Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz şükür
Sag salim geldik memlekete Allah'a şükür uçak yolculugumuz iyi gecti ama araba yolculugumuz çok yorucu gecti Asmin çok hasta oldu yol tutuyor kaç kere çıkardı su bile çıkardı çok kötü oldu
Tatilimiz şükür Allah'a çok güzel geçiyor esimin teyzesinin kızı var 16 yasında onunla bakıyoruz kızlara idare ediyoruz onunla çok çabuk alıştılar ablaya sadece ben çok yoruluyorum hem kızlar hemde ev ısı
Esim gelmedi daha gelince bir kadın bulacak temizlik ev ısı için yoksa ben hiç dinlenmicem daha da çok yorulcam
Şimdilik çok güzel geçiyor kızlar çok eğleniyor evin önünde park var aksam üstü çıkarıyoruz oynuyorlar kumla
İnşallah hep böyle güzel gecer tatilimiz

Lilacim yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm benimkilerde daha uyanıyorlar ama daha az yine zoruma gidiyor buraya gelince 2-3 gün hiç uyumadılar gece ve bugünkü hallerine şükür ettim hiç olmazsa birazda olsa uyuyorlarmis ya
Seninkiler de inşallah bir an önce düzene girerler de sende rahatlarsin Çok zor uykusuzluk Rabbim hepimize güç ve sabır versin inşallah
Kendinize iyi bakın yine girerim vakit bulunca inşallah

selam kızlar...lılacım epey surdu bzımkıde sonra dr ne ılerleme ne gerıleme var dedı bıktım bende dedı altı sonra gekl dedı altı ay sıonra yanı yaslarında gıdınce hersey cok ıyı dedı gelısımlerı tamalanmıs ama seneye myutlka yıne gelın dedı ıkı yasında gıttık ela cok ılerı mıyop malesef ve tembellık var gozlerıne su an gozluk takıyor tembellık ıcınde hergun yarım saat bı gozune bantla kapatıyoruz kayma yok ama...ıns gecer senınkıde.dıladad astıgmat var belkı ılerde oda gozluk takıcak seda da hıcbı sıkıt yok cok sukur..

üçüz anneleri nasılsıınız bben bügün 30+1 haftaya girdim ödem yok öyle çok sıkıntılarımda yok 20 gün daha dayansam evilik yıldönümüzde olsunlar istiyorum tabi allah nasip ederse kpssye girdim güzel geçti inşallah atanırım hayırlısı ile şimdi rahatım dinleniyorum artık ... apache allah bebişlerini analı babalı byütsün küvenden çıktılar mı sağlıkları nasıl sen nasıl oldun ödemin geçtimi inşallah iyisindir darısı bizim başımıza artık...

bizde 1yaş kontrolüne gittik işte ne ilerleme nede gerileme var dedi aynı sizin gibi heralde bizede bant yada gözlük vericek ilerde aman canları saolsun napalım

bugün daha iyilerdi sanki 2 defa uyandılar ama geri daldılar allahtan biberonuda tekrar almaya başladılar çok şükür:) canım benimkiler daha küçük olmasına rağmen gezmeyi biliyolar kapıcı falan gelince kapıdan adamın kucağına gtmek istiyolar asansörü öğrendiler binince sevinç çığlıkları atıyo kızlar :) daha iyiler şimdilik yani aman hasta olmasınlarda gezmeye çıkarırım nolcak komşunun kızı yada annem falan oluyo akşamüstü aynen sizin gibi yürüyüşe yada parka götürüyorum bende açık havada yorulup daha güel uyuyolar tabi parkın en sakin köşesine gidip mısır falan yiyolar çimlerde oturuyolar kalabalıktan salıncağa bindiremedim daha:)

selam hayırlı ramazanlar herkese ....ıkı gundıur ateslı benımkıler bogazları agrıyo sısmıs ...ıns gecer ya cok huysyuzlar cok.....optum herkesı

arkadaşlar 34 .haftada cuma günü doğum yaptım paartesi küvezden çıkarıcaklarmıs simdilik sağlıklılar allahıma şükürler olsun kızım mina 1860gr diğer kızım minel 1670gr ve oğlum muhammet hasan 1840gr dünyaya geldiler ...

