Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kaydirigubbakcemile ağzından yel alsın delüüüüüüü

:sm_cool::sm_cool:

ben şimdide ikizler birbirini ne zaman farkedip iki lafın belini kırarlar konusundayım alsanaalsanasmile çok uzun süre bakışamıyo bizimkiler ben istiyorumki göz göze diz dize agulaşsınlar ama zaman lazım sanırım guclubacismile ya bugün konudan konuya zıplıyorum canım aşure istiyor yada herhangi bi tatlı ama yapacak adam yok hadi beni bu topikten tekme tokat atın :içelim:

kısss pamukşeker ne tatlı bebelerin var maşallahhhhh çok yakıışıklılarmışşş allah bağışlasın
tatlım sen heves etme göz göze diz dize diyeeeee onlar birbirlerinin gözlerini morartıcaklar birbirlerine çelme takıp saatlerce ağlıycaklar ve sennnn delüüüü olucann hahahahaaaaaaaaaa (bir dost)
aşuremiiiiii ay çok severim ama içindeilerini seçerim herşeyi yemem bir komşu içine muz bile koyuyordu yuhaaa artık

cetvelimmm çok şeker olmuş sağol nilommmm keskin bunun mızmızı ağlıyordur baksana kayboldu ortadan bende çıkıp eymenle oynuycam azcık uyanmak üzere öptüm herkesi

haklısın sanırım pitosum. süt veriyorum vermek denirse. 15 günlük lahusalıydım sütüm 3 gğün kesildi bi damla bile gelmedi. şimdide çok fazla yok inek gibi yiyorum ne süt yapoarsa onu yiyip içmeye çalışıyorum ama yopk faydası( ben göğüslerimi kıslar arası pay ettim. ceren hala istekle emmiyor onu mutlu etmek için emziriyorum sonra sağıyorum onun memesini biberonla veriyorum. yarenim ise memeci.. sadece meme emmek istiyor biberonu red ediyor ve içim acıyor çoğunlukla aç kalıyor ve en sonunda biberonu alıyor ama içerken bile ağlıyor yavrum:gitme:
waycım kızları çok ağlatmadıgın için morarıyor olabilirlermi biliyosun eskiler ağlasında cigerleri açılsın derler .biraz ağlamalarına izin verin bence

bilmiyorumki canım. benim elimde de değil açıkçası ceren resmen b aşkalarının himayesinde. nidense kim bana yardıma gelse cereni kapıytor. ve azcuk ağlatsam başıma ekşiyolar. zaten ınga diyor ve katılıyor yavrucak..

canım deniyorum aslında her akşam aynı saatte altlarını alıyorum üstlerini değiştiriyorum mamalarını yedirip ışıkları azaltıp uyutmaya çalışıyorum ama henüz bi yol katetmiş değilim. ama dediğiniz gibi küçükler heralde erken davranıyorum sabursuz anneyimm..bilmiyorumkismile
cetvelimmm çok şeker olmuş sağol nilommmm keskin bunun mızmızı ağlıyordur baksana kayboldu ortadan bende çıkıp eymenle oynuycam azcık uyanmak üzere öptüm herkesi
ayy ne muhabbetler varmış bugün ve ben kaçırdım:sinifsinif:

günaydın herkese kızlar dün muhabbetin belini kırmışsınız konuşmadıgınız bişey kalmamış ))

günaydın kızlarrrr
ebrucum cetvelin çok şeker olmuşşşşşş
tria sana ne sorucam şimdi bunlar gündüz hor hor sallanmadan uyuyorlar ama gece olunca özellikle eymen çok pürüzlük yapıyor akşam ağladı bide ben arada girdim odaya teselli ettim çıktım üçüncü girişimde uyudu neyse ben şimdi ne zaman odaya girmeyi bırakıcam bunada alışıcaklar yoksa sen ne zaman yaptınnnn
buarada nasıl bebişin

günaydım canım bazen emmek istedikleri için uyanıyorlar bizim mirza öyle çok mızıldanır ona bineron yapıyorum onu emerken uyur tekrar . kızım falan mızıldandıgında hemen girmem biraz beklerim 5-10 dk . ağlama moduna girmezlerse uyurlar sende eğer çok ağlamıyorlarsa biraz bekle belki kendi kendine dalar

aslında taha hemen dalıyor ama eymen kıvrandıkça ağladıkça o bu kez daha çok ağlıyor şuanda tek park yatağım var mecburen ikisini bir yatıyorum neyse yine oadar ağlamıyor şükür yakında alışır inş

papişşşşşşşşşşşşşşşş nerdesinnnn aldın kızları yok oldun yaaa

ya bısey sorcamm.........tabı daha cok kuvezde kalanlara..........ya benım bebışlere kımleıklerını cıkardım hastaneye verdım ya ertesı gun gıdınce ısımlerı yazmışlar kendılerı bebeklere .........ama bana sormadılar hengı ısmmı hangısıne verelım dıye kendılerı komuşlar.........sımdı alışytım ama sormaları gerekmezmıydı.........ben karnımda en kuçugunu ela dıye sevıyodum onlar dıla demışler kuçuge ..........eve gelınce ısımlerını degıstırsem olurmu.............olmaz mı kımı olur dıyo ama ona gore tedavı oldular yanı aklım karıstı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

pitoscum tek oldukları için sorun oluyordur .ben bebişleri ayrı odalarda tutuyorum o yüzden çok bagırmadıkça sorun olmuyor .

