Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam kızlar herkes nasıl......kelebek canım hayırlısı ıns ...her dr mutlaka bırını ındırgeme taraftarıdır ...kararı sen vereceksın...bende ılk uç kese gorunce etkılenım tasımak cok zor dedım ama devanm dedım benımde trıoıdım var ılacımı kullanmaya devam ettım hamılelıgım boyunca aksatmadan drum asla umutsuz konusmadı altıncı ayda seker azcık yuksek cıktı dıyet yapotım uçuz gebelerde olan bısey zaten yuksek cıkmasıda..cok sukur erken geldıler ama yanımdalar...hele bı ıyıce netlessın canım keseler zamanla duygularında oturacak....ıns saglklı karar verırsın sıkıntında olmazda.....

kelebekcim endişelerinde haklısın bizler üçüz gebeliklerde erken doğum tecrübeleri hariç çok şükür pek bi sorun yaşamadık
birde şu sıralar yeni anne adayımız tuğbanın ödem şikayeti dışında tabi allah ona şifalar versin tez kurtarsın inşallah sağlıkla
geçen sene snalan vardı dördüz hamileydi çokda iyi gidiyordu ama malesef erken doğumla ikisini kaybetti
ama çok yakınımda dördüzlerini doğurup büyütüp boğaziçine çapaya okutmaya gmnderen tanıdığımda oldu
şimdi birazda kısmet tabi ama eğer tiroid çok sorun olmayacaksa yoluna devam et derim ben
ama çok çok sıkı bir beslenme programına hazrlıklı olmalısın
bunun sorumluluğunu alacaksan aman hamileyim sonuçta 3-4 can taşıcam diye dikkat etmezsen sonunda üzülebilirsin allah korusun
sana hamileliğin boyunca bakacak iş yaptırtmayacak yakınların olmalı etrafında bence buda çok önemli
bana annem çok şükür hamileliğimde hiç iş yaptırtmadı tüm enerjimi gezip tozmaya yürüyüş yapmaya harcadım
tüm yemeklerim etim sütüm hep programlı saatliydi ve bende çok dikkat ettim tabi
tabi birde şom ağızlı bir dr seçiminden kaçınmakta önemli
benim drum o kadar rahattıki bir tanesini almayı hiç konuşmadık bile
yani tüm bunları düşün canım yaşın genç inşallah başaracaksın

tuğbacım tüm dualarımız seninle canım inşallah bitecek sıkıntıların
elitu selamlar doğu görevinizin erken bitecek olması güzel bence çocukların fazla masrafı olmaz bu dönemde zaten
çocuklarıda 5 yaşında vermemk lazım bence her ne kadar programlar hafif olacak olsada bizlerde fazla sınıf mevcutlarına oyunla baş edebilecek fiziki ortamlar olmadığı için öğretmenler fazlasıyla disiplin problemleriyle karşı karşıya kalacaklardır
mesela yurt dışında çocuğun yüzme saati var ya da müzik saati var ve tüm bunlar için yeterli altyapı var
eğer bu şartlar sağlanıp bu sisteme geçilseydi güzel olabilirdi
benim annem ilkokulu almanyada okumuş 40 sene evvel
çok sıradan bir devlet okuluymuş ve yüzme havuzundan buz pateni pistine kadar herşeyi varmış okulun
bizde bu şartlar en kral özel okulda nerdeyse yok
oyun diyorlar,şimdi bir ilkokul öğretmeni ne kadar oyun oynatabilecektir kalabalık sınıfta 30 kişi bile çok
sonuçta anaokulunda bu kadar kalabalık olmaz olsa bile oyun altyapısı vardır en kötü bir parkı vardır oyuncağı vardır kaldıki oyun oynatmak yada okul öncesi eğitimi vermek zorunda değildir ilkokul öğretmeni,onun eğitim alanı başkadır
anaokulu gibi olacaksa o zaman ilk 2sene derslere anaokulu öğretmenleriyle dönüşümlü girilmelidir
yani bizde ne oyun oynatacak öğretmen var nede buna uygun altyapı
bakalım nasıl altından kalkılacak bu vebalin

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz kızları yatırdım bir bakayım dedim
Cumartesi Allah'ın izniyle geliyoruz turkiyeye inşallah kolay bir yolculuk olur bizim için kızlar çok yormaz bizi inşallah
Hazırlıklarımız bitti nerdeyse az kaldı
İnşallah iyi bir tatil olur kızlar hiç hasta olmaz inşallah gecen yıl hep hastalıklar uğraştık Allah bir daha yaşatmasın saglikla gidip geliriz inşallah
İnternet bulursam yazarım arada kızlar kendinize ve bebislere iyi bakın
Girerim yine cumartesiye kadar inşallah

Meryemcim inşallah rahat bir yolculuk ve tatil olur senin için.iyi yolculuklar.

