hayvan seslerimiiii amanın en iyi kurbağayı yaparım ben küçüken bana hep kurbağ denirdi alışkanlık işte arada vıraklıyorum hala :)
niloooo benim msn fena deper datlum :) ben sana msn açınca bana çğr at demedimmi kocaman üç çocuklu kadın oldun hala aklın bir karış havadaaa kaydirigubbakcemile3
ellerine tutuştur bilinçli bilinçsiz sallıyorlar nilcim çıkan seslerde heyecanlandırıyo.
bide şu basınca ses çıkaran oyuncaklarda çok dikkatlerini çekiyo.
hoş ben aldıklarımızı kaynatıyım dedim tencereye doldurdum yumuşak oyuncakları ve çıngırakları. öyle çok kaynatmışımki yamulmuşlar ötenlerinde sesleri çıkmaz hale gelmiş aklınızda olsun çok kaynatmayın:kedi:
allamyaaa kafamı kaldı ya yoksa sen onu yine halisnasyon görmeyesin ben hatırlamıyorum kafamçokkarıştı
pamukçum bu kadar hayvanlarla içli dışlı oluyorlar seninkiler yakında horoz gibi öterse hiç şaşırmam :roflol:ben bilemedim nilcim
plastik yumuşak hayvan figürleri bastıkça ötüyolar
pamukçum bu kadar hayvanlarla içli dışlı oluyorlar seninkiler yakında horoz gibi öterse hiç şaşırmam :roflol:
delikafaduldensırnaşık şey dedimya şaşkın anne ben ne yapacağımı bilsem naniknanik nasıl oynanır ne dikkatlerini çekip gelişimlerinde faydalı olur öğrenmem lazım şekerimgamyoncuiremsu
yok yaw sende beniii hepten bunak yaptın söyledimmm ahh canım arkadaşımmm halbuki ne güzel ne tatlı bir kızxdın sen olsun tatlım bunlarda geçerrr lülülülülülü
kubraaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
sana bida cetvel yapan nolsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?