haklısın canım..........gercı once mılltte anlayış onemlı ben hayır demesını bılen bırıyım ama bazen karsıdakı ınatcı cahıl olunca cok ıse yaramıyo ..........bızı ıstemıyosun oluyo........ınş saglıkla gelsınrde boı yol bulucamm ınş.........herkese guzel gun ols ........ısım konusunda hemsıreler onune geldıgı gıbı koymuşlar ama alıştım artık ılk gunler ıyı ols tedırgınlıgıyle demedım bısey sonra öle kaldı ve kısmetlerı bu dıyorum ...........seda acık tenlı ...........dila kumral.........ela esmer gıbı ama acılcak gıbı.........hayırlısı ınşşşşşşşş..............reyhan ela annecıgım adı dıye reyhan koydum.......annem acık tenlıydı .........bakalım ela acılırmı..........ıyı ols ınş............bugun sut goturceeeemmmm...........dua edın kızlar..........bu ayrılık uzun olmasın
kizlar sizin bebeklerde kabizlik oluyormu, ve ne yapiyorsunuz, benim iki tanesi cok oluyor ne yapacagimi sasirdim
cumanız mubarek olsun kızlar
bugün kızımı doktora götürdük çok az kilo alıyomuş ama bişeyde yemek istemiyo ne yapacagımı şaşırdım kızlar sizler yardımcı olurmusunuz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?