Kelebekk hayırlı olsun canım.bende üçüz olduğunu öğrendiğimde dr bana da aynı şeyi söylemişti.Hiç umudum yoktu başlangıçta sağlıkla doğacaklarına ama böyle bişeyi de yapmak istemedim.Şükürler olsun 34+2 de üçüzlerim dünyaya geldiler.Ama etraftan biliyorum gebeliği sonlananlar da oldu.Buna sen karar vermelisin.Allah zorda bırakmaz inşallah.

apache hayırlı haberler bekliyoruz senden.

esra bence çok iyi besleme programın.ben 6. aydan sonra prinç unu da vermiştim 1 öğün.akşamları meyve püresi yapıp tahıllı ek gıdalarla birlikte veriyordum.Ama benim programlarım çok düzenli değildi.gün içinde düzenliydi sadece.

muallim lila yaz geldi malum aynen benim çocukların iştahında da düşüş yaşandı.zaten şuan üçüde farklı yerlerde.biri halada biri anneannede diğeride babaannede.Üçünede yemek istemedikleri hiçbişeyi yedirmeyin diyorum.bence siz de zorlamayın.

figenay ben 5 yaşı çok erken buluyorum. Çocuklar daha gelişimini tamamlamamış olacaklar. Ders v.s ezilecekler diye düşünüyorum. 5,5 yaşında anaokulu ve 6,5 da da ilkokul diye düşünüyorum. Erken göndermeyeceğim yani. Pedogolojik gelişimleri tamamlanmadan yazık olacak çocuklara.Okuldan bıkıp bi süre sonra gitmek istemeyecekler. Biz nasıl başladıysak onlar da öyle başlayacaklar.

kızlar merhaba,bebeklerim 24 günlük oldular ,emzirmiyorum sütüm fazla yok olanı da sağıp biberonla veriyorum.Aventin biberonlarını kullanıyorum her kullanımdan sonra yıkayıp buharlı sterilizatörde steril ediyorum ,ve biberon emziklerimiz aşındı uçları açılmış neden olabilir ? yanlış bir şey mi yapıyorum sanki çok kısa zamanda aşındı gibi geliyor bana.

meryemcim inşallah bişeycik olmadan ağız tadıyla yaparsınız tatilinizi
özletme kendini yaz yinede,kilolarıda alma sakın geri :)

benimkilerde de iştah bir anda değişti kzıma meyve yediremiyorum ne yapayım yoğurda katıyorum suyunu ayrı veriyorum mamaya katıyorum tadını aldı mı yemiyor
güzel yiyen bebeklere bişey oldu valla yemeyen çocuk zor be

lavinaycım emziklerde olabilir erkenden bozulma
ben aventinkileri kullandım hiç sorun yaşamadım

tuğbadan ses var mı?

Figencim inşallah canım tek istegim hastalık olmasın inşallah da olmaz
Yoksa tatil falan yok bize biliyorsun sadece mekan ve hava degisikligi olacak benim için
İnşallah güzel olur
Yok canım Türkiye'de kilo almıyorum ne kadarda yesem havasından herhalde çok güzel kilo verdim inşallah almam ama yine de dikkat ederim baktım almaya başlıyorum
İnternet olursa kesin yazarım canım
Yemeyen cocuk çok zor ama benimkiler hep öyleydi artık alıştım ben takmıyorum artık

Son düzenleme:
Slm kızlaR nasilsiniz biz iyiyiz kızlar uyuttum bakım bı dedim
Yarın öğlen cikiyoruz Allah'ın izniyle saat 3.5 da uçağımız inşallah kolay bir yolculuk olur bizim için
Belki yarın yazamam
Kendinize ve bebislere iyi bakın görüşürüz inşallah internet olursa haber veririm size

meryem iyi yolculuklar şimdiden.İnşallah bu tatil iyi gelir sana.

Lavinay sakın anne sütü vermekten vazgeçme.Şimdi sana çok zor geliyordur biyandan üçüz bebek bakımı ama en önemlisi anne sütü.Ben bazan yorgunluktan emzirmeye takadim kalmazdı ama yine de vazgeçmedim.vitamin niyetine ne kadar alsalar o kadar iyidir.

selam ..meryem ıyı yolculuklar canım ıns asglıkla gel..mehlıka nasıl gıdıyo trıa pıtıos nılo nerdesınız tarcın elıtu herkese selam yenılerede selam ..ben tatılden geldım aynı tempodayım devam..uc gundur kımyagerlık yapıyorum ya seda mınk bı mıknatıs parcası yuttu buzdolabı susu...cıkarmadı hala rontgende bagırsak gırısınde beklıyorum ıns cıkar yoksa cerrahı ılselm gerekecek......lavınay meme ucları erken yıpranmıs baska marka dene canım hala bıberon kullanıyo benımkıler ve emzık bıktım

