su an bizdede ayni sorun var oyncaklari ya iki günde kiriyorlar yada hic ilgilerini cekmiyor bende gitim plastik cekic aldim birbirinin kafasina vuruyorlar diye kaldirdim , kirilmasin diye tahta öyüncak aldim bakdim firlatiyorlar ne lamba kalacak ne cam onuda sakladim bir arkadasin evinde birbirine gecirmeli plastik taslar vardi cok ilgilerini cekdi aldim yüzüne bile bakmiyorlar, bende evi parka cevirmisim ama ne fayda ya üc salangac üc kaydirak eve sigdiriyorsan belki olabilir yoksa nedense hepsi ayni anda ayni seyi isterler bende evi tamamini onlara birakmisim bir yatacak yatak birde mutvak bana ayit gerisi onlara kalmis yakinda oda elden gider akannehir
harıkasınız yaaaaaaaaaa................bebekler sızı ıyı oynatıyooooooooo..............edıka gecmışlşş ols canım sen anlıcan artık bebegını elma zaten cok faydalı ınş sıfa olur...........yazın kızlar okumak guzel oluyooooooo nasılsa benımkılerı hemsırelere bırakmısım ben rahatıım gayrııııııı
kızlar bu arada benim bebecikler şubatta yaşına girecekler ya değişik bişey almak istiyorum hediye . başka bi sitede bi arkadaş oğluna kol düğmesi , kızına küpe yaptırmıştı baş harflerinden aynı hediyeyi 18 ine girdiğindede verecekti ama araştırdım ben o kadarını kaldıramam başka aklınıza bişey gelirse benle paylaşıverin bari özel bişey olsun istiyorum
:sinifsinif:CADIARZU))))muallimcim sen iyi çıkar keyfini az zamanın kaldı nasılsa sonra görücez seni
kızlar bu arada benim bebecikler şubatta yaşına girecekler ya değişik bişey almak istiyorum hediye . başka bi sitede bi arkadaş oğluna kol düğmesi , kızına küpe yaptırmıştı baş harflerinden aynı hediyeyi 18 ine girdiğindede verecekti ama araştırdım ben o kadarını kaldıramam başka aklınıza bişey gelirse benle paylaşıverin bari özel bişey olsun istiyorum
özlemcim ne diyosunnn))) ah be canım gönül ister koca bi çiftlikde yaşayayım herşeyden üçer beşer alayım ama nerde .hayat malum para durumu malum en azından değişik değişik bi kaç şey olsun diye uğraşıyorum valla onlarda öyle idare edecek elden bişey gelmiyor. :1no2:
arzucum şimdiden mutlu bir ömür geçirmelerini dilerim bence şimdi eğlenebilicekleri şey daha güzel olur mesela hani şu okullarda bulunan kalemle yazılan beyaz tahtalar varya onların büyük boy tualleri var bebişlerin onlara resimler yapablirler kalemleride satılıyor siler siler çizerler yada renkli parmak boyaları al kocaman bir muşamba ser yere eşin ve senin yüzlerinizi boyasınlar yada eski bebeklerinin kansorejen madde içermiyorlar nede olsa kalitelileri yada şu üzerinde zıplanan büyü top balonardan alabilirsin plates topu gibiler onların üstünde çekirge gibi zıplarlar aklıma başkada bişey gelmedi
bizim bir salanmak icin tahta atimiz var saatlerce bazen günlerce bir kösede terkedilmis boynu bükük bekliyor, birtanesi sade ona dogru yönelsin ücü hucuma geciyor herbiri bir tarafina yapisiyor, ayni mahale kavgasi aglayan kendini yerlere atan artik arayi yapiyoruz siraya koyuyorum ama nasil begenirsin ücü birden birakip gidiyor.
ve ücününde ayni renkde ayni model arabasi var biri üstüne oturup sürünce iki tane bosta oldugu halde onlara binmiyorlar ila onun bindigi olacak. gelde cöz bunlari bazen görmemezligden geliyorum dorusu aralarinda anlassinlar,
arkadaşlar ya bu GDO muhabbeti nedir hangi mamalarda varmış hepsindede varmıymış biz napcaz mama vermememizmi gerekiyor acaba ama annesütüde yok napcaz bilen varmı
trıaaaaaaaa hayırlı ols yenı yasları bebışlerını............ılk yas onemlıdır guzel bı hazırlık yap ve cek fotolarını.........ay evın halı ne olur bılmemüç bebışle.......ama cok guzel olur...........bence bısıklet al onlara mınık yada sarjlı araba.........buyuk parcalı....yapboz ev yapsınlar oynasınlar.........zeka gelıştırıvcı cıok guzel oyuncaklar var..guzel bı omur ınşşş
nilc.m bende yakında evi sirke çeviricem bu gidişle ilk odaya girdiğinde bebişlerin gözlerine ii bak :1shok: benimkiler böyle oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?