Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

pitosum evet bizde yapıyoruz onları hatta eşime delirdinmi diyorum onlar nasıl ses çıkarırsa oda çıkarır adama kzıardım demekki doğru yoldaymış hatta geçen ağladıkça ahmet oda onun gibi bağırdı bak bende ağlayabiliyom diye çocuk sustu baktı kaldı :) ben konuşurken bebeklermiş gibi konuşmamaya çalışıyorum sanki anladıklarını düşünüp konuşma şeklimi değiştirmeden konuşuyorum birde bişeyi anlatmak çok işe yarıyor. mesela işin var uslu uslu uyuması gerekli ona oturup anlatırsan dinliyor gibi geliyor büyüdükçede işe yarıyor. bide siz ne tür oyuncaklar aldınız şekerler yada almayı düşünüyorsunuz .. şimdi bebeklerim ve oyun diye arıycam bakalım gogle da pitosum belki bişeyler bulabiliriz

allamyaaa kafamı kaldı ya yoksa sen onu yine halisnasyon görmeyesin ben hatırlamıyorum kafamçokkarıştı

pamuğum 3 tane çıngırak aldık ayı tırtıl birde yengeç puhahahahhh şu anda onlarla oynamıyorlar ama ağladıklarında şıkır şıkır edince ssuyolar

ellerine tutuştur bilinçli bilinçsiz sallıyorlar nilcim çıkan seslerde heyecanlandırıyo.

bide şu basınca ses çıkaran oyuncaklarda çok dikkatlerini çekiyo.
hoş ben aldıklarımızı kaynatıyım dedim tencereye doldurdum yumuşak oyuncakları ve çıngırakları. öyle çok kaynatmışımki yamulmuşlar ötenlerinde sesleri çıkmaz hale gelmiş aklınızda olsun çok kaynatmayın:kedi:

hmmmm ses çıkaran hangileri bunlar canm...... ben güzelce yıkadım kaynatmayın 5 dk sıcak suda bekletin yazıyordu iice yıkadım köpürte köpürte sonra beklettim

pamukşekerim bizdede en çok sesi eşim yapar bebeklere bir şarkı söyler bir makber okurrr gözleri yuvalarından fırlar şaşkınlıktan kuzuların yani dört çocuk var bizim evde
şimdilik bizde sadece çıngırak aldık park yatağın üstüne iple astım elleri çarpıyor yada yakalamaya çalıştıkta şıngırdıyor çok heyecanlanıyorlar renkli poşetler en çok sevdileri şey ama bakalım bulursan değişik bişey alırız bizdeee

kaydirigubbakcemile3 bende bebklerin ilaç kaşıklarını aynı öyle kaynattım tencerinin içine baktımki yoklar erimüş zavallıcıklarrrrr delikafadulden

allamyaaa kafamı kaldı ya yoksa sen onu yine halisnasyon görmeyesin ben hatırlamıyorum kafamçokkarıştı

yok yaw sende beniii hepten bunak yaptın söyledimmm ahh canım arkadaşımmm halbuki ne güzel ne tatlı bir kızxdın sen olsun tatlım bunlarda geçerrr lülülülülülü

pamukçum bu kadar hayvanlarla içli dışlı oluyorlar seninkiler yakında horoz gibi öterse hiç şaşırmam :roflol:

delikafaduldensırnaşık şey dedimya şaşkın anne ben ne yapacağımı bilsem naniknanik nasıl oynanır ne dikkatlerini çekip gelişimlerinde faydalı olur öğrenmem lazım şekerimgamyoncuiremsu

nilo 2 eylül doğumlular benimkiler sıralamada şöyle eymen gökçe taha hadi ellerinden öper bi zahmet tatlım

delikafaduldensırnaşık şey dedimya şaşkın anne ben ne yapacağımı bilsem naniknanik nasıl oynanır ne dikkatlerini çekip gelişimlerinde faydalı olur öğrenmem lazım şekerimgamyoncuiremsu

çok tatlısın pamukşekerim yaaaa sana bayılıyorummmm :icecream:

teşekkür ederiz nilcim sağlıkla büyür inşallah hepimizin kuzuları bende seninkileri görmüştüm çok şekerlerdi 100 bin kere maşallah hatta üçüze heves etmiştim görünce :kedi:

yok yaw sende beniii hepten bunak yaptın söyledimmm ahh canım arkadaşımmm halbuki ne güzel ne tatlı bir kızxdın sen olsun tatlım bunlarda geçerrr lülülülülülü

kubraaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
sana bida cetvel yapan nolsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…