çok fazla radsayon yaydığı için ben kullanmıyorum bazılarıda bişey olmaz diyor ondan sordum
merhaba kızlar nasılsnız ben hiç ii değilim kızımı uyutamıyoruz birtürlü ilk zamanlar hiç itiraz etmeden sallanmadan uyuyan çocuk kıyametleri kopartıyor sallanmak için birgün boyunca gözünü kırpmadı hırsından ellerini ısırıyor kendini kusturuyor çığlık atıyor okadar uslu kız gitti çok yaramaz bir kız geldi acaba başka sorunumu var anlamadım ilk zamanlar uyuyordu çünküüüü mafoldumben
arkadaşlar benimde kızımda yeme problemi var. güzel güzel yerken istememeye başladı.diğer kızımda 2 ay önce iştahsızlık başgöstermişti doktora götürmştük. idrar tahlili istemişti.. birşey çıkmamıştı.
acaba bu kızımda birşey çıkarmı merak ediyorum.
kime sorsam iştahsılık var. noluyor yavrularımıza yaa..
evet kullanıyoruz. neden soruyorsun.
bir sakıncasımı varki fisfisfis
selam canım. nasılsın. bebişler nasıl. onları çok merak ediyorumm.valla canım bir günleri bir gününü tutmuyorki benimkiler çok güzel mama yerlerdi şimdi ağlıyorlar acıkınca ama iştahlı yemiyorlar yaa gün içinde çoğu mamaları kalıyor
bende kullanıyorum tv pc:tomato:
selam canım. nasılsın. bebişler nasıl. onları çok merak ediyorumm.
sabah yaptığım 150cc mama çöpe gitti.
yarısını içip yarısının çöpe gittiğide çok oluyor.
hadi bu sefer az yapayım desem içecekleri tutuyor.
resmen oynuyorlar benle.
ilk 3 ay çok güzeldi ne versem ne kadar versem içiyorlardı.
ondan sonra her geçen zaman gittikce azalmaya başladı.fisfisfis
bir arkadaşımda zararlı olur diye bebeklerin yanında kullanmıyor pc.
bulunduğumuz ortam mikrodalga fırın gibi sürekli cep telefonu sinyallerine maruz kalıyoruz. onunda bize ve bebeklerimize zararı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?