Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

merhaba kızlar
lotuscum hoşgeldin demek emoş yeme yemiyor belki edikanın bebeği gibi bir derdi vardır benim kızımda yiyemiyordu ama bizim sorunumuz bağırsak hareetleri yavaş olduğu içinmiş şimdi maşallah yiyiyor
MUALLıMCıM kızlarını gördüm okadar duygulandımki hem kendi bebeklerim geldi aklıma hemde senin hissettilerin inş yakında o camın arkasından bakmıycaksın bebişlerine az daha sabır tatlım rabbim büyük şu cumanın hürmetine şifa versin meleklerine
triacım gözün aydın ay negüzel bir duyguyu ya bebklerimiz gözümüzün önünde büyüyorlar ve buna tanık olmak çok gurur verici düşmeden büyüsünler inşşşş :)

özlemcim kabız olan bebkler için bir püre tarifim var kitabım annemde kaldım alınca yazarım sana beli iyi gelir geçmiş olsun
edika bende face var ama sadece kayıt olmuştum sonra ne bir kere baktım ne kullandım nasıl olduğunu bilmiyorum hiççç bebişlerinide çok merak ediyorum ama
nilooo bebişler seni yordularmı tatlımmm yineee şu gaz bitsin rahatlarsın biz artık sadece kaşıkla yedikten sonra gaz çıkartıyoruz onun dışında atlattık şükür kızımda dönse tam daha rahatlıycaz az önce kaka yapıcam diye çıldırdı çok zorlanıyor hala bir düzelmedi
bu arada sallama sorunumuz kalktı ama saat yok ne zaman uykularıı geliyorsa ozaman uyuyorlar bide eymen nninni olmadan uyumuyordu bende telefona sesimi çektim yanlarına koyup odadan çıkıyorum hemen uyuyorlar :)

edikacım geçmiş olsun canım benimkilerde yemeyi azalttı ama acaba olabiilirmi bizdede başka belirtileri varmı canım?

tria gözün aydın maşallaaaaahhhhh erken yürümüş bebişin darısı diğerlerinin başına:))

özlemcim bende ek gıdaya başladıgımdan beri her çorbalarına çiğ zeytinyagı gezdiririm çok şükür hiç kabızlık problemimiz olmadı inşallah kısa sürede atlatırsınız...canım ya sana bir sorum var senin bebişlerinin uykusu nasıl her tıkırtıya uyanıyorlarmı benimkiler ne yazıkki öyle.. 2 yaşından sonra derin uykuya geçiyorlar diye okumuştum,birde seninkiler aynı odada yatıyorlar değilmi bende ağır uykuya geçmelerini bekliyorum sonra hepsini bir odaya topluycam inşallaaahhh zor oluyor böyle

tria nasıl bulucaz çüz annelerinin babalarının oldugu grubu canım

cumanız mubarek olsun kızlar
bugün kızımı doktora götürdük çok az kilo alıyomuş ama bişeyde yemek istemiyo ne yapacagımı şaşırdım kızlar sizler yardımcı olurmusunuz bize

lotuscum bencede bi tahlil yaptır sorun yok ise zinconun şurubu var vitamin için iştahda açıyor ben bi ara onu kullanmıştım . pekmez falanda yedir toparlar inşallah

sagol canım büyüyorlar galiba )) o siteyi ben demedim canım ama bende üye olmuştum daha önce üçüzler dördüzler diye arattır ama sürekli ordan resimler yorumlar geliyor sıkıldım ben iptal ettim . bi paylaşım yok orda .

aynurcum umut sayfasındaaaaaaaaa........ama sen ve nıl bakmasın...............oğluşlarınız var ....................vermenm kızları sımdıden pırlanta bırıktırnnnn

))) boynuz kulagı geçecek valla sen bize akıl soruyon ya 2 aya kalmaz ay canım napcaz bunu yaw diye biz sana sorar olacaz.. pratik üçüz annesine tebriklerrrralkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynur benim kızımda iştahsızlık ve sürekli ağlama vardı halada var bakalım iğneler hergün oluyor inşallah iyi olur

aynur benim kızımda iştahsızlık ve sürekli ağlama vardı halada var bakalım iğneler hergün oluyor inşallah iyi olur

ya canım senin yazdıklarını okuynca kafam karıştı. be3nim yarenimde de aynı sıkıntı var. meme emim üzerine 60lık mama götüren kız 4 gündür mamayı red ediyor. memeyide emiyor ama bence yetmez yani.. dün doktora gittik bu sıkıntımı anlattım. kilo alımları iyi sütün yetiyor demekki dedi. ama yetmediğini düşünüyorum ben çünkü sürekli aç gibi ağlıyor. ay bak şimdi içime kurt düştü enfeksiyon olabilir mi. başka bi belirti varmı aklına gelen ne bileyim idrarın rengi falan gibi.. yuavrum dün bide karma aşı vuruldu bütün gece ateşler içinde yandı kucağımda sabaha kadar inledi ayy annelik ne zormuş yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben sanki süzüldü yavrucum yaamafoldumben

wavy canım inşallah yoktur birşey ama bence idrar tahlili yaptır çünkü bende premature bebeği olan bir yakınımzdan duymuştum onun için götürdüm doktora yakınımızın bebeği iğneler bitince düzelmiş bebek inşallah benimkide düzelir. inşallah seninkinde birşey yoktu canım ama kız bebeklerde çok sık görülen birşey aman dikkat

arkadaşlar benimde kızımda yeme problemi var. güzel güzel yerken istememeye başladı.diğer kızımda 2 ay önce iştahsızlık başgöstermişti doktora götürmştük. idrar tahlili istemişti.. birşey çıkmamıştı.
acaba bu kızımda birşey çıkarmı merak ediyorum.
kime sorsam iştahsılık var. noluyor yavrularımıza yaa..

geçmiş olsun canım. şimdi nasıl peki.
benim kızımdanda şüphelenmişti doktor. birşey çıkmamıştı. ama bana günde iki kere sabunla poposunu yıkama tavsiyesinde bulunmuştu.. enfeksiyon olmaması için..
kız çocukların idrar yolları enf. olma riski daha fazla malum..

Son düzenleme:

ben bastan beri bir odada yatiriyorum birbirinin sesine alistilar eger biri aglasa bile diyeri uyanmiyor tabiki uzun süre aglarsa veya cok bagirirsa uyana biliyorlar ama sustumu geri dalarlar. benim bildigim dogustan herkes derin uykuya daliyor bu sürec icinde davul calsan uyanmazlar. belki gün boyu yeterince yorulmuyorlardir,

tabi istisnalar kayideyi bozmas iki gece önce kizim uyandi ve benim yanima yatmak isdedi bende almadim yat dedim sen kayrolayi salaya salaya isik düymesine yanas ve lampayi yak. tekrar seslendi yanina gitim ne gideyim ücüde yatagin icine dikilmis,kaydirigubbakcemile3 isigi birkapatirsin allahdan oglanlar daldi cadiyida artik yanima götürdüm.

umuda yeseren .........yerım onları ben ya..........oooh aldın dımı kızını yanına ...uyusun azcık koynunda bırak yaaaaaaaa ..........valla tabı uç tane haklısın ...benım oğlum tek cocuktı hala arasıra gelır yatagımıza ..........bızı uyandırı.........zor alıştırdık onu yatagına her kyusumuzda gelırdı uykularım mahvolurdu yedı yasında alıştı odasına zor valla bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…