski yüksek diye okumuştum demek seninkilerede alerji yaptı inş hemen atlatır ay ismi ço hoş yaaaaa bende bir bebiş daha yapıp o ismimi koysam neeeeeeee delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?