Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

)))) kızlar günaydın valla sizi okurken yoruldum anam anam kendi derdimi unuttum valla . bebeklerde kalıtsal bi sorun olmasında gazıymış nazıymış geçer gider çok dert etmeyin gerçekten az kaldı . kendi kendilerine emekleyip oturma pozisyonuna geldiklerinde gazı mazı kalmaz . birbirleriyle oynamaya başladıklarında onların kahkahalarına eşlik edeceksiniz onun içinde az bi zaman kaldı . benimkiler emekleyerek birbirlerini kovalıyorlar yada ceee oyunu oynuyorlar kahkahaları duysanız o kadar güzelki . sizde yaşayacaksınız ve en güzeli tek çocugu olan annelerden farkınızı bi kere daha göreceksiniz .
ek gıdalarda ebrucum ben çok sorun yaşiamadım. bir oğlum çok fenaydı hep kusma eğilimi vardı ama oda ben inatlaştıkça bitirdi . çünkü annenin tepkisini gözlüyormuş paniklediğinde yada yemeği bırakıp mama verdiğinde aynı şeyleri tekrarlıyormuş o kustu ben sakinleştirip aynı şeyi tekrar verdim . bi müddet sonra düzeldi . yemeklerde saf zeytinyağı olduğu için bazen 1 tatlı kaşıgı şekerde katıyordum .yemeyecegini düşünüğüm şeylerde bile hala yogurtla veriyorum o zaman daha çabuk yiyorlar .
çok doktor kontrolünde büyütmüyorum ben o yüzden 1 kaşık verin yarın 2 kaşık verin gibi şeyler yapmadım direk kase yaptım hepsinide yediler ))))

bide yogurtla ilgili mamayla yaptım su gibi bişey oldu zaten ben begenmedim attım evde kendim mayaladım bi güzel oldu bi ekşi yemeyi bıraktılar baktım olmayacak hazır denedim . yediler .şuandada hazır kullanıyorum bi ciğer yediremiyordum ilk onuda kıyma gibi çekip çorbalarına yada makarnaya katmaya başladım .onuda öyle kurtardık. hiçbişey yememesindense benim yediğim herşeyi yiyebilmesi normal geliyor bana zararınıda görmedim .

günaydın arkadaşlar dün akşam misafirim geldi biz heryerde diyoruz bebekler için sakıncalı misafir diye ama bizi dinleyen pek yok gelenede gelme denilmiyor .yazık annem mahvoldu misafirlere uyuyorlar dedik annem diğer odada üç çocukla mahvoldu.çekmeyen anlamıyor birde gelipte kendi 1 tane çocuklarının gece boyu uykusuzluklarını çok zorlandıklarını anlatmıyorlarmı sinirlerinm kalkıyor birde biride bir üçüde bir aynı diyorlar:umursamaz:

haklısın canım artık napcan ya millletin kalbini kıracan yada böyle idare edecen olan annene olacak galiba . sen öyle diyenlere iyi kal bu gece burdada bi bakıver de bakalım napcaklar 1 çocuga bakamazlar gelir senin başında konuşurlar

tria canım içimi rahatlattın valla sağol.ay bizimkiler ne zaman öyle birbirleriyle gülüşecekler

