meryemcim inşallah bişeycik olmadan ağız tadıyla yaparsınız tatilinizi
özletme kendini yaz yinede,kilolarıda alma sakın geri :)
benimkilerde de iştah bir anda değişti kzıma meyve yediremiyorum ne yapayım yoğurda katıyorum suyunu ayrı veriyorum mamaya katıyorum tadını aldı mı yemiyor
güzel yiyen bebeklere bişey oldu valla yemeyen çocuk zor be
lavinaycım emziklerde olabilir erkenden bozulma
ben aventinkileri kullandım hiç sorun yaşamadım
tuğbadan ses var mı?
Merhaba kızlar. Sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın. Ben 19.06.2012 salı günü saat 11:25 de doğum yaptım. Doğum gününde 33+5 tim ama bebişler biraz ufak doğdular. Zeynep Yaren 1720 Elif Ceren 1710 Ahmet Emir de 1390 gram olarak doğdular. Tabi hemen küvöze alınmışlar. Genel anestezi aldığım için daha ayılmadan bebekler başka hastaneye transfer edilmişlerdi bile. Dün de ben taburcu oldum. Şu an çok ağrım var, preeklempsi hala geçmedi, ödemlerim hala inmedi yine de buna da şükür diyorum. Dün taburcu olduktan sonra bebişlerin olduğu hastaneye gittik. Bebişlerimi ilk orada gördüm. Gerçekten çok zormuş. Onlara dokunamamak, sevememek, koklayamamak çok zor. 5 dakika yoğun bakımda kalıp çıkardılar beni daha doyamadan. Şimdi evimdeyim. Çok özlemişim evimi. Süt sağmaya çalışıyorum bir yandan acı çekiyorum. Ağız geldi biraz eşim götürdü hemen. Neyse sabredeceğiz artık başka çaresi yok. Allah çok büyük. Biraz iyileşince tekrar Yazarım kızlar. Kendinize iyi bakın. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden.
selam herkese.....elıtıu sagol canım ya ..meyse dokuzuncu gun cıkardı ...cocuklara hıc guven yok valla ama asla bölebı huyu yok.....herkes nasıl...berentos adlı arkadas bulusma ayarladı gelen varmı kadıkoy moda...............gelın ya bulusalım hey ıstanbul .....havalar cok guzel...herkes nerde yakın olan kımler......
üçüz anneleri için mi Modadaki buluşma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?