Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bu uykuya dalma yapısal bişey sanırım benim kızım ve taha çok derin uyurlar ama eymen zırt desen açar gözlerini ama geceleri sanki o bebek değil okadar derin uyuyorki maşallahhh gündüzleri pek yorulmuyorlar bencede ondan olabilir

benim kızımda dün gece hep ağlamış muhallebiyi çok severdi ağlayarak yemiş kuzum bugün inş dr götürmek istiyırum olmadı tahlil isterim bende

merhaba kızlar nasılsnız ben hiç ii değilim kızımı uyutamıyoruz birtürlü ilk zamanlar hiç itiraz etmeden sallanmadan uyuyan çocuk kıyametleri kopartıyor sallanmak için birgün boyunca gözünü kırpmadı hırsından ellerini ısırıyor kendini kusturuyor çığlık atıyor okadar uslu kız gitti çok yaramaz bir kız geldi acaba başka sorunumu var anlamadım ilk zamanlar uyuyordu çünküüüü mafoldumben

pitos ahhh kızlar böyle heralde benim kızda çıldırdı iki gündür sürekli ayakta gezmek istiyor gezdirmeyelim diyoruz katıla katıla ağlıyor nasıl döndürcez bu huyundan bilmiyorum

ediacım ben birde prof.götüriyim diyorum belki bir derdi var anlamadılar biranda nasıl değişir şahsen kaka yaptıtan sonra çok mutlu oldu bağırsaları yine düzgün değil belki onunla alakalı bilemiyorummm yarın yine yanlız bakıcam üçüne inş sorun çıkartmaz

pitos canım ben yalnız baktığımı düşünemiyorum bile çünkü kızım ne uyuyor nede sessiz duruyor sürekli bir kişinin onunla ilgilenmesi gerek bugün o kadar yorgun düştükki odanın ortasına beşik bile yaptık ama kızımı sadece 5 dk oyaladı oda sürekli ayakta gezmek istiyor ne yapcamızı bilmiyoruz.ben ilk başta profösöre götürüyordum ben tahlil yaptıralım dedikçe kadın yaptırmıyordu normal çocuk doktoruna götürdüm o tahlil istedi hemen dedi bu idrar yolu enfeksiyonudur diye ama sen bilirsin

Üçüz anneleri paylaşımlarınızı dikkatle ve merakla takip eden biriyim ve sizlerden çok şey öğreniyorum 2,5 aylık ikiz bebek annesi olarak...Pitos25 cnm benim oğlumun biri de huysuz bir bebektir ama geçen hafta bir gün boyunca ağladı morarana kadar kimse susturamadı ertesi günü dra gittik idrar tahlili yaptırdı dr ve bebeğin kum döktüğü ortaya çıktı hem o hemde gaz sancısı birleşince yavrum mahvolmuş dr spasmo panalgine diye bir fitil verdi inanın anında sakinleştiriyor,rahatlatıyor bebeği...bugünde aynı şekilde ağladı durdu bebeğim artık en son çare yine o fitilden koyduk,sürekli kullnmayın dedi dr çünkü.....

canım günaydın geçmiş olsun umarım bi sorunu yoktur . eğer kızını ayrı bi odada yatırıyosan korkmuşda olabilir.bazen terkedilme duygusuna kapılıyorlar .benim kızımda beni 2 gün halının üstünde yatırmıştı . park yatakdan gözüküyor ya habire uyanıp ordamıyım diye bakıyordu . inşallah kötü bişeyi yoktur ihmal etme genede

günaydın herkese kızlar bende bazen şüpheleniyorum hastamı acaba diye ama şimdi mışıl mışıl uyuyor hiç itiraz etmedi mesela arzucum diğerleri ben eşim kabile halinde aynı odada yatıyoruz :) annem de aynı odada yatırıyor endisiyle ama ne oluyorsa arada dünyayı ayağı kaldırıyor sallanmamaya başladığından beri böyleydi en uslusu oydu acaba stersmi yaptı bu durum bilemiyorum
edikacım benim gittiğim dr normal çocuk dr acaba dedim kızımda bu zaman zaman olan atakların başka sebebi varda omu anlamadı belki bir prof daha ii anlar valla hep erkekler fena olur derlerdi kızlar daha bilmiş oluyorlar ben kesinlikle buna inandım

pitos canım bu kızlar bize çektircek valla dün akşam nerdeyse apar topar doktora götürüyorduk eşim biraz daha dayanalım dedi çünkü ayakta oda oda gezdirince hiç ağlama bağırma yok ama birde koltuğa oturuver kıyamet kopuyordu bugünde yatağından nerdeyse hiç kaldırmadım mamasını bile yatarak yedirdim gazını bile korkudan çıkartmadım şimdi yatağında dönencesine baka baka yatıyor ben anlamadım valla

pitoşcum edikacım geçmiş olsun kızlarr yaaa canım yavrular o kadar çok dertleri oluyor ama ağlayarak bize söylemeye çalışıyorlar
muhtemelen gaz sancısı mide gazı bağırsak gazı kabızlık gibi ağrılardan ağlarlar genelde mızmızlık yapmak için o kadar uzun süre ağlamazlar sanırım varmış demekki sıkıntıları canlarım

benim bebişleri ses alıştırmak için neler yaptım ama en ufak çıt sesinden uyanıyorlar evde hiç iş yapmamam gerekiyor kaliteli uyku uyumaları için onudaa geçenlerde farkettik eşimle evde hiç ses yoktu ses te yapmadık 4 saate yakın uyudularr

