Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

aynur, özlem, tria yardımınıza ihtiycım var bu hafta sebze çorbasına geçtik fakat hiçbiri içmedi resmen öğürüyorlar bugün sadece havuç püresi vereyim dedim bu seferde ikisi yedi biri yemedi ne yapıcağımı şaşırdım sizler nasıl verdiniz sevmeleri için değişik birşey yapabilirmiyim

benimkiler yine çok yiyorda oyun yaptıkları kesin aman yesinlerde oyun yapsınlar razıyım valla
edikacım valla oturmak için deliriyorlar başlarını kaldırıyorlar yattıklarında kızım az daha gayret etse yürüycek abartmıyorum gözleri elleri her yeri fıldır fıldır bende arada destekli tutyorum ama çok kısa süre daha çok ufaklar çünkü
ebrucum bende fikir vermek isterim benmkilerde çok sevmediler sebze püresini gerçekten tuzsuz oluncada çok kötü oluyor bende kendi biberon mamalarından koydum içine çok sevdiler hemde tat verdi bazende elma suyu katıyorum
ben önce püre değil sularını sıkıp verdim elma ve havucu püreyi yutmak daha zor oluyor sanırım bir kaşık elma bir kaşık havuç suyu veriyorum anlamıyorlar muhallebide veriyormusun onun içinde bebelac pişirilen lezzetleri tavsiye ederim vanilyalı ve çok lezzetli benimkiler bayıldılar içine az bişeyde mısır nişastası katıyorum hem doyurucu hem vitamili oluyor

bende anlamıyorum canım. İnşallah hastalık, enfeskiyon vs birşeyleri yoktur.umarım geçici bir dönemdir.
canım valla üç bebeyle sizlere bravoo. ben iki bebeğin zor olduğunun yeni yeni farkına varıyorum .hep diyorlardı ikiz bebek çok zor. ben birşey yokki yiyip içip yatıyorlar diyordum.kendilerini belli etmeye başladılar.

annemler diyor daha çok değişecekmiş huyları. küçük afacanlar...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
karşılarına geçip laf atmamı istiyorlar. çok ilgi bekliyorlar..

mamalara gerçekten çok yazık oluyor. yani artık her yaptığımın yarısı çöpe gider oldu.eşim mama stoğu yapmıştı 12 tane 1 numara 12 tane 2 numaradan.yemezlerse ne yapacağız. bebeği olanlara hediye götürüürz artık.:kedi:

kablosuz pc değil benimkii. sanırım o kadar radyasyon yok kabloluda.

kızlar daha öncede sormuştum kımse cevap vermedı yaaaaaaaa benımkılerde cıksın ınş beslencek .............mama ve bezler nasıl nrerden alıyıonuzuygun toptan yerını buldunuzmu..........bilmiyorumkismile

açelyacım tek bebek bile zorken biz 2 taneye 3 taneye bakıyoruz ilk zamanlar daha kolaymış diyicez sanırımki şu gaz geçsede gerisi kolay diyorduk akıllandıkça dediğin gibi ilgi bekliyorlar işlerimi bile onlar gece uykusuna yattıklarında yapıyorum inş sıkıntıları yoktur canım
wawvycim inş tahlil sonuçlarınız temiz çıkarrr canım az daha sabır kızlar 12 yaşında falan rahata erermişiz ne kaldıkiii şunun şuarsında akannehir

alın bendende o kadar mamalar çöpe gidiyor az yapsan bi türlü çok yapsan bi türlü.ben ikisinide geceleri çok zor uyutuyorum.hele berke salla salla yok.maşallah çok hareketli neye koysak dönüveriyor tıtmanmaya kalkışıyor ya.resmen uyutmayın beni.kucağına alıcaksın oda oda gezeceksin belirli bir tempoda.çağanımda uyuduktan sonra gazdan mıkır mıkır her 15 -20 dak.bir poposuna vuruyom vuruyom gazı çıkınca rahatlıyo uyuyo birsüre sonra emzik düşüyor hadi bakalım buyrun burdan.bizimkiler ilgiye ve kalabalığa çok alıştılar kullanıyolar valla bizi.şuan ailemin yanımda olduğum için kalabalığız eve dönünce alışçaklar artık çekirdek aileye.kendi kendine uyutmayı deneyemem burada annane varken zor.berke yalnız bırakınca park yatağı tar mı var ediyo yalnız nasıl uyur bilemiyom.

