Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydın kızlar muallimcim bebişler sğlıkla gelsinlerde isimlerinide dede baba gibi birileri koysun . mevlütü çok sonra yaparsın . benim çocuklar 1 yaşına girecek isimlerini biz aile arasında ezanla koyduk duamızı yaptık bitti. herkes 40 mevlüdü bekledi yapmadım .yaza anca yaparım . sende milletin lafına bakma şimdiden herkesin kulagına sok eve kimseyi alamıycam diye

canım ya isimleride çok güzel bahtlarıda o kadar güzel olsun valla bende o kadar merak ediyorum ki yanına bi gelsinler annesi bol bol resim çek teyzeleri içinde )))

trıa canım cok sagol ınş gelsınler cekerım bolbol .........canım ya bı yıl mı dedın bı ıkı ay ben mılletı nasıl durdururum dıyorum sen bı yıl dıyoon ..........iş arkadaslarım mudurum her gun arıyoo .......oyy anam cok zor ........ellrınde olsa ızın verseler hastaneye gelıcekler ........talebeler ayrııı arlkadaslar ayrı.........sankı ben degıl onlar dogurdu catlıyolar nerde kaldılar dıyeee hergun.......ınşş saglıkla gelsınlerde bı caresıne bakıcammm..............bugun gıoreyım ballarımı .........ınşş

özlem haklısın insanlar anlayışlı olması lazım sonuçte can taşıyor o bebkler nasıl kıyıpta o şekilde geliyorlar pes doğrusu oy kıyamam zaten ufacık bide enfeksiyon kapmış kına yaksaydı bir yerine o adın

bende dua okutmak istiyorum ama tria gibi yaza yapıcam geçen teyzemin kızı ben anlmaam gelicem demiş anneme annemde gelirsen eve almam kapıda kalırsın demiş yani bize bunu söyleticek kadar çirkinleştiriyorlar bazen ama kimse umrumda değil önce bebklerim zaten küvözde dünyanın sıkıntısını çektiler bide başkalarının gönlü hoş olucak bebklerimi risske atamam ezanlarını eşim okudu

meraba arkadaşlar 2-3 gündür giremiyordum salı günü efeyi göz doktoruna götürdük (gözünde küçücük bir kanlanma olmuştu) allahtan önemli birşey değilmiş öksürürken veya hapşırırken meydana gelmiş olabilir dedi sizdede olursa paniklemeyin . asyam korkuttu idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktor böbreklerine bakcaz dedi dünde onu ultrasona götürdük allahtan böbrekleri temiz çıktı çok şükür yavruma 10 tane iğne verdi hergün iğne oluyor benim için tam bir zulüm ilk iğnede evde tam bir kaos oluştu . bizden bu kadar okuduğum kadarıyla herkes iyi sevindim .aynur benim face var sizlerdede varsa birbirimizi ekleyelim ama nasıl olucak. bende bir ara kızımı farmvillenin müziğiyle uyutuyodum ama artık sıkıldı.kızımın çok ağlaması ağrıdanmış meğersem garibim çok ağlıyor sürekli kucağımızda

kızlar selammmm valla laptopun şarj aleti bozuldu giremedim şimdi tamir oldu... eee nasılsınız bakiyim valla gerileri dönüp okuyamıycam kızlar eymen hala tam uyumadı bana bir sorunuz varsa tekrar yazın öptüm hepiniziiii

mrb kızlar...
yorucu bir gün sonunda uykuya meyillenirken bir bakayım dedim herkes iyi..

edikacım geçmiş olsun kızının nesi vardıda doktora götürdün yani belirtileri nedir ayyy kıyamam yaa bizler bile o iğnelerden korkarken yavrucakların çektiği nedir ya tez zamanda iyileşir inşallah kuzucun. ...

kizlar sizin bebeklerde kabizlik oluyormu, ve ne yapiyorsunuz, benim iki tanesi cok oluyor ne yapacagimi sasirdim

canım bizim 40 mız çıkmadan başladı bu sorun prematil kullanırken aniden üçünde ...benim bebeler öyleki katılıyorlardı ağlamaktan doktorumuz bize ilaç verdi eğer bu geçirmezse vazelinli bir surup yazıcam dedi şükür gerek kalmadı mamalarının içine o verdiği diğer ilaçtan bir çay kaşığı atıyorum şimdilik bu şekilde çözdük olayımızı fitil de işimizi gördü fakat popolarında çaçtlak oluştu onun içinde ayrıyetten krem kullandım bide onun için canları yanıyordu birde demir ilacımızı da değiştirdik ferrum kullanmaya başladık
geçmiş olsun ...

benim kızım mama yemek istemiyordu birden yemeyi kesti kilo alımı yavaşladı onun için götürmüştüm doktor hemen dedi idrar yolu enfeksiyonu olmuştur diye nitekim doğruda çıktı .
ben kabız olduklarında zeytin yağı içiriyorum işe yarıyor ilk zamanlarda işe yaramadığında bir kulak çöpünü badem veya zeytin yağına batırıp popolarına hafifçe sokuyorduk buda yardımcı oluyor bebişlerimize ama bunu zorda kalınca yapıyordum epeydir gerek duymadık

kızlar günaydınnnn
edikacım çok geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu oldukça zor yavrum acısı vardır ama annesi tez zamanda ,iyileşsin inşallah , oğlunun gözünde önemli bişey olmamasına sevindim .

özlemcim bende hala mamalarına has zeytinyagı katıyorum yemeklerinide öyle yapıyorum çok kabızlık yaşamadık ama büyüdükçe yedikleride etkili oluyor tabi eskisi kadar kaka yapamıyorlar . eger herhangi bi bagırsak problemi yoksa zeytinyagına devam et arkadaşım çözer belki .

bu arada kızlar dün kızım ilk defa biz tutmadan kendi yürüdü. mutfaktaydık kardeşleride arada oynuyordu bi baktık yürüyüp kardeşlerinin yanına gitti . çok güzel bi duyguymuş büyümüş gibi geldi bian )))) sonra tekrar salondanda mutfaga kadar geldi elinde oyuncagı baktım tıpış tıpış geliyor. inşallah korkmazda devam eder yaşımızı yürüyerek karşılıycaz galiba

gunaydın kızlar cumanız mubarek ols.........trıa masallah .............edıka cok gecmış ols canım

cumanız mubarek olsun kızlar
bugün kızımı doktora götürdük çok az kilo alıyomuş ama bişeyde yemek istemiyo ne yapacagımı şaşırdım kızlar sizler yardımcı olurmusunuz bize

cumanız mubarek olsun kızlar
bugün kızımı doktora götürdük çok az kilo alıyomuş ama bişeyde yemek istemiyo ne yapacagımı şaşırdım kızlar sizler yardımcı olurmusunuz bize

lotus aynı benim kızımda olan belirtiler doktor idrar testi istemedimi idrar yolu enfeksiyonundan olurmuş böyle biz şimdi enfeksiyon için hergün iğne oluyor kuzum.inşallah senin kuzunda yoktur ama önlem için bence idrar tahlili yaptır

arkadaşlar ben dün facebook ta ikiz üçüz dördüz anne babaları diye bir grup varmış ona katıldım face olanlar katılırsa ordan birbirimizin resimlerini görürüz . ben buraya resim ekleyemiyorum bir türlü

lotus ıstahsız mı kızın ..........ya zor ıstahsız cocuk........ıstah surubu yazdımı dr.....ama genelde kız cocukları öle oluyo..........cıtı pıtı ama anne kıyamıyo ıste........saglıklı olsunda uınş canım zayıf ols.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…