Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

lavinaycım hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişlerin vatana millete
doğumun nasıl oldu bebekler nasıl anlat biraz?

kız esra hakkaten alemsin görende der ki buranın başını bekliyor da kızıyor kimse gelmiyor diye :)
meryemcim aferin sana kız ne güzel verdin kiloları bende bi 5-6 kilo verdim ama hala 5 kilo fazlam var acilen vermem lazım bir ay sonra kuzenimin düğünü var düşman çatlatıcam inşallah :)
şaka şaka çok şükür düşmanın yokta üçüz doğurup ne güzel zayıflamış desinler istiyorum ne yalan diyim örnek olayım istiyorum
arzu kız sen sigara mı içiyordun yaramaz olmadı işte bu dicem ama birde aferin vereyim üstüne pekiştireç niyetine bırakmışsın madem :)
ne manyak cümle oldu neyse
canım inşallah bir daha eline almazsın hayatın değişir
kardeşin nasıl yeni bebek nasıl allah hayırlı uğurlu etsin
niye babaanneye öyle yaptılar çocuklar arzucum yaa merak ettim eşşekler üzmeseler bari kadını o kadar emek verdi

gülsüm abla nerdesin ben geldim seni bekliyorum kızlarınla beraber :)

bendende haber vereyim,annemlere geldik bir pire macerasının ardından
apartamana acıyıp alınan hamile bir kedi ve evi pire basması olayı ardından meğer benim alerjim varmış derken resmen kaçtık evden
herşeyi ilaçlayıp yıkayıp çıktık
gerisi zaten dönüşte taşınacaz kısmetse o zaman bir daha elden geçer

şimdi burda denize sokcam bebişleri inşallah deniz biraz daha ısınsın diye bekliyorum
diş çıkaramama konusunda uzman olduk sadece batuda var diğerlerinde daha tık yok
kendisi yok sıkıntısı var dişin bu ne işmiş anlamadım
mehlikacım seni ekledim faceden di mi bir yanlışlık olmasın,nasılsın bu arada?
nehircim sana da kolay gelsin canım bizim işimiz çook zor

figen hastayım beeenn.face de yazmıştım üçüz annelerine çok kötü nezleyim yaa.ben de bu üçüz anneleri nerelerde diyordum.Ama kimin kim olduğunu anlamış değilim.burdaki isimlerle ordakiler değiştiği için.neyse üçüz annesi üçüz annesidir.görmesemde tanımasamda yaşadıklarımız hep ortak şeyler.Kızlar ya ben çocuklardan ikisini annemle kayınvalideme yolladım.Çok rahatım ama aklımda hep onlarda.bakıcısız sakin bir hayatı öyle çok özlemişim ki:))

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz hava çok kötü burda çok sıkıldık kızlarda dışarı çıkmak istiyor ama hep yağmur var
Kızlar çok kavga ediyorlar napcam bilmiyorum kızıyorum anlamıyorlar şaştım kaldım ya birbirlerini ısırıyorlar vuruyorlar
Bana bir akıl verin kızlar ne yapmam lazım kavgada dün resmen delirttiler beni bir görseniz mahalle kavgası gibi bizim ev
Allahım kolaylık versin hepimize büyüdükce dertler de büyüyor her yasta bir zorluk var

Figencim verdim canım ama resmen aç kalarak verdim kilolar yapışmış üstüme gitmiyor hamilelikten oncede kiloluydum ama göbek yoktu kalçalarım geniş o da aileden teyzelerim annem hepimiz oyleyiz
Göbeğim gitti ama daha biraz var o da normal eskisi gibi olmaz doğumdan sonra herkeste kalır
Spor yapamıyorum belimin ağrısından yapsam belki daha çok gider göbek
Bir 2 kilo daha versem yetecek ama bakalım

Mehlikacim gecmis olsun canım inşallah çabuk atlatirsin

sağol meryemcim.Bizimkilerde biara öyleydi.Sürekli birbirlerinin saçına yapışıyorlardı.Geride kaldı o günler.Çok fazla görme birbirlerine çok zarar vermiyorlarsa, atlatılıyor merak etme.