bu arada nevracım bizimle paylaştın tşkler benimde bunları öğrendiğim iyi oldu aklımın bi köşesinde kalsın

valla canım bir günleri bir gününü tutmuyorki benimkiler çok güzel mama yerlerdi şimdi ağlıyorlar acıkınca ama iştahlı yemiyorlar yaa gün içinde çoğu mamaları kalıyor

evet kullanıyoruz. neden soruyorsun.
bir sakıncasımı varki fisfisfis

bende kullanıyorum tv pc :tomato:

selam canım. nasılsın. bebişler nasıl. onları çok merak ediyorumm.
sabah yaptığım 150cc mama çöpe gitti.
yarısını içip yarısının çöpe gittiğide çok oluyor.
hadi bu sefer az yapayım desem içecekleri tutuyor.
resmen oynuyorlar benle.
ilk 3 ay çok güzeldi ne versem ne kadar versem içiyorlardı.
ondan sonra her geçen zaman gittikce azalmaya başladı.fisfisfis

bir arkadaşımda zararlı olur diye bebeklerin yanında kullanmıyor pc.
bulunduğumuz ortam mikrodalga fırın gibi sürekli cep telefonu sinyallerine maruz kalıyoruz. onunda bize ve bebeklerimize zararı var.

slm canım ...

mama konusu muamma yani haklısın bir çözüm bulsam benim bebeler kuvezden çıkıp hastanede yanlarında kaldığm sürede birinin mamasına ilaç katardık sindirim ilacıydı kokusu güzeldi ilaç kattığımızda hiç bırakmazdı doktora bunu söyledim sende 1 damla vanilya ekle dedi oda Starbucks Coffeelerde oluyormuş burda olmadığı için araştıramadım

edikacım aynı işte ayağı kaldırınca sesli sesli gülüyorrrr yatıcağı zaman kıyamet kopuyor kendini sıkmaktan kusuyor artık neler yaptım yok uyumuyor salladım az bişey hemen uyudu hadi ben dayanırımda annem nasıl dayanıcak dün gece uyumamış sallasam yanlız baktığım günler çok zor oluyor arada kaldım valla
nilcim maşallah bebeişlerine ben hep tv sesi açıkken uyutuyorum bazen en ufak seste uyanıyorlar bazen davul çalsan kimse duymuyor sizin aşı zamanı gelmedimi nil

açelya sanırım bu 5. ay dönemleri böyle tatlım inan ne yaptıklarını bende anlayamıyorum bazen koştur koştur mama yapıyorum geliyorum ağızlarına sürmüyorlar dediğin gibi mamalar hopp çöpe
ben olabildiğince cep telefonumu bile odada bırakmamaya çalışıyorum tabi herşeyde var radyasyon ama kablosuz pc lerde daha çok diyorlar

edika peki sen bebişlerini destekli oturtmaya başladınmı yine kızım oturmakta istiyorrr yatay konumda durdukça kafasını kaldırıp ağlıyor
buarada isteyene kızımı hediye edebilirim :)
sen ek gıda işini ne yaptın birara 6. aya kadar vermiycem falan demiştin

SELAMCANKAR,
BU KISLARA NOLUYOR ANLAMADIM. BENıMDE ARENıM SYNI DURMDA AKŞAM 9 DA UYANDI VE SABAH 4 E KADAR UYUMADI. SÜREKLı ıLGı VE OYUN ıSTEDı. AMA BıZıMKıDE CAN EN FALZA 1.30 KADAR DAYANABıLDıM UYTMAYA ÇALIŞTIKÇA FERYAT FıGAN. EN SONUNDA ANNEM 3 TENB 4 E KADAR AYAKTA SALLAYARAK UYUTTU. HAYIR SANCISI AĞRISI OLSA GÜNDÜZ NıYE YOKŞıMDı MIŞIL MIŞIL MAŞALLAH.
MAMAYIDA RED EDıYOR. BENıDE AZ EMıYOR ANLAMADIM GıTTı.. BUGÜN DRA GıTTıK ıDRAR VE KAN VERDıK HENÜZ SONUCUNU ALAMADIK BakaLIM HAYIRLISI.
BU ARADA ATILAN MAMALARDAN BENDE MUZDARıB,M ATIK MAMA FABRıKASIMI AÇSAM DıYOM:)9

açelya canım aynı senin durumundayız mamalar hep çöpe gidiyor önceden 150 içen çocuklar şimdi 100 içtilermi bayram eder olduk hele kızım onu bile içmiyor dediğin gibi az yapıyorum içecekleri tutuyor yenisini hazırlayıp gelince içmiyorlar resmen dalga geçiyorlar diyor eşim.
pitos canım bizim kızlar aynı sanki benim kızımdan bahsediyorsun .ben ek gıdaya geçmedim doktor çok erken dedi şubat 15de doktor kontrolleri var ondan sonra geçicez şimdi mamadan başka birşey vermiyorum zaten mamayı yemiyorlar.ben destekli oturtmaya başladım çok kısa süreli oturuyorlar fazla zorlamakta istemiyorum bizim düzeltilmiş ayımıza göre daha 3 aylığız doktor bile oturmalarına şaşırdı
nil canım nasıl bir damla vanilya anlamadım ayyy işe yarıcaksa buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…