Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

benimde efe cok celimsiz ama cok sinirli gözü karaaa kimseye pabuc birakmiyo

mirzada öyle geçen gün bayıldı sandım sinirden ,dünde yaptı aynısını doktoru aradık dedik sinirlenip ağlıyor sonra birden kasılıp susuyor nöroloğa falan götürelimmi diye o kadar sinirli yani . doktorda dedi sinirli çocuklarda normal düzenli nefes almayıda bilmedikleri için yetiremiyorlar 3 4 yaşına kadar sürebilir böyle havale falan değil korkmayın dedi . napcaz bilmiyorum bida olmasın diye suyuna gitmeye çalışıyoruz

bendearada gidip geliyorum o yüzden gec yaziyorum kardesimdeyim suan onun oglan da yaramaz kapatiyo sürekli bilgisayari

senin biciriklarda yürüyen varmi?? ece siralamaya basladi ama oglanlar hala tutunup kalkmayi bile beceremiyolar

periecem hoşgeldin aramıza sen daha deneyimlisin bizimle paylaşırsın artık deneyimlerini canım kaç haftalık doğum yaptın bebişlerini

hosbulduk canim benim hamileligim zor gecti 5 ay sürekli hastanede yattim 30.haftaya kadar zorla tutabildi doktorlar yaramaz efe min suyunu patlatinca apar tüpar doguma alindim kizim ece 1180 gr efe 1220 gr ege de 1480 gr dogdular cok zor günler gecirdik ama simdi cok iyiler allaha sükürr kisaca anlatmis oldum

selam arkadaslar ben araniza yeni katildim benimde 9 ocakk da 1 yasini dolduran ücüzlerim var sizi sürekli takip ediyordum fakat bir türlü üye olamamistim, sonunda basardim

a.s. mrb canım aramıza hoşgeldin sürekli paylaşım dilerim birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

canım bağışıklık sistemleri çok mu zayıf acaba bunların bağışıklık sistemlerini igüçlendirecek gıdalar yedirtmeli öncelikle nedir acaba bu gıdalar bende bilmiyorum ama araştırmalarımın içinde yer alıyor fırsat bulduğum anlarda araştırcaklarımın içerisnde
bitkisel bişiler doktorlar daha iyisini bilmezmi bu konuda belki fikir verebilir ah keike ben bilsem paylaşsam acemilik işte :

triacım geçmiş olsun canım..
benimde oğluşlarım çoook öksürüyordu ben kara turpun içini oyup bal koydum akşamdan sabaha kadar onun suyu akıyor onu içirdim seninkiler tam 1 yaşını doldurmamış sanırım, bal 1 yaşından önce sakıncalı bir kaç haftadan fark edermi bilmiyorum..birde ıhlamur yaptım içine ayva yapragı elma kabugu koydum buna ılıkken bal ekledim günde 2 kerede bunu verdim3 günde canım geçti

kızlar doktorum proğramını bende izledim çok beğeniyorum ben o kadını hatta kk açılmadı o aralar herkeze haber vericektim 1 gün önceden ama olmadı:)

periecem hoşageldin maşşalah kocaman olmuş bebeklerin
bize yarın dr yolu gözüktü yine bebeklerimin birtakım şikayetleri vardı ve geçmedi bu kez başka dr gidicez eymenim hele dünden beri çok rahatsız hep ağlıyor gitmişken şu mama olayınıda sorucam kızlar herkese ii haftasonları

tesekkürler pitos25 evet benimkiler büyüdü ama dertleride büyüdü gecmis olsun eymen e insallah önemli bisey degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…