cumanız mubarek olsun kızlar
bugün kızımı doktora götürdük çok az kilo alıyomuş ama bişeyde yemek istemiyo ne yapacagımı şaşırdım kızlar sizler yardımcı olurmusunuz bize
edikacım geçmiş olsun canım benimkilerde yemeyi azalttı ama acaba olabiilirmi bizdede başka belirtileri varmı canım?
tria gözün aydın maşallaaaaahhhhh erken yürümüş bebişin darısı diğerlerinin başına:))
özlemcim bende ek gıdaya başladıgımdan beri her çorbalarına çiğ zeytinyagı gezdiririm çok şükür hiç kabızlık problemimiz olmadı inşallah kısa sürede atlatırsınız...canım ya sana bir sorum var senin bebişlerinin uykusu nasıl her tıkırtıya uyanıyorlarmı benimkiler ne yazıkki öyle.. 2 yaşından sonra derin uykuya geçiyorlar diye okumuştum,birde seninkiler aynı odada yatıyorlar değilmi bende ağır uykuya geçmelerini bekliyorum sonra hepsini bir odaya topluycam inşallaaahhh zor oluyor böyle
tria nasıl bulucaz çüz annelerinin babalarının oldugu grubu canım
özlemcim kabız olan bebkler için bir püre tarifim var kitabım annemde kaldım alınca yazarım sana beli iyi gelir geçmiş olsun
edika bende face var ama sadece kayıt olmuştum sonra ne bir kere baktım ne kullandım nasıl olduğunu bilmiyorum hiççç bebişlerinide çok merak ediyorum ama
nilooo bebişler seni yordularmı tatlımmm yineee şu gaz bitsin rahatlarsın biz artık sadece kaşıkla yedikten sonra gaz çıkartıyoruz onun dışında atlattık şükür kızımda dönse tam daha rahatlıycaz az önce kaka yapıcam diye çıldırdı çok zorlanıyor hala bir düzelmedi
bu arada sallama sorunumuz kalktı ama saat yok ne zaman uykularıı geliyorsa ozaman uyuyorlar bide eymen nninni olmadan uyumuyordu bende telefona sesimi çektim yanlarına koyup odadan çıkıyorum hemen uyuyorlar :)
benim kızım mama yemek istemiyordu birden yemeyi kesti kilo alımı yavaşladı onun için götürmüştüm doktor hemen dedi idrar yolu enfeksiyonu olmuştur diye nitekim doğruda çıktı .
ben kabız olduklarında zeytin yağı içiriyorum işe yarıyor ilk zamanlarda işe yaramadığında bir kulak çöpünü badem veya zeytin yağına batırıp popolarına hafifçe sokuyorduk buda yardımcı oluyor bebişlerimize ama bunu zorda kalınca yapıyordum epeydir gerek duymadık
aynur benim kızımda iştahsızlık ve sürekli ağlama vardı halada var bakalım iğneler hergün oluyor inşallah iyi olur
benim kızım mama yemek istemiyordu birden yemeyi kesti kilo alımı yavaşladı onun için götürmüştüm doktor hemen dedi idrar yolu enfeksiyonu olmuştur diye nitekim doğruda çıktı .
ben kabız olduklarında zeytin yağı içiriyorum işe yarıyor ilk zamanlarda işe yaramadığında bir kulak çöpünü badem veya zeytin yağına batırıp popolarına hafifçe sokuyorduk buda yardımcı oluyor bebişlerimize ama bunu zorda kalınca yapıyordum epeydir gerek duymadık
kızlar sizbebişlerin odasında internet kullanıyormusnuz
edikacım geçmiş olsun canım benimkilerde yemeyi azalttı ama acaba olabiilirmi bizdede başka belirtileri varmı canım?
tria gözün aydın maşallaaaaahhhhh erken yürümüş bebişin darısı diğerlerinin başına:))
özlemcim bende ek gıdaya başladıgımdan beri her çorbalarına çiğ zeytinyagı gezdiririm çok şükür hiç kabızlık problemimiz olmadı inşallah kısa sürede atlatırsınız...canım ya sana bir sorum var senin bebişlerinin uykusu nasıl her tıkırtıya uyanıyorlarmı benimkiler ne yazıkki öyle.. 2 yaşından sonra derin uykuya geçiyorlar diye okumuştum,birde seninkiler aynı odada yatıyorlar değilmi bende ağır uykuya geçmelerini bekliyorum sonra hepsini bir odaya topluycam inşallaaahhh zor oluyor böyle
tria nasıl bulucaz çüz annelerinin babalarının oldugu grubu canım
evet kullanıyoruz. neden soruyorsun.
bir sakıncasımı varki fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?