:dilcikar:kubraaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
sana bida cetvel yapan nolsun kaydirigubbakcemile3
bidahaki sefere 4 üz doğursuuuun delikafadulden
kaydirigubbakcemile ağzından yel alsın delüüüüüüü
cumartesi kontrolümüz var kızlar sormak istediğiniz bişey varsa kendi adıma gitmişken sorarım dr
ebrucum cetvelin çok güzel olmuş
wavy tatlım evet çok minik onlar daha yeni adapte oluyorlar bizim gaz sorunumuz arada hiç olmuyor arada oluyor ama öyle zorlamıyor onları ben oyüzden bekledim sende azcık daha bekle sen sütte veriyorsun dimi
waycım kızları çok ağlatmadıgın için morarıyor olabilirlermi biliyosun eskiler ağlasında cigerleri açılsın derler .biraz ağlamalarına izin verin bence
canım sen bebişler daha çok küçük normal ama yavaş yavaş geceye gündüze alıştırmaya başlayabilirsin gündüzleri normal hayattan taviz verme ses kısma , perdeleri falan kapatmaya çalışma . akşamlarıda hangi saatte uyutmayı istiyosan ışıkları loşlaştır,sesleri biraz kıs , nini söyle yada masal anlatmaya çalış tabi bu süreç biraz daha büyüdüklerinde olucak ama yavaş yavaş başlayabilirsin belki
ayy ne muhabbetler varmış bugün ve ben kaçırdım:sinifsinif:cetvelimmm çok şeker olmuş sağol nilommmm keskin bunun mızmızı ağlıyordur baksana kayboldu ortadan bende çıkıp eymenle oynuycam azcık uyanmak üzere öptüm herkesi
günaydın kızlarrrr
ebrucum cetvelin çok şeker olmuşşşşşş
tria sana ne sorucam şimdi bunlar gündüz hor hor sallanmadan uyuyorlar ama gece olunca özellikle eymen çok pürüzlük yapıyor akşam ağladı bide ben arada girdim odaya teselli ettim çıktım üçüncü girişimde uyudu neyse ben şimdi ne zaman odaya girmeyi bırakıcam bunada alışıcaklar yoksa sen ne zaman yaptınnnn
buarada nasıl bebişin
muallimcim çocuklarımız konusunda eşimde dahil hiç taviz vermiyoruz dr grip oluycaklar enfeksiyon kapmamalrı lazım dedi mayısa kadar hiç kimse gelmiyor evime unutmaki grip mikrobu saç telinde bile barına biliyor ve bizim minikler griple mücadele edicek kadar güçlü değiller
ya bısey sorcamm.........tabı daha cok kuvezde kalanlara..........ya benım bebışlere kımleıklerını cıkardım hastaneye verdım ya ertesı gun gıdınce ısımlerı yazmışlar kendılerı bebeklere .........ama bana sormadılar hengı ısmmı hangısıne verelım dıye kendılerı komuşlar.........sımdı alışytım ama sormaları gerekmezmıydı.........ben karnımda en kuçugunu ela dıye sevıyodum onlar dıla demışler kuçuge ..........eve gelınce ısımlerını degıstırsem olurmu.............olmaz mı kımı olur dıyo ama ona gore tedavı oldular yanı aklım karıstı yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya zor olucak ......ama gereklı.........en az bı ay dıyorum hemm kısmetse sonra kulaklarına ezan ısım okuma gunu yapmak ıstuyıorum aıle arasında benım arkadaslar ıs arkadaslarıda cabası..........hergun onlarca telefon calıyoo gelıceez dıye cogu prematurenın onemını anlamıyoo.......ınş gelsınler bıseyler yapmamız gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?