Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ediacım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya yaa bir an önce atlatır inş valla edikacım ablam hep derki tamam dr çoğu şeyi bilir ilmini görmüş ama bir anne gibi senin çocuğunu iyi bilemez dr başka dr bana en başından beri çocukları sattli besle dedi dinlemedim şimdi bakıyorumda ne iyi etmişim kiloları çok yerinde sağlıklılar sen bazı şeylerde kendi içinden geleni yap

özlemcim ne diyosunnn))) ah be canım gönül ister koca bi çiftlikde yaşayayım herşeyden üçer beşer alayım ama nerde .hayat malum para durumu malum en azından değişik değişik bi kaç şey olsun diye uğraşıyorum valla onlarda öyle idare edecek elden bişey gelmiyor. :1no2:

harıkasınız yaaaaaaaaaa................bebekler sızı ıyı oynatıyooooooooo..............edıka gecmışlşş ols canım sen anlıcan artık bebegını elma zaten cok faydalı ınş sıfa olur...........yazın kızlar okumak guzel oluyooooooo nasılsa benımkılerı hemsırelere bırakmısım ben rahatıım gayrııııııı

))))muallimcim sen iyi çıkar keyfini az zamanın kaldı nasılsa sonra görücez seni

kızlar bu arada benim bebecikler şubatta yaşına girecekler ya değişik bişey almak istiyorum hediye . başka bi sitede bi arkadaş oğluna kol düğmesi , kızına küpe yaptırmıştı baş harflerinden aynı hediyeyi 18 ine girdiğindede verecekti ama araştırdım ben o kadarını kaldıramam başka aklınıza bişey gelirse benle paylaşıverin bari özel bişey olsun istiyorum

18 e kadar nasıl bekliycek delikafadulden o zamana kadar şimdiki gibi cazip gelmeyebilir zaman aşımına uğrarsa fisfisfis

vallahi hiç bir fikrim yok öyle cazip cin fikirlerimde olmazki benim yap bi pasta koy önlerine kendileri yesinler sende bol bol resimlerini çek :lepi: kaydirigubbakcemile3

nilc.m bende yakında evi sirke çeviricem bu gidişle ilk odaya girdiğinde bebişlerin gözlerine ii bak :1shok: benimkiler böyle oluyor :)

pıtos cok tatlısın yaaaaaaaaaa............
kızlar mama ısıtıcısı gerekırmı........mamayı yenıden ıstmak ıçın.........aslında kalan mamalar sekız saat ıçınde kullanılıyomuş...........öle bılıyotrum........

arzucum şimdiden mutlu bir ömür geçirmelerini dilerim bence şimdi eğlenebilicekleri şey daha güzel olur mesela hani şu okullarda bulunan kalemle yazılan beyaz tahtalar varya onların büyük boy tualleri var bebişlerin onlara resimler yapablirler kalemleride satılıyor siler siler çizerler yada renkli parmak boyaları al kocaman bir muşamba ser yere eşin ve senin yüzlerinizi boyasınlar yada eski bebeklerinin kansorejen madde içermiyorlar nede olsa kalitelileri yada şu üzerinde zıplanan büyü top balonardan alabilirsin plates topu gibiler onların üstünde çekirge gibi zıplarlar aklıma başkada bişey gelmedi

trıaaaaaaaa hayırlı ols yenı yasları bebışlerını............ılk yas onemlıdır guzel bı hazırlık yap ve cek fotolarını.........ay evın halı ne olur bılmemüç bebışle.......ama cok guzel olur...........bence bısıklet al onlara mınık yada sarjlı araba.........buyuk parcalı....yapboz ev yapsınlar oynasınlar.........zeka gelıştırıvcı cıok guzel oyuncaklar var..guzel bı omur ınşşş

arkadaşlar ya bu GDO muhabbeti nedir hangi mamalarda varmış hepsindede varmıymış biz napcaz mama vermememizmi gerekiyor acaba ama annesütüde yok napcaz bilen varmı

bizim bir salanmak icin tahta atimiz var saatlerce bazen günlerce bir kösede terkedilmis boynu bükük bekliyor, birtanesi sade ona dogru yönelsin ücü hucuma geciyor herbiri bir tarafina yapisiyor, ayni mahale kavgasi aglayan kendini yerlere atan artik arayi yapiyoruz siraya koyuyorum ama nasil begenirsin ücü birden birakip gidiyor.
ve ücününde ayni renkde ayni model arabasi var biri üstüne oturup sürünce iki tane bosta oldugu halde onlara binmiyorlar ila onun bindigi olacak. gelde cöz bunlari bazen görmemezligden geliyorum dorusu aralarinda anlassinlar,

günaydınnn kızlarrrrrr

canımcım onlarda şuan resim yapacak kapasite yok onuda bi ucundan kemirmeye başlarlar . zıplama topu değilde dün şişme havuz aldım toplarla .onlarla bile oynama kapasitesi 10 dk. sürdü . halkaların geçirildiği hacıyatmazlar var oynarsan onlarla bi kere yapıyorlar işte sonra halkalar birinin elinde hacı yatmaz birinde ya duvara vurulup ses çıkarılıyor ya yere kırmayı deniyorlar )))

hepininize bebeklerim için dilediğiniz güzel şeyler için teşekkür ederim inşallah sizinkilerinde çok güzel yaşlarını görürüz.resim ekliycem zaten buraya bebeklerle beraber

özlemcim ya bu sallanan atın peşinde bende koşuyorum bu aralar .ilk arabam alındı top havuzu alındı sallanan at ve tahtaravalli kaldıydıda bu gidişle vazgeçecem . dediğin doğru bunlarla oynama süreleri zaten 10 dk. offf almasam kendimi kötü hissediyorum alıncada kötü hissediyorum))). bende çogunda görmezden geliyorumda dayak atan ve yiyen hep aynı olunca ister istemez ya bi dur bakem diyom .yani şimdi almasammı .

arkadaşlar ya bu GDO muhabbeti nedir hangi mamalarda varmış hepsindede varmıymış biz napcaz mama vermememizmi gerekiyor acaba ama annesütüde yok napcaz bilen varmı

edikacım canımcım bazı şeyleri görmezden gelicez gibi yapacak başka bişey yok . onu yedirme iki gün sonra başka bişey diycekler sonra başka bişey napcaz açmı kalacaklar yada kalıcaz . bağımız bahçemizde yok böyle devam edicez malesef:1no2:

sagol canım darısı sizlerinde başına .tatlım o zekalarını oyuncaklar üzerinde hiç göstermiyorlar .ama aklına gelmeyen bin tane yaramazlığı yapıyorlar .oğlanlar çok muzur

nilc.m bende yakında evi sirke çeviricem bu gidişle ilk odaya girdiğinde bebişlerin gözlerine ii bak :1shok: benimkiler böyle oluyor :)

))benimde evime gelenlerin gözleri ilk öyle oluyor . bi odada komple sünger yataklardan yer kaplandı ilk zamanlar üşümesinler diyeydi. şu sıralar yatıp yuvarlanma oyunu için kullanılıyor )) diğer odada boşluk kalmayacak şekilde her yer halı yorgan battaniye ne varsa kaplandı ))) keza mutfak bile kaplı şekilde ama bil bakalım bizim çocuklar nerde arada yaranılmıyor şekerim

tria çok tatlısınız ya çok güzel anlatıyorsun bende o günler için sabırsızlanıyorum maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…