canım bu kalkmaları şımarıklıklarından bence ne kadarlık oldular hala kalkılır mı neyse büyük konuşmiim benimde başıma gelir falan burda hava genel olarak güzel en azından bizim bura yanıyo valla atletle yatıyolar sadece gündüzde pencereler hep açık offf çok sıcak valla bu sıcakta oğlanı hastaneye götürcem bide haziranda böyleyse ramazanda naparız bilmiyorum oruç hayal gibi geliyo

Mehlikacim inşallah çabuk gecer bu durum çünkü artık yapmayın demekten boğazım ağrıyor önce sakin söylüyorum sonra bakıyorum anlamıyorlar bağırıyorum o da çözüm değil ama olmuyor iste bir türlü vazgeçmiyorlar dövmekten ısırmaktan inşallah bir an önce unuturlar bazen gormemeslikten geliyorum ama olmuyor çünkü birbirlerinin canlarını acıtiyorlar sonrada başlıyorlar ağlamaya

Lilacim şükür bu ara iyi uykuları sadece sut iciyorlar daha gece ondan vazgeçmediler daha bende istiyorum zaten çünkü gündüz yemiyorlar icsinlerde ben iki kere kalkmaya raziyim dişleri çıktı diye rahatladılar bence
Sadece Asmin bir dısı kaldı ona arada fitil koyuyorum o gece rahatça uyuyor demekki çok ağrıyor iyi geliyor fitil

Bende yavaş yavaş temizlik yapıyorum Dolapların icini falan yapacam hergün bir oda yapıyoruz
Birde esim bizden sonra gelecek turkiye ye islerini yolla koyup gelecek 10 gün sonra o arada da evi boyatacak biz yokken daha kolay olur sonra d bakıcı kadın gelip yerleştirecek evi ben zaten yavaş yavaş toparlıyorum herseyi yıkayacam o da yerleştirecek biz yokken çok isim var yani Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
herkese selam........ben bı hafta tatıl yaptım geldım kendıme madalya takıcammmm.....meryem o kavga vbıtmıyo saclarını yoluyolar gecen ay kestırdım saclarını sımdı cekıyo sac gelmıyo bu sefer suratlarını yoluyolar heryerlerı cızık .....sabah aksam parkatydım neymus tatıl yapmısım annenlere tatıl yok bunu anladım sadece farklı ortam var....ama cok guzeldı ortam yesıllk ve doga ..........aglama ve cıglıkları delı edıyo benı artık ..gece ıkısı kalkmıyo seda hamın hep mızımız uyanıp anne dıye bagrıyo benı ıllan gorecek sut ıcıyo uyuyo yere uzanıyorum benı gorunce kesıyo aglamayı bakalım

merhaba canım.senin yazını başka topikte görmüştüm bu arada bebeklerinin odasına da bayıldım tam benim istediğim gibi.sana sorularım var.ben tüp bebekle hamiş kaldım.bugün ilk muayenemiz vardı.dr ilk önce bir kese var dedi daha sonra da birtabe de çok küçüm kese var dedi.şimdilik bir tane olarak kaydetti.iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı.senin de böyle olmuş sanırım.benim sata göre 7. haftam ama dr 5. haftadasın dedi.senin kaçıncı haftada demişti dr.bu şekilde bir durum yaşayan varmı beenim dışımda .endşeyle bekleyeceğim iki haftayı

tutaste canım cok sagol daha guzelı sana ıns............benım ılk gıdısımde uç kesede goruldu evet bı tanesı cok munıktı gıder dedı bu sekılde olanlar genelde bı hafta surmez kaybolur dedı..ıkı hafta sonra vcagırdı valla nıye yalan sölım burayada yazmıstım ıkı tane ancak tasırım ıns gıder umuduyla ıkı haftayı gecırdım gıttık ne kaybıloması azcık daha buyumus dr yıne gıdebılır bekleyelım dedı bı hafta sonra ıyıce buyumus yerlesmıstı ben o zamna hayır ındırmede ıstemıyorum ben bu bebelklerı ıstıyorum dedım yola devam dedım.takdırde varsa oluyo cok korkuyla gectı zamanım otuzu dodurayım dedım ama erken geldıler cok sukuryanımdalar ..ıns sıkıntı etme bakalım nasıl gelısecek benım o kuzum hep gerıden geldı ıkı hafta halada kucuk ıkısıne gore........bekle bakalım canım dınlen yat.....
herkes nerde.......umarım herkes ıyıdır......