pıtos hıç öle olmuyoo 12 yasındada ergenlık trıplerı baslıcak.........oyyyyyy anam oyyyy rahatlık evlendıklerınde ............oda yıne mutlumu nasıllar derken gelırgecer işteeeeeee ..................saglık olsun ınşşşş ..........mafoldumbenaklinialirimsmile

he ne kaldı ama dimiiilaelaelaelaelae
tahliller temiz çıkmkış canım. idrar kültürü için 3 gün sonra tekrar görüşeceğiz. eğer bu sırada onda da bişey çıkmazsa bizim kızın şımarıklığı diyeceğim.aklinialirimsmileay nerde yanlış yaptım bilmiorum ya..bunlar canavar oldu kızlarrkafamçokkarıştı

açelyaa canım inan bizdede aynı durum mevcut stokta mamalar var dedemiz her markete gittiğinde 3er beşer almış. babamızda alıyor ve bizmkiler yemiyoor nankör ayol bunlar. ama inan o stoklar bizmkilerin. yap çöpe dök sistemi ile erir biterkaydirigubbakcemile

ay sanki bizim evin hallerini anlattın. bunlar bizi maymuna cevircek vallasositososito

uff ne moral oldu amaa:sinifsinif:

wavy sagol canım ne demekkk...........moral oldu dımı..........yerimsenibenbenneyaptımki..............
ama ölee yaaaaa ............neyse onemlı olan şu donemı atlatmak ...tabı ben su an daha anlamadım işin vehametını gelıce cadılar anlıcamm ınş.........o zaman ah vah sırası bana gelıcek

evet aynen öylee gaz falan birşey değilmiş: asıl bundan sonra zorluklar başlıyor.
inşallah canım sıkıntıları yoktur.
12 yaşına bişey kalmadı canım. az daha sabır...
aslında her nekadarda zor olsada üstesinden gelicez.
kim gelememişki biz gelemeyelim.
tadını çıkartalımm bugünlerin. 12 yaşına gelincede bebekken daha kolaydı deriz.

canım. tahlillerin temiz çıktığına çok sevindim.. kültürdede birşey çıkmaz inşallahh.
aynı benim kızda yaşadığım durum. oda yemiyordu tahlilde birşey çıkmadı.
yanlış yaptığın birşey yoktur canım. onlar gittikçe yaramaz oluyorlar..
mamalarımız yapılıp çöpe giderek bitecek eminim..
yazık yaa.. yazık...

her yaşın kendine göre güzeelliği vardır elbette ama. ben 3-4 yaşındaki çocuklara bayılıyorum.
laf yarısına giriyorlarya senle .. çok hoşuma gidiyor.

ay evet en tatlı hallerı..............tum guzel ve sıkıntılı anlarda yanlarında olmak cok guzel .........evet bu gunlerın tadlarını cıkartın gercekten zaman cok cabuk gecıyooo

kaydirigubbakcemile3 kendimizi avutuyordum 12 yaşlarına geldiklerinde 18 derdim öyle öyle geçerdi zamannnnn :icecream:

açelyacım baktın yeni yaptığın mamayı yemiyorlar bebişlerine yoğurt yapsana benimkiler bayılıyorlar valla çok olduğu zaman yapamıyorum tabiide ama genelde yoğurt işi kurtarıyor

wavy sonuçların ii çıkmasına sevindim canım açelyanın dediği gibi zamanla yaramazlaşıyor bunlarrr

kızlar bı kere okumuştum bazıları annesutunden yoğurt mayalamıştı bebışlere sız denedınız mı.........nasıl olur acabaaaaaaaaaaa

inşallah canım benim.. biraz önce yarenim acıktım diye feryat figan ağlamaya başladı bende iştahsız diye bu sefr 30luk mama yaptım. enee içeceği tuttu fırt dedi içti. kaç gündür 15lik bile yemiyodu tabi ben koştur koştur yeni mama yaptım vee noldu diliyle itti mamayı cadı bu cadıııalsanaalsanasmile
vah giden mamalara vah:bbo:

wavy sonuçların ii çıkmasına sevindim canım açelyanın dediği gibi zamanla yaramazlaşıyor bunlarrr
sağol canım benimm. valal sanırım öyle oluyor cadı bunlar parmaklarında oynatıyokar bizi..
kızlar bı kere okumuştum bazıları annesutunden yoğurt mayalamıştı bebışlere sız denedınız mı.........nasıl olur acabaaaaaaaaaaa
mallim canım yoğurt yapacak süt bulmak lazım önce benim yavrular doysun yoğurdu şürda kalsın dimi ama:))

muallimcim çok sulu oluyormuş bazende tutmuyormuş kızlar öyle demişti süte yazık yaw olsada versem bebişlerime ama nerdeeeeeee giden gittiiii senin süt durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…