periecem hoşageldin maşşalah kocaman olmuş bebeklerin
bize yarın dr yolu gözüktü yine bebeklerimin birtakım şikayetleri vardı ve geçmedi bu kez başka dr gidicez eymenim hele dünden beri çok rahatsız hep ağlıyor gitmişken şu mama olayınıda sorucam kızlar herkese ii haftasonları
kızıma dün akşam başka bir iğne vuruldu bugünden itibarende başka bir şurup kullancaz biraz daha iyi gibi ilk defa biraz önce ağlamadan evde kıyamet kopmadan 100cc mama içti inşallah böyle devam eder artık tv izlerken yedirdim ya tv ye daldı ondan yedi yada iğne fayda etti bakalım zaman göstercek artık.
pitos canım bizim kızlar inatçı bizi baya zorlucaklar heralde
nıl pıtos aynıur trıa acelya bebılerınız nasıl .............herkese ıyı geceler
selam muallimcim iyiyiz şükür ciddi bişiyimiz yok
ama dün gece benim yaramazımın ateşi vardı derece ile bakıyorum 36,7 çıkıyor 37.1 çıkıyor normalden sıcaktı kontrol altında tuttum ama burnu tıkanmış burnunu temizlerken minik minik kanaması oldu nedendir acaba ya
acelya evet ya cok sukur daha ıyıler cok sagol canım ınşş bızde sıze yetısırız
Iyi günler hanimlar
Hosgeldin periecem aramisa almanyanin neresindesin
el-muallim amani tulumda giymisler evin yolu göründü bücürlere tes samanda koklasirsiniz insallah
maşalah onlaraa. daha iyi olsunlar. biran önce evlerine dönsünler.
yetişirsiniz annesi Alla'ın izniyle. i . kaydirigubbakcemile[/QUOTE
ıns canım ya daha cok var gıbı.........
cok mınıkler ya daha cok beklıcem sankı........ınş bı an once bıberon alırlar da buyurler azcık.........havalarda cıok kotu zaten.............ıyı bakın kuzulara kızlar .....Iyi günler hanimlar
Hosgeldin periecem aramisa almanyanin neresindesin
el-muallim amani tulumda giymisler evin yolu göründü bücürlere tes samanda
koklasirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?