trıa nerdesıun nılo pıtos .......mehlıka aman dıkkat et canım ya......elıtuı nerde epey gırmıyo..tarcın nasılsın...fıgen ıns agıustosta ordayım bu arad bı haftalık tatıl yaptım baska yerde bana deneme oldu ıns orda ablamla zaman gecırcez basarcaz yanı ...gorusuruz ıns..denıze atıcam bende kızları ama bu gıttıgımız yerde gırmedıler kuma bıle ıkıncı gun oyunla alıstırdık..sabah aksam park...evdekı banyoda buyuk kuvet vardı kaplıca suyu gelıyo attım oaraya onları ohh gece cok ıyı uyudular yorgunluk cok ıyımıs valla.........saclarını kestırdım kızlarmın sıonunda cansızlardı ıns canlanırlar ama ıyı tarafı kavga edrken tutyolar ele sac gelmıyo bu sefer yuzlerını yoldular cıglık sesınden bıktım valla....ıyıce dılandıler bu ay daha ıyı cumle kuruyolar..dılanın fızık tedavısı devam yavasta olsa yuruyor ama parmak ucu...........optum herkes

El muallim aynen canım ben de deli olacam artık seslerinden ağlamalardan çığlıklardan valla şaştım ne yapacağımı
Valla bence ısımız daha zor oluyor büyüdükce bes dakkika oturmuyorum hep peslerindeyim ne tatili canım ben gecen sene öğrendim bize tatil olmadıgını sadece ortam değişiyor iste
Allah hepimize kolaylık versin güç ve en önemlisi sabır sabır sabır versin
Bazen sabrımın tükendiğini his ediyorum

çok teşekkür ederim canım bilgilerin için.ben de iki hafta sonra gidicem kontrole.bakalım bekleyeceğiz yapacak birşey yok.allah onuda dünya nimetleriyle nasiplendirmiş ise gelişip kardeşi gibi büyüyecek.dua ediyorum bol bol.rabbim herkesin evladını bağışlasın ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

epeydir yokum çünkü Enesin 2.kez int.modemi kırmasından sonra eşim int. iptal ettirdi giremedim hiç. İyiyiz çok şükür. Geçen haftasonu Ankaraya annemlere geldik. Burda kalabalık ilgi onların istediği herşey var. Daha iyiler. Bu arada tayinimiz çıktı. Biz burdayken eşim tasınacak. O da İstanbulda o işlerle uğraşıyor. Siirte gidicez bakalım. Ama orda napcaz hiç bilmiyorum. Eşim alışveriş merkezini bırak, Burdaki alışveriş yaptığımız yerler bile yok. Süpermarket bulursan öp de başına koy diyo. Çocukların ihtiyaçları falan düşününce canım çok sıkılıyo. Ama bi taraftan da okul çağları gelmeden o iş de hallolsun istiyorum. Şu 5 yaş mevzusu okul işi de canımı sıkıyor. Siz ne düşünüyorsunuz??Yazdıysanız da geçmişi okuyamadım henüz. İnşallah herkes kuzucuklar iyidir. Öpüyorum herkesi şimdilik benden bu kadar

benimkilerinde gündüz iştakları hiç kalmadı artık 2kaşık yiyolar herşeyden hele oğlan ağzını kitliyo kızlar sollar onu bu gidişle
bizdede aynen temizlik var bugün mutfağı yerle bir ettim inşallah içinden çıkarım :)))

Lilacim aynen bazen günde iki çeşit yapıyorum ki hangisini isterlerse onu yesinler diye ama yok yemiyorlar bende gece sütunu bıraktırmak istemiyorum en azından iki kEre sut iciyorlar ne içerlerse kar diyOrum
Bakalım türkiyede ne yiyecekler geçen yaz çok zayıfladılar çok hasta oldular iştahda kalmadı
İnşallah bu yaz güzel gecer hasta olasınlar da iştah zaten yok
Senin oğlanın dış çıkıyor belki benimkiler de öyleydi
Saglıkları yerinde olsun iştahları da açılır belki

