nilcim yarı hemşeri sayılırız karabük bi zamanlar zonguldağa bağlıydı sonra il oldu .mamalar arasında çokda fark yok kızlar zaten bebelacla milupa aynı firma .bebelac kullanmıştım bende ek gıdaya geçince iyice azalıyo zaten . ben 4 ayın sonunda yavaş yavaş geçtim . en azından yogurt ve meyve veriyordum 5 ayda çorbalara geçtim . bi sorunda çıkmadı
canım merhaba.. bakınıyorum bi şeyler yakalarsam diye :) azcık canım sıkılıyo ama ufaklıklar ilgi sitiyorlar ikiside kuş gibi çırpınıp ağzımın içine bakıyolar ilgileniyim diye . bend ehayvan sesleri açtım dinleyip dinleyip heyecanlanıp bağırıyo benim yaramazlarda. sen geçenlerde biş arkadaşa sormuştun nasıl vakit geçirmeliyim bebeklerimle diye onu bulabilirmiyim diye bakınıyordum bende. sanki yeteri kadar eğitici öğretici olamıyorum gibi geliyor yavrum kuzum diye seviyorum okadar ..arzucummmmmmm bende kübra kaydirigubbakcemile5
nilom msn açık aslında çevrimdışı gözüküyorum aktif olunca herkes yazıyor bebekleri görmek istiyor mecburen böyle yapıyorum ben arada yoklarım seni
pamukşekerim nasılsın tatlımmmm
hayvan seslerimiii ayy pamukkkk neler öğrencem her gün bişi öğreniyom du bende indirem :):):) acaba en cok hangi hayvanı sevecekler :))
pamukşekerim geçen eşim gazete getirdi tam benim istediğim yazılar vardı bebklerim ve oyun diye konuşmak renkli şeylerle ilgisini çekmek dışında onlara ufak yüz hareketleri yapın diyordu mesela dil çıkarmak gözlerinizi hızlıca açıp kapamak gibi
onun dışında evinizi gezdirin ve yüksek sesle gösterdiğiniz şeylerin isimlerini söyleyin diyordu kızım bayılıyor evi gezmeye
birde bebiğinizi taklit edin vardı ben onlar nasıl ses çıkarıyorsa nasıl el kol çırpıyorsa aynısını yapıyorum
elleriyle size dokunmasına saçlarınızı tutmasına izin verin vardı saçlarımı tutunca içleri tuhaf oluyor aklıma gelenler bunlar ben üzerinde fıstık yediğim için başka şey sanıp çöpe atmışım daha bir sürü şey vardı halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?