şimdi en yakın zamanda bir kbb gidicez dua ediyorumki kötü birşey yoktur buarada tahamında fıtığı tehlieli boyuttaymış dr hemen bir arkadaşına kağıt yazdı benim adımla gidin hemen ameliyat etsin dendi iki bebeiğim içinde çok üzülüyorum şimdiii rabbim yardımcımız olsunnnn
doktorlarda ne bilir yüreğin acısınııııııı............ mafoldumben
merhaba kızlar
nilcim sizede geçmişolsun
dr gittik bugün ve çok üzgün döndüm eve daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum ama eymenimim hırıltısı vardı doğduğundan beri doğum yaptığım hastahanedeki dr ciğerlerinden bu sesin geldiğini ciğerlerinin tam açlmadığını söylemişti buhar tedavisi faklan olmuştu sonra başka dr gitik oda ciğerden değil o ses genizden geliyor dedi bir başka yani kafamız çok karışıktı bugün gittiğim dr ise o sesin gırtlağından geldiğini büyük ihtimal gırtlağının tam gelişmediğini yada orda bir kitle yada kemik saplanması gibi bi durum olduğunu söyledi hemen uzman bir kulak burun boğazcıya sevketti ikisi irtibat halinde olucaklarmış devamlı şotayım içim acıyor inş yanılıyorlardır ve üzüldüğüm şey ise bebeğimde böyle bir sorun vardıysa küvözde okadar zaman boşuna buhar tedavisi gördü bu zamana kadar sıkıntıyı boşuna çekti şimdi kimden hesap sormalıyım nasıl ? madem anlamıyorlardı neden bebeğim okadar ilaç içti neden nefes alırken yoruldu ben bebeğimin bir nefesi için ölürüm ama onlar bizi oynattılar resmen
pitos cnm geçmiş olsun yaa fıtık ablamon dediği gibi önemli değilde diğerini iyi araştırın derim cnm
bu arada elmuallim aplammmmm kısçeler geldikden sonra sayfamızı boşladın artıkın sevmiyonmu bizi
pitos cok gecmis olsun benim oglanlarin birindede cok hirilti vardi dogdugundan beri burda her seferinde doktorlara sordugumda cigerleri daha gelismedi diyorlardi türkiyeye geldigimde günlerce doktor doktor gezdirdim gercekte neyi var ögrenmek icin biri bronslari tikali yok bronsit bir sürü sey söylendi en sonunda bi doktor güldü ve dediki bu cocugun burun kemigi basik erken dogdugu icin tam gelisimi olmamis en erken 3 yas en gec 7 yasinda kemik yukari dogru büyüme yapicak ve bu hirilti gecicek dedi acil sifalarr
haklisin tria bende ilk defa duymustum ama yazmayi unutmusum benim cocuklarda genetikmis bu basik burun 3 ündede var bu durum bu aralar biraz düzeldiler kendileri büyüdükce burun da büyüyo dogal olarak simdilik iyiler yanlis anlamadiysam sende yurtdisindasin galiba burda öksürük icin bitkisel bi surup var ben onu kullaniyorum balgam sökücü adi fenchel honig yani bi cesit ball
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?