Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

pitoşum geçmiş olsun canım yaa bebişlerin bi günü bi gününü tutmuyor eminim ciddi bişi yoktur inşş....

cnm çok sevindim. ohh içsin yaa yavrucuk.
böyle devam eder inşallahh.

nıl pıtos aynıur trıa acelya bebılerınız nasıl .............herkese ıyı geceler

selam el-muallim. sanada iyi geceler.
bebelerim iyiler. uyuttum rahat rahat nete bakıyorum.
senin bebişlerin tulum giymişler annesi maşallahhh
şimdi gördüm onların resimlerini.
nasıllar hergeçen gün daha iyiler değilmi.

selam muallimcim iyiyiz şükür ciddi bişiyimiz yok

ama dün gece benim yaramazımın ateşi vardı derece ile bakıyorum 36,7 çıkıyor 37.1 çıkıyor normalden sıcaktı kontrol altında tuttum ama burnu tıkanmış burnunu temizlerken minik minik kanaması oldu nedendir acaba ya

nil canım geçmiş olsun bence tahrişten olmuştur ama takip et .
açelya canım facede resimlerinize baktım çok tatlısınız maşallah
aynurcum sizinde market arabasındaki fotoya bayıldık bizim en büyük merakımızdı markette napcaz diye
pitos inşallah önemli birşey yoktur şikayetler neler bilmiyorum ama doktordan gelince yaz merak ederiz
periecem bende 30 haftalık doğum yaptım seninkilerin gelişimi nasıldı biz çok uzun kaldık yoğun bakımda heralde ondan biraz yavaş gibi geliyor bana dr iyi diyor ama

nılcım m cok gecmış ols canım merak etme canım bencede tahrıstır onların derısı nekı ınceceık........kurkumuş bolge vardır o kanamıştır ..........rabbım ferah gunler versın kızlar hepımıze

canım ateşi yok sayılır. bazen gece uyuyamadıklarında ateşi varmış gibi oluyor.
burnuda çok kurmuş olmalıki yazık tahriş olmuş .

selam edika evet bende 30 haftalik dogum yaptim benimkiler 8 gün küvezde kaldilar ondan sonra yarim isitmali yataklara gectiler ama kizimin nefes almasi uzun sürdü basaramadikendi basina hastanede toplam 8 hafta kaldilar

market bizim için şamata bir keresinde buragı market arabasından düşürdük ama napalım kışın gidecek başka yer yok marketlere gidiyoruz

muallimcim bebişler iyi yuvarlanıp gidiyoruz

canım ben bebişlerime yanlız bakıyorum

ben daha basramadim yanliz bakmayi 5 ay türkiye de kaldim annemle baktik 3 hafta oluyo evimize döneli simdi tekrar gelmeyi düsünüyorum yapamiyorum benim cocuklarda uyku sorunu var gece gündüz cok az uyuyolar

Iyi günler hanimlar

Hosgeldin periecem aramisa almanyanin neresindesin

el-muallim amani tulumda giymisler evin yolu göründü bücürlere tes samanda koklasirsiniz insallah

iyi aksamlar el-muallim insallah tez zamanda bebislerini eve alirsin cok zor beklemek bilirim ama sonu cok güzel ve zorluuu güle güle saglikla büyüt meleklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…