muallimcim keşke sana sorsalarmış yaaa benimkilerine isimlerini koymadılar erkeklere yani zaten hep soyadımızla isimlendi bebkler 1,2,3 diye tedavile ne alakası varki sonuçta çıkarken sana bebklerinle ilgili karneler vericekler tedavilerini koyduğun isimle sende ordan takip edebilirsin

nerdesinizzzz kızlarrrr benim bebişlerrr uyudu kızımda sallanmadan uyuyor artık ama eeee eee yapıyoruz oda ninni söylüyor bugün hep sallanmadan uyudu bide eymen zorluk çıkartmadan uyusa negüzel olucak

oooooooo pıtos masallah uyuuttuunnn ..........valla kımseler yok bugun galıba uyuturken uydular........ben evde beklıyooooom ........temızlık vardı bugun..........pıtos bebekler eve gelınce ne kadar kımse gelmedı kımse gelmedende olmazkı herkese gelmetyın dıyemezkı ınsan ama gelene kucaklarına vermıcemm kesın tabı ..........ınş gelsınler ya ...........papatya yok gırmıyo bebışlere daldı galıba vakıt bulamıyo unuttu bızı.........

muallimcim çocuklarımız konusunda eşimde dahil hiç taviz vermiyoruz dr grip oluycaklar enfeksiyon kapmamalrı lazım dedi mayısa kadar hiç kimse gelmiyor evime unutmaki grip mikrobu saç telinde bile barına biliyor ve bizim minikler griple mücadele edicek kadar güçlü değiller

ya zor olucak ......ama gereklı.........en az bı ay dıyorum hemm kısmetse sonra kulaklarına ezan ısım okuma gunu yapmak ıstuyıorum aıle arasında benım arkadaslar ıs arkadaslarıda cabası..........hergun onlarca telefon calıyoo gelıceez dıye cogu prematurenın onemını anlamıyoo.......ınş gelsınler bıseyler yapmamız gerek

anlamayan anlamiyor benim kizim eve geldiginde 1900 g ve ameliyatli oldugu icin biz bile yastikla kaldiriyorduk incilmesin diye ama dinletemedik ve cocuklari odadan cikarmiyorduk, kimi yakin akrabalardan bile tepgi aldik hata dinlemiyip sorla iceri giren bile oldu.benimkilerin ilk öksürük mikrobunu gecen kis esimin halasinin kizi eve sokdu hasta burnu akiyor öksürüyor atesli olan iki yasindaki oglunu almis cocuk görmeye gelmis tüm kis kurtulamadik söyledim gelirken birseyi yokdu dedi. ne yapabilirsin karsidakinin anlayisi kit olursa

hastaneye söyle düzeltsinler cünkü sonradan sorun olur saglik karnesine tedavi ismine göre isleniyor her birinde kücük olsada deyisik aksakliklar cikiyor ona görede sonradan takip edilmesi gerekir, bisim isim koyana kadar soyisimle ve 1,2,3 diye aniliyordu sonra kayita dogum belgelerindeki saatlere göre kayit edildi isimler ve biz hankisine hanki isimi verdigimizi söyledik hastaneye

aman milleti uzak tut bu dönem cok hashas oluyorlar, anlayan saten gelmez ama yapisanida gerekirse kararili bir sekilde geri cevir. ben yapamadim ama sararini ben ve bebeklerim cekdi.

haklısın canım..........gercı once mılltte anlayış onemlı ben hayır demesını bılen bırıyım ama bazen karsıdakı ınatcı cahıl olunca cok ıse yaramıyo ..........bızı ıstemıyosun oluyo........ınş saglıkla gelsınrde boı yol bulucamm ınş.........herkese guzel gun ols ........ısım konusunda hemsıreler onune geldıgı gıbı koymuşlar ama alıştım artık ılk gunler ıyı ols tedırgınlıgıyle demedım bısey sonra öle kaldı ve kısmetlerı bu dıyorum ...........seda acık tenlı ...........dila kumral.........ela esmer gıbı ama acılcak gıbı.........hayırlısı ınşşşşşşşş..............reyhan ela annecıgım adı dıye reyhan koydum.......annem acık tenlıydı .........bakalım ela acılırmı..........ıyı ols ınş............bugun sut goturceeeemmmm...........dua edın kızlar..........bu ayrılık uzun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…