Kızlar merhaba,nihayet çok zorlu bir sürecin ardından artık ben de aranızdayım allah bağışlarsa 3 tane kuzucuğum var ve size soracağım sizden öğreneceğim çok şey var.Bir de vakit bulabilsem yazamaya:)
Slm kızlar nasilsiniz yıne sessiz oldu buralar
Biz iyiyiz koşturuyorum hep izin hazırlıkları kızların ihtiyacları derken geçiyor günler
Şükür allahıma kızlar biraz daha iyi uyuyorlar artık en azından 10 Dakika'ya bir ayakta değiliz gece
İkisinin dişleri tamamen çıktı birinin altta iki tane kaldı çok zorluyor herhalde gece bağırarak uyanıyor hep birde Bişey bulduğu an dişleri kasıyor hemen inşallah o da turkiyeye gidinceye kadar çıkarır daha rahat ederiz
Ben hala diyete devam ediyorum şükür iyi gidiyor Mayıs'ın birinde başladım ve toplam 8 kilo verdim 2-3 kilo daha versem yeter inşallah verebilirim
Siz neler yapıyorsunuz havalar güzeldir Türkiye'de geziyormusunuz burada yağmur var hep
herkese selam........ben bı hafta tatıl yaptım geldım kendıme madalya takıcammmm.....meryem o kavga vbıtmıyo saclarını yoluyolar gecen ay kestırdım saclarını sımdı cekıyo sac gelmıyo bu sefer suratlarını yoluyolar heryerlerı cızık .....sabah aksam parkatydım neymus tatıl yapmısım annenlere tatıl yok bunu anladım sadece farklı ortam var....ama cok guzeldı ortam yesıllk ve doga ..........aglama ve cıglıkları delı edıyo benı artık ..gece ıkısı kalkmıyo seda hamın hep mızımız uyanıp anne dıye bagrıyo benı ıllan gorecek sut ıcıyo uyuyo yere uzanıyorum benı gorunce kesıyo aglamayı bakalım
tutaste canım cok sagol daha guzelı sana ıns............benım ılk gıdısımde uç kesede goruldu evet bı tanesı cok munıktı gıder dedı bu sekılde olanlar genelde bı hafta surmez kaybolur dedı..ıkı hafta sonra vcagırdı valla nıye yalan sölım burayada yazmıstım ıkı tane ancak tasırım ıns gıder umuduyla ıkı haftayı gecırdım gıttık ne kaybıloması azcık daha buyumus dr yıne gıdebılır bekleyelım dedı bı hafta sonra ıyıce buyumus yerlesmıstı ben o zamna hayır ındırmede ıstemıyorum ben bu bebelklerı ıstıyorum dedım yola devam dedım.takdırde varsa oluyo cok korkuyla gectı zamanım otuzu dodurayım dedım ama erken geldıler cok sukuryanımdalar ..ıns sıkıntı etme bakalım nasıl gelısecek benım o kuzum hep gerıden geldı ıkı hafta halada kucuk ıkısıne gore........bekle bakalım canım dınlen yat.....
herkes nerde.......umarım herkes ıyıdır......
Mehlikacim inşallah çabuk gecer bu durum çünkü artık yapmayın demekten boğazım ağrıyor önce sakin söylüyorum sonra bakıyorum anlamıyorlar bağırıyorum o da çözüm değil ama olmuyor iste bir türlü vazgeçmiyorlar dövmekten ısırmaktan inşallah bir an önce unuturlar bazen gormemeslikten geliyorum ama olmuyor çünkü birbirlerinin canlarını acıtiyorlar sonrada başlıyorlar ağlamaya
Lilacim şükür bu ara iyi uykuları sadece sut iciyorlar daha gece ondan vazgeçmediler daha bende istiyorum zaten çünkü gündüz yemiyorlar icsinlerde ben iki kere kalkmaya raziyim dişleri çıktı diye rahatladılar bence
Sadece Asmin bir dısı kaldı ona arada fitil koyuyorum o gece rahatça uyuyor demekki çok ağrıyor iyi geliyor fitil
Bende yavaş yavaş temizlik yapıyorum Dolapların icini falan yapacam hergün bir oda yapıyoruz
Birde esim bizden sonra gelecek turkiye ye islerini yolla koyup gelecek 10 gün sonra o arada da evi boyatacak biz yokken daha kolay olur sonra d bakıcı kadın gelip yerleştirecek evi ben zaten yavaş yavaş toparlıyorum herseyi yıkayacam o da yerleştirecek biz yokken çok isim var yani Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?