Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

mirzacıkla yogun geçen bi geceden sonra işe konsantre olamaya çalışıyorum .minik farem grip oldu nefes almakta zorluk çekiyor .uykudan uyanıp ağlamaya başlıyor. damlalarla burnunu çekerek açık tutmaya çalıştım.beya yorucu bi gece geçirdi oğluşum sabah bi uyandıkki kızımda grip. bu sene çok grip oldular şu kış bi bitse

ebrucum yukarda kullanıcı profiline gir profil düzenleye gir
ÇizelgeDoğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir.
bunu altındaki yere aşağıdaki linki yapıştır
http://lb1f.lilypie.com/hJvHp2.png yerimseniben

geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsinler miniklerin hastalıkları hiç çekilmez olur yaa

günaydın cici anne mujksss

ben onun damlası oldugunu bilmiyordum yarın sorayım folikasit değilmi ...

valla zor yazıom oğuzalp kucağmda

triacım çok geçmişolsun canım ya kıyamam ben bile burnum tıanınca deli olurum uyuyamam o gece bide insanın heryeri ağrır inş hemen atlatırlar mandalina suyu falan veriyormusun yada bitki çayları
nilcim merhaba tatlım oğuzalpiiiiiiii yerim bennnn yolla onu bana yaaaaaaaaa yok ferro sanol kullanıyorum ben onun damlası var
annem kızımı alıtırmamış hala uyuttum yine sallıyarak eymen tahaya göre daha zorlanıyor uyurken ço uyunaıp uyuyor bazen kalkıyor ama sonunda dayanamıyor emzikmi versem acaba hep elini emmek istiytor uyurken şimdi şekerleme yapıyorlar :)

cumartesi kontrolümüz var kızlar sormak istediğiniz bişey varsa kendi adıma gitmişken sorarım dr
ebrucum cetvelin çok güzel olmuş
wavy tatlım evet çok minik onlar daha yeni adapte oluyorlar bizim gaz sorunumuz arada hiç olmuyor arada oluyor ama öyle zorlamıyor onları ben oyüzden bekledim sende azcık daha bekle sen sütte veriyorsun dimi

kızlar bazı pirinç unlarının içinde sütlü pirinçli sütlü armutlu falan yazıyor 4. aydan itibaren olanlarda bu süt bebek sütümü yoksa normal sütmü bilginiz varmı onları vermek doğru olmaz sanırım ama niye 4. aydan itibaren yazmışlar kafam karıştı

sagol canım inşallah çabuk atlatırlar mandalina yada portakal gibi şeyler benim bebeciklerde pişik yaptı o yüzden çok veremiyorum malesef bitki çayları için küçük olduklarını düşünüyorum limonlu yiyecekler vermeye çalışıyorum bakalım ne kadar sürecek .

emzik uykuya alıştırma döneminde verebilirsin .gün içinde ben kullanmıyorum ama yatarken emzikle yatırıyorum daha rahat oluyor . mirza emmiyor mesela uyandımmı uyutmakda zorlanıyor insan ama emzik olsa gene dalıyor .alabiliyorlarsa emzik verebilirsin

canım onlar zaten işlenmiş oluyor sütde olsa devam mamasıda olsa çok farkedeceğini sanmıyorum bizim doktorumuz verebilirsin demişti.

selam canlarım.
bende kısları fazla ağlatamıyorum hem karışanım çok hemde morarıyor nilinkiler gibi katılıyolar.işim çok zooorrr

waycım kızları çok ağlatmadıgın için morarıyor olabilirlermi biliyosun eskiler ağlasında cigerleri açılsın derler .biraz ağlamalarına izin verin bence

canım sen bebişler daha çok küçük normal ama yavaş yavaş geceye gündüze alıştırmaya başlayabilirsin gündüzleri normal hayattan taviz verme ses kısma , perdeleri falan kapatmaya çalışma . akşamlarıda hangi saatte uyutmayı istiyosan ışıkları loşlaştır,sesleri biraz kıs , nini söyle yada masal anlatmaya çalış tabi bu süreç biraz daha büyüdüklerinde olucak ama yavaş yavaş başlayabilirsin belki

triacım içeri girip emzik verdim hemen tuttu ve uyudu çok sağol aslında aklıma geldi ama tahaya emziği bıratırmıştım ben hep ağzından düşürünce uyanıyordu ama eymen düşürmüycek sanırım bayağı sağlam emiyor uf şu kızımda bir alışsa
ozman verebilirim demek eşim markette nekadar pirinç unu varsa toplamış gelmiş yazık olmasın bari
portakal ve mandalina bebklerin en zor kabul ettiği şeymiş zaten alerji riski yüksek diye okumuştum demek seninkilerede alerji yaptı inş hemen atlatır ay ismi ço hoş yaaaaa bende bir bebiş daha yapıp o ismimi koysam neeeeeeee delikafadulden

ne demek canım 2 yaşına kadar sadece uyku aşamasında emzik emmeyi normal kabul ediyorlar ben bıraktırmıyorum. kızımdada kivi bazen larji yapıyor deneye deneye bulucaz
))) herkes banada niye çift isim diyor bende beğendiğim bütün isimleri koydum aklımda kalmasın diyorum bazen seningibide düşünmüyorum değil ama allah başka kadınlarında yüzünü güldürsün isteyene versin rabbim

amin canım amannn şaka yaptım zaten bir bebek daha düşünmek bile korkutuyor beni bunlar uyudukça şimdikte canım sıkılmaya başladı iyimi sallasammı ne :=) akşamda evimi temizledim yemek yaptım uykumda yok ayyy rahatlık batıyorrrr banaaaa :hulya: ben hep emzik emen bebklere bayılırdım geldiklerinde hemen sotum ağızlarına hiç biri almadı sonra taha bir ara uyurken aldı sonra almadı yine aldı falan çokta istekli değildi sonra ben bıraktırdım çok düşüryor diye evim rengarenk emzik dolu kızım öğürüyor resmen eymen sevdi bari hevesimi onlan alıyim sen nerde oturuyorsun tria
nilllll sen 13. haftadamı öğrendin üçüz olduğunuuu oyyy ne büyük şaşkınlık olmuştur heeee

ben karabükte oturuyorum canım . valla nil gibi bende şaşkınlıkla öğrendim ikiz diye gittik 3 çıktı . yumurtalardan biri bölünmüş. millete diyodum bölüne bölüne altı falan yaparım belki bekleyin bakalım diye ))) ay çok zor zamanlardı ya ..

ay sorma pitoşum yaa şok olmuştum ikiz fikrine daha alışmamıştım ki korkuyordum ikizitaşıyamam bu kiloyla yapıyla diyordum ama ne kiloyla alakalıymış nede boyla kader şükür ki iyiki doğurmuşum beeeee

tria bende zonguldaklıyım aslen ...

pitoşum doktoruna gittiğinde hangi mama daha iyi diye sorarmısın yerimseniben bende bu sefer soracam bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…