Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

çocuklar yetmiyor gibi bende çok hastayım şimdi tekrar dön başa olucaz galiba tam onları iyi edelim derken .

tria canım geçmiş olsun benimde eşim haftasonun grip geçirdi çocuklardan uzak tuttuk evde maske takarak gezdi ama sanki efe kaptı gibi akşam üstüden beri gözleri yaşarıyor pek keyfi yok kızlar napcam.

arzu geçmişolsun canım aman dikkat et kendine

edikacım valla büyük çocuk olsa yapılcak çok şey varda bebek olunca bilemiyorum telefonla ararsın belki dr bişey tavsiye edebilir şu kışı bir atlatsak hayırlısıyla
nilcimçoküzüldüm ya demek bebişin kafası morardı kıyamam nazar oldu kuzucukkkk

kızlar hepınızecok gecmış ols.............bol şifalar.........ınş bu kış çok sıkıntı olmadan gecer fena bastırdı soguk..........elıtu sanırım doğurdu ya gırmıyo ınş gelmıştır tatlı kıuşlar

çocuklar yetmiyor gibi bende çok hastayım şimdi tekrar dön başa olucaz galiba tam onları iyi edelim derken .
gecmis olsun tria
anneler hasta olmas olsalarda dimdik ayakdalar. :a015:
nedir bu kis, hastalik bir girdimi cikmiyor evlerden, bende benimkileri yeni düzeltim artik hergün dayiyorum limonu, ben mümkün oldukca ilac vermiyorum, benim cocuk dr. onlarin öksürmesi veya burunlari akmasi onlardan fazla seni rahsis ediyor diyor, ilac yazmiyor,
basiglig sistemi kendinden güclensin diye, atesde 39 kadar ilac verme sadece soy elini yüzünü ilik suyla sil, cünkü ates yükselmesinde vucut mikroplari öldürüyormus,
bilmem dogrumu yapiyorum,:uhm:

bu basik burun gecen sene beni doktor dokdor gezdirdi, benim kizimin burnu erken dogumdan ve burnundan soktuklari birsürü hortunmdan dolayi üst burun kemigi basikmis.
sekiz dokuz ayliken gören senin kizin gözleri ortaya kayik mi diye soruyordular, bende yok öyle birsey alti aya bir göz kontrolü oluyor dr birsey söylemedi diyordum, gerci bende tahaf baktiginin farkindaydim ama kim yakstirir cocuguna, soran cogalinca bende huylandim aldim tr. göz dr. götürdüm biri evet bir gözde kayma var dedi, bir baska dr. görme sorunu var ondan yan bakiyor dedi, özele götürdüm iki gözüde kaymis dediler hemen tedavi yapilmasi gerekiyor yoksa kalici olur denildi. bakdim birinin dedigi birini tutmuyor, aldim almanyada götürdüm uzmana, dr güldü kim bu kiza sese bakiyor diyorsa kendi bir gözlerini bakdirsin. sadece üst burun kemigi basik oldugu icin gözlerin arassinda bosluk kücük görünüyor beyazlari nerdeyse görünmüyör buda sanki ortaya kaymis gibi bir izlenim birakiyor görende.
bes, alti yasina kadar büyüme asamasinda burun düzelirmis.
benim oglanlarin birininde daha hale besleme hortumunun izi var cukur kaldi burnunun üstü nerdeyse iki oldu gecer dediler gecmedi.

kızlar hepinize günaydın . çoluk çocuk hastalığımız tam gaz devam ediyor bide grip aşısı vurulmuştum vurulmasaydım nolcakmış .özlemcim aslında en iyisini yapıyosun ilaçlar zaten çok iyi değil ama burdakiler veriyor bizdede hep bişey olucak korkusu sende olmasa bi başkası tetikliyor seni mecbur kalıyorsun .e doktorlarada güvenemeyince sona gelip bişey olacagını baştan içsinler şunu diyosun. bu kışda böyle geçsin bakalım

tria canım geçmiş olsun benimde eşim haftasonun grip geçirdi çocuklardan uzak tuttuk evde maske takarak gezdi ama sanki efe kaptı gibi akşam üstüden beri gözleri yaşarıyor pek keyfi yok kızlar napcam.

edikacım geçmiş olsun canım ıhlamur falan veriyosan aralarda içir elma kabuguyla falan demleyip en azından bogazları falan yumuşar

bide geçen periecemin yazdığı bi şurup vardı . o ilaçmı yada bitki bal karşımı bişeymi ben nette şöyle bi baktım ama bulamadım

günaydın arkadaşlar dün akşam çok korkmuştum efede grip oluyor diye ama çok şükür iyi ben evham yapmışım heralde yine. eyvahedigeldismile

bide geçen periecemin yazdığı bi şurup vardı . o ilaçmı yada bitki bal karşımı bişeymi ben nette şöyle bi baktım ama bulamadım

yok canim surup degil bitki bal karisimi cok tatli cocuklar seviyo surubu icmiyolarda bunu sularinin icine cayina bazen meyvelerine bile karistirip veriyorum cok faydasini gördüm balgam söktürüyo ilactann iyidir yeterince ilac aldilar zaten dogduktan sonra

hasta bebişlere geçmiş olsun

özlem senin bebişlerin 8 de uyuyorlardı hala aynı saatlardemi uyuyorlar ben 8:30 çektim hatta bazen 9 a doğru uyutuyorum

benimkızımda doğduğunda gözleri birbirne çok yakındı ve kayıyordu düzeldi şükür oğlununda zamanla kıkırdak yapısı sertleştikçe düzelir bence hortumun tahriş ettiğini düşünüyorum ben eymenin gırtlağını bakalım yarın gidince öğrenicez

günaydın arkadaşlar dün akşam çok korkmuştum efede grip oluyor diye ama çok şükür iyi ben evham yapmışım heralde yine. eyvahedigeldismile

sen böyle giderse yakında evhamdan huni takıcan arkadaşım inş... bu seneyigripsiz atlacıcaz geçmişolsun :icecream:

arzucum geçmişolsun grip aşısını bence hiç etkietmiyor hatta bu sene eşimde vuruldu hiç gripolmayan adam bu sene 2 kez grip oldu ters tepti yani ateş yapmadığı sürece sıkıntısı var ama ateş tehlikeli ve zor inş hemen atlatırsınız

kızlar günaydın . yavaş yavaş iyileşiyoruz işte canım artık eskisi kadar sık giremiycem kızlar benim neti kesmişler arkadaşın bilgisayarındayım aradbi girer bakarım size . bebişlerinizi kocaman öpün görüşmek üzere

pitos ne demek istedin anlamadım

yani çok evham yapmaktan benim gibi kafayı yiycen bak niloyaaaa panikatağı tutup duruyorrr şahsen diyene bak deee ben sanki evhamlı değilim amaaa rahat olmazsak kafayı yiyicez bu gidişleee laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…