Merhaba kızlar. Sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın. Ben 19.06.2012 salı günü saat 11:25 de doğum yaptım. Doğum gününde 33+5 tim ama bebişler biraz ufak doğdular. Zeynep Yaren 1720 Elif Ceren 1710 Ahmet Emir de 1390 gram olarak doğdular. Tabi hemen küvöze alınmışlar. Genel anestezi aldığım için daha ayılmadan bebekler başka hastaneye transfer edilmişlerdi bile. Dün de ben taburcu oldum. Şu an çok ağrım var, preeklempsi hala geçmedi, ödemlerim hala inmedi yine de buna da şükür diyorum. Dün taburcu olduktan sonra bebişlerin olduğu hastaneye gittik. Bebişlerimi ilk orada gördüm. Gerçekten çok zormuş. Onlara dokunamamak, sevememek, koklayamamak çok zor. 5 dakika yoğun bakımda kalıp çıkardılar beni daha doyamadan. Şimdi evimdeyim. Çok özlemişim evimi. Süt sağmaya çalışıyorum bir yandan acı çekiyorum. Ağız geldi biraz eşim götürdü hemen. Neyse sabredeceğiz artık başka çaresi yok. Allah çok büyük. Biraz iyileşince tekrar Yazarım kızlar. Kendinize iyi bakın. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden.

gözün aydın cnm seni okuyodum merak etmiştim benimde ikizlerim erken doğdu bebeklerin oksijen alıyomu

Moontorrent ilk doğdukları gün birkaç saat solunuma bağlanmış ikisi ama sonra gerek duymamışlar şu an kendileri soluyabiliyorlar

apache öncelikle gözün aydın, Allah yardımcın olsun. Ben de preglamsi olmuştum. 1-2 ay sürdü sanırım geçmedi şişlikler. Bir de ben dr. dr gezerken doğumdan sonra internette falan araştırırken peglamsi olduğumu öğrenmiştim. DOğuma kadar aşırı şişlikleri dr.uma ısrarla şikayetlerimi söylememe rağmen bana normal olur diyodu. Neyse sonuçta geçiyo, zamanla kendiliğinden. Yanlız tansiyonunu sık sık kontrol et. Yüksek oluyo şişlilklerden falan dolayı. Ben ilaçla dengeliyodum.

Gülsüm abla size de geçmiş olsun. İnşallah çıkar bi an önce. Kayısı falan yedirsen ishal yapar ya belki bi faydası olur

selam herkese.....elıtıu sagol canım ya ..meyse dokuzuncu gun cıkardı ...cocuklara hıc guven yok valla ama asla bölebı huyu yok.....herkes nasıl...berentos adlı arkadas bulusma ayarladı gelen varmı kadıkoy moda...............gelın ya bulusalım hey ıstanbul .....havalar cok guzel...herkes nerde yakın olan kımler......

üçüz anneleri için mi Modadaki buluşma?

ay keşke bende gelebilseydim ya çok özendim valla
bu arada kızlar ben bebişleri hasta ettim üşüttüler ateşlendiler üçü birden hemde daha öncede hasta olmuşlardı ama üçü birden değil sırayla yine uykusuz kalmıştım ama en azından üçü birden kucak istemiyolardı bakıcı annem ben yetişemiyoruz allahtan şimdi iyiyler ateşleri indi ama huyları çok değişti her hastalıkta çok değişiyolar kızlar emziği ve biberonu bıraktılar gündüz tamamda gece bi türlü dalamıyolar gece uyanıolar biberonda almıyolar kucağıma alıp balkona çıkıyorum diğerleride uyanmasın diye napıcam kızlar bu emzik biberon için bi akıl verin ya
onun dışındaki gelişimleri güzel doktorumuz artık kimseye bunlar preydi deme diyo yetişmişiz ama yürüme yok daha yürüteçle uçuyolar ama oğlanda emekler gibi bişeylr yapıyo salondan arka yatak odalarına kadar gidiyo kilolarıda idare eder 9küsür boylarda 75i geçtiler
ne güzel kızlar tek başlarına yatıyolardı artık sallarken bile zor uyuyolar hangisini sallicamızı şaşırıyoruz uyku saatleride değişti 11i buluyo ben uyukluyorum artık sallarken ve öyle ayakta falanda değil yani ya çarşafta yada salıncakta oyyy oyyy ne zman rahatlarımki bu uyku konusunda

ha bu arada rop muayenesi yapıldı geçen hafta ameliyathanede oda hafif bi anestezi verildi 3ay sonra tekrar yapılacakmış bi gelişme yokmuş gerilemede yokmuş ama doktorun içi rahat etmedi muallim ablacım daha öncede çok sordum biliyorum ama seninkilerde çok gitti diye soruorum ne zaman bitmişti bu muayene bide sonradan gözlük kullandılar mı oğlanın ameliyat olan gözünde yani sağ tarafta bi kayma var daha sonra gözlükle düzelir diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…