Ben biraz hafiflettim temizliği yastık yorgan ne varsa yıkadım az kaldı havada soğuk tu Allah'tan kurutma makinam var da çabuk kurudu yavaş yavaş da valizleri yaptım ama eksik hiç bitmiyor nerde birşey görsem aaa bunu koymayı unutmuşum diyorum valizler heP açık aklıma geldikçe koyuyorm uc çocukla bir günde bitecek is 4-5 gununumuzu alıyor

selam kızlar...ıstah konusu hep sıkıntı hele bıde ytaz geldı hep su ıcıyo benımkılerveya komposto....kılolaro 11 5 11 bu sekıldeyız sabahları bırer bıldırcın yumurtası yuyılar tamam ....elıtıu hosgeldın ya merak etmıstım ıyı oldu yazdıgın ıns hayırlı olur yenı yerınız zor olucak ama okul baslangıcına kadar baska yere gıdersınız belkı daha ıyı olur ben okul konusunda geklısımlerıne bakıcam aslında fark eden fazla bısey yok anaokulu yerıne bes yasında ıokula baslamıs olucaklar anaokulu kıvamında cok hafıf dersler olarak belkı ıkı yıl ustuste verırım bakalım daha ıyı olur ama algılamalarına sevmelerıne gore degısır...normalde cogu ıkı yıl anaokuluna verıyodu zaten ıns sıstem ıyı oturuda sıkıntı olmaz...herkese selam

eyy sevgi anneler bizler büyüdük ek gıdaya başladık ben biraz kurtluyum bekleyemedim 6. aylarını..şimdi size soracaklarım var ben sabahları kahvaltı veriyorum kaşık mamasının içine bebe bizküvisi yumurta pekmez labne dönüşümlü katıyorum...aynı gün birde yoğurt veriyorum...ertsi günde çorba ve meyve püresi veriyorum...sizce doru mu yapııyorum..ek gıda öğününü günde 3 e çıkabilir miyim ..alternatif neler verebilirim...havuç suyu verdim geçen gün...kabızlık problemimiz yok ..tavsiyelelrinixi bekliyorum...

Merhaba Hanımlar. Ben Tuğbanın eşiyim. Çarşamba günü şiddetli ödem şikayeti ile doktorumuzu aradık. Hemen hastaneye gitmemizi söyledi. Hastaneye gittiğimizde Tuğbanın preeklemsi geçirdiği ve hemen müdahale edilmesi gerektiği söylendi. Gerekli tahliller hemen yapıldı ve Tuğbanın yatışını yaptık. Tansiyon ilk başlarda çok yüksekti, tedavi ile biraz düştü çok şükür. Ancak ödemleri çok fazla. Yürüyemiyor, oturamıyor, yatamıyor, gece sadece 1 saat uyuyabiliyor. Doktor haftaya cuma veya cumartesi doğum olacağını söyledi. Bu sebeple Tuğba dualarınızı bekliyor. Sizlere de çok selamı var.

Tuğbacim allahım yardımcın olsun saglikla bebeklerini alırsın inşallah kucağına
Sağlıklı bir doğumun olur inşallah

merhaba üçüz anneleri acil yardımınıza ihtiyacım var benim.yoğun biilaç tedavisi ile aşılama oldum ve şu anda 3 tanesi kesin 1 tanesi silik olarak 4 tane kese gördü dokor ama 2 ye düşürülmeli diye üstüne çok durdu.ama insan buna nasıl vicdanı varsın okadar yılın özleminden sonra kafam almıyor.

şu anda 28 yaşındayım.ayrıca hipertroidi hastasıyım.korkularım çok yüksek..normal hayatımda dikkatli olmadığımda ara sıra şeker sorunlarımda olmadı değil şimdi.hamileliğe başladığımda her tahlil sonucu iyi başladı ama ileride neyle karşılaşırım bilmiyorum.

buraya yazmamın sebebi bana eğer üçüz gebelik esnasında yaşadığınız tecrübelerinizi yazarsanız ne yapmam gerektiği hakkında biraz bilgi sahibi olursam kararımı o yön de netleştiririm diye düşünüyorum

lütfen bana tecrübelerinizle yardımcı olun:::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…