Allah bağışlasın canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah! :)
Darısı bizim başımıza..

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün bizimde çok az kaldı...

Allah analı babalı büyütsün,darısı tüm üçüz annelerinin ve bebek bekleyenlerin başına...

Selam kızlar ,doğum yaptıktan sonra foruma girmek biraz zorlaştı:)buralar da çok boş ama kimsecikler yok sanırım çoğu kişi tatilde,yeni doğum yapmış üçüz anneleri nerelerdesiniz apache seni merak ediyorum durumun nasıl? Bebeklerin nasıl ?

Keşke daha çok girip bize nasıl geçtiğini, neer yaptığınızı anlatabilseniz.
Ben çok merak ediyorum günlerinizin nasıl geçtiğini. :)

selamlar herkese
kızlar kusura bakmayın baya boşlamışısz burayı,face den konuşuyoruz genelde
face deki grup gizli,bana özelden isimleri gönderirseniz eklerim isteyenleride ama sizde gizli olmayın göremem yoksa
bizde eşimin memleketine gittik bir aydır yoktum buralarda
yorgunlukla geçti
yabancılayıp durdular heryeri,diş sıkıntıları aşırı sıcaklar kalabalık derken baya yıprandık
çok şükür geldik toparlanmaya çalışıyoruz hala
görüşmek üzre öpt herkesi

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz tatilden geldik evdeyiz artik
cok guzel gecti turkiyede hersey kizlar hic hasta olmadi cok sukur allaha cok gezemzdik sicaktan ama olsun memlekette olmak yetti bana artik geldik girerim nete
kendinize iyi bakin bos birakmayin buralari

mrb bende 3 çüz bebeklere hamileyim.30 haftalık olduk facedeki adresinize bende katılmak istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?

mrb bende 3 çüz bebeklere hamileyim.30 haftalık olduk facedeki adresinize bende katılmak istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?

canım tabiki yardımcı oluruz
ne istersen sor canım artık ağırlaşmışsındır baya kolay gelsin
pek girmez olduk buraya ama eski yazıları okumanı tavsiye ederim bana çok faydası olmuştu

meryemcim hoşgeldiniz
çok sevindim herşeyin yolunda gitmiş olmasına
kiloları almadın inşallah geri :) benim hala bir kaç kilo fazlam var onlarda gidecek inşallah
öptüm herkesii

figencim hosbulduk canim
evet canim hersey cok guzeldi
dinlendim tatil yaptim diyemem sadece hava degisimi ve mekan degisikligi oldu benim icin ama olsun kizlar hasta olmadi ya sukurler olsun allaha
kizlarla yanliz kaldik bazi gunler ve cok iyiydik boylece onlara yanliz bakabildigimi ogrendim
annem artik geceleri gelmiyor gunduz kadin geliyor daha cok ev isi yappiyor yani duzen oturduk en sonunda biraz gec oldu ama olsun kizlarin hepsi ayri odalarda yatardi artik ikisi ayni odada cok iyi oldu benim icin kosturup duruyordum odalar arasinda
yani cok iyi oldu turkiyeye gelmemiz cok sey ogrendik allah nazardan saklasin masallah diyim
siz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor

benimde üçüzlerim var çok şükür seninkiler gibi çok sğlıklılıar ama daha yeni doğdukları için hastanedelr yakında çıkacaklar inşallah seninkiler maaşallah büyümüşler ne güzel zor oldumu bebekken bakması bir de bu sayfayı açmış olman çok iyi birbirimize destek oluruz böylece bana deneyimlerinizden bahsederseniz sewinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…