kızlar biz yeni anneler herşeyi araştırıp okuyup uyguluyoruz ama bu bizden önceki nesillere garip geliyor..aaaa kucaga alsana baksana ağlıyor...ağlaya ağlaya uyurmu çocuk yazık...hatta bana kayınvalidem prinç unuyla mısır ununu karıştırıp arada mama yapalım o zaman evdeki mama hemen bitmez dedi oda birisinden duymuş bi araştırdım (tabi o zaman 4-5 aylıklardı) bebege bağırsak bozuklukları, kusma,kof kilo vs. bunun gibi bir sürü zararı var onada anlattım allahtan kayınvalidem bana karışmazdı sen söyle uygula ben yardım edeyim derdi hep..diycem şuki kimsenin lafına bakmayın ben bebeklerimi hiç kucaga alıştırmadım hiç kucagıma gelmek için ağlamadılar hatta gelenler yada izinde gittigimizde "çok kucakta tutmayın onlar alışkın değiller" diye uyarırdım çokta rahat ettim.. tabiki çevrenizdeki insanları kırmadan kurallarınız konusunda taviz vermeyin kurallar çok önemli.. en güzeli okuyarak ve araştırmak inanın ben araştırarak çok şey öğreniyorum ama insan geçmişi çok çabuk unutuyor mesela pitostuu sanırım bebeklerle nasıl vakit geçirebiliriz demişti ben şarkılar söylerdim birde odaları gezdirirdim farklıtyerlere bakmak onları mutlu ediyor daha birçok şeyde var ama unutuyor insan.. birde size tavsiyem kendi bebeklerininzle aynı ayda doğmuş bebeklerin anneleriylede iletişim kurun çok faydalı oluyor fikir alış verişi yaparsınız çünkü dediğim gibi bizler hatırlama çalışıyoruz ama aynı ayda olanların paylaşımı daha iyi oluyor ben ağustos anneleriyle takılıyorum ve birbirimize hep fikirler veriyoruz....

millete eğlence yaaa,
aaaaa iki tane bebek,üç tane bebeeeeekk ayy ne tatlı diye geliyorlar işte...

tria canım içimi rahatlattın valla sağol.ay bizimkiler ne zaman öyle birbirleriyle gülüşecekler

))))) az kaldı ama onla beraber kavgalarda geliyor kızlar oyuncak kapmalar annenin yanına yarışmalar kendi elindekini bitirip kardeşinin elindekini yemeler ))) her an değişik figür sergiliyorlar . benim kızım kardeşlerinin yükseltici olar kullanmayı seviyor masanın altına dogru yada kanepeye yakın yatıyorsa mutlaka üstüne çıkıp uzanmaya çalışıyor ))) mirzacık ayrı herkesin elindeki oyuncagı alır kimse onun elinden alamaz bide sinirli . kayracık desen mama manyagı eline bişey ver kendininkini bitirir kardeşininkinide bitirir dahada ağlar )))) ama çokkkkkk güzelllllleeeerrrrrrr))))

ben aynı ay anneleriyle takılınca bozuluyorum yaa açıkçası,
kiloları,beslenmeleri,şikayetleri bizim gibi çoğul gebeliklerden çok farklı,
bizi ancak çoğullar anlar..

valla tria sorma benimkilerde bir kaç aylıktı kayınvalidem vardı bebek görmeye geldiler ben gelenlere ikram yetiştirmeye çalışırken kayınvalidem onlarla uğraştı yazık kadına.. gelenlerde 12 ye kadar oturdu sinir olmuştum valla....
ayrıca bende sinir oluyorum tek çocukla 3 çocuk birmi yaa vericen öyle diyenlere 3 çocugu görücekler

tabiki farklı canım ama ben çokta faydalanıyorum belki ilerde senin için daha iyi olur çünkü bebeklerin aynı yaşlarındakini yakalamaları lazım öncelikle

aynı ay düzeyini yakalamaları konusunda aynı fikirde değilim canım,4 kilo çocuk doğuruyor insanlar,,
hiçbir yönden tek çocukla aynı olmuyorlar,
ne anneleri;ne çocuklar..
sizinle biz bile aynı olamayız ki,sizin işiniz çok daha zor,
Allah kolaylık sağlık versin..

evet canım aynı değil tabii...hatta benim üçü bile aynı değil mesela burak 13. ayda yürüdü ama eymen yeni yeni yürüyor.....allah hepimize kolaylık ve sabır versin

edikacım ekledim bir bak istersen

bende sana katılıyorum tatlım ama aynurda haklı çocuklar geliştikçe aradaki farkı kapatıyorlar aylar değil seneler lazım belki ama sonuçta beceri ve zeka gelişimi konusunda hemen hemen aynı oluyorlar ayrıca biz özellikli oluyoruz benimki erken dogdu normlde şu kadar aylık ama benimkide onları yapabiliyor )))bak 1 0 öne geçtik . psikoloji olarak çok farklı bende paylaşım açısından sizlerle olmayı daha çok seviyorum sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…