açelya sanırım bu 5. ay dönemleri böyle tatlım inan ne yaptıklarını bende anlayamıyorum bazen koştur koştur mama yapıyorum geliyorum ağızlarına sürmüyorlar dediğin gibi mamalar hopp çöpe
ben olabildiğince cep telefonumu bile odada bırakmamaya çalışıyorum tabi herşeyde var radyasyon ama kablosuz pc lerde daha çok diyorlar
açelyacım tek bebek bile zorken biz 2 taneye 3 taneye bakıyoruz ilk zamanlar daha kolaymış diyicez sanırımki şu gaz geçsede gerisi kolay diyorduk akıllandıkça dediğin gibi ilgi bekliyorlar işlerimi bile onlar gece uykusuna yattıklarında yapıyorum inş sıkıntıları yoktur canım
wawvycim inş tahlil sonuçlarınız temiz çıkarrr canım az daha sabır kızlar 12 yaşında falan rahata erermişiz ne kaldıkiii şunun şuarsında akannehir
alın bendende o kadar mamalar çöpe gidiyor az yapsan bi türlü çok yapsan bi türlü.ben ikisinide geceleri çok zor uyutuyorum.hele berke salla salla yok.maşallah çok hareketli neye koysak dönüveriyor tıtmanmaya kalkışıyor ya.resmen uyutmayın beni.kucağına alıcaksın oda oda gezeceksin belirli bir tempoda.çağanımda uyuduktan sonra gazdan mıkır mıkır her 15 -20 dak.bir poposuna vuruyom vuruyom gazı çıkınca rahatlıyo uyuyo birsüre sonra emzik düşüyor hadi bakalım buyrun burdan.bizimkiler ilgiye ve kalabalığa çok alıştılar kullanıyolar valla bizi.şuan ailemin yanımda olduğum için kalabalığız eve dönünce alışçaklar artık çekirdek aileye.kendi kendine uyutmayı deneyemem burada annane varken zor.berke yalnız bırakınca park yatağı tar mı var ediyo yalnız nasıl uyur bilemiyom.
pıtos hıç öle olmuyoo 12 yasındada ergenlık trıplerı baslıcak.........oyyyyyy anam oyyyy rahatlık evlendıklerınde ............oda yıne mutlumu nasıllar derken gelırgecer işteeeeeee ..................saglık olsun ınşşşş ..........mafoldumbenaklinialirimsmile
açelyacım tek bebek bile zorken biz 2 taneye 3 taneye bakıyoruz ilk zamanlar daha kolaymış diyicez sanırımki şu gaz geçsede gerisi kolay diyorduk akıllandıkça dediğin gibi ilgi bekliyorlar işlerimi bile onlar gece uykusuna yattıklarında yapıyorum inş sıkıntıları yoktur canım
wawvycim inş tahlil sonuçlarınız temiz çıkarrr canım az daha sabır kızlar 12 yaşında falan rahata erermişiz ne kaldıkiii şunun şuarsında akannehir
he ne kaldı ama dimiiilaelaelaelaelae
tahliller temiz çıkmkış canım. idrar kültürü için 3 gün sonra tekrar görüşeceğiz. eğer bu sırada onda da bişey çıkmazsa bizim kızın şımarıklığı diyeceğim.aklinialirimsmileay nerde yanlış yaptım bilmiorum ya..bunlar canavar oldu kızlarrkafamçokkarıştı
açelyaa canım inan bizdede aynı durum mevcut stokta mamalar var dedemiz her markete gittiğinde 3er beşer almış. babamızda alıyor ve bizmkiler yemiyoor nankör ayol bunlar. ama inan o stoklar bizmkilerin. yap çöpe dök sistemi ile erir biterkaydirigubbakcemile
ay sanki bizim evin hallerini anlattın. bunlar bizi maymuna cevircek vallasositososito
uff ne moral oldu amaa:sinifsinif:
pıtos hıç öle olmuyoo 12 yasındada ergenlık trıplerı baslıcak.........oyyyyyy anam oyyyy rahatlık evlendıklerınde ............oda yıne mutlumu nasıllar derken gelırgecer işteeeeeee ..................saglık olsun ınşşşş ..........mafoldumbenaklinialirimsmile
canım. tahlillerin temiz çıktığına çok sevindim.. kültürdede birşey çıkmaz inşallahh.
aynı benim kızda yaşadığım durum. oda yemiyordu tahlilde birşey çıkmadı.
yanlış yaptığın birşey yoktur canım. onlar gittikçe yaramaz oluyorlar..
mamalarımız yapılıp çöpe giderek bitecek eminim..
yazık yaa.. yazık...
sağol canım benimm. valal sanırım öyle oluyor cadı bunlar parmaklarında oynatıyokar bizi..wavy sonuçların ii çıkmasına sevindim canım açelyanın dediği gibi zamanla yaramazlaşıyor bunlarrr
mallim canım yoğurt yapacak süt bulmak lazım önce benim yavrular doysun yoğurdu şürda kalsın dimi ama:))kızlar bı kere okumuştum bazıları annesutunden yoğurt mayalamıştı bebışlere sız denedınız mı.........nasıl olur acabaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?