ay hadi maşallah 100cc çok iyi inş hemen atlatırkızıma dün akşam başka bir iğne vuruldu bugünden itibarende başka bir şurup kullancaz biraz daha iyi gibi ilk defa biraz önce ağlamadan evde kıyamet kopmadan 100cc mama içti inşallah böyle devam eder artık tv izlerken yedirdim ya tv ye daldı ondan yedi yada iğne fayda etti bakalım zaman göstercek artık.
pitos canım bizim kızlar inatçı bizi baya zorlucaklar heralde
opuyorumnanaktan günaydın herkese çok zor olsada anlattıklarınız okadar hoşki rabbim uzun ömürler versin hepsine bizimde eskiden çok oyuncağımız vardı ama alınan her yeni oyuncakla günlerce oynar hatta onlarla yatardık şimdiki çocuklar oyuncakları sevmiyor nerdeyse 12 yaşındaydım annem oyuncaklarımı birilerine vermişti günlerce ağlamıştım kıymetliydi yani şimdikiler kırılsın diye ellerinden geleni yapıyor
veeee kızlar artık annemde bende pes ederek kızımı tekrar sallamaya başladık 8. günün sonunda çünkü artık zavallı anneciğimin gücü bitti ve ben şaşkına döndüm anlattığım herşeyi onada uyguladık ama ne gece ne gündüz uyudu hep ağladı kustu dün bütün gece mışıl mışıl uyumuş az önce indim hala uyuyordu belki ona farklı şekilde öğretmeliyim ama nasıl ?
kızıma dün akşam başka bir iğne vuruldu bugünden itibarende başka bir şurup kullancaz biraz daha iyi gibi ilk defa biraz önce ağlamadan evde kıyamet kopmadan 100cc mama içti inşallah böyle devam eder artık tv izlerken yedirdim ya tv ye daldı ondan yedi yada iğne fayda etti bakalım zaman göstercek artık.
pitos canım bizim kızlar inatçı bizi baya zorlucaklar heralde
ay hadi maşallah 100cc çok iyi inş hemen atlatır
edikacım kızlar daha hassas ve ağrı eşleri daha düşük oluyorlar sanırım çok küçük olduğu halde kendini kustıracak kadar sters yaptıysa ben çocuğumla inatlaşmıycam daha doğru bir yöntem ve zaman bulana kadar bekliycem çünkü çocuklat 4. ay ve 10 yaşının sonuna kadar herşeyi idrak edebiliyorlar faat mantık yürütemiyorlarmış belki onun kendi uyumasının nekadar güzel olduğunu anlıyacağı zamanı seçmeliyim buarada sabahları doktorum programını olabildiğince seyretmeye çalış inanaılmaz güzel şeytler anlatılıyor bugün tuvalet eğitimi anlatıldı dinliyebildiğim kadarını hemen not edicem
selam kızlar sabah kanal d de çocuk nöroloğu bayan bir doktor vardı muhteşem birisi bugun konusu tuvalet eğitimi 18 aya kadar kesinlikle çiş kaka lazımlık gibi kelimeleri uygulamayın 18 aylık olunca kendiğinden çiş diyorlarmış erkenden öğretmeye çalışmayın diyorlar banada izledikçe çok mantıklı geldi sabahları doktorumda yayınlanıyor izlemenizi tavsiye ederim ....
edikacım sevinidim kızının yemesine :)))
Şu akşam tv de haberlerde GDO muhabbetti çıktı aslında bu işin peşini bırakmamak lazım sadece mamalarde değil diğer yiyeceklerde de çok fazla kimbilir neleri tüketiyoruz öyle veya böyle
ben milupaya güveniyorum
selam kızlar sabah kanal d de çocuk nöroloğu bayan bir doktor vardı muhteşem birisi bugun konusu tuvalet eğitimi 18 aya kadar kesinlikle çiş kaka lazımlık gibi kelimeleri uygulamayın 18 aylık olunca kendiğinden çiş diyorlarmış erkenden öğretmeye çalışmayın diyorlar banada izledikçe çok mantıklı geldi sabahları doktorumda yayınlanıyor izlemenizi tavsiye ederim ....
edikacım sevinidim kızının yemesine :)))
Şu akşam tv de haberlerde GDO muhabbetti çıktı aslında bu işin peşini bırakmamak lazım sadece mamalarde değil diğer yiyeceklerde de çok fazla kimbilir neleri tüketiyoruz öyle veya böyle
ben milupaya güveniyorum
selam arkadaslar ben araniza yeni katildim benimde 9 ocakk da 1 yasini dolduran ücüzlerim var sizi sürekli takip ediyordum fakat bir türlü üye olamamistim, sonunda basardim[/QUO
selam canım hoşgeldin aramıza .senin bebişlerde benimkiler hemen hemen aynı 10 şubatta bizde 1 olucaz hayırlısıyla . senin ufaklıkların cinsiyetleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?